Tiesnese Naruška ? Nē, noziedzniece Naruška !

Publicēšu kādu komentāru Māra Bērziņa rakstam Pietiek.com:

“Slavenā” tiesnese Naruška: vai žurkas pamet grimstošo kuģi?

Māris Bērziņš, acgarni.com

Komentārā esmu minēts kā piemērs. Reti, ļoti reti iznāk lasīt tik labus, lietu īsto būtību izskaidrojošus komentārus ! Protams, ka latviešu tauta saviem spēkiem no šīs žīdsātaniskās komunistu hidras neatbrīvosies. Tāpēc jau arī H- 86 aicina ASV un citas valstis

apturēt šodien pārvaldītās čekistu Latvijas suverenitāti.

Aizkulisēs ir zināms, ka tas ir iedarbojies. Pašlaik no ASV militāristu puses tiek demontēta cionistu- hazāru mafijas vara. Tramps, Putins un Merkele pagaidām vēl visiem spēkiem turas pretī, bet tas ir tikai laika jautājums, kad viņi tiks padzīti un tiesāti Starptautiskā Tribunālā.

Par ES komentētājs arī visu pareizi raksta. LRTT vietne par to jau pirms vairākiem gadiem rakstīja… . Arī par to, ka reiz mēs visu uzzināsim, ko pašlaik veic krievžīdu mafija pret latviešu, ir rakstīts šajā vietnē… .

Mēs dzīvojam ar slepkavām sev blakus… .

Vai tad škāļžīdu noslepkavotais I. Ronis nerakstīja, kuri bija tie, kas nogalināja viņa kolēģi ?

Vai tad “dižais disidens” J. Rožkalns neorganizēja manu slepkavību… ?

Slepkavas ir mums līdzās… !

Paldies šim lasītājam par vienreizējo komentāru un cerēsim, ka arī nākotnē viņš tādus rakstīs vairāk, lai pats nebūtu vainojams, ka viņš saka, pie latviešu pasivitātes… . Šīs teikums bija vienīgais, kuram es viņa komentārā nepiekritu… . Nepiekritu tāpēc, ka zinu, ka šo šakāļžīdu resursi(Latvijas DP pēdējos trīs gados ir dubultojusi savus līdzekļus) ir tik lieli, ka jau pie mazākām aizdomām, ja kāds varētu būt aktīvs, viņš tiek noslepkavots… .

Vai tad video nav redzams, ka ES valda ŠIZOFRĒNIJA- Sātanisms:

08.08.18                       L. Grantiņš





Skarbi, bet tā kā ir

30.07.2018. 19:46

Latvijā situācija ir daudz kritiskāka nekā virspusēji izskatās. Valsts ne brīdi nav bijusi neatkarīga jau no paša sākuma. Viss sākās ar čekistu izmanipulētu “dziesmoto revolūciju”, kura viņiem pašiem bija vajadzīga, lai sagrābtu varu un izlaupītu valsti.

Patreiz čekistiskā varas mafija ir pilnībā izfiltrējusies un izkristalizējusies.

Tajā faktiski atrodas tikai noziedznieki – nelieši un nodevēji, varbūt vēl daži kretīni, vienu otru tādu regulāri redzam pārstāvot valsti oficiālos pasākumos. Nemaz nerunājot par noziedzniekiem šīs varas piramīdas apakšstruktūrās visos līmeņos.

Atrisināt šo jautājumu bez ārējas iejaukšanās nav reāli.

Šie nelieši netraucēti terorizē Latvijas valsti, latviešu patriotus un vajadzības gadījumā pat jebkuru viņu mafijā neietilpstošu Latvijas iedzīvotāju. Savukārt ES vadības kretīni un deģenerāti atrodas kremļa čekistu rokās, neko nav spējīgi ietekmēt, un neko arī nedarīs. PSRS bija viens Brežņevs, ES to ir vesela varza…

Šai situācijā tautai ir jāsauc ASV specdienesti ar jūras kājnieku brigādi aizmugurē, un visa šī „juridiskā“ tieslietu un iekšlietu sistēmas bruņotā banda-mafija jālikvidē ar saknēm.

Tieši tā – ar visām vecajām padomju saknēm un ar ielaistajām jaunajām putlera režīma saknēm.

Viņu ārprātīgā nelietība un kaitniecība ir daudz bīstamāka nekā visādi tur izbazūnēti „islama teroristi“.

Skaidrs, ka šie sistēmas diversanti un teroristi ir Krievijas impērijas specdienestu koordinēti un darbojas to tiešā virsvadībā. Pietiek jau tikai uzvārdus un biogrāfijas papētīt, kā arī sejas apskatīt. Tas viss ir vērsts uz pakāpenisku „legālu“ varas pārņemšanu valstī.

Rīgas piemērs ir spilgts.

Latvija ir pārvērsta par Krievijas specdienestu poligonu-izmēģinājumu lauciņu kā nekad agrāk.

Protams ka jāapskata šī konkrētā – brēcošā lieta, bet tādu ir simtiem, ja ne tūkstošiem. Bet šī lieta ir ļoti spilgts piemērs noziedznieku bandas darbībai.

Neuzskatiet šo komentāru par ekstrēmismu, tā ir realitāte.

Ekstrēma ir šo bandītu darbība.

Pēdējās nedēļās Krievijā izcēlās skandāls par sadistisku grupveida (18:1) spīdzināšanu cietumā.

Domājiet Latvijas cietumos ir labāk ?

Latvijas cietumos ir sliktāk, tur viss notiek vēl sadistiskāk un rafinētāk. Latvijas cietumi ir Krievijas cietumu laboratorijas.

Tai pat laikā liela daļa vainas ir jāuzņemas pašiem latviešiem kas to visu pieļauj un demonstrē fantastisku vienaldzību un pakļāvību.

Tai pat laikā aprejot tos dažus patiesos latviešu patriotus kas atļaujas runāt reālas lietas.

Spilgts piemērs ir H-86 dibinātājs Linards Grantiņš, kuru ieslodzīja, spīdzināja, traumēja, tiesāja, kuram izdevās izkļūt no šīs elles, un kurš „netur muti„.

Var piekrist ka viņa izteicieni nav tie skaistākie, bet tie ir pilnīgi adekvāti tam, ko dara šī čekas sadistu banda. Viņš nebūt nav jucis, bet gan ir pamatoti saniknots. Turklāt tā nosacīti var teikt ka Linardam ir 50% absolūtas taisnības, varbūt 1% kļūdu (pie šī ārprāta apjoma kas notiek Latvijā), un 49% nepateiktu vēl drausmīgāku faktu un liecību – jo ne visu zin arī viņš, un ne visu šai “tolerantajā” “demokrātijā” var atļauties pateikt.

Bet tas viss vēl tikai nāks klajā, laika jautājums.

Un viņš nav vienīgais, ir virkne citu sistēmas nogalināto un vajāto. O’jā, ir daži secinājumi lietu loģiskajās ķēdēs, un kas interesanti – problēmas un notikumi lielā mērā krustojas advokātu vidē un līmenī.

Un var izsecināt ka tieši Latvijas advokāti ir tie, kas raksta likumus savām, respektīvi – sistēmas bandas vajadzībām. Sevi gan neaizmirstot.

Bet pats galvenais – advokāti vārda vistiešākajā nozīmē nodarbojas ar iztiesājamo lietu tirdzniecību un barteru, piemēram noorganizējot kāda nevainīga cilvēka iesēdināšanu pret kāda bandīta attaisnošanu, jo bandīts attaisnošanu dāsni apmaksā, bet nevainīgajam cilvēkam naudas nav un tas kļūst par upuri.

Nav izslēgts, ka, lai kādu nevainīgu iesēdinātu, pat tiek izdarītas rafinētas slepkavības. Korupcija vēl ir tikai ziediņi un mazs noziegumu atzariņš salīdzinot ar šo čekas izdzimteņu bandas stratēģisko darbību.





Un tagad steidzies pie AČAGĀRNI. com !!!

40. sērija. Absolūtā nesodāmība, jeb noziedzīgā sistēma?

You may also like...

1 Response

  1. Lojals LV saka:

    Lavieši, jums ir jabūt drosmīgakiem un pašiem jaņem vara savās rokās, ko novēlu jūsu nelielajai, bet ļoti inteliģentajai un izcilajai tautai.
    .
    .
    .
    Admins.
    Paldies ! Mēs to arī drīzumā darīsim, ņemsim visu, kas mums pienākās… . Kas attiecas uz inteliģenci. Šeit par kādu latvieti, kuram nelīdzinās neviens- Eduards Liedskalniņš. Sākot ar 27. min. 30. sek. https://www.youtube.com/watch?v=BFLMvVh4BoQ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *