V. Freimantāls. Par ģimeņu iznīcināšanu Latvijā

Par ģimeņu  iznīcināšanu Latvijā.

Komunistiem ir viens bubulis – tikai viena bīstama lieta, tās ir latviešu stiprās ģimenes.Tādēļ nerakstīts viņu likums ir tās graut.
Ikviens komunists ir darījis šajā jomā daudz.
Jo latviešu ģimenes ir spēks, gudrība un kultūra !
Tas viņiem ir jāiznīdē par katru cenu !
Vispirms Latviešu Biedrības.
Tad brīvo latviešu dzīvesziņu – demokrātisku, strādīgu, godīgu un latvisku.
Un visugalvenais – stipru ģimeņu iznīcināšana visiem līdzekļiem.
Jo stipras ģimenes ir Latvijas valsts pamats.
Un komunistu uzdevums ir sagraut Latvijas valsti – iznīcināt to.
Latvijas valsts komunistiem neder, viņiem vajadzīga internacionāla valsts bez savām tradīcijām un dzīves gudrībām.
Komunistiem tikai komunistu gudrība ir gudrība – tā garantē viņu neierobežoto varu  un nesodāmību!
Komunistu dzīves pamatjēga ir plesties plašumā un pārvaldīt visu pasauli ! (To viņi nekad nav slēpuši).
Kopš 1940. gada Latvijā tika iznīcinatas pašas strādīgākās, stiprākas un priekšzīmīgākās ģimenes ! (Nežēlīgi slepkavojot, arestējot, izsūtot!)
Ikviens latvietis to saprot un no tā baidās vairāk par visu!  
Mans labākais draugs, kura meitiņa dzimusi 18. novembrī, to izjutis visu mūžu, kopš meitiņas dzimšanas !
Ne viens 18. novembris un sveicēji ar ziediem nejutās droši padomju laikos.
Šodienas ģimenes ir iebiedētas, salauztas un pārvērstas par nozombētiem komunistu varas kliķes vergiem !
Bez iespējām tikties un brīvi diskutēt savu māju tuvākajās latviešu biedrībās.
Ģimeņu iznīcināšanas galveno lomu uzņēmusies pašvaldību apmaksātā administrācija visā tās, mākslīgi uzpūstajā, daudzveidībā.
Pēc savas pieredzes zinu –  sodi, sodi, sodi !  (Un visi par neko!)
Likumdošanas parazitārais, UZBRŪKOŠAIS ģimeņu izjaukšanas mehānisms ir radīts, lai kā rūsa sagrauztu veselu, stipru ģimeni un iznīcinātu to !
Pie tam tas maskēts ar “RŪPĒM PAR SABIEDRĪBAS VESELĪBU” !   (Kas var būt vēl ciniskāk?)
Mūsu tautas atmodas darbinieks Valdis Šteins to apzīmējis ar daudzgalvaina pūķa esamību valsts varas struktūrās !
Tā saucamo administratīvo pārkāpumu – sodāmo nodarījumu saraksts ir līdz IDIOTISMAM garš un visaptverošs ! Ja pensionārs nav sniega laikā notīrījis valsts īpašuma ietvi – to sagaida “speciālistu” atzinums: sodīt ar naudas sodu par administratīvo pārkāpumu !  (Pat ja viņa ienākumi nesasniedz iztikas minimuma pārtikas daļas lielumu).
Protams, no tāda “sitiena” upuris krīt un bieži vien vairs nevar piecelties vispār ! (Efekts ir graujošs, šā pensionāra ģimene viņu automātiski “IZGRŪŽ” no sava vidus kā nelieti, kurš pārkāpj pašvaldības izdotos sadzīves noteikumus).  
Uz viņu rāda pirkstiem un kaunina – Tu nelietis, neturi kārtībā savu apkārtni (Tagad maksā) !  Bet no kā maksāt, ja naudas nav ?  Ja nepietiek pašu minimālāko nodokļu apmaksāšanai ! (Nerunājot par pārtikas iegādi sev un savā apgādībā esošajiem).
Latvijas valsts nav ratificējusi Eiropas Sociālās Hartas punktus, kuri aizsargā ģimenes pret iznīcināšanu!  Par to iestājās tikai viens politiķis – ārsts Andris Rubīns !  (Latviešu nacionālistu partija, kas 20 gadus bija pazīstama kā opozicionārā “Atdzimšanas partija”).
“LIKUMĪGI” iznīcina ģimenes Latvijā, sašķeļ tās !  Nostādot bērnus pret tēviem, atņemot tēviem savas tiesības pašiem lemt kas jādara un kā jādara ģimenē!      (To uzņēmusies lemt apmaksātu “speciālistu” kopa, parazitāro ierēdņu banda, kas apveltīta ar neierobežotu bezatbildību un visatļautību).
Pēc manas rūgtas pieredzes varu apgalvot – komunistu idiotisms Latvijā turpinās pilnā sparā, maskētā, NOZIEDZĪGĀ veidā, mērķtiecīgi apkarojot latviešu ģimenes !
Un visa šā idiotisma pamatā ir 1993. gada 18. februāra nakts PRETLATVISKAIS TERORA akts, kad komunistu un čekistu bandīti  likvidēja atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību un aizliedza likumīgi atjaunotos 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtus “Māmuļā“.
Helsinki 86 ir cilvēktiesību un līdz ar to “LATVIEŠU TIESĪBU” aizstāvības organizācija, kas sauc visas lietas savos vārdos un aizstāv latviešu ģimenes pret  NEIEROBEŽOTO komunistu un čekistu patvaļu Latvijā jau 26 gadus pēc Latvijas valsts neatkarības atjaunošanas “DE JURE” !
Helsinki 86 pieprasa nekavējošu Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo 1938. gada statūtu atjaunošanu un visu latviešu ģimeņu svēto tiesību ievērošanu Eiropas Savienības valstī Latvijā !
Pieprasa izmeklēt un pārskatīt pretlatviskas varas kliķes uzliktos administratīvos sodus un saukt pie atbildības vainīgās personas, kuru paraksti figurē prettiesiskajos lēmumos par naudas soda uzlikšanu personām, kuru ienākumi nesasniedz iztikas minimuma pārtikas daļu un kuru apgādībā ir nepilngadīgas personas !

 Šis Helsinki 86 paceltais jautājums iezīmē komunistu un čekistu NOMENKLATŪRAS pretlatvisko noziegumu izmeklēšanas sākumu !
Ikviens ir aicināts atklāt latviešu ģimeņu iznīcināšanas (genocīda) faktus, publicēt tos, klasificēt un atstādināt no ieņemamiem amatiem atbildīgās valsts amatpersonas.
Informāciju adresēt Helsinki 86 interneta vietnei: www.tautastribunals.eu un tiesībsarga birojam, kur tiek garantēta visu iesniegumu reģistrācija un pēc tam klasifikācija.
Šo Helsinki 86 ziņojumu sastādīja Valdis Freimantāls (Zvērīgi iznīcinātās Rīgas Latviešu Biedrības goda tiesas tiesnesis).

  Rīgā. 2019. gada 26.jūlijā.





L. Grantiņš:

komunistu idiotisms Latvijā turpinās pilnā sparā,”

Valdi, tas nav komunistu idiotisms, bet žīd- nacistu apzinīgi veiktais genocīds pret latviešu tautu !!!

29.07.19

You may also like...

8 komentāru

  1. :: saka:

    Tas kas tagad ir, tā vairs nav komunistu iekārta, drīzāk gan kapitālisms, kur galvenā vērtība ir manta un nauda, kur ” virs zemes nav taisnības, dūrei tik spēks”, kur ” virs zemes nav laimes, tik zvēru bars bļauj, viens otram no mutes tie kumosu rauj”, kā rakstīja Veidenbaums.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Tas kas tagad ir nenomazgā komunistus un čekistus baltus – tā ir viņu varas un neapstrīdamo privilēģiju paturēšana!

  3. kāds naivums tavā vecumā saka:

    Tas, kas tagad ir, tieši ir komunistu iekārta. Turklāt vismežonīgākā. Tā, no kuras brīdināja daudziem zināmais komunistu komunists Vladimirs. Viņš teica – nedod Dievs piedzīvot tos laikus, kad valdīs sarkanā (komunistu) buržuāzija. Dievam žēl, bet tos laikus esam sagaidījuši…

  4. :: saka:

    to 21.20
    Iedzer, brāli (mās) ! Laiki grūti,
    Dzīves ērkšķi nikni dur.
    Iedzer, mazāk sāpes jūti,
    Jaunu dzīvi alus bur. (Veidenbaums)

    Komunismā varbūt tagad dzīvo tie lielo algu un pensiju saņēmēji. Komunisma princips – no katra pēc spējām, katram pēc vajadzībām. Tautas vairākumam komunisms nespīd.

  5. ko var buldurēt saka:

    Tak psrs-ā skaitījās komunisms, ja jau visi bija komunistiskās partijas biedri. Bet vai tad kaut kas bija “no katra“? Reāli taču bija: no vieniem (darbaļaudīm) – pēc spējām un pāri spējām, bet otriem (īstenajiem komunistiem) – “pēc vajadzībām“ un pat pāri pār vajadzībām. Tas jau joprojām turpinās, jo komunisti taču ir visos varas caurumos.

  6. LL saka:

    Gan komūnisms,gan kapitālisms ir žīdiskas lietas. Starp Putinu un Trampu ir vienādības zīme. Starptautiskie klubi ar cipariem apzīmētie ir visu tautu paverdzinātāju,baņķieru un žīdietības piesegs aiz demokrātijas maskas.

  7. to 2019. gada 29. Juli um 23.01 Uhr saka:

    PSRS-ā komunisms bija “vienā atsevišķā valstī,
    vienā atsevišķā sabiedrības slānī”…

    Staļins, un ne tikai, iztika bez personīgām mantām.
    Kur gāja un ko paprasīja – to momentā saņēma
    (par velti).

    Algu saņēma priekš ziedošanas “gaišās nākotnes
    paaudzei” :))

  8. >>>2019. gada 29. Juli um 21.20 Uhr saka:

    Leksikas evolūcija.
    Tētiņš Valdiņš lietoja daudzu vārdu kopu
    “sarkanā (komunistu) buržuāzija” kamēr
    Bulgakovs neatrada īsāku
    definējumu – šarikovisms .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *