V. Eihmanis. Latviešu Vēlētāju Biedrība pieprasa:

Latvijas Valsts prezidentam Raimondam Vējonim

Latvijas Republikas Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrniecei

Latvijas Republikas Ministru prezidentam Mārim Kučinskim

Iesniegums.

Rīgā, 28.11.2017.

Nr. 28.11.2017./01

Esam iepazinušies ar Saeimas deputāta Valda Kalnzola (ZZS) aicinājumu uzsākt diskusiju par līguma noslēgšanu  ar ASV Federālo izmeklēšanas biroju (FIB) par  korupcijas apkarošanai, jo netic Latvijas pilsoņu spējām to paveikt pārāk ciešo savstarpējo saikņu dēļ.

Vispirms pateicamies Saeimas deputātam Valdim Kalnozolam, ka viņš no Saeimas tribīnes runā par valstij un tautai svarīgiem jautājumiem.

Arī mēs pievienojamies diskusijai, nosūtot Saeimai, valdībai un KNAB iesniegumu ar priekšlikumiem.

Veiktie pētījumi liecina, ka sakarā ar viesstrādniekiem no Latvijas, no kuriem daudzi kā vienu no aizbraukšanas iemesliem min „valsts nozagšanu” jeb „valsts sagrābšanu” un augsto korupciju, rietumvalstīs (Apvienotā Karalistē, Vācijā, Īrijā un citur) aizbraukušo Latvijas pilsoņu dēļ korupcija nav palielinājusies. Līdz ar to nevaram piekrist Valdim Kalnozolam, ka Latvijas pilsoņiem ir „pārāk ciešas savstarpējas saiknes” korupcijā.

Latvijā korupcijā iesaistīto personu skaits nav mērāms desmitiem tūkstošiem. Daudz tuvāk patiesībai ir tie cilvēki, kas pievērš uzmanību, ka „čekas maisu” neatvēršanai un korupcijai Latvijā ir ļoti liels sakars, respektīvi, ja Padomju okupācijas laikos bija Komunistiskā partija un čeka, tad mūsdienās ir Oligarhu partijas un tās apkalpojošā ierēdniecība, tajā skaitā Korupcijas un novēršanas un apkarošanas birojs, kuram, salīdzinot, kaut vai ar Rumānijā paveikto korupcijas apkarošanā ir vairāk nekā nožēlojami rezultāti. Tik vien ir tas, ka šajos piecpadsmit gados nodokļu maksātājiem šī biroja uzturēšana izmaksājusi ļoti dārgi.

Šobrīd jau visā pasaulē ievērojami cilvēki kā vispārzināmu faktu min to, ka Latvijas valsts ir sagrābta. Līdz ar to diskusijai vajadzētu būt par vēršanos pie Amerikas Savienoto Valstu un citu demokrātisko valstu valdībām ar lūgumu veicināt no latviešu tautas nozagto vērtību atgriešanai latviešu tautai. Taču tas nav iedomājams bez Komunistiskā režīma starptautiskas tiesāšanas, čekas maisu atvēršanas, lustrācijas. Līdz ar to jautājums ir risināms daudz dziļāk un komplicētāk.

Pievienojoties Saeimas deputāta Valda Kalnozola diskusijai, mēs vēršamies Saeimā un valdībā ar priekšlikumu griezties pie Amerikas Savienoto Valstu un citu demokrātisko valstu valdībām pēc palīdzības un atbalsta latviešu tautai, lai:


1.Latvijas 1940. g. okupācijas izskatīšanaSTARPTAUTISKĀ ARĒNĀ, 1949. g. Ženēvas Konvencijas ietvaros.

2.Atrast un sodīt tos, kuri pēc Atmodas laikāapzināti ignorēja1949. g. Ženēvas Konvenciju.

3.Starptautisko ekspertu klātbūtnē jāatver“čekas maisi”un jāarestē visi VDK darbinieki un “ziņotāji”.

4.Visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) jāarestē un jāpieprasa izsmeļošas atskaites par ienākumiem.

5.Visi čekisti- komunisti jāsoda par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

6.Jāveic viss, lai 4. maija kliķesnoziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

7.Katrai latviešu ģimenei jāpiešķir 5- 7 hektāri zemes platība bez nodokļu sloga tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām šo īpašumu pārdot.

8.Ar starptautisko institūciju palīdzību ir jāveic viss iespējamais, lai latviešu tautai un Latvijas valstij tiktu atdots atpakaļ viss komunistu nozagtais- izlaupītais.

9.Nekavējoties jāatsauc visi Latvijas darbinieki no Eiropas Savienības, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma”.

10.Jāveic Tiesiskuma atjaunošana Latvijā, kas atbilst starptautiski izstrādātiem LIKUMIEM un 1922. g. LR Satversmei.

11.Obligāti ir jātiesā starptautiskā tribunālā Hāgā tie, kuri ir apzināti ignorējuši starptautiskos LIKUMUS, kas attiecas uz Latvijas valsts dekolonizāciju.

                                Latviešu vēlētāju biedrības valdes priekšsēdētājs:                       Vilors Eihmanis

29.11.17         LRTT

You may also like...

4 komentāru

  1. ar skatu no malas saka:

    Ja tā nav utopija, vienalga tas ies ilgi un slepkavnieciski. Ja arī to sāks darīt, no sodāmo puses notiks (un notiek) uzbrukumi taisnības prasītājiem. Paātrināt rakstā minētos procesus varbūt varētu, ja kāds sūtītu saucienus pēc neatliekamas un tūlītējas starptautiskas palīdzības, lai a p t u r ē t u beztiesiskumu valstī. Lai apturētu dezinformētību, netaisnīgumu, nevienlīdzību un nestabilitāti, likumu nedarbošanos valstī, kas arī nav radies bez starptautiskās piepalīdzības.
    Nosauktajiem procesiem turpinoties, sabiedrība degradējas un demoralizējas. Pat tā sauktās inteliģences pārstāvji jau sāk piekopt demagoģisko poziķiv faktoru un pūderē masām smadzenes, ka(kā izsakās tv raidījumā pat pazīstamais dakteris Danilāns) “nekad Latvijā nav tik labi dzīvojuši, kā dzīvo pašreiz“. Cik labi? Pavalkātos zīmolos, bet aizvien pieaugošās bailēs – tas ir tik labi? Bailēs no visa, no pašas dzīves (vai starptautiski ir zināma pašāvniecības statistika Latvijā?)- no aizvien pieaugošiem rēķiniem, bailēs no nespējas samaksāt, kad uzreiz sāk skrullēt procentus, bailēs no tiesu draudiem, ka tūlīt izliks uz ielas, bailēs no bezdarba, bailēs no nespējas meklēt medicīnisko palīdzību līdzekļu trūkuma dēļ, bailēs no juridiskās palīdzības neiespējamības līdzekļu trūkuma dēļ. Bailēs no meliem, no vientulības, jo nav vairs, kam uzticēties. Bailēs no savas zemes un savas tautas pazaudēšanas, jo mūs nepārtraukti pērk un pārdod. Vai poziķivķiki to nezina? Pilnīga aprobežotība ir poziķivsa (“domāsim labas domas“ un nebūs ne korumpantu, ne okupantu, ne viņu negatīvās rīcības) glorificēšana reāla negatīvisma smoga apstākļos.
    .
    .
    .
    Admins
    LRTT & H-86 ir vienīgais, kas informē starptautisko sabiedrību par noziegumiem, ko 4. maija kliķes komunistu banda veic pret latviešu tautu. Pēdējais ziņojums pirms dažam dienām. Tas saistīts kopā ar Ataolu Ansi Bērziņu: http://188.68.49.144/?p=42468 Mēs uzvarēsim un komun- cionisti tiks samīti kā prusaki !

  2. pilsonis saka:

    Apsveicami!Pilnīgi pareizi,Kāpēc ar Krieviju var un ar Latviju nē?Latvijas izzagšana un korupcija ir tāda pati kā Krievijā.
    Šodien korumpantu pārstāvji piedalījušies darba grupā cīņai ar organizēto noziedzību-anekdote?Laikam,lai labāk apmācītos korupcijā.

  3. No Maarupes saka:

    Turies LRTT! Nedriikst sho vieniigo patiesiibas ruporu sleegt!

  4. Uldis saka:

    Šeit darbs ir CIP, jo FIB izmeklē noziegumus, kas pastrādāti ASV un vērsti pret ASV. Vadoties pēc daudzu politiķu un ierēdņu pret latviešu valsti un tautu pieņemtiem krimināliem lēmumiem, Guantanamo cietums būtu īstā vieta, kur to noziedzīgai eksistencei būtu jāizbeidzas. Ja ASV rūp Latvija, kā viena no NATO dalībvalstīm, tad CIP primāri būtu jāparūpējas, lai Maizītis, Mažviets, Kozlovskis un to kantoru vadība pat teorētiski nevarētu ietekmēt izmeklēšanas darbības.
    Vērsties pie Saeimas, kurai pateicoties Dombrovskis un Pabriks sēž Briselē un pie sātīgām silēm tikuši: Rinkēvičs, Kozlovskis, Reirs, Ašerādens, Maizītis un Mežviets, bet Krievijas karaskolu absolventi kļuvuši par robežsardzes un NBS vadītājiem, mazākais ir naivi.
    .
    .
    .
    Admins
    Tu apzināti vai neapzināti neesi sapratis šī pieprasījma būtību un tas ir slikts “vēstnesis”.
    Protams, ka viņiem visiem ir vieta aiz restēm… .
    Komentārs ir primitīvs, kas velk uz provokācijas pusi, jo raksta autoram tiek piedēvēts naivums… .
    Pamēģini tu ko tamlīdzīgu pieprasīt varas iestādēm ?
    Bet, kur nu, jo ar “mazākais naivi” sevi esi norobežojis no šī bīstamā procesa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *