VID, valsts izlaupītāju(cionistu bandas) midzenis

Izlasot doto rakstu, redzam, cik PAREIZI tika noformēts šis gadījums. Primitīvi, nepārbaudot, pirms cik ilga laika iestājusies nāve ? Tas vien jau norāda uz 100%tīgu nozieguma piesegšanu. VID ir visīstākā Latvijas Valsts izlaupīšanas iestāde. Kuri tad regulē un bīda VID darbību un darbiniekus ? Tie ir bijušie čekisti un komunisti, tātad, cionisti !!! Tas, kurš daudz zin un sāk “neklausīt”, tiek aizraidīts uz LABĀKIEM MEDĪBU LAUKIEM.

Vai neredzam, kas noticis ar 14 Lemberga nozieguma lieciniekiem ? Visi “medī” aizsaules krāšņajos medību laukos, bet pats mazais žīdelis(Lembergs visos ārzemju izdevumos tiek dēvēts par JEWU-žīdu) savas žurku acis blisinādams ir brīvībā un stāsta savas pasakas aborigēniem, kuri viņam vēl piedevām uzgavilē ! Kāmēr šie čekas mēsli, ar Lembergu , Šķēli, Šleseru & co priekgalā, nebūs “pielikti pie sienas”, nekas nemainīsies. Tādi godmaņi, savicki, indriksoni & co, dzīvos kā nieres pa taukiem, bet latvieši kā tauta izzudīs !!!

Un, šīs IZKĀRNĪJUMS atkal vēlas tik pie “siles” !

Visu šo sātanisko sistēmu iedibināja NĀCIJAS TĒVS !

Bijušais Ārlietu ministrs Andrejevs to pasacīja nepārprotamā valodā.

Čekisti un komunisti ir cionistu darba instrumenti Latvijā.

Viss tas tiek koordinēts no sinagogas, kuru vada Suharenko !

Cionisms, tas ir mēris, kurš ar uguni jāizdedzina no cilvēces miesas ! Tikai tad varēs iestāties miers virs zemes !

24.05.23

Foto

VID inspektores bojāejas krimināllietas dokuments tapināts, viņai dzīvai esot

Ritums Rozenbergs, Neatkarīgā
24.05.2023.
Komentāri (10)

Iesaki rakstu:

Tikai retais atminas, ka pirms vairāk nekā diviem gadiem, 2021. gada 21. decembrī, Jēkabpilī, it kā izkrītot no piektā stāva dzīvokļa balkona, gāja bojā VID Juridiskās un pirmstiesas strīdu izskatīšanas pārvaldes Otrās nodokļu strīdu izskatīšanas daļas galvenā nodokļu inspektore Sandra Kalnbērziņa.

Kriminālprocess saistībā ar VID inspektores nāves apstākļiem tika izbeigts jau pēc deviņiem mēnešiem. Lieta slēgta tik lielā steigā, ka izmeklētājam, Valsts policijas inspektoram nav bijis laika pārlasīt paša sastādīto dokumentu “Paziņojums par kriminālprocesa izbeigšanu”. Visticamāk, policists kļūdījies ar gada skaitli, un šīs kļūdas dēļ no dokumenta izriet, ka tas sastādīts “savlaicīgi”, jau trīs mēnešus pirms VID inspektores nāves.

Ātri savu darbu paveikusi arī Valsts darba inspekcija. Četrus mēnešus pēc traģēdijas Valsts darba inspekcija konstatējusi – VID darbiniece atrasta mirusi 20 minūtes pēc darba laika pulksten 17.00, tātad pret VID nekādu pretenziju; “lieta par nelaimes gadījumu darbā” izbeigta. Tas jau nekas, ka S. Kalnbērziņas līķi tumsā daudzdzīvokļu mājas pagalmā atrada plkst. 17.20. To atrada ne jau garāmgājēji, bet suns, un par atradumu policijai paziņoja suņa saimnieks. Tādējādi ar lielu ticamību iespējams pieļaut, ka traģiskā bojāeja notikusi nevis plkst. 17.20, bet gan krietnu laiku pirms tam, tātad tieši darba laikā. Šis būtiskais apstāklis lielajā lietas izbeigšanas steigā nav ticis ņemts vērā.

Tā arī nav noskaidrots, tieši kādos apstākļos S. Kalnbērziņa izkrita no balkona – pati izdarīja pašnāvību vai tomēr kāds “palīdzēja” viņai pārvelties pāri balkona margām. Ja tā bija pašnāvība, tad kas sievieti bija novedis līdz šādai rīcībai – nepanesamie psiholoģiskie apstākļi darbā, pārslodze, izdegšana, mobings, bosings vai arī attiecības ģimenē.

Neesot noziedzīgs nodarījums

S. Kalnbērziņas līķis vēl ilgi būtu gulējis pagalmā pie piecstāvu daudzdzīvokļu mājas, ja vien 2021. gada 21. decembra pievakarē kāda pastaigā izvesta suņa īpašnieks nebūtu saņēmis signālu no sava četrkājainā drauga pievērst uzmanību tumsā, drēgnā vējā uz zemes kaut kam gulošam.

Valsts policija pēc pusgada, 2022. gada 26. aprīlī, kvalificējusi noziedzīgo nodarījumu pēc Krimināllikuma 124. panta pirmās daļas “Par personas novešanu līdz pašnāvībai vai tās mēģinājumam, cietsirdīgi apejoties ar cietušo vai sistemātiski pazemojot viņa personisko cieņu, ja šī persona nav atradusies materiālā vai citādā atkarībā no vainīgā”.

Kā norādīts Valsts policijas sastādītajā lēmumā par krimināllietas izbeigšanu, kurš pieņemts 2022. gada 27. septembrī, procesa virzītājs, policijas inspektors, balstoties uz ekspertīzes slēdzienu, secinājis, ka ar dzīvību nesavietojamie miesas bojājumi radušies, krītot no liela augstuma un atsitoties pret cietu virsmu. Nopratinot sešus lieciniekus, noskaidrojies, ka S. Kalnbērziņas psiholoģiskā ietekmēšana neesot notikusi: “Sandras Kalnbērziņas personiskās cieņas pazemošana kas varēja izpausties tādos izturēšanās veidos kas ilgstoši apvainošana vai pazemošana un kas saistās ar sistemātisku ņirgāšanos par personu, liecinieku liecībās netika konstatēta (citēts, precīzi saglabājot pamanāmās gramatikas kļūdas – R.R.).”

Izmeklētājs pārbaudījis arī S. Kalnbērziņas e-pastus un mobilā telefona ierakstus, kā arī no VID Iekšējās drošības pārvaldes noskaidrojis, ka “attiecībā pret viņu S. Kalnbērziņu nav veikti operatīvās darbības pasākumi. 2020. gadā Sandrai Kalnbērziņai tika veikta korupcijas risku izvērtēšana pirms VID apbalvojuma pasniegšanas, rezultātā riska informācija netika konstatēta. Pamatojoties uz VID vadības lēmumu 2020 gada 27 oktobrī Sandra Kalnbērziņa tika apbalvota art VID Pateicības rakstu par profesionālu un pašaizliedzīgu darbu VID”.

Apkopojot šos un citus kriminālprocesā iegūtos faktus, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas inspektors majors Ainārs Lavrinovičs secinājis, ka “Sandras Kalnbērziņas miesas bojājumi varēja rasties krītot no augstuma un atsitoties pret cietiem, truliem priekšmetiem vai virsmu un ir tieši saistīti ar nāves iestāšanos. Kriminālprocesa izmeklēšanas gaitā netika konstatēti fakti, ka tāda vei cita persona būtu vainojama Sandras Kalnbērziņas novešanā līdz pašnāvībai. No augstāk minētā izriet, ka nav izdarīts noziedzīgs nodarījums un kriminālprocess ir izbeidzams”.

Dīvainā kļūda datumā

Tajā pašā dienā policijas majors sagatavojis vēl vienu dokumentu ar nosaukumu “Paziņojums par kriminālprocesa izbeigšanu”. Šis dokuments izsūtīts kriminālprocesā iesaistītajām pusēm. No dokumenta izriet, ka lēmums par kriminālprocesa izbeigšanu pieņemts nevis 2022. gada 27. septembrī, bet gadu agrāk – 2021. gada 27. septembrī – trīs mēnešus pirms S. Kalnbērziņas nāves: “Paziņojam, ka 2021. gada 27. septembrī, pamatojoties uz Kriminālprocesa likuma 318. panta, 377. panta 1. punkta, 392. panta 1. daļas, 392. prim panta pieņemts lēmums par kriminālprocesa Nr. 11210060921, kas uzsākts 2021. gada 21. decembrī par to, ka 2021. gada 21. decembrī plkst. 17.20 Jēkabpils novadā, Jēkabpilī, Viestura ielā …. daudzdzīvokļu ēkas iekšpagalmā atrasts Sandras Kalnbērziņas līķis, izbeigšanu.”

Ar lielu ticamības pakāpi var pieļaut, ka misēklis ar datumu ir cilvēciska kļūda. Tomēr kļūda ieviesusies ļoti redzamā vietā. Tas nozīmē, ka dokumentu gatavošanā par krimināllietas izbeigšanu valdījusi liela steiga. Tātad bijusi liela vajadzība šo lietu pēc iespējas ātrāk izbeigt, lai iestātos miers un klusums.

Šai detaļai varētu arī nepievērst īpašu uzmanību. Tomēr vēl viena valsts iestāde rīkojusies līdzīgi. Acīmredzot, lielajā steigā sastādot vajadzīgo dokumentu, nav notikusi iedziļināšanās patiesajos lietas apstākļos.

20 minūtes pēc darba laika

Ministru kabineta noteikumi paredz, ka nelaimes gadījumos Valsts darba inspekcijai (VDI) jāveic pārbaude, lai noskaidrotu, vai darbinieka bojāeja nav saistīta ar darba pienākumu pildīšanu un, ja ir, tad kādu iemeslu dēļ noticis negadījums.

No VDI dokumenta “Lēmums par lietas izbeigšanu par nelaimes gadījumu darbā” izriet, ka deviņas dienas pēc traģiskā notikuma VDI “saņemta informācija par 2021. gada 21. decembrī Valsts ieņēmumu dienestā notikušu nelaimes gadījumu darbā, kurā bojā gāja iestādes nodarbinātā Sandra Kalnbērziņa”. VDI uzsākusi izmeklēšanu. Tās gaita un rezultāti izklāstīti piecās rindkopās. Proti, VDI par notikušo pieprasījusi informāciju VID. Saņēmusi informāciju, ka S. Kalnbērziņas darba laiks 2021. gada 21. decembrī bijis no plkst. 8.15 rītā līdz 17.00 pēcpusdienā.

Apkopojot saņemto informāciju, VDI secinājusi: tā kā “daudzīvokļu ēkas iekšpagalmā atrasts Sandras Kalnbērziņas līķis, proti, pulksten 17.20 ..”, tātad pēc darba laika, lieta tiek izbeigta. Lēmuma pamatojums par lietas izbeigšanu lakoniski ietverts dokumenta pēdējā rindkopā: “Ņemot vērā faktu, ka nelaimes gadījums ir noticis cietušās personas dzīves vietā, pēc darbiniecei noteiktā laika – pēc plkst. 17.00, nav saskatāmas pazīmes atbilstoši Ministru kabineta 25.08.2009 noteikumu Nr. 950 “Nelaimes gadījumu darbā izmeklēšanas un uzskaites kārtība” 6. punktā norādītajam, kuros gadījumos nelaimes gadījums tiek izmeklēts. Līdz ar to saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 63. panta otro daļu pēc iepriekšminēto faktu konstatēšanas un lietas apstākļu izvērtēšanas tiek pieņemts lēmums par lietas izbeigšanu jautājumā par notikušo nelaimes gadījumu ar Sandru Kalnbērziņu.”

Redzams, ka arī VDI ļoti steigusies slēgt lietu. Pretējā gadījumā tā būtu pievērsusi uzmanību apstāklim, ka plkst. 17.20 līķis tika atrasts, nevis notika negadījums. Tas nozīmē, ka ar vislielāko ticamības pakāpi pats traģiskais negadījums notika nevis plkst. 17.20, bet gan krietni agrāk – tātad darba laikā. Būtiski, ka 2021. gada 21. decembrī valstī saistībā ar pandēmiju bija ieviesti ierobežojumi un S. Kalnbērziņa, līdzīgi kā pārējie viņas kolēģi, strādāja attālināti no savām mājām. S. Kalnbērziņas dzīvoklis bija viņas darba vieta.

Rīt turpinājumā par to, ko par notikušo domā S. Kalnbērziņas kolēģi un tuvinieki. Vai patiešām S. Kalnbērziņa izdarīja pašnāvību? Ja tā, tad kādi apstākļi piespieda viņu šādi rīkoties? Bija vai nebija VID inspektore saņēmusi draudus? Ar ko VID nodarbojās S. Kalnbērziņa, kādas lietas vētīja?

Pārpublicēts no neatkariga.nra.lv

You may also like...

2 komentāru

  1. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=MpoQhyxH2sg

    Mazs videosižets, bet nepieciešama cilvēku īsajai atmiņai patiesības epizode par sarkano krievijas saražotajiem divkājainajiem lopiem, kuri nemainīgi zvēriski bija sākot no 1940.g.mūsu Baltijas zemēs, tādi paši mānīgā cilvēku paskata briesmoņi 1045.g. pret sakautās Vācijas kara gūstekņiem un civiliedzīvotājiem. Tādi paši sadistiski krievijas pretekļi 90jos Azerbaidžānā, Lietuvā, Latvijā un īpaši tie sadistiski darbojās Čečenijā, arī Sīrijā, citur epizodiski pasaulē un nemainīgi lopiski, nemainīgi sadistiski kā no 1917.g. tagad atkal Ukrainā veic normālu cilvēku prātam neiespējamus briesmu darbus! Visas vēsturiskās un šodienas viņu necilvēku sugas pazīmes liecina, ka tiem nav vietas cilvēku vidū, ka tie nekad nemainīsies un nekad nekļūs par normāliem cilvēkiem, bet vienmēr būs drauds visām kaimiņzemēm un visai pasaulei!

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Ieslēdzot telefonu atkal parādās vaimanu raustījās Dimiters ar savu sievas aizstāvību. Nu nezinu kuram normālam cilvēkam ir vajadzīgas rīta rosmei vai iedvesmai dienas garumā Dimitera pluras kurās visādi apdzied svēto Krieviju un pie krievu garīgām problēmām redzēt visur briestoso latviešu fašismu? Vienkārši sakot – Da v pizdu tebja Dimiter! Tā nu vien tās radio runas ieraksts par Austrālijas latvieti kurš runā in english atstāj daudz labvēlīgāku iedvesmu dienai nekā tās nožēlojamas runas par pedo tiesībām un vaimanām, ka Latvija gadu desmitiem nevar ripu dabūt vārtos, lai dabūtu ne vienkārši kaut kādu medaļu, bet Zeltu! Kāda sūda pēc tu kāp uz tā ledus vai boksa ringā, ja neskaties uz pašu galveno goda algu? Neinteresē hokejs, kā spēle, bet tomēr ziņa izliktā liek ieskatīties nu ir iekļuvusi tur, kur vēl nekad nav bijusi. Ko novēlēt? Pēc chulju garīgās būtības būtu jānovēl protams zaudēt, bet tomēr, ja arī man uz to hokeju ir liekams virsū Svētais Nikolais kuram par godu Dimiters arī dzied svetmocekla dziesmas, tad tomēr gribas novēlēt veiksmi un cīnīties par pašu galveno goda algu. Atlikt uz labāku laiku? Tā nu runādams par Hollandiesu velo ar nožēlojamu chulja pārdevēju vien jautāju vai cilvēks nav garīgi idiots, kad piestāju pie viņa bodes ar zināt kari, ko tirgo un kādas cenas jis jautā, kam man vēl velosipēds, ja man ir jau labs velosipēds? Vaicādams cenu sarkanam velo jis norāda, ka ar mani nav vērts runāt par tā cenu, jo es tāpat tādu neesmu spējīgs nopirkt. Ja Audi auto tirgotava iebrauc Mercedes īpašnieks un viņam uzdotu tirgoņi jautājumu kamdēļ tev vajadzīgs vēl viens auto, ja tev ir jau labs auto, ko par tādiem tirgoņiem būtu jādomā? Kaimiņam nr. 6 ir ne tikai auto pašam, bet vēl draudzenei un vairāki nekustamie īpašumi, velo un trimeri, TV un kompjuteri, zāģi un dažādas elektro iekārtas. Kam viņam Latvijā tik daudz materiālo vērtību, ja latviešu fašisti vien domā, kā viņam liegt dzīvot labas dzīves? Tā nu Grantins raud, ka Latvija ir sagrauta rūpniecība un Dimiters arī savas stīgas raustīja apraudadams rūpniecības iznīcināšanu, bet saražoto ir arī vēl jārealizē. Ko ražot? Tehnoloģiskā ziņā, ko tā Latvija spēj nolikt pretī tiem pašiem vāciešiem? Velosipēdu industrija ir diezgan plaša un pilns ir ar velo, bet nopirkt par saprātīgu cenu to, kas der manām prasībām? Ja nekad neesi dzīvojis Labklājība un pats ar savām pūlēm nopelnījis Goda algu, tad viegli dirst no malas skatoties gaidot, kad pavērsies labākas iespējas par tām, kas ir dotas šodien. Neizmantoji iespēju i ej dirst, bet nevurkski, ka pie visām bēdām ir vainīgi pidorasti un Israels, žīdi un masoni arī ir pie vainas, ka ripu vārtos nevar trāpīt. Lai to Goda algu saņemtu rokās ir vēl arī jāstrādā, bet daudziem šajos laikos tādas elementāras lietas nav saprotamas, jo gribas sēdēt raustīt netā pelīti cerībā, ka pārskaitīs kāds lielu žūksni par burvīgām foto bildēm. Kam tev latviet laba māja un labs iekārtojums mājā, ja var dzīvot arī šķūnī? Kam tev saldā krējuma sviests, ja var smērēt margarīnu? Kam tev sevi saukt par latvieti, ja visi jūs esat People? Visi jūs esat pipel stoki! Kā angliski runajosam latvietim saprast, kas ir Pipele un People? Tomēr vīrs sak, ka jis pa Latviju staigā, kā savās tēva kurpēs un nevis mātes kurpēs! Kas ir Tēvu zeme? Tad nu tiem, kas gudrikojas un dirsh savas samazgas par pareizo latvietību vien jānorāda, ka latviešu pēcteči ir izkaisīti pa visu pasauli un ir sakrustojusies ar citu tautību sievām vai kāda būtu nepareiza, ja pasaulē laidusi dzīvību? Kā tie runā ikdienā man nav zināms, bet jebkuram pectecim ir tiesības atgriesties dzīvot savā Tēvu zeme un strādāt, lai būtu pašam labi un citiem. Tomer ir visādi vurkski un muldetaji, kas vienmēr būs gatavi lasīt morālās lekcijas kādam ir jābūt pareizam latvietim. Vai jums būs divas dzīves uz šīs zemes? Dzirdēts, ka otrā dzīve sākas pēc nāves, bet tur ir nezināmais!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *