Poļžīds J. Jurkāns ļoti cenšas(nodevējs ar nolādētības zīmi pierē)…

www.tautastribunals.eu-1411Kas tad ir šīs “vīrs”, kurš vienīgais no Baltijas tika ielūgts:Jurkāns radio «Baltkom» apgalvoja, ka pašlaik vairs neviens nekur nesakot, ka Krievija būtu okupējusi, piemēram, Krimu un arī karu Gruzijā esot uzsācis Mihails Saakašvili, nevis Vladimirs Putns. Pēc viņa teiktā, Krimas jautājums nevienam vairs nav aktuāls, jo mūsdienu pasaulē neviens nemēģinot iet pret Krieviju, bet gan darīt lietas kopā ar Krieviju.“ http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/691902-janis_jurkans_krievu_valoda_ir_vertigaka_par_latviesu_valodu

Pirms pasakām, kas viņš ir, norādīsim uz viņa meliem.

Mazliet zinošie var ar 100%tīgu pārliecību sacīt, ka žīdi nevar nemelot, jo viņi ir Sātana pielūdzēji. Jahve taču ir viņu “dievs”.

“Jurkāns radio «Baltkom» apgalvoja, ka pašlaik vairs neviens nekur nesakot, ka Krievija būtu okupējusi, piemēram, Krimu un arī karu Gruzijā esot uzsācis Mihails Saakašvili, nevis Vladimirs Putns. Pēc viņa teiktā, Krimas jautājums nevienam vairs nav aktuāls, jo mūsdienu pasaulē neviens nemēģinot iet pret Krieviju, bet gan darīt lietas kopā ar Krieviju.”

-Ak tad pasaule vairs nepiemin putiniskās Krievijas noziegumus ? Un, kas tad tas: https://www.youtube.com/watch?v=_AQcAsaO2d0 Nu jā, kā jau pieminēju: žīds jau nebūs žīds, ja viņš nemelos !

-Protams, ka Valdaja “forums” ir noziedznieka Putina “zīmēšanās” vieta.

-Protams, ka no Baltijas valstīm tur neviens arī nebrauks, izņemot to, kurš kalpo Kremlim. Jānis Jurkāns ir Kremļa darbonis jau no Atmodas laikiem- visīstākais provokators un spiegs. Ja Latvijā būtu atjaunota demokrātija Rietumu izpratnē, viņam jau pirms 25. gadiem būtu izpildīts nāvessods vai labākā gadījumā piemērots mūža ieslodzījums.

Kāpēc es viņu nosaucu par žīdu ? Tas, kurš zina Polijas Lietuvas vēsturi, sapratīs bez paskaidrojuma. Polijas- Lietuvas lielvalsts reiz izpletās līdz Melnajai jūrai, kuras reģionā mita ļoti daudz hazāri(jūdaisti-krievžīdi). Rezultātā tā uzsūca sevī neiedomājamu daudzumu šos bijušās Hazārijas(Hazārija noziedzīga reketa valsts) iemītniekus. Pēc krieva Kļimova pētījumiem, poļi(tātad arī lietuvieši) saturot 50% hazāru asinis. Kāda daba piemīt mūsu kaimiņiem, es šeit nestāstīšu(nu tikai tā mazliet: kur lietuvietis un polis, tur žīdam nav vietas, visi vienādi, kurš lielāks žīds, nevar saprast) jo to jau lielākā daļa zina. Labums ir tas, ka viņi sevi identificē kā poļi vai lietuvieši. Krievžīds vienmēr piesliesies lielākajam un spēcīgākajam, jo viņā, daudzu gadsimtu garumā, kad viņi bija apvienoti Hazārijā, cilvēciskās īpašības tika iznīcinātas. Ja tāds Jurkāns atrodas Latvijā, tātad, ārpus savas “tēvzemes Polijas”, tad viņš piesliesies stiprākajam, bet ne patiesības pusē, ko viņš arī ir izdarījis.

Kāpēc viņam, dzīvojošam Latvijā, bija jānāk klajā ar tik nicinošiem secinājumiem par latviešu valodu ?

Intervijas beigās Jānis Jurkāns aicina visus samierināties ar domu, ka krievu valodai ir lielāka tirgus vērtība nekā latviešu valodai, bez kuras lielākajā daļā jomu ļoti labi var iztikt.”

Pavisam vienkārši, jo viņš ir krievžīdiskās Maskavas pārstāvis Latvijā, kura uzdevums ir psiholoģiski traumēt un degradēt latviešu tautu. Aiz tā visa stāv antisemītiskā Izraēla un tāpēc viņš jūtas tik droši. Šī cionista vieta ir karātavās un no tām viņš neizmuks. Viņš ir arī sātaniskas sektās pārstāvis. Kad pirms diviem gadiem Liepājā zvēriskā veidā arestēja L. Grantiņu, pilsēta esot “ņudzējusi” no čekas darbiniekiem- esot slepeni selebrējuši uzvaru pār Grantiņu. Praktiski tā bija ļauno kreatūru mese. Un, kāds pārsteigums, arī Jānis Jurkāns esot redzēts pie Liepājas policijas ēkas !!!

Un tagad atcerēsimies, ko sacīja “bijušais” čekists OZOLS(protams, ka ne jau kāds letiņu čekists Ozols to saka, bet tas ir VDK viedoklis) : 2017. gada 30. oktobris(atvērt) 22.27 Liktenim sagadījās ka iekšējās vēlēšanās par komitejas priekšsēdi kolēģi apstiprināja nevis Inkēnu, bet Jurkānu. Komitejā vēl darbojas: Kalniete, Vulfsons, Freimanis. Inkēns un Jurkāns, neraugoties uz kopīgiem uzdevumiem, draugiem no 1.daļas, līdzīgo – nosvērto raksturu, bieži vien ecējās. Acīmredzami abiem tolaik piemita līdera loma Atmodas kustībā.“

Iepriekš čekists nepārprotami norādīja, ka E. Inkēns bija pakļauts Maskavas KGB 1.daļai.

Tātad, ievēlot Jaņisu Jurkaņisu, tika nepārprotami norādīts, ka Maskava viņu uzskata par vēl uzticamāku darbinieku, nekā arābu Inkēnu.

Kādi vēl pierādījumi ir vajadzīgi: kam kalpo poļžīds Jurkāns ?

Viss reiz nāk atklātībā !!!

Atliek tikai izmaksāt nodevējam nodevēja algu. Nu, un kā jau pieminēju, tā noteikti reiz tiks izmaksāta. Pienāks, un noteikti pienāks šī diena, kad viņus medīs kā ar sērgu aplipušus zvērus un nositīs tur, kur noķers.

Mukt taču nebūs kur !

Par tādu tiesu runā arī Usūrijas šamanis(atvērt): “Īstie zemes pārvaldītāji ātri atbrīvosies no valdniekiem un naudas namu kalpiem, visu vainu uzveļot viņiem. Šos cilvēkus sodīs kā cilvēki, tā Dievs vairākās paaudzēs. Viņus vajās kā trakus suņus gan savā zemē, gan ārpus tās.”

16.11.17                L. Grantiņš

P.S

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAJānis Jurkāns. VDK. Grantiņš, Kangeris, Jarinovska, Vējonis.LRTTTrīs žīdi(atvērt): Ždanoka, Mamikins un Jurkāns saņēmuši ielūgumu apmeklēt Krimu

Jānis Jurkāns(atvērt): krievu valoda ir vērtīgāka par latviešu valodu

You may also like...

5 komentāru

  1. Edgars saka:

    Oh……..speecigs rakst, paldies Grantinna kungam…. speeciigi teikts! Istaa Jurkana seja ….es teiktu….muulis !

  2. Valdis Kalnozols saka:

    Latvijā ar VDK aģentu tīkla palīdzību izredzēti uzņēmumi tiek pie valsts līgumiem ar labu peļņu. Tiek apzagta Latvijas valsts un tās iedzīvotāji.

    Izmantojot spējas iegūt vajadzīgo valsts darbinieku uzticību un spēju manipulēt ar cilvēkiem, tika noslēgta Latvijas valstij un tās iedzīvotājiem neizdevīga vienošanās par Obligātā Iepirkuma Komponenti (OIK) gāzes koģenerācijas stacijās, kā rezultātā mums ir vieni no dārgākiem elektroenerģijas tarifiem (cena par vienu megavatstundu, ja ir 2-20 gigavatstundu patēriņš, Latvijā ir 107,2 eiro, Lietuvā – 90,3 eiro, Igaunijā – 88,8 eiro, Polijā – 75,2 eiro, Zviedrijā – 51,4 eiro.).

    Glābjot «Pareks» bankas īpašniekus, tika izmantotas tās pašas VDK iemaņas, radot miljardu parādu slogu Latvijas iedzīvotajiem. To pašu var teikt par «zelta tiltiem» un daudziem citiem valsts un pašvaldības pasūtījumiem ar VDK saistītiem izredzētiem uzņēmumiem.

    Par to visu Jānis Jurkāns ir līdzatbildīgs.

  3. cilvēks saka:

    Pēc neatkarības atjaunošanas Latviju pametuši 600 tūkstoši iedzīvotāju

    Liela mēroga emigrācija, ko Latvija ir pārdzīvojusi pēc neatkarības atjaunošanas 1991.gadā, ir galvenais iemesls, kas arvien pasliktina demogrāfiskos rādītājus un nu jau rada problēmas pašmāju ekonomikas tālākai attīstībai. Kopš 1991.gada no Latvijas ir aizbraukuši 600 tūkstoši iedzīvotāju, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. 1991.gadā Latvijā bija reģistrēti vairāk nekā 2,65 miljoni iedzīvotāju, savukārt pēc 26 gadiem – 2017.gadā – to bija vairs tikai 1,95 miljoni.

    Ko atliek darīt Latvijā palikušajiem? Aizbraukt vai cīnīties uz dzīvību un nāvi? Nelietis Pabriks jūt, ka nākošie pieci gadi būs Latvijai izšķirošie. Tātad jūt, ka atlikušie cīnīsies uz dzīvību un nāvi.
    .
    .
    .
    .
    Admins
    Pabriks ir krievžīds, protams, latviski runājošs.

  4. Aelita saka:

    Jurkāns varbūt teiktu, ka viņš ir latvietis (?), Jānis taču, bet kā var tā- pret savu valodu. Patiesībā ir tā, ka krievu skolās tagad māca latviešu valodu, bet latviešiem krievu valodu ne (tikai minimāli kā izvēles priekšmetu). Tāpēc krievu jauniešiem ir priekšrocība darba tirgū Rīgā, jo iestādēs praktiski jārunā abās valodās. Mūsu bērni labāk zin angļu valodu, ja kas, var emigrēt…
    P.s. Vai kāds nezin, kas notiek ar PIETIEK ?
    .
    .
    .
    Admins
    Pietiekam.com ir smagi uzbrukts, bet drīz būšot ierindā… .
    http://www.pietiek.com/raksti/kur_mes_bijam_pazudusi

  5. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Admins
    Pabriks ir krievžīds, protams, latviski runājošs.

    Nē, pēc visām pazīmēm, tas ir boļševiks! Boļševikam jau nav ne tēvijas ne māju, ne tautības, ne dvēseles, ne sirdsapziņas, ne adreses …………..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *