A. Balts. Un atrodas tādas aijas kincas…

Kangaru ģerbonis8. marts – Cetkina, tulpes un kurinātājs Viktors

     http://woman.delfi.lv/dzivesveids/atputa/8-marts-cetkina-tulpes-un-kurinatajs-viktors.d?id=37224773

Aija Kinca, LTV, speciāli Delfi Sievietēm
07. marts 2011 12:05
==============================================
IMGP0974Par šo rakstu mana reakcija:

A.Balts 08.03.11

Pērkami žurnālisti (pareizāk būtu- žurnaļugas) ne tikai nav retums, bet nu jau tikai tādi vien ir palikuši, kā šī SC stabulē pūtēja A. Kince ! Kauns personai ar žurnālistes izglītību okupantu un kangaru sen saražotās ģeķības atkārtot ! Tas VISS būtu derīgs un normāls CITS viedoklis, ja vien mums būtu jau atbrīvota valsts no milzu svešo civilokupantu – 8. marta svinētāju pūļa, nevis kā ir šobrīd, kad nav novērstas okupācijas sekas un “atbrīvotāju” simtu tūkstošu VĒL pārpildīta mūsu Latvijas “brīvvalsts”. Laikā, kad rusifikācija intensīvi lien mūsu mājās, darba vietās un mūsu un mūsu bērnu apziņās (apziņā) arī caur šo mākslīgo sieviešu svinību-dzērāju svētku uzspiešanu. Pie tam nu jau ar likuma spēku. Ir NEGLĪTI rakstīt šādus līdējas rakstus, it kā esot normālā valstī ! Tikai atbrīvotā un neatkarīgā valstī varētu tapt šāds raksts un netikt uzskatīts par netīras kremļa pielīdējas un kolaborantes pasūtījuma skribelējumu !

Un šeit kāds interesants Jura Lapinska komentārs par šiem svētkiem:

Juris Lapinskis

Šai dienā – 8. martā (pēc vecā stila -Juliāna kalendāra) tālajā 1910. gadā žīdi (viņi bija galvenā sociālistu vai sociāldemokrātu apvienību biedru daļa) svinēja Purima svētkus (tie ir žīdu lielākie un priecīgākie svētki, jo tie ir kā žīdu tautas atmoda un “brīvības atgūšana” pēc 100 gadu verdzības jūga persiešu impērijā, kad 480. gadā p.m.ēras persu cara Artakserksa sieviņa Estere (žīdiete) dabūja atļauju no sava vīra -persu cara – realizēt šo “brīvlaišanu”, 2 dienās un naktīs apkaujot ap 75 – 80 000  persu – praktiski likvidējot visu persiešu aristokrātiju, pie tam Artakserksa iekšlietu ministru kopā ar viņa 10 bērniem pakāra tirgus laukumā pie stabiem. Taisnības labad gan jāsaka, ka tā žīdu verdzība nebija tāda kā senajā Romā, kur vergu saimnieks ar mietu drīkstēja nosist vai iemest lauvām arēnā par barību vai likt kauties gladiatoru cīņās. Tur žīdiem bija apmēram tāds statuss, kā pie mums šodien nepilsoņiem – viņiem bija savas darbnīciņas un veikaliņi, bet nebija vēlēšanu tiesības. Nu un 1910. gadā, kad žīdu kompānija tajā II sieviešu-sociālistu saietā atzīmēja savus Purima svētkus, nežīdu cīņas biedrenēm -krievuškām un citām nežīdu pārstāvēm Klāra Cetkina un Roza Luksemburga lika priekšā organizēt paralēlus svētkus – “Meždunarodnij ģeņ ženščini – revoļucioņerki” (acīm redzot kopā “ieraut” un radīt līksmību šai žīdu sociālistu kompānijai bija galvenā ideja). Un tā no 1911. gada 8. marta šie “interesantie svētki” revolucināro sieviešu vidū tika kultivēti (tādēļ nebrīnieties, ka tie tika svinēti tikai soc-lēģerī). Pēc jaunā stila šis 8. marts ir 23. februāris, ko arī pārvērta par žīdu svētkiem Leiba Dāvida dēls Bronšteins (pagrīdes “kļička”jeb dorevoļucionnij psevdoņim -TROCKIS ), kurš šajā dienā 1922. gadā nodibināja Žīdu Sarkano pasaules iekarošanas armiju. Šo dienu tagad daudzi naivie muļķīši sauc par Ģeņ zaščitņika Oķečestva vai par Vīriešu dienu (padomju laikos PSRS armijas un Jūras kara flotes dienu). Tā kā šodien dienas skaitām pēc Gregora kalendāra, atliek secināt, ka mēs nežīdi šajā 8. martā pēc žīdu kalendāra svinam šos pašus Purima svētkus.

Tādi lūk tie “pīrāgi”, kas “izcepti”Starptautiskās Sieviešu dienas izskatā”!

LRTT 11.03.11

You may also like...

10 komentārs

  1. black_joker saka:

    A.Baltam- beigsi murgot vai tikai sāc vēl ? Kurus svētkus “noliksi” nākamos?

  2. AMARILLA saka:

    -Ak kremļa amēba b-joker, ak sīkais nelga, kur svētkus redzēji?! Ja latviešu okupētajā tautā vēl tagad 50+20 gadu intensīvas fiziskas un garīgas apstrādes laikā joprojām tādi ņerkšķi, kā tu ir milzu mazākumā, tad kā būtu ar taviem “žūpu svētkiem”, ja tavi krievu barbaru saimnieki te nebūtu salīduši un iebrukuši?

  3. Eduards saka:

    Juri,prieks par Tevi,ka nes APGAISMĪBU CILVĒKIEM!PALDIES!
    Gribētu piebilst-Pamēģiniet reāli izvērtēt žīdu ieguldījumu MŪSU VALSTS IZNĪCINĀŠANĀ!

  4. Melns saka:

    Apollo rakstīts ka latvieši cēlušies no senebrejiem,tātad šai jaunajai
    tautai jāatbild par Baltu tautas un viņu zemes nicināšanu.Krievi un latvieši ir brāļu tautas(tikai nevar sadalīt nolaupīto),bet drīz jau Rusijā būs tikai slāvi,rusi,slāvbalti un šī zeme atplauks.Latviešu galvenais uzdevums ir riet,riet,riet…

  5. AMARILLA saka:

    -Ko nu ņerkšķi, treknā ķeska – Melnā sūdumuša, izdomā vēl kādu niku, bet caurspīdīgs vienalga esi!Vai tad neredzi, ka tik divi vien te esiet štata smerdeļi, bet tu laikam neatpazīstams jūties, ak gara milzi!?
    Protams, ka tādas vien urlīgas Kuces,vai, (laikam pareizi bija -Kinces) ir visos nopirktajos masu mēdijos!

  6. black_joker saka:

    Amarillai
    Tantiņ- uzliec brilles, kad lasi, tas viens, otrs- pakustini smadzenes…..

  7. Ernis Purnis saka:

    Nabaga bļek-pļecka, tu vari likt cik gribi briles, bolīt ačas, bet smadzenes no tā tev nepakustēsies, jo tādu vienkārši nav! Jo kangariem ir tikai smadzeņu piedēkļi vai to imitācijas, jo citādi tādu sev likteni apzināti neizvēlētos persona ar smadzenēm.

  8. A.K. saka:

    Kur nu te bez štata svešo vauksķiem Purņa kungs! Un kur nu pērkamas valdības vadībā var būt citādi žurnaļugas, kā tā Kince!

  9. AMARILLA saka:

    -A ko ta juus gribeejat, visur nu sabiedriibas ruporu amatos ir tikai vergudveeseles, karjeristi un mankurti, pat Latv. 1 radio, jau riebj klausiities, kaa melo un lokaas a.tomsons un citi paardevushies. Vieniigi radio Merkurs veel turas un taisniibu runaa ,kas nezin -AM frekfencee 1485

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *