Cik ilgi viņiem ticēsi, tik ilgi viņi tevi “jās”

Domādams neizdomāsi !


Kas ir Hanuka ?

http://www.sarunas.lv/lv/kultura/tradicijas-un-svinibas/842-kas-ir-hanuka#.Wj7XKjciEuU

Šie svētki radušies Jūdejā, kas tolaik atradusies grieķu sīriešu Selekvidu impērijas varā. 165. gadā p.m.ē. valstī sākās nemieri. Imperators Antiokss Epifans sāka nežēlīgi ieviest grieķu dievu kultu, pie kuriem, starp citu, pieskaitīja arī sevi, bet tradicionālo jūdu ticību aizliedza, piedraudot ar nāvi.

Sacelšanos vadīja brāļi Makaveji. Arvien vairāk cilvēku pieslējās sacelšanās dalībniekiem, un galu galā Jeruzāleme un Jeruzālemes templis tika atbrīvots no pagāniem. Pēc jūdiešu kalendāra tas notika 165. gada pirms mūsu ēras kisleva mēneša 25. datumā.

Hanukas laikā ir pieņemts gatavot tradicionālos hanukas ēdienus: kartupeļu pankūkas (latkes) un pīrādziņus ar ievārījumu (sufganija). Ar Hanuku ir saistīts veids, kādā tos gatavo, izmantojot augu eļļu, kas atgādina par hanukas brīnumu. Ēd arī piena ēdienus, īpaši sieru.


>Rodas tāds “neerts”jautājums: kā viņiem var būt tradicionāli kartupeļi un kartupeļu pankūkas, ja tie Eiropā nonāca tikai 16. gadsimtā !

“Kartupeļi savvaļā aug Dienvidamerikā. Eiropā tie nonāca 16. gadsimtā, sākotnēji kā eksotisks krāšņumaugs. Pēc 1650. gada vairākās Eiropas zemēs tika atklāta kartupeļu uzturvērtība, īpaši tajos gados, kad melno graudu epidēmijas dēļ samazinājās graudaugu lietošana uzturā.gadā Kurzemes un Zemgales hercogistē, kā vienā no pirmajām Eiropas valstīm ar koloniju Amerikā (Tobāgo), ieveda un vēlāk sāka audzēt kartupeļus pārtikai, tomēr tos pārsvarā izmantoja cūku nobarošanai. Saglabājies Kurzemes hercoga Jēkaba Ketlera kanclera fon Felkerzāma dēla ieraksts par to, ka hercogs licis caur Hamburgu ievest dārgos kartupeļus, lai pacienātu galmu. Tomēr katram vīram ticis, labākajā gadījumā, tikai viens no šiem retumiem.[3] Krievijas impērijas ķeizarienes Annas galma virtuvē kartupeļus esot ieviesis Kurzemes hercogs Ernsts Johans Bīrons. Tomēr plašākos apmēros kartupeļus 1684. gadā sāka kultivēt Ziemeļanglijā, 1716. gadā — Saksijā, 1738. gadā”

>Uzrodas vēl kāds ne tikai neerts, bet pat idiotisks jautājums: kāds sakars ar Hanuku ir Hazārijas tjurku izcelsmes žīdiem(jūdaistiem- krievžīdiem), kuri uzmetušies par dievizredzētajiem ?

>Kāpēc šie jūdaisti uzdodas par jūdiem ?

Eiropā, izņemot Spānijas dienvidu daļu, nekad jūdi kā tauta(semītu etnos) nav bijuši. Savas sātaniskās ticības dēļ viņi arī no Spānijas tika padzīti- praktiski izkauti.

Domādams neizdomāsi: “Gudrie ir noteikuši, ka sveces ir jāaizdedzina pie mājas galvenās ieejas tai stundā, kad iedegas zveigznes. Pēc tradīcijas jūdiem jaunā diennakts sākas līdz ar pirmo zvaigzni.”

Gribētos uzzināt, kuri bija tie gudrie, vai tie, kuri cenšas sevi uzskatīt par dievizredzēto fīreriem ?

-Ja Hanuka ir jūdu gaismas svētki, tad ko nozīmē Kristus vārdi uz viņiem: ”Jūs esiet no sava tēva velna un jūs pildāt viņa kārības…” ? Un kā tad sanāk, ka šie “gaismas nesēji” tik zvērīgi noslepkavoja Jēzu ?

Vēl arī mūžīgi neizdibināmais jautājums:

-Kur palika Mozus, kurš viņus izveda no ēģiptiešu verdzības ?

-Arī piesita krustā, vai vienkārši “iekrāmēja” ar mietu pa galvu un noraka un tuksnesī ?

-Un vai nav idiotisks absurds, latviet, ka šie parazītiskie ērces mums tiek pasniegti kā dievizredzētie ?

-Un vai nav idiotisks absurds, latviet, ka “mūsu” melnsvārči Kristīgajā baznīcā baidas citēt Kristus sacīto ?

Kādas “tautības- sātaniskās sektas prusaki” ir izzaguši mūsu Tēvzemi, ja ne šie “izredzētie” ?

Ja mēs iepazīstamies ar Ciānas Gudro(atvērt) protokoliem un Talmūdu, tad saprotam, kādu dievu viņi pielūdz !

Un skaties tikai, ko viņu dievs viņiem sola:

https://www.youtube.com/watch?v=dxyDPrZN-ws

Ja tas ir dievs, tad Hitlers ar Staļinu ir eņģeļi… .

Visu to redzot un dzirdot rodas neiedomājams pretīgums pret šiem noziedzniekiem, kuri sevi cenšas pasaulei uzspiest par dievizredzētu tautu, bet īstenībā ir sātanistu sekta !

Bet vēl lielāks pretīgums rodas uz tiem(zatleriem, vējoņiem, bergmaņiem,…) kuri parazītiski laiza viņu izvadorgānus… .

Kā rādīja vācu televīzijā,- visi jūdu vēsturiski- arheoloģiskie “pierādījumi” ir 100%tīgi viltojumi un ja tas tā, tad viņi kā “izredzētā tauta” ir fiktīvi, tātad,- krimināli, par ko arī runā Mārtiņš Luters.

Vai ar šeit sacīto es “kurinu naidu” ?

No sevis neesmu pasacījis praktiski neko. Esmu tikai re-postējis pašu “jebreju” un citu vēsturiski respektējamo personību teikto. Īsto vēsturi šie sātanisti vēlas iznīcināt. Tai vietā viņi cenšas pasniegt savu piķa melno “patiesību” par izredzētību.

Pat Bībelē sacīto nekaunas viltot !

Jaunajā tulkojumā cionists Juris Cālītis centās “cilti” aizstāt ar “paaudzi”, tā atbrīvojot žīdus no viņu vēsturiskās atbildības par pastrādātajiem noziegumiem pret cilvēci.

Noteikti, latviet, izlasi šeit sacīto:(atvērt) Kas Cālītim kungs un padomdevējs “


Par izvadorgānu laizītājiem,- Patiesības un tautas nodevējiem:

Baņķieris Suharenko uzņem deputātus, lai saņemtu atļauju dibināt ebreju īpašumu restitūcijas(atvērt) fondu(LA)

Pareizāks būtu virsraksts: Krievžīdu noziedznieks, Latvijas izzadzējs pieņem latviešu tautas nodevējus… .

Lūk, dažu perversu jūdasu izteikumi- Jānis Dombrava: “Kad Krupņikovs beidz savu runu, mierā atkal neliekas deputāts Dombrava. Vispirms viņš augstu novērtē Ebreju draudžu un kopienu padomes ieguldīto darbu kultūras jomā… .”

Nu kamdēļ šī d- lienošā- melīgā frāze bija jāsaka ? Paskaidro, murmuli Dombrava, kādi tad ir tie tevis augsti vērtētie “ebreju” darbi kultūras jomā ?

Ja pie “kultūrs devuma” būtu pieskaitāma laupīšana, tad jau viss būtu parezi… .

Parazītisks smerdelis tu Dombrava esi, kurš nelietīgi izmanto latviešu vēlētāju uzticību, lai barotos no valdības “siles”.

Un šeit vēl viens Ciānas “skolnieks”- Ojārs Kalniņš: “Baņķiera tēlu palīdz spodrināt Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Ojārs Kalniņš: “Es nezinu, kāda ir Suharenko kunga personīgā politika, bet tas nav iemesls noraidīt šos likumprojektus. Viņš ir ievēlēts par padomes priekšsēdētāju, tas apliecina, ka valde un kopiena viņam uzticas, un mums nav pamata to apšaubīt. Vai man ir līdzīgas politiskās domas kā Suharenko? Varbūt nē, bet tas neietekmē lēmumu šajā jautājumā, jo es neuzskatu, ka tie īpašumi tiks nodoti Suharenko kungam, tos nodos kopienai un fondam. Šis ir tīri simbolisks gājiens, tas neietekmē valsts intereses. Tas nāk par labu starptautiski.”

Vai tad šie latviskās izcelsmes gara deģenerāti nezina, kas ir Suharenko ? Ka par viņa pastrādātajiem noziegumiem viņam pienākas lode pakausī ? Ķīnā šis sūds(Suharenko) jau simts reizes būtu noklapēts kā blakts.

Tas viss tikai norāda uz vienu, ka tas ir labi saskaņots teātris “demokrātiskā” iesaiņojumā, lai parazitētu uz tautas rēķina un beigu beigās to kā etnisku vienību likvidētu.

Šeit pieminētie visi ir noziedznieki pret cilvēci un cilvēcību, kuriem būs jāstājas Starptautiska tribunāla priekšā.

Tuvojas Jaunais Laikmets !

Šie parazīti ir uzskatāmi par šī Jaunā Laikmeta  dzemdību gļotām, kuras tiks ieskalotas Esības kloākā… .

Dievs, Tavs prāts lai notiek kā Debesīs, tā arī virs zemes !

27.12.17   L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. Linards saka:

    Suharenko ir Latvijas ebreju draudžu savienības priekšsēdētājs un Rietumu bankas īpašnieks. Tieši šī banka lobēja termiņuzturēšanās atļauju izsniegšanu NVS pilsoņiem. TUA tirgošanas dēļ ievērojami pieauga īpašumu kadastrālā vērtība un līdz ar to arī nekustamā īpašuma nodoklis kļuvis daudziem nesamaksājams. Daudzas latviešu ģimenes tādēļ iedzītas parādos un izliktas no viņu īpašumiem. Bet Suharenko tautietis Ameriks iedzīvojas izsniedzot ātros kredītus. Un iedzīvosies vēl vairāk, kad latviešiem atņems vēl citus īpašumus, kurus varēs lēti uzpirkt. Ekonomisti sola pēc diviem gadiem jaunu pasaules mēroga ekonomikas lejupslīdi. Tad sāksies īstais pļaujas laiks gan Amerikam, gan Suharenko, gan visai viņu bandai.
    .
    .
    .
    Admins
    Domāju, tad sāksies cits pļaujas laiks, tad tiks pļauti šodienas “pļāvēji”… .
    Šodien ir žīdsātanistu laiks, bet ne ilgi vairs… .

  2. Uldis to Admins saka:

    “Ja tas ir dievs, tad Hitlers ar Staļinu ir eņģeļi… .”
    ———-
    Varbūt tomēr Rūzvelts ar Staļinu? Hitlers atkoda abu sātanisko izdzimteņu cilvēces paverdzināšanas plānus, kamēr visa pārējā Eiropa gulēja letarģiskā miegā, konsolidēja un sagatavoja savu tautu, lai Staļina jebkādas cilvēcības pazīmes zaudējušie cilvēkēdāji neizgrieztu vāciešus, kā trušus, pāris vasaras mēnešos. Ja viņiem tas būtu izdevies, “Baigās piecgades” laikā Eiropas tautas būtu pārstājušas eksistēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *