LRTT. Atkritumu eksperte Dace Meiere !

Atkritumu eksperte Dace Meiere




LTV1 24.oktobra raidījumā “Tieša runa” bija pārliecinošs balsotāju atbalsts Ministru prezidenta kandidātam JĀNIM BORDĀNAM. 👍
4,2 reizes vairāk balsu nekā Aldim Gobzemam un 2,7 reizes vairāk balsu nekā Artim Pabrikam.

Tātad arī pēc Saeimas vēlēšanām, kurās Jānis Bordāns bija saņēmis visvairāk balsu – 58 169 (Gobzemam – 48 273, Pabrikam – 46 108), cilvēki turpina atbalstīt Jāni Bordānu un Jauno konservatīvo partiju.

https://ltv.lsm.lv/lv/zinas/tiesa-runa/visi/?d=2018-10-24




LRTT: Kāds tad šeit var būt noziedznieks Pabrikas par: KOMPROMISA VARIANTU ?

Bordānam vienam ir turpat vai divas reizes vairāk balsu, cik šiem abiem čekas izvirzītajiem deģenerātiem !

Pabrika vieta ir “PIE LATERNAS”!




Lūk, šeit sacītais, pēc Daces Meieres domām, esot atkritumi:

LRTT. Vai J. Bordāns tiks “izsmērēts gar sienu” ?




Dace Meiere <dace.meiere@gmail.com>

So 21.10.2018, 20:36

Pārstājiet man sūtīt savus atkritumus!
Izņemiet manu adresi no sava adresātu saraksta.
Atgādinu, ka naida runa arī Latvijā ir noziegums.

bez cieņas pret jums
dace meiere





(Jūsu zināšanai, biedrene Meiere: Grantiņš neilgojas pēc kādas tur sūdamušas cieņas)




Bija jau reiz aizrādījums no mūsdienu “inteliģences” puses. Kāda Ingmāra Balode(atvērt)centās man “aizrādīt

Un atkal uzradusies kāda no tās pašas: komunistu- Zālītes & Petera izaudzinātās šaikas(lasīt), kuri kā ērces ir piezīdušies latviešu tautas ķermenim !!!

Paskat’ tikai, šī Dace Meiere manis sacīto uzskata par atkritumiem !!!

Aizmirsusies šī sūda muša, ka viņa patreiz dzīvo manis un man līdzīgo atjaunotajā Latvijā, kuru atkal nozaguši žid- komunistiskie parazīti- slepkavas(ši “dace” pieder pie šīs bandas). Tieši pēc šīs “daces” skolotāju pavēles mani bija jau 1987. gadā ieslodzījumā Šķirotavas darba nometnē fiziski jāiznīcina, bet paglāba ASV !

Visa sarkanžīdiskā- izdzimteniskā “inteliģence” klusēja, kad man veica eksekūcijas- lauza kaulus, lika aizrīties savās asinīs.

Biju paredzēts nosišanai un tieši tai laikā, šie nolādētie sātanžīdiskie peteri, godmaņi, zālītes, savicki, bērziņi, ulmaņi, čeveri, ziedoņi, hanbergi(visi komunisti)…, plēsa un dalīja mana darba augļus- manu tautu un manu Tēvzemi !

Šie mēsli bija tie, kuri dalīja savā starpā prēmijas un ordeņus, bet vienīgajam mūsu klasiķim Laimonim Puram(Strazdiņam), lika nomirt nabadzībā un  apzinātā atstumtībā !

Un šodien, šī pretīgā- garīgā kuce, kuras vārds ir Dace Meiere, kad runāju Patiesību par pabrikiem, viņķeļiem un pārējiem slepkavām…, to visu nosauc par atkritumiem !!!




Kaut tu, dace meiere, un tava dzimta nolādēta no Laiku sākuma līdz Laiku beigām !!!

(neba es ko nolādu, bet Tavi darbi)




-Kaut ko tādu, ko pasacīja šī Dace, var pasacīt potenciāls slepkava, kurš ies pār līķiem, lai paspīdētu šai žīd- parazītiskās elites virspusē.

-Sakarā ar vēlēšanām un valdības veidošanu, es trīs reizes esmu viņu “apgrūtinājis” ar saviem sūtījumiem(Es katru dienu izdzēšu 20- 30 e- pastus un nevienam neesmu pat domās uzdrošinājies pateikt, lai mani neapgrūtina).

Bet domāju, ka šis nav tas gadījums par “apgrūtināšanu”. Viņa to izmantoja, lai iegūtu sev labvēlību pie mūsu tautas bendēm. Ja jau es publicēju I. Balodi, tad publicēšu arī viņu, viņa nosprieda.

Viņi nav zuduši, viņi ir tev līdzās(Ingmāra Balode) !

Tikai apzināts ļaunums, kurš nācis mūs iznīcināt, var noliegt manis sacīto.

To, ko esmu sacījis, ir ar faktiem pierādāms ! Kā redzam, tad viņa šos FAKTUS vēlas noliegt !

Tātad, tāda “dace meiere” ir ļaunums PATS !

Lai saprastu šīs izskatīgās dāmas neadekvāto uzbrukumu, ieskatījos GOOGLĒ !

Nu un tur tad arī tas “īlens izlīda no maisa” !

Viņa ir “Kustībai Par”(Attīstībai /Par) kandidāte !

Zinot to, viss NOSTĀJĀS SAVĀS VIETĀS !

Viņa ir kopā ar vismelnākajiem mūsu tautas bendēm, ar tiem, par kuru noziegumiem es informēju tautu !

Ar A. Pabriku un Maskavas čekistu- stukaču Viņķeļu ģimeni !

Šeit nav runa par demokrātiju, bet par žīdnacistu- cionistu bandītismu !

Ja būtu noticis tā, kā pēcokupācijas periodā paredz Starptautiskie Likumi, tad tāds A. Pabriks un brāļi Viņķeļi atrastos aiz restēm līdz mūža beigām, bet ne kā tagad, kad atrodas kādas partijas spicē, no kuras pretendē kļūt par valdības galvu !!!

Pēc patiesības(pēc viņu pastrādātajem noziegumiem pret Latvijas valsti un latviešu tautu) gan A. Pabriks, gan brāļi Viņķeļi ir bez tiesas sprieduma publiski jāpakar !

-Pabriks ir galvenais iniciators Abrenes atdošanai noziedznieku pārvaldītajai Krievijai(mūsu valsts okupētājai un genocīda īstenotājai pret latviešu tautu).

-Piedalījies Latvijas armijas un Zemessardzes totālā degradācijā !

-Kopā ar E. Levitu izdevis fiktīvu ES orderi L. Grantiņa sadistiskajam arestam !

-Tikšanās reizē ar skolniekiem noziedzīgi apmelojis H-86 dibinātāju L. Grantiņu(lasīt) !

Un jautājums: Cik latviešu patrioti ir noslepkavoti brāļu Viņķeļu darbības rezultātā ?

Lūk, šos izdzimteņus arī aizstāv šī mēslu vabole “sievietes iepakojumā” !

Par visu, biedrene Meiere, būs jāatbild !!!

Droši varam sacīt, ka šī atbildība noslēgsies ar karātavām, par kurām es parūpēšos !





Tā vien izskatās, ka Pleskavas pijāks(“prezidents”) nominēs tieši šo žīd-sātaniskās izcelsmes Pabriku, vai otru tādu pašu čekas padibeni Gobzemu, kurš ir latviešu tautas slepkavas Borovkova pārstāvis !





Kādas tad ir šīs D. Meieres politiskās “nostādnes”:

-Mēs esam par tautu, kas sastāv no daudziem ! (Vai kāds var izskaidrot šī absurdā teikuma jēgu ? Bet, ja izlasīsim nākošo teikumu, tad sāksim apjēgt, ka “vēji pūš” no Ciānas Gudro Protokoliem !)

– Par globāliem latviešiem, viņu atgriešanos modernā Latvijā, inteliģentu imigrāciju un dziļu integrāciju.(Kas par terminiem: inteliģentu imigrāciju un dziļu integrāciju !!! Vo, bļeģ, sacītu Ušakovs, ja viņam parādītu šo tekstu ! Kurš, jūs salašņas, ir deliģējis ko “dziļi integrēt” manā tautā ?)

-Par pilsonisku patriotismu, vienotu nāciju un vēstures izlīgumu.(Ko nozīmē pilsonisks patriotisms ? Par kādu vienotu nāciju un vēsturisko izlīgumu tiek “vemts” ? Vai man un manai tautai būtu jāvienojas ar okupantiem un viņu sātaniskās spermas produktiem, kuri okupēja mūsu valsti, šāva latviešus un deportēja tos no Dzimtenes, kuru viņi mīlēja un cēla ? Vai lai vienotos ar tiem, kuri gūlās manas vecāsmātes un vectēva gultā, kad viņi tika deportēti, un “uzdrāza” savus izdzimteņus, kuri šodien slepkavo čečenus, ukraiņus…  ? Kaut jūs, nolādētie Ciānas samazgas, par šiem vārdiem aizrītos paši ar saviem vēmekliem ! Ne, izdzimtene meiere, tava vieta ir karātavās, jo esi kopā ar manas tautas slepkavām)

28.10.18    L. Grantiņš





Šeit variet lasīt šo žīdu murgu pilnībā:

Manifests





Šeit ziņas, kuras 4. maija kliķe noklusē:

You may also like...

3 komentāru

  1. Rainis saka:

    Izlasiet, ko Twitter raksta aizejošās 12. Saeimas deputāts Judins: Juridiskā komisija neatbalstīja G.Kūtra priekšlikumu noteikt, ka par Valsts prezidentu var ievēlēt LV pilsoni, kurš vismaz pēdējos 3 gadus ir dzīvojis Latvijā. Nav ilgi jādomā, lai saprastu, kam šādas normas iestrādāšana likumā neļautu kandidēt VP vēlēšanās 2019. gadā

    _____

    Judins ir viens no tiem, kurš par katru cenu grib, lai par Valsts prezidentu būtu Egils Levits – viens no latviešu tautas vislielākiem ienaidniekiem. Egilu Levitu nevis jāvēl par Valsts prezidentu, kas būtu nāvīgi jau tā pazemoti latviešu tautai, bet gan jātiesā par genocīdu pret latviešiem, valsts izzagšanu, bardaku tieslietās.
    .
    .
    .
    Admins
    Levits tiks tiesāts NIRNBERGA 2 un pakārts !

  2. Valdis Kalnozols saka:

    Izzagšanas un korupcijas scenārijam, kas pašlaik norisinās Latvijā, ir zināma līdzība ar Kubas režīmu, kad tajā valdīja Kubas prezidents Fulhensio Batista. Savulaik paši amerikāņi Batistu ievirzīja šajā amatā, taču, kad naudas atmazgāšana un korupcija Kubā kļuva pavisam nekontrolējama, amerikāņi Batistu nodeva likteņa varā. Arī ASV ir devusi mājienu, ka Latvijā korupcija sāk pāriet visas robežas un būtu jāpieņem mēri, lai to ierobežotu.

    Fakti liecina, ka Latvijas Atmodu, iestāšanos ES un NATO atbalstīja VDK aģentu tīkls, un par šiem nopelniem “skatās caur pirkstiem”, ka tas tiek izmantots, arī lai organizētu un piesegtu valsts nozagšanu.

    Mūsdienās čeka vairs neizmanto 37 – 50 gada metodes. VDK aģentu tīkls īsteno savu pamatfunkciju – kontrolēt un manipulēt ar sabiedrības viedokli, politiķiem, amatpersonām, tiesībsargājošām iestādēm kā arī ar masu medijiem. Piemēram, ar rakstiem medijos, izplatot baumas, ierosinot krimināllietas u.c. tiek gremdēti vai celti politiķi.

    VDK dzīves skolas “absolventi” jeb čekisti parasti ārēji ir ļoti gaiši un patīkami cilvēki, viņi prot radīt par sevi labu iespaidu, izprotot cilvēku vājās un stiprās puses, prot dibināt kontaktus un, ja vajadzīgs, darbojoties maksimāli neuzkrītoši, iegūt izdevīgus valsts pasūtījumus. https://nra.lv/viedokli/valdis-kalnozols/236902-latviju-nozog-vdk-radita-sistema.htm

  3. Amerikā ir demokrātija saka:

    Tas nozīmē, ka rūpnieku intereses ir pirmajā vietā.
    Kāpēc viņiem apkarot kaut kādas tur Latvijas bijušos
    (un joprojām esošos) čekistus, gadījumos, kad tie
    darbojas Amerikas demokrātijas interesēs – nekonkurē
    ar amerikāņu biznesiem ?
    Cerēsim, ka amerikāņi atnāks un ieviesīs kārtību ! :))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *