LRTT priekšlikums deputātam Artusam Kaimiņam

Latvijas čekisti(brigmaņi,godmaņi,borovkovi u.c. noziedznieki) !

God. A. Kaimiņ, ja Tu to visu dabūji gatavu(ko redzējām VIDEO), tad kāpēc Tev neparakstīties zem šī dokumenta(tas tūlīt tiks laists apgrozībā angļu valodā, pagaidām trūkst vienīgi Tavs paraksts):


http://188.68.49.144/?p=43121

Eiropas Parlamenta prezidentam Antoni Tajani

Starptautiskajai presei

 Latvijas Cilvēktiesību aizstāvēšanas grupas HELSINKI- 86 PAZIŅOJUMS

 

HELSINKI- 86  apsūdz Eiropas Savienības vadību genocīdā pret latviešu etnosu- latviešu tautu. Latvija, kopš iestāšanās ES, cietusi lielākus zaudējumus, nekā atrodoties zem komunistu un nacistu okupācijas. Neviens no šiem diviem sātaniskajiem režīmiem nav veicis tik daudz noziegumu pret Latvijas valsti un latviešu tautu, kā to ir veikuši ES pārstāvošie Briseles darboņi. Ir pilnībā iznīcināta Latvijas rūpniecība, lauksaimniecība, kuģniecība, medicīna un izglītība. Šīs noziedzīgās ES darbības rezultātā vairāk kā puse Latvijas darba spējīgie iedzīvotāji ir atstājuši valsti. Tam visam ir viens vārds- GENOCĪDS !

Ar ES vadošo darbinieku ziņu un atbalstu pēc Latvijas okupācijas beigām netika veikta  Starptautiskos Likumos(konvencijās) paredzētā deokupācija ! Visi represīvie okupācijas varas orgāni palika neskarti un sāka darboties pret latviešu tautu un Latvijas valsti, tātad, pret ES. Par to HELSINKI- 86 ir informējusi Martinu Šulcu & Co un Jose Manuel Borroso & Co, bet atbilde netika saņemta. Bet varbūt ka tomēr bija atbilde- L. Grantiņa asiņainais, ar lauztiem kauliem, arests 2015. g. Latvijā ?

Latvijā darbojas KGB slepkavu bandas, kuras slepkavo latviešu patriotus- demokrātijas atbalstītājus. Latvijā opozicionāri tiek spīdzināti un slepkavoti ar psihotrono un psihotropisko ieroču palīdzību. Pēc Padomju Savienības sabrukuma Latvijā palikušie represīvie orgāni un viņu izveidotās marionešu valdības ir noslepkavojuši neiedomājamu daudzumu latviešu. Nav ne mazāko šaubu, ka tas viss notiek ar ES vadošo darbinieku ziņu un atbalstu. Tik slikti kā šodien latviešu tauta nav dzīvojusi pēc 1940. gada PSRS komunistiskās bandas iebrukuma un Latvijas okupācijas. Vai nav paradokss, ka latviešu tauta vislabāk ir dzīvojusi vācu nacistu okupācijas periodā. Sociālā aprūpe NACISTU OKUPĀCIJAS LAIKĀ bija uz līmeņa, kas šodienas stāvoli izsaka vienā vārdā- GENOCĪDS. Dzimstība sasniedza visaugstāko līmeni, bet šodien tā ir viszemākā. Vai nav noziedzīgi smieklīgi, ka ES dalībvalstī Latvijā bērnu pabalsts ir divu cigarešu paciņu cenas lielumā ?

Martins Šulcs un Jose Manuel Borrosu ir ES grāvēji- provokatori. Anglijas izstāšanās no ES ir tam neapgāžams pierādījums.

Antoni Tajani kungs, Jūsu pienākums ir izskatīt Latvijas gadījumu visaugstākajā līmenī ! Atdot Latvijai visu, kas ticis nozagts pēc PSRS sabrukuma. Atvērt noslepenoto KGB kartotēku un veikt Latvijas dekolonizāciju. Aizvilkt uz Hāgas Tribunālu visus ES darboņus, kuri veikuši provokāciju pret Latviju, tātad, pret Eiropas Savienību.

Latvijas Cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI 86 (Linards Grantiņš, Jānis Zīverts, Imants Aparnieks, Valdis Freimantāls)

02.01.18




Ja Tu nevēlies parakstīt šo dokumetu, tad esi viens no viņiem- viņu sarkano izdzimteņu bandas aktieriem.

Krievi nobalsoja pretēji, jo zināja, ka mūrnieces un brigmaņa banda to izdarīs viņu vietā… .

Tu gaidi atbildi no brigmaņbandas, bet latviešu tauta tagad gaida atbildi no Tevis.

Parādi, ka esi tas, par ko uzdodies vai arī norādi uz to, kas dokumentā neatbilst taisnībai ?

L. Grantiņš LRTT & H- 86

27.01.18

You may also like...

5 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Kaimiņš vēl nav tik slims, kā tu domā, lai šito murgu parakstītu! :)))

  2. zane saka:

    Nu kas ir ko mīkstais varoni ?! Komentārus dzēst esi iemācījies, viss pārējais ir plika diršana. Laiks atklāt cilvēkiem patiesību par tevi, stukačs un čekas maisu ”iemītnieks”kurš netika pie sadales katla, tagad vemj bez apstājas. Uzraksti man, epasts ir. Ieskaties man acīs, parādīšu tev dažu dokumentu kopijas, Tu nozēlojamais gļēvuli.
    .
    .
    .
    Admins
    Es komentārus nedzēšu, bet gan nepastiprinu rupjības. Šo kā izņēmumu apstiprinu, lai tu man parādītu tās dokumentu kopijas. Tava leksika jau norāda, kādas “dimensijas” iemītnieks esi. Komentē ar savu vārdu un sūti šurp kopijas. Publicēsim tās !
    —- Tas, Artuss, ir iegansts, lai būtu iemesls noraidīt manu priekšlikumu.
    Jautājums:
    1. Kā Tu tiki pie kopijām, ja oriģināls neeksistē ?
    2. Un, ja arī būtu oriģināli, tad arī tas pats jautājums, kā tiki pie kopijām ? Ir speciāla pielaide ? Tu taču sacīji, ka maisus redzēji no tāluma. Bet vienalga-par VIDEO paldies. Pateikts labi… .

  3. Jānis saka:

    Jā,Kaimiņš tagad parādīs pats,kas viņš ir… .
    Pēc runām,loģiski jābūt,ka parakstīs.

  4. Sudraba Inguna biedre. saka:

    https://youtu.be/AGAA-ntcxlM
    Es nepazudīšu! Pretīgie latvieši. Mēs,Kremļa agressori okupanti,izdzersim visas asinis no latviešu tautas…

  5. ES saka:

    Grantiņ! Artuss Kaimiņš ir speciāli iesūtīts ieraugs nākamās Saeimas vēlēšanām. Visa sistēma sastāv uz esošo Saeimas nomenklatūras bāzes, lai nevarētu viņus likvidēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *