Kāda lasītāja sacītais par baltajiem un melnajiem baroniem

Par barōnu laikiem !

Pārstaigājot Latvijas zemi šobrīd, 2018.gadā, jeb 2018. gadā pēc Kristus, nākas konstatēt, ka nekur tālāk par barōnu laikiem neesam tikuši. Ja agrāk kārtību zemē bija noteikuši vācu barōni un melnie-(žīdu barōni), tad tagad valda un nosaka kārtību melnie un sarkanie barōni.

Par sarkanajiem barōniem padomju laikā iedēvēja komunistiskās partijas pirmorganizācijas funkcionārus, kuri bija pamanījušies tā saukto visas tautas īpašumu tik taisnīgi sadalīt, ka paši varēja līdzīgi barōniem uzdzīvot. No saviem priekštečiem mantojušie sarkanie barōni kopā ar melnajiem barōniem izlaupa Latvijas mežu skaistumu, nobeidz dzīvību purvos, aiz sevis atstājot tuksnesi, tura savā neaizskaramā īpašumā ezerus, salas, zemes, pat ceļus.

Paklīstot pa Latvijas ārēm, ielām un pilsētām, rodas iespaids, ka dzīvojam vienā lielā koncentrācijas nometnē, kur varu sagrābuši nelāgie barōni !

Gribot nokļūt pie jūras mēs noteikti uzdursimies žogiem daudzu kilometru garumā. Vēstīs uzraksti: Stāt, teritoriju apsargā suņi ! Privāts ! Videonovērošana!

Pilsētu teritorijas, jau sen izveidotas pēc koncentrācijas nometņu parauga.

Nekur kāju spert brīvsolī !

Eji pa ielu, tevi norobežo žogi, brīdinājumi par apsargājamām teritorijām, privātīpašumiem, sodiem par nelikumīgu uzturēšanos kādā zaļākā stūrītī.

Video izsekošana uz ielām liek domāt; cik nedrošā vidē mēs patiesībā dzīvojam.

Pirmās kameras agrāk tika izvietotas tikai ieslodzījumu zōnās un bankās.

Vai visi barōni ir slikti ?

Nu kā to ņem: Vācu barōni bijuši prasīgi, akurāti, racionāli, pedantiski. Zemniekiem pavisam iet postā nav ļāvuši. Daži no barōniem bijuši tik vēlīgi, ka to dzimtļaudis tos visādi aizstāvējuši un sirsnīgi atsaukušies. Citādi ir ar melnajiem barōniem; tie visi bijuši nežēlīgi, cietsirdīgi. Dzinuši smagās klaušās nodzinuši zemniekus pilnīgā trūkumā, izputinājuši, tā pat paši reizēm pagrimdami. Nekad nav laiduši garām „pirmās nakts tiesības“ un droši vien paši to likumu bija izgudrojuši.

Žīdu barōni visur uzdevušies par vāciešiem, tā izbojājot slavu vācu tautai par labiem tikumiem.

Tā, nu dārgais latvieti !

Palūkojies apkārt še Latvju zemē un spriedi pats; vai šī zeme patiesi ir mūsu, vai šīs pilsētas mūsu ?! Vai mums ir brīvība un neatkarība, vai esam tikuši vaļā no barōnu laikiem?!

Kas esi tu pats ?!

Un, kāda te paredzama nākotne taviem bērniem ?

15.12.18





LRTT piebilde: “Video izsekošana uz ielām liek domāt; cik nedrošā vidē mēs patiesībā dzīvojam.” Domāju, ka šo teikumu lasītājs nav pareizi formulējis. Runa nav par mums, ka mēs dzīvojam nedrošā vide, bet gan tie, kuri izlaupījuši mūsu Dzimteni ! Lai arī cik augstus žogus viņi celtu, tie viņus neaizsargās. Laupītāji un slepkavas saņems savu algu. Sarkano žīd- baronu laiki tuvojas finišam. Viņus nebūs kas aizstāv un glābj, jo tiesisko sistēmu viņi paši(sev par “laimi”) ir satgrāvuši un mēs nemaz necentīsimies to tik ātri atjaunot, kamēr nebūs “visiem alga izmaksāta” !

Jā, un par tiem barōniem: Mana vecāmāte stāstīja(tas bija pirms pirmā pasaules kara, Kurzeme, Durbes puse), ka esot rīkotas zaļumballes. Viss skanējis vienās dziesmās- ļaužu pārpilnība ! Tās vienmēr apmeklējis vietējais barons ar savu sievu(mamzeli) un sniedzis dāvanas. Vēl baroniem esot bijusi tāda “negatīva” īpašība, runāt bauru(Bauer- zemnieks) valodā !

Neaizmirsīsim arī to, ka barōni bija pakļauti Krievijas impērijas pārkrievošanas politikai. Un, kas ir interesants visā šajā krievžīdiskajā jezgā, ka Krievijas cara, Romānovu dzimta, ir bijusi hazāriska pēc izcelsmes, tātad, krievžīdiska.

Un zināms ir kļuvis arī tas, ka Krievijas zeltu no Krievijas izvedis tieši viņš !

Ka viņš ir strādājis kopā ar cionistiem(boļševikiem)… .

Un arī tas ir zināms, ka nekāda cara ģimene nav apšauta… .

Viss ir žīd- nacistu spēlēts teātris !

To, ko mēs šodien sākam uzzināt, jau pirms desmit un vairāk gadiem rakstīja latvietis Indulis Ronis, kurš kopa ar L. Grantiņu tiek dēvēti par jukušiem, jo pēdējais to publicēja šajā i- vietnē. Šo noziedzīgo latviešu nomelnošanas darbu veikuši Lato Lapsa un Jurģis Liepnieks savā grāmatā: VARA BAILES 2.

Tādi jūdasa dvēseles mums ir visakārt, nu kaut vai tas pats Māris Ruks, kurš tēloja letiņu, bet īstenībā ir ģenētisks jauktenis ar plēsoņām raksturīgiem ilkņiem:

Nodevības melnās gļotas(Māris Ruks)

I. Ronis taču rakstīja, ka visus Eiropas KARAĻNAMUS pārvalda ebreji(atvērt), kuri pieņēmuši vietējo tautu uzvārdus. Un tikai “neglābjami jukušais” Grantiņš bija vienīgais, kurš publicēja “neglābjami jukušo” Roni(neaizmirsīsim, cik reizes Roni šie Latvijas žīdizdzimteņi no DP centās noslepkavot I. Roni un, protams, arī L. Grantiņu).

Šeit lasāma slavenā latvēš- žīda Jaņisas Stradiņša(Jānis Stradiņš) organizētā I. Roņa padzīšana no visiem amatiem:

I. Ronis. ECT veiktais terora akts

Par visu to, ar desmit gadu nokavēšanos, stāsta ASV militāro aprindu politiskie darbinieki. Tas viss klausāms Benjamina Fulforda iknedēļas video ziņās ! Tāpēc jo pretīgāka liekas L. Lapsas un J. Liepnieka murgi ! Kādas instrukcijas no cionistiem tikko savā “atvaļinājuma laikā” saņēma L. Lapsa, redzēsim pēc viņa darbiem, kuri, protams, “jāmāk lasīt”, jo tajos slēpjas zombēšanas tehnika.(Atkārtošu: visu www.pietiek.com komentāru rakstītāju IP adreses pa tiešo nonāk DP. Tas ir galvenais šīs i- vietnes uzdevums, identificēt brīvdomātājus un neuzkrītoši tos likvidēt !)

Tagad sapratāt, cik nāvējoša žīd- nacistiem ir patiesība, kuru arhīvos bija izracis Intulis Ronis un, kurus publicēja H- 86 i- vietne www.tautastribunals.eu , kura saimnieks ir L. Grantiņš.

Tādi cilvēki nedrīkst dzīvot !

Man pirms divām dienā slēdza tiesības Feisbukā ko ievietot. Lasīt varu un tas arī viss. Kad pirms divām dienām ieslēdzu Facebook, sāka lēkāt, lūk, šis foto:

Foto jau bija ņemts no šī paša Feisbuka… .   Tas ir neko neizsakošs- visparināts. Bet laikam jau nostrādāja ievietotais teksts latviešu valodā !

Tātad, briesmīgi Latvijas sātanisti par to uztraukušies… .Viss tāpat kā pie Putina !!!

Drīz sagaidīsim laikus, kad GOOGLE tiks “aizklapēta” !!!

Jāpiekrīt lasītājam, kurš sevi identificē kā, PĀRMAIŅĀM BŪT:

Rakstiet ļaudis visu ko ziniet par noziedznieku rīcību un nebaidieties, mums vairs nav ko zaudēt. Visi tumšie spēki ir vienojušies izšķirošajam uzbrukumam cilvēcei. Šī ir vienīgā vietne, kura būs tiešs pierādījums genocīdam pret latviešu tautu un visu rangu nodevējus atmaskojošs dokuments, lai tie nemūžam vairs saules neredzētu.
Cīņa būs gana briesmīga, jo viņi nav nedz nabagi, ne arī taisna ceļa gājēji, kurus iespējams paredzēt. Tāpēc nemirkli nedrīkstam šaubīties par patiesības uzvaru gan fiziskā, gan garīgā plaknē un nedrīkstam pieļaut kārtējo reizi tikt apmānītiem ar viltus praviešiem, latviešu tautas priekšgalā.Pamatā cilvēki dalās divās kategorijās, pirmā: tie kuri godīgi kaut ko rada vai vienkārši strādā un vēlas taisnību.
Otrā: tādi kuri pie katras izdevības parazitē, dažkārt pat intensīvi darbojas, bet neko īsti nerada, tomēr vienmēr pamanās uzkundzēties sabiedrībai caur meliem, krāpšanos un protams – veco labo kompartijas pazīšanās sistēmu. Dažkārt pat rodas sajūta, ka tie kā suņi sajūt savējos pēc smakas.”




Slēptās ziņas:

You may also like...

5 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Roņa un Grantiņa murgi var vienīgi psihiatrus interesēt !!! :)

  2. Maiss ir caurs. saka:

    Manas domas skrien notikumiem pa vidu. Nav viegli TO ,,nolikt uz papira,, . Ja esi tumsas virpulii,ja informacija plust
    kaa udens,bet KADS gaida atbildi vai ceribu! Visu laiku Ceriba bija vajadziga man… Raditajs man deva laiku ,informaciju
    un Ceribu. Nav situacijas bez ceribas…. tikai dzirdi ,klausies un dari un UZTICIES taisnam celam- Nav nekaa vienkarsaka
    par taisnu liniju ,tad klausies visaa kas ir taisns, redzi visu ,kas ir taisns un Dari un Runaa visu,kas ir Taisns!

    Maldinasanas plans.

    Mana vecmamina teica,ka cilveki visu laiku ir ticejusi Nepareizajam Dievam. Kas ir teicis ,ka Dievs ir bargs,ka vins atriebsies un sodis…. Kas? Bibele. Cik viss sataisits banali… DIVAS ,pilnigi pretejas macibas ir saliktas ViENA gramataa.
    Kas to salika? Velnasulainji.Tapec,ka vini GRIB piedevet vai PIEMELOT kritusajam engelim Pasa Raditaja
    neaptveramo speku!!! Toraa,talmudaa un kur vel nezin, vinji sarakstijushi,ka Velns tadijis Pasauli….. Un visi Abrami
    bijushi tie PIRMIE un uz visu ,re, tiesiigie un tie ,,, augstakie,…….un VELNU ,luk,jasauc par DIEVU un visi,kas kalpo
    Vinam ir jasauc par dieva tautu! Attopieties. Pavisam liegi… Velns stradajis ilgu laiku ,speku nav zelojis,lai
    LAUPITU DIEVAM GODU !!!

    Mums ir dots laiks,lai triektu Velnam riklee SAVUS IEROCUS!

    Mums ir TRIS ,loti specigi ieroci. Tiem Velns un vina sulaini pretii NEVAR pastavet. Palaujies…. Nesvarsties! Dzive nav
    dota mums veltigi vai tapat vien,sagadisanas pec…
    Vispar jautri. Baltu- Kuuru senvesture ir tas raaadiitajs,ko Kavacis ir davinajis . TAS IR PINIGI REALS PIERADiJUMS,ka
    Balti ir iznicinati nezeligaa azartaa,tapec, ka vini ir ISTIE Pasaules Raditaja Likuma kalpi un sargataji!
    Nets pilns, kaa meeslu kloaka, no fimam par SLAVU pirmtiesibam uz Tar- Tar iju… Re, dubults apzimejums…. ! Nu,kur
    vel,jane pie velnasulainiem! … Bet ,kas par sagadisanos,ka anglu valoda un skandinavu valodaas vards SLAVE apzimee
    vardu ,, vergs,,. Vai taa ir sagadisanas… Nee. Taa nav sagadisanaas.

    Laupit otram godu ir parasta Velna speeliite sajaa Pasaulee…….

    MUSU IEROCJI.

    Mums ir Tris ierocji. UGUNS. UDENS. KRUSTS.

    Iededzini vienu sveciti. Skaties uz liesmu ilgu laiku,doma par visu,kas postijis Tavu dzivi,par cilvekiem,gadijumiem,
    Lietam… Ko gribi ,lai tas nebuutu bijis.
    Tad aizver acis un skaties uz spozo ,,objektu,, .Tas attaalinaas. Visu laiku attaaalinaas. Maina kraasas,novero to…
    Vadi To prom,paliek mazaks,un taalaak un taalaak… Lidz ,kamer izzud.
    Tu sitisi visu,kas launs. Drosi. Tas stradaa.

    Ielej lielaa,skaistaa glaazee svaigu ,labu udeni! Iemet tajaa sudraba ,iistu Krustu. Noskaiti visu,ko zini no LABA. Ko
    Kristus sacijis. Ko Luters . Kas ists…. Tad parmet Taisnu Krustu ar savu roku un saki: Sveti,Mans Kungs so udeni- Jezus
    Kristus Vardaa caur Sveto Garu!
    Udens bus LABS! To dzer! To izlej savaa maajaa,paar savu gultu,paar visu,kasTev pieder.
    Tu vari sadu udeni taisiit spainiem,vari mazgat,vari dzert, vai pats vai Tavi dzivnieki,kas pie Tevis…. Droshi! Tas stradaa!
    Ja Tev nav sudraba krusts, tad uztaisi to vienalga no kaa, arii no papira. Tikai,dari to ar cienju un bijigu attieksmi,
    jo TAa ir Musu Vienigaa Zime, ar Ko sist VISAS velna zimes KOPA!!!

  3. noname saka:

    Nu tevi jau arii agedroic interesee. Savadak jau tu te neliistu. Kaa taada pakrievu ute (mandavoshka), lien kur neprasa. Izstraades materiaals!

  4. Rīgas dome saka:

    Oļegs Burovs – Andra Amerika maciņš.
    https://twitter.com/karogalauzejs/status/987654628438396928

  5. gaišs sveiciens tumšākajā gada laikā ! saka:

    Gedroics jūtas piepildīts, kad [bez pamata] kādam uzgāzis virsū samazgas :))
    ————————————

    to Maiss ir caurs:
    Jebkurš DIEVS ir NEPAREIZS, jo ir AKMENSLAIKMETA pasaules uzskata ATLIEKA !
    Reti kurš ar to nosaukumu saprot FILOZOFISKU JĒDZIENU.
    Ž, to “materializējot”, veikli izmantoja priekš negantas uzkundzēšanās pasaulei.

    IMHO:
    Cīņu pret pasaules Ž ļaunumu turpini,
    tikai nomaini karogu !
    Lai tev veicas !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *