Tā strādā Latvijas žīdiskie mēdiji !

Tev tiks piedots, ja nevarēji, bet nekad, ja negribēji !





Skatoties kādu video un laicīgi to neizslēdzot tas automātiski pārslēdzās uz nākošo video, kurā bija runa par elektromobiļiem.

Varbūt kādam, kurš dzimis pēc Atmodas un arī tādam, kurš neiedziļinās politikā, tas būtu vienkāršs informatīvs sižets un aizlidojis nebūtībā… , bet momentā jāsaka stop !

Nekādā nebūtībā tas nebūtu aizlidojis, jo ir veidots pēc stingriem šīs sātaniskās kliķes zombējošiem LIKUMIEM !

Kāpēc par elektromobiļiem nerunā speciālisti, bet: Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijas valdes priekšsēdētājs Olavs Cers, bijušais premjerministrs Māris Gailis, PIETIEK.com šefs Lato Lapsa un VDK izskolotais žurnālists Edvīns Inkēns ?

Nu kāpēc tāds VDK “skolnieku” kvartets, spriež par elektromobiļiem un to nākotni ?

Tas būtu tas pats, ja par Latvijas zinātni spriestu kaut kāda pīļu audzētāju biedrība !

Latviet, tas bija apzinīgs noziedznieku demarš !

Šie noziedznieki bija “jāuzbāž” tautai kā cienījami pilsoņi, kaut gan īstenībā viņu vieta ir aiz restēm… . Viņi visi ir saistīti savā starpā un viens otru piesegs, ja pienāks kritisks brīdis. Visi četri ir klasificējami kā laupītāji, kuru darbības rezultātā iet bojā neiedomājams skaits godīgu cilvēku. Normālā sabiedrībā viņu starpā būtu jāvalda antagonismam, bet noziedzīgā sistēmā, kāda valda Latvijā, viņi strādā kā vienots, abi atregulēts mehānisms.

Edvīns Inkēns– visīstākais čekas rīkļurāvējs(miljonārs) !

Māris Gailis– tika no čekas iebīdīts LR premjerministra amatā(miljonārs) !

Lato Lapsa- krievu čekistu izskolots žurnālists/provokators, vēstures viltotājs, latviešu etnosa nīdējs !

Olavs Cers– komunistu/čekistu ieliktenis(miljonārs) !


Kas tad ir šis Cers: 04.07.2011. 01:36 Zeme zem Sun Republic būvēm vispār pieder trešajām personām un nevis Sun Republic uzņēmumam. Nopērkot dzīvokli, pircējiem būs jāslēdz cits līgums par zemes izpirkšanu. Sun Republic Saulkrastu dzīvokļu projekts ir rūpīgi izplānota afēra, kuru ir realizējuši Krievijas blēži un palīdzējuši ir SEB banka, jurists/administrators Jānis Jurkāns, viņa sieva – Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas tiesnese Inga Krigena-Jurkāne, tiesneses Iveta Krēvica un Anita Moļņika – par ļoti labu samaksu. Jānis Jurkāns un Olavs Cers ir izbīdījuši daudzas lietas caur Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesu tikai tāpēc, ka tur strādā Jurkāna sieva par tiesnesi. Arī lietas, kuras ir saistītas ar Latvijas Kuģniecības un Vitol tiesvedībām par desmitiem miljoniem latu izbīdīja par labu Lembergam Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā Jurkāns ar Ceru. Bet kuru tas interesē. Knābs ir ļoti noslogots un citas iestādes bez naudas iemaksas neko nedarīs un izmeklēs tikai pasūtījumu lietas. Labā valstī dzīvojam! Latvijas trīs vaļi – korupcija, meli un dubultmorāle!

Un, kā redzam, tad šajā šaikā/bandā ir arī L. Grantiņa tiesnese Anita Moļņika !!! Redzi, latviet, viss ir likumsakārīgi līdz pat pēdējam sīkumam !



Demokrātiskā sabiedrībā viņi savu atlikušo dzīvi(labākā gadījumā) beigtu aiz restēm, bet pēc būtības viņiem pienākas  nāves sods !

Lūk, latviet, cik neuzkrītošā veidā šie mūsu tautas slepkavas tiek “veidoti” par prominentiem pilsoņiem !

Un šis jau nav izņēmuma gadījums. Tā tas tiek darīts ar visiem šiem čekas sargsuņiem, laupītājiem un slepkavām, kuri Latviju noveduši uz iznīcības sliekšņa. Visi šie samazgas vistiešākā veidā saistīti ar cionistu citadeli Izraēlu.

Tāpēc ir ļoti patīkami dzirdēt, ka ASV militārās aprindas ir pieteikušas bezkompromisu cīņu ar šo hazāržīdu badu.

Kāpēc tu, latviet, izrādi gļēvulību pret šiem deģenerātiem !?

Ja katrs tikai vienu reizi pazvanītu katram no šiem noziedzniekiem un pateiktu viņam: LAI VELNS TEVI PARAUJ, tad viņi sen jau būtu apsprāguši !

Tev tiks piedots, ja nevarēji, bet nekad, ja negribēji(nobijies šo sūdu priekšā) !

Nākošai raksts būs par mūs tautas visu laiku lielākajiem nodevējiem- viens ir no šī kvarteta !

10.09.18       L.Grantiņš





Kropļu kloāka: MIGLA SARKANĀ NOLĀDĒTĀ !

Viņi ir jānosit un viņi arī tiks nosisti !

You may also like...

8 komentāru

  1. ! saka:

    Pēc Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras aplēsēm, – ja iedzīvotājs savus darba gadus būs strādājis par minimālo algu, tad pensija gaidāma aptuveni 230 eiro mēnesī. Savukārt, lai pensija būtu 1000 eiro mēnesī, sociālās iemaksas 40 gadu garumā jāveic vismaz no 1800 eiro lielas algas.

    Bet kā ar “pensiju” ir ar ko ik hbildē redzamiem izdzimteņiem Ivaru Godmani, Valdi Birkavu, Andri Bērziņu, Māri Gaili, Vili Kristiānu, Aivaru Kalvītis un neredzamiem uzdzumteņiem Einaru Repši, Valdi Dombrovski, Laimdotu Straujumu, Māri Kučinskis un Induli Emsi?

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Tiesnese Krēvica taisīja apzināti netaisnu spriedumu par manu īpašumu Slokas papīrfabrikā!

    Tas ir kliedzošs noziegums – viņa neņēma vērā tiesneses Šķenderes spēka esošo lēmumu un piedalījās pret mani vērstā KGBistu un komunistu pretlikumīgā uzbrukumā!

    Visa tieslietu ministrija sastāv no rafinētiem, pretlatviski noskaņotiem kadriem!

    Vienota juristu banda žņaudz Latvijas atdzimšanu!

    Taisnība Viloram Eihmanim katrā viņa vārdā! (Šķiet Gobzems sāk iet viņa pēdās – tas priecē).

    Komunistu un čekistu ēra Latvijā beigsies ar starptautisko spēku palīdzību.

    Kaut ātrāk tas notiktu! {Lūgsim Dievu!)

  3. john saka:

    Kā strādā žīdu čekas izdzimteņi.
    https://youtu.be/w7otHJ5-tuI

  4. Kopētājs saka:

    Pārrakstu Vilora Eihmaņa teikto:
    Bijušā Saeimas deputāta Roberta Milberga atmiņas.

    Valdībai bija arī tādi padomdevēji, kā Aivars Borovkovs, kurš savos “Priekšlikumos situācijas normalizēšanai Latvijā” raksta: “Ar steigu būtu laižami mājās laucinieki un republikas pilsētu iedzīvotāji. Nepieciešams uzsākt pastāvīgus kontaktus ar LPSR VDK, [..] cik daudz un kādā veidā VDK spēj palīdzēt republikas valdībai. Saprotams, ka daudzos punktos var būt ļoti atšķirīgi viedokļi, taču šobrīd ir svarīgi, lai arī viņi būtu līdzatbildīgi par situāciju republikā.” Vēlāk šis cilvēks kļuva par Latvijas valdības pilnvaroto LPSR VDK likvidācijas procesā, kā rezultātā jaunās varas elite ieguva lielisku politiskās varas regulācijas instrumentu – “čekas maisus”. Tieši Borovkovs ar savu parakstu kopā ar Edmundu Johansonu apstiprināja VDK 1990.gada finanšu un materiālu revīzijas dokumentu iznīcināšanu, tā padarot neiespējamu jebkad saukt pie atbildības janvāra slepkavas Latvijā.

    Borovkova un Johansona darbības bija klajš LR likuma “Par valsts arhīviem” pārkāpums. Vēlāk, atbildot uz 5.Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisijas jautājumu, kāpēc prokuratūra, kas izmeklēja OMON noziegumus Latvijā, nav tiesiski novērtējusi šo apstākli, kas praktiski padarīja neiespējamu atklāt jebkādu OMON un VDK noziegumu, prokurore Rita Aksenoka neko nespēja atbildēt. Viņa uzskatīja, ka izmeklēšanas komisija traucē un pat padara neiespējamu prokuratūras darbu ar saviem pieprasījumiem sniegt informāciju par šiem notikumiem. Izdibināt patiesību nozīmē traucēt prokuratūras darbu? Taču tieši tā tika vērtēts gandrīz katras nākamās parlamentārās izmeklēšanas komisijas darbs Latvijā, tiklīdz tas piekļuva pietiekoši tuvu patiesībai.

    P.S.LR valdības vadītājs Ivars Godmanis un viens no valdības padomdevējiem Aivars Borovkovs –
    cilvēki, kuru patiesā loma 1991.gada janvāra un augusta notikumos joprojām nav īsti skaidra. Tā rakstīja Roberts Milbergs. Daudziem cilvēkiem gan ir skaidrs, kas ir Ivars Godmanis un Aivars Borovkovs.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Ar Milbergu sazvanījos reizi pa reizēm un viņš bija nomākts no pretlatvisko valsts struktūru rīcības – to varēja mūsu sarunās just.

  6. Eva Ādamsone saka:

    Tieši SWH Ivara Godmaņa un Aivara Borovkova virsvadībā bija izveidoti civil-krim likumi. Visas nianses bija apspriestas sakarā ar likumu. Šajā sakarībā ir skaidrs kādos ūdeņos peld Ventspils osta, Ventspils nafta, Kālija parks, 100 Ventrans ar Aivaru Lembergu priekšgalā un tā tālāk. Kas ir bankas, protams, bijušas Olimpija, Banka Baltija, tagad visas nenosaukšu. Tagad sapratāt no kurienes radās elle Latvijā?

    Aivaru Borovkovu sodīja pats Dievs. Atcerieties to auto avāriju, kur viņš zaudēja bērnu. 5 minūšu laikā visvarenais Aivars Borovkovs nespēja neko palīdzēt un uz viņa sievas rokām ar trubu ietriektu vederā mira viņa paša bērns. Lūk, tā Dievs soda. Un sodīs vēl.

  7. Irsis. saka:

    Peisaki- kad visi mati uz galvas izgriezti,bet sanos divas ,garas skipsnas …simboliski ragi,pilniga piederiba vinu Kungam,kam vini kalpo. Melns apgerbs no galvassegas lidz kurpem un zekem- apliecinajums,ka vini ir Tumsas Speku karotaji uz zemes. Maza ,apala cepurite- Aplis – Pentagramma- Satana aizsardziba. Viens otrs to nenovelk nekad, arii gulot…
    Ceputitee ir zimju formula,kas sauc Satanu uz realitati.Rabinam uz galvas lakats, un mazs klucitis,kaa mazs cilindrins- Velna Cetrinieks – regulars melnais kvadrats…tadu kvadratu Satana kults visur baazj, ,, vai vaig vai nevaig,,……. Tie ir cetri sturi – dubults ragu simbols. Zilas svitras uz lakata – vienmer bus vai divas vai cetras.
    Zilaas svitras vel skaidri ( lidz sim slepti) mes redzam uz TEREZES ordena masu lakatiem. It kaa triis……. Bet…..divas mazas un vienu plataku….

  8. Anonīms saka:

    Tamajā klucītī uz galvas ir iekšā viņu pātaru fragmenti… :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *