V. Freimantāls. Viņi- komunisti iznīcināja Latviju

Pareizi Sandra Briķe saka.

Tieslietu ministri 4. maija valstī grauj valsts un latviešu kultūras pamatus !

Esmu griezies pie Egīla Levita un Dzintara Rasnača ar oficiālu apzīmogotu Rīgas Latviešu Biedrības iesniegumu par ZVĒRĪGO (prātam neaptveramo) KGBistu iebrukumu likumīgi atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā 1993. gada 18.februāra naktī, un „MĀMUĻAS“ darbības prettiesisku paralizēšanu – pārtraukšanu!

Jau 25 kauna un negoda pilnus gadus mēs – Latvijas patrioti vairs netiekam ielaisti savā biedrības namā Merķeļa ielā 13, lai varētu turpināt iesākto Latvijas demokratizācijas un atjaunošanas darbu MĀMUĻĀ !

Kādēļ ?

Tikai tieslietu ministru vainas dēļ – jo prettiesiski tika reģistrēti viltus statūti tieslietu ministrijas 1993. gada sabiedrisko organizāciju reģistrā!

Padomājiet tikai !

Biedrība darbojās pēc 1938. gada likumīgi atjaunotajiem statūtiem, bet Krūmiņš piereģistrē komunistu un čekistu pašsadomātos statūtus tieslietu ministrijā par RLB statūtiem!!!

Naktī tiek iznīcināti visi atjaunotas biedrības dokumenti (virs 4 000 arhīva vienību) un likumīgie 1938. gada statūti no tā brīža ar tieslietu ministru „svētību“ ir aizliegti !!!

Jau 25 gadus komunistu un čekistu „politiķi“ un valsts amatpersonas nerespektē latviešu tautas kultūras tradīcijas un likumīgos 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtus !

Atgādinu !

Vienu biedrību no otras atšķir tikai biedrību statūti !

Ja biedrības darbība neatbilst biedrības statūtiem – tā nav vairs tā biedrība, bet viltus biedrība! (Kā īstā nauda un viltotā nauda).

Noziedzīgā Rīgas Latviešu Biedrības (PRĀTAM NEAPTVERAMĀ) viltošana 1993. gada 18. februāra naktī ir maksājusi Latvijai miljardos mērāmu valsts parādu un latviešu ģimeņu masveida bēgšanu prom no dzimtenes Latvijas uz neatgriešanos!

Noziedzīgo tieslietu ministru dēļ tika prettiesiski pārtraukta demogrāfiskās un kultūras programmas „NAMEJS“ darbība atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā MĀMUĻĀ !

Viņi aizslēdza tautai durvis, lai tauta netiek „MĀMUĻĀ“.

Tikai komunistu un čekistu rūpīgi atlasītie kadri kopš 1993. gada 18. februāra „Bērtuļa nakts“ saimnieko Rīgas Latviešu Biedrībā ! (Lasīt internetā atrodamo Ervīna Jākobsona bloga „Laikmeta zīmes“ rakstu „Bērtuļa nakts Rīgas Latviešu Biedrībā“)

Tā tika nodibināta LPSR 1940. gadā, kad ar Blaua pavēli(sabiedrisko lietu ministrs komunistu Latvijā) – aizliedza latviešiem biedroties savā tradīcijām bagātajā biedrībā un nodeva biedrības namu PSRS bruņotajiem spēkiem.(Tā iznīcinot absolūti visas latviešu biedrības Latvijā, katrā apdzīvotās vietas latviskajā centrā).

Rīgas Latviešu Biedrības darbību atjaunoja pilnībā tikai 1992. gada 18. jūlija kopsapulce, pieņemot lēmumu vienbalsīgi – no 1992. gada 18. jūlija atzīt par biedrības statūtiem 1938. gada sabiedrisko lietu ministrijā reģistrētos RLB statūtus.

Mana piebilde:

Ja Rīgas Latviešu biedrība darbojās atbilstoši 1938. gada statūtiem – Latvijā nav iespējama latviešu apmuļķošana !(Un svešu varu saimniekošana mūsu dārgajā un mīļajā dzimtenē, Tēvzemē).

Visdziļākā pateicība Linardam Grantiņam par H-86 dibināšanu un latviešu cilvēktiesību aizstāvību starptautiski redzamā nišā.

Komunistu un čekistu noziegumi pret latviešiem ir nesaudzīgi jāatmasko !

Nirnberga 2 ir nepieciešamība, jo komunisti ar fašistiem vienojās par Latvijas plaukstošās ekonomikas iznīcināšanu, un veica to!

Viņi iznīcināja Latviju un ir pilna mērā atbildīgi par to.

06.08.18




Admins:

Un arī atbildēs, par visu šie sarkanie čekas izdzimumi atbildēs !





MIGLA SARKANĀ NOLĀDĒTĀ !

Atbildēs ar visām ģimenēm un ģimeņu klaniem, jo viņi visi rij no šo izdzimteņu “rokām” !

You may also like...

2 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Nekāda viltus statūtu reģistrācija 1993. gadā Rīgas Latviešu Biedrībai nebija

    vajadzīga (loģiski domājot), jo attiecībā uz Rīgas Latviešu Biedrību jau sen bija spēkā: –

    Augstākās Padomes Prezidija lēmums par RLB darbības atjaunošanu (pēc PSRS sabrukuma) un Blaua (sabiedrisko lietu ministrs LPSR) pavēli, – slēgt Rīgas Latviešu Biedrību 1940. gadā un namu nodot PSRS bruņotajiem spēkiem – atzīt par spēkā neesošu no izdošanas brīža!

    Paraksti Gorbunovs, prezidija priekšsēdis un Daudišs, sekretārs.

    Spriediet paši – tieslietu ministrijas klerks Krūmiņs uzņemās atbildību un ar savu parakstu piereģistrē viltus statūtus!

    Vai tas ir iespējams demokrātiskā valstī?

    Protams, ka nē – tikai totalitārajā komunistu un čekistu “politiskajā katlā”!

    Katlā, kur likumam nav nekādas nozīmes, kur loģikai nav vietas!

    Spēkā esošo likumīgo 1938. gada statūtu nepieļaušana MĀMUĻĀ ir pretlatvisks noziegums!

    Tas izkropļo Latviju pašos pamatos!

    Jau 25 gadus komunisti turpina savu pretlatvisko darbību Latvijā!

    Un visi 100 saeimas deputāti klusē – žurnālisti klusē!

  2. Uldis saka:

    Tāpat kā kremli pārstāvošam SC, tā pakalpiņiem, Vienotībai un viņu saimniekam, arī Grantiņam nav lielāku ienaidnieku, kā NA.
    .
    .
    .
    Admins
    NA Grantiņam nav ienaidnieks, bet gan tās vadošā spice ar visiem “administratoriem/ laupītājiem”. NA partijas programma ir teicama. Tā tiks paturēta bet laupītāji, ar Dzintaru un Sprūdu priekšgalā, tiesāti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *