Debesīs, Andri Rubin, Debesīs viss tiek ierakstīts !

www.tautastribunals.eu-12

„Kā Jūs, prezident Bērziņ, Solvit Āboltiņ, Laimdot Straujum, Jān Maizīt un Rihard Kozlovsk, pieļaujat, ka tiek izplatīta un visiem pieejama www.tautastribunals.eu mājas lapa”, jautā  Dr.hab. med.,Latvijas Universitātes Dermatoveneroloģijas katedras vadītājs, Latvijas un Baltijas Dermatovenerologu associācijas prezidents Andris Rubins.

Viņa, šī nožēlojamā stukača, “ziņojums” raksta beigās.

============================================================================

rubins_andris_profesors_ieva_cika-media_largeAtceries, latviet, visi mūsu darbi tiek iegrāmatoti „debesīs” ! Es to nesaku pārnestā, bet tiešā nozīmē. Neviens vārds ESĪBĀ nepazūd, kur nu vēl darbi.

Tie daudzie, kuri  seko līdzi politikai, labi pazīst Andri Rubinu. Pirms vēlēšanām man ar viņu bija elektroniska sarakste. Tika apspriests jautājums par nevajadzīgo sīko partiju dibināšanu, kuras sadrumstalo latviešu vēlētājus.

Iebildu pret viņa ieceri un ieteicu iestāties kādā jau zināmā(šini gadījumā tā bija VL!) veidojumā un demokratizēt to no iekšpuses, izstumjot ārā kaitīgos elementus.

It kā jau piekrita, bet tad tomēr „uzbūvēja” savu un smagi izgāzās.

Te nu ir jārunā paša Rubina vārdiem: tikai psihiski slimais to nevarēja paredzēt. Bet, kā jūs redzat no viņa iesnieguma DP & Co, tad L. Grantiņš par tādu(psihiski slimu) tiek dēvēts. Viņš pat uzskata, ka L. Grantiņa slimība esot ļoti smaga un ar katru dienu pat pasliktinoties. Un klausieties tikai, cik centīgi un viltīgi šis dermatovenerologs sagroza lietas būtību, sakot: „…izplata aicinājumus !!! sodīt ar dažādiem soda mēriem, ieskaitot nāves sodu, Latvijas Republikas pilsoņus”.

Interesanti gan, kurus tad es esmu aicinājis īstent piespriestos sodus ?

Andris Rubins ir pilnībā sagrozījis LIETAS BŪTĪBU. Tieši tā, kā to darīja un dara vēl šodien čekisti un viņu mantinieki – DP.  Pagājušajā vasarā es to pilnībā izbaudīju uz savas ādas. Un kā pierādījās, mana krimināllieta arī ir safabricēta , kurā noziedzīgi  izmantoti ekspertu vārdi, kuri nekādas ekspertīzes nav veikuši.

Lasot šo Andra Rubina ziņojumu DP, nāk prātā „slavenie” Padomju laika čekas „trīs vārdi”: NOŠAUT NEDRĪKST APŽĒLOT.

Aiz kura vārda liksim kommatu ?

Kas attiecas uz mani, tad viņš „kommatu” lika aiz pirmā, bet LRTT nosodītajiem, aiz otrā vārda, jo savādāk viņa sūdzība zaudē loģiku.

Padomā tikai, kaut kāds tur nieka komats !?

Rubīns raksta, ka L. Grantiņš izplata aicinājumus piespriest ASM LR pilsoņiem ! Nē, nožēlojamais čekas GARĪGAIS pēcteci, Rubin, es piespriežu augstāko soda mēru, bet aicinājums izpaliek. Tas ir un paliek tikai virtuāls spriedums, kas ir filozofiski traktējams, jo man nepieder izpildvara.

LR pilsoņi”, kā viņus dēvē Dr. A. Rubins, kuriem tāds sods piespriests, ir slepkavas un ārprāta apmēru valsts apzadzēji.

Interesanti, kāpēc venerologs Rubins uztraucas par šiem noziedzniekiem un godā viņus par LR pilsoņiem ?

Es nevienu neaicinu nolinčot, tā, Rubin, ir tava zemiskā „donosčika”(ziņu pienesējs-krievisks žargons) interpretācija.

Un ASM nebūt nenozīmē nāvessodu, bet suns zina ko rijis un tāpēc uztraucas.

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, biedr Rubin, šī  tava „sūdzība” nekavējoties tiks izskatīta paraugtiesā. Kāds būs NEATKARĪGĀS LATVIJAS tiesas spriedums, negribu pat iedomāties.

Protams, kad izlasīju šo zemisko informāciju, piezvanīju „kungam”, stādījos priekšā un paskaidroju, ka tikko izlasīju viņa „ziņojmu”. Cilvēks apjuka un centās visu noliegt… , bet gadās jau ! Kad nolasīju visus viņa rakstītos TITULUS un paziņoju, ka telefona nr. uz kuru patreiz zvanu viņam, ir taču visam tam apstiprinājums. Sekoja diezgan muļķīgs jautājums: kad tas ziņojums rakstīts ? Kad nosaucu datumu, tad nu beidzot piekrita, ka tas tā varētu būt.

“Sūdzējies” esot tāpēc, ka es viņu esot šausmīgi apvainojis ! (Šeit lasāms apvainojums: http://tautastribunals.eu/?p=20392 ) Ja izlasījāt to, kas attiecas uz viņu, tad redzējāt, ka no manis tur nekas tāds nav pateikts, kas varētu izsaukt tik šausmīgu naidu, ka par to jāziņo visām represīvajām struktūrām.

Var sacīt, ka Rubins ir īsts staļiniskā kaluma vīrs.

Ja kāds traucē, tad tas ir fiziski jāiznīcina. Manā krimināllietā ir norādīts, ka man draud veseli desmit gadi !!!

Un tagad kopsavilkums:

A.Rubins savā sarakstē norādīja, ka Latvijā valda netaisnība un tāpēc nolēmis doties politikā. Tad nu uzrodas nepatīkams jautājums: ja Latvijā valda netaisnība, tad kāpēc viņš pie viņiem meklē taisnību? Un viņš, lūk, domājot, ka Latvijas valdībai un varas iestādēm jādara viss, lai šāda mājaslapa tiktu slēgta. Lūk cik varens un demokrātisks ir mūsu „rubins” !

Sarunā vēl piebilda, ka viņš esot bijis sašutis par manu arestu un pat esot piezvanījis Aivaram Gardam, kāpēc viņš neko nedarot manis labā ?

„Vot” tev i loģika !

Kāpēc tad neprotestēja pie tiem pašiem, kuriem „ziņojumu” par mani rakstīja ?

Secināt var tikai vienu: Rubīns ir visīstākais provokators, tāds pats kā viņa kolēģis Valdis Šteins.

Vairāk jau ož pēc rabinoviča nevis rubina. Aizstāvēt tos, kuri ir pilnībā izlaupījuši Latviju, var tikai cilvēks ar psihiskām novirzēm vai nu viens no viņiem.

Debesīs, Rubin, Debesīs viss tiek ierakstīts !

Neviens nepaliks bez ALGAS !

20.04.16      L. Grantiņš

Andris Rubins

You may also like...

9 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Izlasījis šo rakstu un Rubīna ,,ziņojumu,, mani pārņēma drausmīgs nicinājums pret šo zemiski- nožēlojamo būtni! man vīņš asociējas ar venēriskajām slimībām -triperi un sifilisu, ko viņam arī telefoniski pateicu…

  2. AG saka:

    Rubīns pareizi raksturojis Grantiņu, tikai aizmirsis piebilst, ka pats arī ir garīgi slims, turklāt vēl nožēlojams krievmīlis. Bet kāpēc tu pats, Linard, nestājies VL, ko? Tevi tur neņem, jo slikti Raivelim pipeli sūkā? :)

  3. Ernests saka:

    Preciciztātes labad – Rubins nevis Rubīns. Ir vairākas kārtīgas latviešu ģimenes ar Rubīnu uzvārdā, taču šis Andris ir Rubins, kā jau pats arī norāda “dokumentā”.

    Pie reizes tas izceļ arī viņa krievisko būtību, tāpēc būtu korekti izlabot. Nelatviskosim šo salašņu!
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies !
    Jā, tas patiešām maina visu būtību.
    Skatoties no kura vārda šis “rubins” ir atvasināts.

  4. Endijs saka:

    Lišķīgi pašlabuma meklētāji, kangari un nodevēji ir katrā tautā,tas nebūtu nekas nāvējošs vai pretdabisks, bet vairākumu iegūt un varu noturēt var tikai ar okupācijas laikā ievesto kolonistu balstu, sistēmisku (uzsveru sistēmisku) faktu sagrozīšanu, apmelošanu, brutālu iebaidīšanu un patieso Latvijas patriotu klusu norakšanu.
    Zemiski pretīgas metodes, bet vismaz ļoti pazīstams ”rokraksts”.

    P.S. Paldies Linard par to ko dari, paldies par visu apkopoto informāciju par šiem nolādētajiem neģēļiem, mūsu tautas iznīcinātājiem un paverdzinātājiem.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Domāju, šis gadījums jāizvērtē vispusīgi, atklāti un objektīvi!

    Lūdzu vērst uzmanību uz apstākli, ka Rubīns līdz šai dienai nav saņēmis nevienu atbildi no iesniegumā minētajām personām!

    Ko tas varētu nozīmēt?

    Padomāsim visi kopā!

    Interesants rēbuss.

    Iesaku komunistu un čekistu 4.maija valsts pārvaldes metodes rūpīgi papētīt un analizēt.

    Tautas tribunāla spēks ir kolektīvās komunistu un čekistu nekontrolējamās varas
    izgaismošana pilnā apmērā! Un tam ir nepieciešama dziļa, gudra, dažādu skatu punktu situācijas analītika.

    Atcerēsimies, ka latviešu ienaidnieki – komunisti un čekisti prot sanaidot viņu pretiniekus – tas ir viņu valsts pārvaldes prakses IKDIENAS D A R B S.

    Iespējams, ka tieši tas ir ieplānots un izdarīts ari šajā “” sarīdīšanā “”.

    Andris Rubīns ir vienīgais politiķis, kurš k o n s e k v e n t i pieprasa Latvijai ratificēt visus ES sociālās hartas punktus! Tas būtu novērsis latviešu MASVEIDA dzimtenes pamešanu un izglābis to 10 000 latviešu dzīvības, kuri kopš 1993.gada 18.februāra Š A U S M U nakts bijuši spiesti izdarīt P A Š N Ā V Ī B A S .

    Kā zinām varas elite to N E P I E Ļ A U J. /latviešu apzināta diskriminēšana/. / pamata tautas stratēģiska izdzīšana no dzimtenes/.
    .
    .
    .
    Admins
    Tie, Valdi, ir tikai várdi, bet darbi norāda uz pavisam ko citu.

  6. a. saka:

    Varbūt sava taisnība Valdim – ar mums var manipulēt…izolēt, sanaidot…Mums kā domājošiem cilvēkiem var būt katram savi uzskati, bet mūs grib apklusināt, lai nepastāstam ko par blēžiem.
    Jūs, Valdi, esat radījis pats savu biedrību – savus pēcnācējus, ko Jums nevar atņemt. Tas ir tautas dzīvais spēks.
    .
    .
    .
    Admins
    Tas(Rubins), kurš ir rakstījis tādu “ziņojumu”,nekad nav bijis un nebūs Latvijas- latviešu tautas patriots. Nav jau tikai tas vien… . Atkārtoju, Rubins ir vismelnākais “bruņinieks” ! Lai Dievs mūs no tādien atpestī. Viņa kaimiņi ir precīzi par viņu izsacījušies.

  7. a. saka:

    Varbūt, es par viņu neko nezinu. Jāsaka gan, par dažiem Jūsu aprakstītiem personāžiem man arī bijušas nelabas domas. Un ne tikai man, tauta vēlēšanās deva savu spriedumu par “vecajiem vēžiem”. Ja tikai tie, kas nāk no jauna, būtu labāki.
    K.Ulmanim bija sava ideja, viņa veiksmes stāsts bija lauksaimniecība, viņš nebaidījās konkurēt ar citām valstīm.

  8. Nekādas problemas, Rubina kungs, Jūsu vēstules nākošās nedēļas vidū vai nogalē tiks publicētas pirmajā lapā, pat neskatoties uz Jūsu izteikto augstprātību un nicinājumu pret mani. Lai tauta spriež par mūsu “intelektiem” !

  9. One of the Million saka:

    Rubina vēstule atgādina Padomju laikus, kad kādu bija jānovāc no skatuves vai traucēja, tad tos apvainoja par psihiski slimiem. Profesoram diplomi maz palīdz, jo viņa zemais inteliģences līmenis ir pārsteidzošs.
    P.S. Nezināju, ka Andrim ir krievu uzvārds.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *