Vai balsosi par savas tautas “skuju taku” ?

Arturs(artuss) Kaimiņš sevi ir parādījis Latvijai, ka ir idiotisma augstākās pakāpes “adepts , bet īstenībā ir sātanistu radīta un stūrēta marionete !

-Gļēvs pielīdējs un iztapoņa !

-Alkoholiķis un narkomāns !

Tieši tādi ir vislabākie “darba instrumenti” cionistu rokās !

Vai tad uz cionistu spēlētu teātri nenorāda viņa pompozais arests, kad pirms tā vēl atļauj “padiskutēt” ar žurnālistiem ? Pēc panākumiem vēlēšanās(ja tādi būs), viņam(artusam) pēc kārtīgas maltītes Saulkrastos(tāpat kā dižajam cīnītājam Konstantīnam Pupuram), tiks nokaisītas “skujas uz viņa takas” ! Viņš būs tikai traucēklis tiem, kuri šodien stāv aiz viņa muguras !

Aiz viņa ir visagresīvākie cionisti(čekisti- komunisti)– latviešu tautas masu slepkavas: Borovkovs & Godmanis & Gorbunovs & Levits(visi žīdi- ieskaitot pašu Kaimiņu) !

-Ja viņam būs panākumi vēlēšanās, tad izveidosies KGB(NKVD) troika: KPL.LV & Saskaņa & ZZS !

-Tas nozīmē: latviešu jautājuma atrisinājums 1937. g. gaumē !

Vai atceraties, kā viņš savā “Suņu būdā” laizījās- skūpstīja un klanījās ar puķu pušķi sātanistes- Kalergi balvas ieguvējas Vairas Vīķes Freibergas, priekšā ?

Kalergi bija PANEIROPAS idejas radītājs: EIROPA BEZ NACIONĀLĀM VALSTĪM !

Vairāk šeit:

Latviešu tautas bende V.V.Freiberga(Kalergi balva)

Šī TROIKA ir visu čekistu- komunistu cerība, ka nekad netiks atvērti čekas maisi !

Padomā, latviet, kā tu tiec apmauts ?

Par čekas maisiem diskutē Borovkovs & Gorbunovs, kuri bija uz vietas jānosit !

FOTO:Kā var atvērt “čekas maisus“, ja šo maisu RADĪTĀJI ir šo maisu likteņa lēmēji ?

-Viņi taču ir šo maisu radītāji un slepkavību veicēji !

 -Čekisti bija tikai KOMPARTIJAS “darba instruments” !

-Tātad, tāds Kaimiņš ir šo žīdsātanistu “darba instruments” !

Un vai iegaumēji: abi šie cionistu spices izdzimumi ir(gorbunovs & borovkovs, abi hazāržidi) ir miljonāri !

Latviju, latviet, pārvalda sātanžīdu izdzimumi- augstākā ranga asinssuņi- latviešu tautas slepkavas !

Vai savu balsi vēlies atdot šiem slepkavām ?

Simtreiz pārdomā, pirms vēli par:

KPL.LV- ZZS- Saskaņu !

Atgādināšu: tie, kuri nepiedalās vēlēšanās ir bez balsošanas nobalsojuši par šīm trim partijām- par savas tautas NĀVES CEĻU !

Ārzemēs strādā simtiem DP radīti un izskoloti troļļi !

23.09.18                       L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. ome saka:

    paklausies,tu grantinj esi slims idiots! Tev visi slikti,tu slimaa Vacijas zhurka. tava vieta psihene sen,un uz visiem laikiem,maitas gjimis. Ja tu piekjerie Artusam un Gobzemam,tadus meeslus jaliek uz grilla par eesmu sunjiem. Maita,tevi dauzija karceros,zheel,ka nenosita,pasaules psihiskais pljuutotajs. vel sakitaas patriots. Kada velna peec aizskreji prom,bljad no Latvijas un tagad urkjiies pa citu ljauzhu dziivem. Purna jadod nezheeliga tev,skaidrs?!

  2. Tedis saka:

    Linard, piedod omei! garā slimie nesaprot ko teikt.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Ome ir pazīstams zvērīgs personažs no OHO.lv portāla.

    Izceļās ar savu kaujinieciskumu, aizstāvot komunistu un KGBistu pozicijas.

    Vārdu un uzvārdu slēpj. (izskatās ka dzīvo ārzemēs).

    Man viņa ir azartiski brukusi virsū gadiem, censdamās aizstāvēt 4. maija varu.

    Pieļauju, ka tā nemaz nav veca sieviete, bet KGBistu aktīvs trollis ar vecas kundzes bildi un iesauku “oma”.

    Katrā gadījumā 100% pretlatvisks, labi trenēts čekas kadrs!

    Viņi ir visur!

    Līdzīgs personažs ir “lapsu acis” no OHO.lv.

  4. Anonīms saka:

    Par Aldi Gobzemi un KPV LV kopumā nepiekrītu. Protams es varu arī kļūdīties, bet es viņiem ticu. Neviens no KPV LV nekad nav sacījis ka ir par otru valsts valodu, taisni otrādi vienmēr tiek uzsvērts ka KPV LV nekad nepiekritīs šādai lietai, un arī iestājas par izglītību valsts skolās tikai latviešu valodā. Domāju ka KPV LV uzvarēs šīs vēlēšanas.
    Rondo

  5. araajs saka:

    Cien.Grantinja kungs!Piekriitu Jums par shiem.
    Bet jautaajums Nr.1 – par ko tad galu galaa vareetu balsot,kas buutu tas mazaakais ljaunums prieksh latvieshiem?
    Veeleeshanaas jaapiedalaas kaut vai taa iemesla deelj,lai mazinaatu balsu daudzumu,ko atdos par muusu naidniekiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Nedēļas nogalē būs LRTT viedoklis šajā jautājumā.
    Kas attiecas par piedalīšanos vēlēšanās, tad es piekrītu Jums !

  6. ES saka:

    Parāvu uz augšu, tiem kas nezina par vēlēšanām;

    Saskaņa un ZZS kliķe nebūs tā, kurai dot pat savu piesmirdušo zeķi paostīt?
    Lietišķiem cilvēkiem, tie kuri nav izdomājuši savu vēlētāju balsi dot, atgādinu, visa informācija, kura tiek sniegta masu medijos ir dezinformācija. Tā ir speciāli pasūtita informācija, moderniem vārdiem saukti par datiem, ar kuriem var manipulēt JŪSU domas, veidus un saturu! Ar šo saturu manipulāciju tiek veidots abstraktais kodols, ap kuru tiek vilktas saikmes vēlamam Saeimes grupējumam. Ja tas netiek darīts, kā tas pierādijās ne tikai pagājošajās Saeimas vēlēšanās, bet arī Municipālās vēlēšanās, kurās balsis vēl jo projām tiek skatītas tiesā, tad tās tiek uzpirktas. Šajā sakarā, kā jau iepriekš tiku teicis- lai Latvijas valstī notiktu demokrātiskas vēlēšanas, kurās balsis netiek pirktas un pārdotas ir jāmaina CVK priekšsēdi- Arni Cimdaru! Šis cilvēks vairs nav spējīgs novadīt Latvijas valstī demokrātiskas vēlēšanas, bez balsu pirkšanas un pārdošanas, kur nu vēl uzmanīt vēlēšanu biļetenos personas, kuras bijušas PSKP biedri vai atradušies čekas sarakstos.

  7. utopija saka:

    Bet jāatgādina! Gribam vai negribam. Vēlēšanas visos laikos un arī joprojām ir vienkārši politikāņu “izgudrojums“, kā tikt pie varas ar “tautas“ rokām (par to jau rakstīja senie grieķi, par to rakstīja ne tik pārāk senais Nīče). Un kā iebakstīt tai pašai “tautai“ acīs, ja tai nepatīk vai pat nāk par ļaunu tas, ko ievēlētie dara vai nedara pēc ievēlēšanas – visās nelietībās pret tautu pa ķērienam “ievēlētajiem“ paliek “arguments“: paši ievēlējāt.
    Gudri ievēlēt (kā tiek mācīts un aicināts) nav iespējams! Tā ir utopija. Jo liela, ja ne vislielākā, daļa balsstiesīgo – īpaši, visvecākie un visjaunākie, ne par vēlēšanām interesējas, ne ko saprot – aiziet un, pa ceļam kādam uzjautājuši, ko darīt, vai uz labu laimi kaut ko sastrādā. Līdzās tam, ko sastrādā tie, kas pie vēlēšanu ruļļiem. Pieļauju, ka pat tā saucamā sabiedrība kopumā ir apolitiska. Jo no informācijas žurgas pat gudram var prāts apmigloties. Turklāt nevajag izslēgt mūsdienu manipulācijas ar prātiem līdzekļu daudzveidību un to nemanāmu izmantošanu. Tādēļ – lūdzu, viedie, dariet zināmu vai izčekojiet priekš “vēlētājiem“ padomu, kā rīkoties, lai “novēlētu“ par mazāko no ļaunumiem. Citas izejas nav – šajā cilvēku kā vienas no dzīvnieku pasugām dzīvesveidā.
    .
    .
    .
    Admins
    Visumā komentārs ir ar demagoģijas piegaršu, bet pēdējie divi teikumi ir patiesi un labi… .
    Sestdien es centīšos atrast mazāko ļaunumu, bet vēlēt ir jāiet noteikti, jo ir runa par Garīgo pusi.

  8. Ronja saka:

    Nav taads termins- Mazaakais ljaunums prieksh latvieshiem! Taa ir laviereshanaas starp partijaam, liishana uz veedera, zaabaku laiziishana mazaakajam ljaunumam. Vidusceljsh! Atkal un atkal letinji uzkapj uz tiem pashiem graabekljiem. Remdenie viduscelja lavieretaji tiks izsplauti no Dieva mutes! Ir tikai divas ierakumu puses, kuraa buut latvietim. DIVAS un nekaads mazaakais ljaunums. Diemzheel taa otraa puse ir nobijusies un paarbijusies liidz naavei. Zina tikai gudri spriedeleet un pirst. Kas ir Linard, bail par sevi? Kaapeec nepiedalies veeleshanaas. Gljeevulis tu esi! Netieshi tu nodod latvieshu tautu ar sava speeka nepiedaliishanos. Mana cienja pret tevi un taviem helsinkiem ir zudusi. Daudzi cereeja uz tevi, bet…..chushshsh vien sanaaca. Tagad no tavas un paareejo taveejo puses vien taada tvaika nolaishana vien sanaak! Piedod ja man nav taisniiba!
    .
    .
    .
    Admins
    Tev, protams, ir taisnība, bet tā pieder tikai tev !
    Bet galvenais, ka tu vienīgais neesi nobijies… .

  9. iespaids saka:

    Izskatās, ka komentētājam ar niku Ronja (šoreiz) pašam kas nav sanācis, kā iecerēts.

  10. Zigmārs saka:

    Balsošu par to spēku, kurš izspiedīs patreiz pie varas esošo koalīciju. Lai nāk pie varas tie cilvēki , kuri nav sašmucējušies, kuri nav sevi pierādījuši, kuri ir mūžīgā opozīcijā. Lai pierāda sevi! Pie velna nacionālismu. Piekrītu tam cilvēkam, kurš kādreiz teicis, ka nacionālisms- ir tas sliktākais, kas ar latviešiem kādreiz ir noticis. Nacionālisms ved nekurienē. Vairāk kā 20 gadus mūs ir vadījuši politiķi,kuri sevi dēvē par nacionālistiem. Un kas ir sanācis… Un atkal viņi raujas pie varas. NĒ! viennozīmīgs NĒ! Pietiek! Varētu nobalsot par Helsinkiešiem, bet…. Sorry, bet te Ronjai taisnība. Piedod, Linard, bet kāpēc tu klusē? Žēl! Variantu varāk nav.
    .
    .
    .
    Admins
    Zigmār, to ko Tu te sarakstīji, sauc par pļurināšanu.
    Neviens nacionālists Latvijā nav bijis pie teikšanas, bet “internacionālisti” !
    Vārds NACIONĀLISTI man arī rada nepatiku, bet ne jau visi to uztver pareizi un to izsakot saprot pateikto.
    Visi ISTI ir žīdu radīti un satur sevi negatīvismu.
    Es sevi uzskatu par latvieti ar izteiktu nacionālo uztveri.
    Katrai tautai ir jādzīvo savā valstī, bet var būt arī izņēmumi, kuri pilnība respektē manas tautas pamattiesības manā zemē !
    Tie, kuri pieprasa manā Tēvzemēs savus likumus, ir noziedznieki, un ar viņiem kā tādiem ir arī jāapietās; restes un padzīšana !
    Kas attiecas uz Ronju, viņa ir aitasgalva, kurai smadzenes ir nošļukušas vēderdaļā… .

  11. ES saka:

    Pie varas jānāk jauniem cilvēkiem, jaunām asinīm, lai iztīrītu sasmakušo komunistu domāšanu. Tās partijas, kuras uzņem partiju ekskursantus ir automātiski jāatmet miskastē. Sūdubiedrs-Saeimas salašņa, kurš nav derīgs vienā partijā, nav vajadzīgs nevienā. Tāds sūdagabals savu darbu ir pierādijis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *