Kas noslepkavoja Juri Podnieku…..

Peters            56                 borovkovs-130

 Jānis Peters                                   Ivars Godmanis                              Aivars Borovkovs 

….tie bija Latvijas Republikas un latviešu tautas kangari !!!  Protams, vārds kangars var attiekties tikai uz  vienu no šiem trijiem, uz to, kurš pēc tautības ir latvietis (jānis peters). Abus pārējos varam pieskaitīt pie tā saucamajiem  arhaiskajiem latviešiem, kuru sentēvs bija Ābrams.  Visi trīs zvērināti komunisti, krievu šovinisma un starptautiskā cionisma aģenti ! Visi trīs iestājoties kompartijā devuši zvērestu kalpot asiņainajam kriev-žīdu boļševiku režīmam. Tātad, pret visu latvisko un cilvēcisko. To arī pēdējos divdesmit gadus šie noziedznieki ar saviem darbiem ir pierādījuši. Latvija, kā latviešu valsts ir pilnīgi iznīcināta. Ekonomika ir pilnībā sagrauta. Pēc krievu šovinistu un žīdu cionistu pavēles ir noslepkavoti vesela plejāde latviešu patrioti. Gļēvākie latvieši iebaidīti vai uzpirkti. Neskaitāmi tika un tiek  iezombēti –ieprogrammēti.  Visi trīs augstāk minētie Atmodas sākumā bija Maskavā un tikās ar Krievijas KGBistiem un izstrādāja plānu kā pakļaut Latviju un latviešu tautu!

 Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā šie noziedznieki stāsies latviešu tautas Tiesas priekšā un saņems pelnīto sodu. To, ka Tiesiskums tiks atjaunots, var nešaubīties neviens komunistu noziedznieks. Tiesiskuma atjaunošanas procesa brīdī, šie noziedznieki centīsies no Taisnīgā soda paglābties, aizbēgot no Latvijas.

Tāpēc-  katra godīga latvieša pienākums ir ar varu aizturēt šos neliešus un nodot tos latviešu tautas varas Drošības iestādēm !!!

4 maija republikas DP noslepkavotās personas:

Juris Podnieks (dokumentālā kino režisors), Ita Kozakeviča (atmodas aktīviste), Kārlis Gailītis (arhibīskaps,antikomunists), Jānis Rība (Aizsargu priekšnieks), Heino Lāma (H-86 aktīvists),Uldis Duka (Latvijas rādio-2 vadītājs), Andris Līgotnis (vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs), Atis Kramiņš (vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs), Armands Akmentiņš (mācītājs, H-86 aktīvists), Vilnis Lisments (H-86 aktīvists), Ernests Rigerts (H-86 aktīvists), Ēvalds Vilks (rakstnieks), Zenta Freimane-Jaunzeme (žurnāliste), Pēteris Dzalbe (reabilitācijas prokuratūras vadītājs), Jānis Laukroze (tiesnesis).

Neizdevušās slepkavības, kuras tika veiktas LR DP vadībā:

Linards Grantiņš (H-86, LRTT dibinātājs), Kārlis Doropolskis (H-86, LRTT aktīvists).

Šie, protams, nebūt nav visi ! Ekonomiski-politiski motivētās slepkavības šinī sarakstā nav iekļautas. Nacionāli domājošo noslepkavoto skaits skaitāms vairākos desmitos. Piekukuļoto vai uzpirkto skaits sniedzas tūkstošos. Iebaidīto- daudzu desmitu tūkstošu, bet iezombēto skaits jau simtos tūkstošos. Zombēšana šodien tiek veikta visur – rādio, laikrakstos, televīzijā un dažādās sektās. Sākot ar JP „ apustuli“ KGB virsnieku un Krievijas slepenā dienesta aģentu A. Ledjājevu un beidzot ar tādu „ nevainīgu“ preses izdevumu kā ZINTNIEKS. Bet pats drausmīgākais ir tas, ka latviešu tautas un Latvijas valsts iznīcināšanas procesā ir iesaistījusies LELB (Latvijas evaņģēliski luteriskā Baznīca) un dažādas nacionālpatriotu partijeles… .(tuvāk par visiem šiem noziedzīgajiem veidojumiem kādā citā reizē…)Latvijā šodien nav pilnīgi neviena iestāde, kura nekalpotu Reinika slepkavu „kantorim“. Savukārt DP pilnīgi tiek kontrolēta no Krievijas šovinistu un Izraēlas cionistu iestādēm. Var likties, ka tās ir muļķības, bet Izraēla un Krievija nav „dažādas lietas“, tās ir tikai vienas monētas divas puses. Lai par to pilnīgi pārliecinātos, ir jāizlasa Solžiņīcinu „DIVSIMT GADU KOPĀ“ un tad  viss nostājas savās vietās.

 Kā Izraēla, tā arī Krievija histēriski protestē par komunisma pielīdzināšanu nacismam. Tas tikai norāda uz to, ka šīm divām tautām ir ko slēpt no pasaules sabiedrības 

Turpinājums sekos.

L.Grantiņš H-86 & LRTT                 06.09.2009.

You may also like...

30 komentārs

  1. Labais saka:

    Nav ko teikt,paši jau noteikti viņi neslepkavoja, bet pasūtījumus gan ir veikuši.

  2. Latvietis saka:

    Pareizi Lāmas kungam vārds bija Heinis. Es redzēju abas viņa pases gan okupācijas režīma, gan vācu pasi. Viņš dzimis zīmīgā dienā 10.decembri, kas ir cilvēktiesību dienā un ja nemaldos 1905(6)gadā.Diemžēl nezināju neko agrāk par Pēteri Dzalbi, jo iespējams, ka varētu piekļūt saviem čekas dokumentiem, ko pastāvošais režīms slēpj līdz šim laikam.Priecajos par šo mājas lapu un paldies mūsu sirdsapziņai godatam Grantiņa kungam

  3. Lets saka:

    Vajadzīga plašāka publikācija atbalstam.

  4. Kom. no Latvijas Avīzes saka:

    Kaspers, 06.09.2009 / 11:39
    Par LRTT. Tas var derēt kā sākums kaut kam, kas kādreiz varētu būt leģitīms. Pašreiz tas ir tikai kā uzskate, kā bieds negodīgajiem. Ar tādu statusu tas var darboties pēc līdzības ar ēnu kabinetu – tā nolēmumi nav ar likuma spēku, bet noder indivīdiem viņu rīcībai, lēmumu pieņemšanai, zināšanai. Kā jurists iesaku publicēt tikai pierādāmus apstākļus par attiecīgu subjektu, lai Jūs iegūtu atzinību un ievērību. Kādreiz Jūs labi sākāt atmodu. Būtu labi, ja Jūsu pašreizējā ideja par tribunālu vērstos nopietnas attīstības virzienā. Pretējā gadījumā Jūs varat profanēt, apkaunot šo ideju par neliešu tiesāšanu nākotnē tautas ievēlētā speciālā tiesā.

  5. aija saka:

    Interesanti,kas jūs pilnvarojis uzstaties tautas varda un vēl par tribunalu ar naves sodiem. Ar ko jūs esat labaki par nacionālpatriotu partijelem,jums nav pat tik daudz biedru. Mergļi un idioti

  6. Latvietis saka:

    Latviešu tautai ari ir savi atkritumi,nodevēji, judasi,okupantu pakaļu laizītāji, ka tādi ,kas slējas zem segvāda aija. Naidu pret latviešu tautu izrāda galvenokārt utainie okupanti, kas ikdienā latvietim iespļaujot norej “ņepoņimaju”, bet latviešu valodu izmanto latviešu un Latvijas naidam .Tāpat urla var slēpties ari zem aijas segvārda. Kaut būtu mazā šādi mēsli,no kuriem nāk smirdīga urlu sū-du smaka

  7. aija latvietim saka:

    Ar tadu līmenīti Tu parspēj jebkuru urlu. Driķē tik uz mani ar naves sodu , tikai ar aprakstītu papīru nav veselīgi atslaucīties

  8. Latvietis>aijai saka:

    Neredzu pilnīgi nekādu stārpību no tevis un urlas, kas potē latviešiem ,lai tie ar saliegtu muguru savā tēvu zemē klanīties utaino okupantu priekšā. Vai tad to nepietiekami valdošais kangaru režīms dara?

  9. aija latvietim saka:

    Es savukārt neredzu atškirību starp čekistiem un kangariem un idiņiem ,kas neviena nepilnvaroti tautas vardā,bez faktu un pieradījumu analīzes,aizstavības raksta kaut kadus spriedumus par nāves sodiem citiem latviesiem ,pašu ideju padara absurdu un kaitē ar to latviesiem. Ar ko tadi spriedēji atskiras no čekistu troikas? Diez kur izsniedz patriotu apliecības, es piemeram uzskatu,ka esmu labaka patriote nekā šie. Es arī varu nodibinat tadu troiku un paziņot siem sodu ?

  10. Latvietis>aijai saka:

    Laikam latvju tauta tevi ,ka odzi izaudzinājusi savā azotē, kas nīst savu tautu. 5.kolonai bija pavļiks morozovs, kas nodeva pat miesīgo tēvu. Laikam kangari tev labi maksā par viņu pakaļu laizīšanu ???
    Tavi draugi var būt vienīgi viņi vai utainie. Labāk dziedi slavas dziesmas kangariem un utainiem savā urlu mājas lapā. Šeit un latviešiem tu esi un vienmēr būsi svešiniece

  11. Ēriks saka:

    ilze korovna aizver urlu žaunas

  12. Ēriks saka:

    Atvainojos.Tas bija domats aijai korovnai

  13. aija saka:

    ES esmu latviete,bet jūs ar savām rupjībām, nespēju argumentēti iebilst, esat urlas – šarikovi

  14. Latviešu kolektīvs saka:

    #

    Kaspers, 06.09.2009 / 11:39
    Par LRTT. Tas var derēt kā sākums kaut kam, kas kādreiz varētu būt leģitīms. Pašreiz tas ir tikai kā uzskate, kā bieds negodīgajiem. Ar tādu statusu tas var darboties pēc līdzības ar ēnu kabinetu – tā nolēmumi nav ar likuma spēku, bet noder indivīdiem viņu rīcībai, lēmumu pieņemšanai, zināšanai. Kā jurists iesaku publicēt tikai pierādāmus apstākļus par attiecīgu subjektu, lai Jūs iegūtu atzinību un ievērību. Kādreiz Jūs labi sākāt atmodu. Būtu labi, ja Jūsu pašreizējā ideja par tribunālu vērstos nopietnas attīstības virzienā. Pretējā gadījumā Jūs varat profanēt, apkaunot šo ideju par neliešu tiesāšanu nākotnē tautas ievēlētā speciālā tiesā.
    =============================
    Gan es, gan mani kolēģi- domubiedri principā pievienojas Jaspera teiktajam! Nodevēju un kangaru vārdi, fakti, adreses, sakari jau sen tiek fiksēti daudzās Latvijas vietās, droši vien dubultojas. Bet šodien -LTTT vajadzētu publicēt sīkāk vainīgo personu dalību noziegumos, dažus datus,palīgu, cietušo vārdus, ja vien ar to netiek doya iespēja sagatavot alibi,novākt, iebiedēt līdzdalībniekus,lieciniekus, pat cietušos!

  15. Latvietis saka:

    Mums visiem ir zināmi ari slepkavības mēginājums A.Gardas kungam un DDD redaktores Līgas Muzikantes dēlam. Ko gan no kangaru režīma citu var sagaidīt?

  16. AG saka:

    Par Kozakeviču gan šaubos, viņa netraucēja valdošajam režīmam, drīzāk gan to stutēja!

  17. kolbasa saka:

    to Gardu un Muzikantes dēlu ne nu gāds slepkavoja ne zūmēja.Nevajag radīt neesošus supermeņus.Sadeva pa mūli,droši,ka par lietu.Ko gribēja,to arī nozūmēja.

  18. pamela saka:

    Aizmirsāt pieminēt A.Jirgenu,kurš bija pret pilsoņa statusa piešķiršanu Parex “superstār” / pēc L.Lapsas/ — Karginam.Deputāta ,tanī laikā Iekšl.min. R.Jurdža nāve arī ir miglā tīta un neizpētīta,jo pirms tam viņš bija ticies ar noziedzīgās pasaules “autoritātēm”.
    Noslepkavoto saraksts nav pilnīgs.

  19. pamela saka:

    Savādi,ka bez manas piepūles še dažas nikas atšķiras pēc drukas noformējuma?!Varbūt tas jau ir spriedums?
    Gribēju rakstīt savu redzējumu par lietu,bet izlasot tos zema intelekta komentus,nospriedu,ka nav vērts.Var jau uzrakstīt pat pretēju viedokli arī bez rupjas gānīšanās.
    TRIBUNĀLS BŪS,jo ASTOŅKĀJA paveikto nevar atstāt nesodītu.
    Ne Staļins,ne Ļeņins,ne Hitlers nekad pat murgos neredzēja,ka tiks no pasaules tautām pienācīgi izanalizēti un nosodīti.Žēl,ļoooti žēl,ka vienīgi Kremlis to neapjēdz un atsāk Staļina reinkarnāciju,BET no šīs valsts neko citu nevar gaidīt.Cerams,ka Latvijas politkretīni nelāčos pa šo taku ,atjaunojot uzrakstu Staļina pirkstā un piegružojot Rīgu ar lielkrievu šovinistu pieminekļiem un okupantu valodu.

  20. AAA saka:

    Murgs kaut kāds te sarakstīts. Izrādās, neviens īstens latvietis savā nāvē nemirst – viņu nogalina čekas aģenti. Padomājiet atr galvu – visi cilvēki reiz nomirs, arī Jūs visi nomirsiet. Tad izlīdīs no patrepes kaut kāds Grantiņs ar savu 8. klašu pamatskolas izglītību (PSRS vēlīgi piešķirtu) un pavēstīs, ka Jūs esat nozūmēti un visādi citādi nelabu galu ņēmuši.
    “Neizdevušās slepkavības, kuras tika veiktas LR DP vadībā” patiesi skan anekdotiski. Ja cilvēks vēl ir dzīvs – pie tā vainojama ir tikai un vienīgi neizdevusies slepkavība, nekas cits, hehehe. Dievam Linards arī netic, tad būtu zinājis, ka bez Dieva ziņas ne mats no mūsu galvas nenokrīt…

    Manuprāt, Linardam vienkārši skauž, ka jaunā vara viņu nelaiž pie siles. Savukārt sili viņš ļoti mīl! Ne velti pameta skolu un sāka nodarboties ar ienesīgāku biznesu, rotkalis saucamais… Spekulants. Kaurt gan objektivitaatei jaapieziimee, ka mees tolaik visi centaamies taadi buut; jo spekulanti dziivoja labaak, nekaa visi paareejie, ja neskaita partijas biedrus u.c. funkcionaarus. Savukaart tagad arii spekulantiem dziivot gruuti, ja neesi pie varas, vai ne? Grantiņ, iestājies tak kādā partijā – uzreiz paēdis būsi un mute ciet!

  21. Anonīms saka:

    protams ka,tie 3 nav tīri,katrs sašmucējies,bet tādi irjau vismaz90 procentu Latvijas politiķu.

  22. Krista-AAA saka:

    Tu saki:”Kāds murgs!”Tas jau nu ir stulbums, ka Grantiņš gaida, ka viņu aicinās pie šo neliešu piedraņķētās siles…nē-viņš šo sili apsviedīs uz acīm un visus bijušās siles īpašniekus piestiprinās pie laternām. Par tām skolām arī te nefantazē, bet tas jau tikai norāda, ka pats esi skolas (ja vispār esi skolā gājis) nopircis. Grantiņu pazīstu personīgi un tādi kā tu, dzimuši debīli,nav cienīgi viņam pat ūdens krūzi pienest.Lai nedod Dievs, ka mūsu ceļi reiz krustosies, jo ir pamatotas aizdomas, ka reiz esi sēdējis pie mana galda.Pēc tava komentāra var secināt, ka tev šī nelietīgā kliķe par centīgu “ziņošanu” jau jūdasa grašus ir atskaitījusi.

  23. Latvietis.>AAA saka:

    Tādam padibenēm, kas laiza kangaru un okupantu pakaļas, ka tu neesi tikai cienigs to ūdens krūzi pienest, bet pat cienījamam latviešu tautas sirdsapziņai godatam Grantiņa kungam kurpes notīrīt. Nebūtu Grantiņa kunga patriotisms un drošsirdība nedomaju,ka Latvija atkal būtu “neatkarīga” un Eiropa būtu utaino žņaugā.Tu esi viens no tiem tūkstošiem, kas okupācijas režima laikā baidījās skaļi paklepot.Ja Grantiņa kungs būtu pie varas, tad latvju tauta būtu kungi savā tēvu zemē un okupantu smakas nebūtu

  24. krīze saka:

    kur ir pierādījumi tam visam, ne velti ir teikts – kas ir bez vainas, lai met pirmo akmeni…
    kāds jau droši vien ir pastāvošās iekārtas novākts …
    arī tas, kas valstī sadarīts – ir “vāks” un vainīgie ir zināmi…

  25. dentists saka:

    skatos – te viens ar niku “latvietis” raksta, bet latviski bez kļūdām rakstīt neprot. Tikpat aprobežots kā aizbēgušais no Latvijas Grantiņš.

  26. pamela-- Latvietim saka:

    Nevajag pielīdzināt Grantiņu Staļinam.Tas jau pēc kaut kā smird!

  27. dentists saka:

    grantinju nevar pielidzinat Staljinam ! Tas ir parak smalki.
    Vinju var salidzinat ar psihiski slimu bomzi….

  28. Latvijas pilsonis saka:

    redzot shis lapas saturu – secinajums ir viens : viena provokatora darbiba, uz kuru uzkjeras virkne letticigo.
    Grantinjs apzinati visu noved lidz farsam, tapec pat piekjerot kadu pie rokas par apzinatu darboshanos pret Latviju, tos bus grutak saukt pie atbildibas, jo te viens slimais jau to bus visu sakjezijis.

  29. HARIS saka:

    Ko tādu uzrakstīt var tikai garīgi slims cilvēks.Jeb arī provokātors.

  30. provinciālis saka:

    Nesaprotu tādus cilvēkus kā Aija, kas var nostāties pret latviešiem…
    http://home.parks.lv/leonards/latvietis/20_augusts/lapa3.htm
    Kapēc līdz šim nav publiskoti “čekas maisi”?!
    Laikam jau kādam bail, ka pēkšņi, tautā tuvi un iemīļoti cilvēki, tiks parādīti pavisam no citas puses.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *