LRTT atbilde A. Andersonam par “čekas maisiem”

Nacionālā ApvienībaAivars Andersons (Nacionālā Apvienība)

http://www.na-apvieniba.lv/

Iesniegts 23.02.2011 at 16.11    Aplami ir domāt, ka atverot čekas maisus viss kļūs skaidrs. Maisos sākotnēji bija apmēram 7000 lietu. Pēc ilgstošas glabāšanas palika apmēram 4500, izzuda 2500. Ir atzīts, ka maisos ir tikai desmitā daļa no čekistu lietām. Piektajā Saeimā no 67 čekistiem atmaskoja tikai 5 sauktus par čekas piecīšiem.

Vai sajūtat attiecību starp zināmo un apslēpto?

======================================

IMGP0974

Komentārs ir rakstīts zem raksta: “Migla sarkanā”- nolādētā”  http://tautastribunals.eu/?p=4312  Nedomāju, Andersona kungs, ka Jūs pārstāvat un aizstāvat 4. maija kliķes DP noziedznieku bandu, kura savā vairākuma ir komplektēta no bijušajiem KGBistiem-slepkavām un citiem okšķeriem. Bet izsacījies šajā “jautājumā” esiet ļoti, ļoti pa prātam VIŅIEM-komunistu un čekistu noziedzniekiem. Tie ir viņi- čekisti un komunisti, kuri bez apstājas klabina vienu un to pašu, par vaļā nevēršanu, jo tur it kā esot palikuši tikai tie mazie “gariņi” utt. utjp… . Žēl, Andersona kungs, ka Jūs neesat sapratis šo “čekas maisu” atvēršanu PĒC BŪTĪBAS. Tā būtība ir tāda, ka jāsāk izskatīt komunisma noziegumus ATKLĀTI. Tas pie mums nav darīts, jo pie “siles” atrodas tieši šie čekisti-komunisti-slepkavas. Savējos VIŅI sabāzuši visos iespējamajos posteņos.

Masu slepkava- Aivars Borovkovs Kuru nevarēja uzpirkt, to noslepkavoja !!!

Foto: Augstas pakāpes VDK oficieris A. Borovkovs. Piedalījās H- 86 grupas dibinātāju arestā. Aresta laikā izrādīja neslēptu eiforisku prieku, kurš izpaudās līdzīgi plānprātībai. Kopā ar Godmani piedalījās “čekas maisu” nobēdzināšanā. Neskaitāmu politisku slepkavību plānotājs. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks tiesāts, kā masu slepkava.

Noslepkavotie,- noindētie, ar gripas komplikācijām mirušie, lapseņu sadzeltie, noslīkušie, pa nepareizo pusi braukušie…un bez vēsts pazudušie, ir skaitāmi jau vairākos simtos ! Tie visi pamatā ir latvieši. Tiesiskums, Andersona kungs, tiks atjaunots, patīk tas kādam vai nepatīk !!!

-Tad arī tiks arestēti borovkovi, godmaņi, brigmaņi, peteri, vīķes, reiniki, brūveri, viņķeļi un daudzi citi “simti”.

-Tad arī tie “maisi” birs kā no pārpilnības raga. Visas Rīgas “sekretāres” nevarēs spēt to pierakstīt !!!

Ja kādam tas “maiss” nevērsies, tam palīdzēsim ar tām pašām “humānām” metodēm, kādas Borovkovs ar savu bandu pielietoja pret mani ieslodzījumā “Šķirotavā”, kad gribēja panākt, lai es: “Savu vainu atzīstu un padarīto nožēloju”. Bet manos pratināšanas protokolos vēl vienmēr stāv rakstīts: “Sevi par vainīgu neatzīstu un padarīto nenožēloju”. Vai tik pat stipri savā pārliecībā paliks Borovkovs vai Godmanis, to rādīs “pratināšana”. Tā diena, kad visa šie komunistu-čekistu un kangaru varza “tiks vilkta pie zara”, nav vairs aiz kalniem.

Tā redziet, Andersona kungs, tās papīra kartītes nevienam neinteresēs, kuras šie nolādētie slepkavas jau sen ir iznīcinājuši.

Negribas ticēt, ka esiet viens no šiem salašņām.

Nākošreiz, kad rakstāt nopietnas lietas, apdomājiet katru vārdu !

L. Grantiņš  07.03.11

You may also like...

10 komentārs

  1. zonnenbergs saka:

    Tabu 16 martam.Visi upuri veltigi.KO NU.

  2. dentists saka:

    Granting, Tu esi pakāris jau gandriz visu Latviju. Kas bus tie kārēji?

  3. Maisos nav palikusi pat 10.daļa no kartiņām.Mans priekšlikums savulaik bija, lai pieņemtu likumu, ka visiem čekistiem ir jāpiesakās noteiktā laika periodā,par nepieteikšnos -kriminālatbildība.Agri vai vēlu visi izgaismotos tā vai tā un mums būtu neapstrīdams arguments balstīts uz pieņemto likumu viņus sodīt pēc nopelniem.Pirmie sodāmie jau būtu no maisos esošajiem,kas nav pieteikušies.Pēcāk Maskava mums piegādātu “pamazām” nākošos un arī cietušie dotu ziņas.Visi saņems sodu pēc nopelniem.Pret tiesisku risinājumu neviens nevarēs protestēt.

  4. Eduards saka:

    Man pēc barikādēm teica-tu neesi bijis komunists,tev nekur pie varas netikt!
    Faktiski jau ,,maisiem”nav lielas nozīmes -lielākos grēkāžus ir nosodījie Tribunāls-mazākie -ierēdniecībā-tiesās-lielākie korumpanti-valsts un valstiskuma grāvēji.Viņu darbības rezultātā-šodienas drausmīgā realitāte.

  5. redzamā pasaule saka:

    ebrejgejs-jūs pasaulē nekad nēsiet valdījuši un nekad nevaldīsiet,bet
    kā jau lopi salasās bandās un pēc jums paliek tuksnesis.

  6. Miervaldis saka:

    Nav jābūt politologam, lai saprastu kas bijis TAS cilvēks, kurš nevēlas čekas maisu publiskošanu!Jūsu mājaslapa gan dara labu darbu, paldies jums, taču domāju – tauta tik un tā redz visu!

  7. Miervaldis saka:

    Es ceru kad pēc šī raksta sāksies arī īsti darbi!

  8. Miervaldis saka:

    Zonnenberg – netaisi nu tik skābu ģīmi!Laikam jau augstāka tiesa to aizliegumu atcels, tāpat kā citus gadus!

  9. zonnenbergs saka:

    Te var but salds,vai skabs-tas personigi.Bet saplusana garigi
    ar tautu un vienota varianta problematiska.Ir speki
    pasaule ,kas to negrib.

  10. zonnenbergs saka:

    Ja star citu zinat kapec Rigas simbola ir lauva ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *