J. Bordāns izvēlas noziedzniekus, bet ne Patiesību

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie2Godātais J. Bordāna kungs !

Linard Grantins

20.03.17

Janis Bordans (janis@bordans.lv)

Es ceru, ka pildīsiet savu solījumu- manu priekšlikumu izskatīt kopsapulcē.

Ceru arī, ka to darīsiet telekameru priekšā, lai tas kļūtu tāpat zināms, kā Juraša un Strīķes pēkšņā pieņemšana un izbīdīšana… .

Nolasiet manis aizsūtītos rakstus, lai ierindas biedri lemj.

Man arī būs savs kandidāts Rīgas domei.

Es esmu pārliecināts, ja darīsiet kā pats piedāvājāt, tad mēs nākošajās vēlēšanās savāksim vairāk par pusi balsu !

Manos rakstos izteikto KRITIKU neuzskatiet par naidīgu, bet Patiesu.

Patiesība, kā mums visiem zināms, nav sevišķi patīkama.

Ja ņemsiet vērā manis sacīto, tad nākotnē sevi pasargāsiet no ļoti, ļoti lielām nepatikšanām !

Un pats galvenais, neaizmirstiet HIERARHISKĀS kāpnes, uzkāpt un ieņemt to pakāpienu, kuru esiet sasniedzis ar darbiem, bet ne vārdiem.

Ja nebūsiet savā vietā, tiksiet no LIKTEŅA ar negodu nogrūsts… .

Ceru, ka mēneša laikā saņemšu pozitīvu atbildi(katra otrā vieta maniem cilvēkiem) !

Lai Jums veiksme un veselība !!!
http://tautastribunals.eu/?p=37345
http://tautastribunals.eu/?p=37507
http://tautastribunals.eu/?p=37569

http://tautastribunals.eu/?p=37796

http://tautastribunals.eu/?p=37886

==============================================================================

Pati elementārākā pieklājība SAKA, ka uz jautājumu ir jāatbild. Šinī gadījumā Jums bija morāls pienākums(vismaz es tā būtu darījis) apstiprināt, ka esat saņēmis manu sūtījumu- e-pastu. Sūtītajā pastā es izsacīju vēlmi mēneša laikā no Jums sagaidīt atbildi, bet, ja neapstiprināt informācijas saņemšanu, tad noprotu, ka priekš Jums esmu nevēlama persona !

Morāls pienākums nav tad, ja Bordāna kungs nav latvietis, bet viens no tiem, kuriem latviešu tauta ir GOJU STATUSĀ ! Darbi un vārdi, Bordāna kungs, liecina tieši par to.

Es Jums piedāvāju būt kopā ar Patiesību(DIEVU) un latviešu tautu, bet Jūs to rupjā, var pat sacīt, bandītiskā veidā noraidījāt, pievācot sava partijā kriminālelementus- starptautiskā noziedznieku karteļa pārstāvjus- nelatviešus, kuri kalpo mūsu nāvīgākajam ienaidniekam.

Tātad, Jūs pats arī esat viens no viņiem !!!

Jūs ar savām darbībām sekmēja SASKAŅAS uzvaru vēlēšanās. Ar Jums ir augstākās raudzes bandīti Juris Jurašs, Juta Strīķe, Egils Levits, Otto Ozols…un ar tādiem Jūs vēlaties Latvijā atjaunot Tiesiskumu ?

Jūs, Bordāna kungs, pārstāvat Izraēlas, bet ne latviešu tautas un Latvijas intereses.

Es raksta beigās ievietoju atkārtoti to, kas būtu jādara, lai atjaunotos TIESISKUMS.

Tā ir Patiesība, no kuras Jūs, Bordāna kungs, baidāties kā velns no krusta !

Paskaidrojiet J. Bordāna kungs, man un latviešu tautai, kurš no maniem priekšlikumiem, kaitē demokrātijai un latviešu tautai ?

Jūs, Bordāna kungs, esiet palaidis garām vienreizēju iespēju- izmukt no karātavām !

Tie nav tukši vārdi, jo esot kopā ar šiem bandītiem, finišs ir JEKELNA SKATUVE !

05.04.17     L. Grantiņš

Nākošais raksts arī būs saistošs J. Bordānam !

Bordāns,Strīķe,Jurašs,GrantiņšP.S.

Jāni, vai nav interesanta ziņa par Tavu “zvaigzni”:

Strīķes mīkla noslepenota līdz 2021. gadam

L.Grantiņš, P. Brūveris, J. Vanags

Agrāk vai vēlāk, Bordāna kungs, manis teiktais tiks īstenots, jo tā ir Patiesība, kas tevī nepastāv !

Un tagad, Jāni Bordān, pildi solīto.

J. Bordāns: “Kas attiecas uz vietām vēlēšanu sarakstā, to lems visi biedri kopā un tas pagaidām ir par agru apspriežams jautājums. Tādēļ, esam gatavi uzturēt saikni un darboties Latvijas labā.”

Sasauc kopsapulci, pieaicini televīziju, kā Tu darīji, kad par mēra kandidātiem izvirzīji Jutu Strīķi un Juri Jurašu. Nolasi manis rakstīto šajos piecos rakstos un pieprasi biedru atklātu balsošanu par manu priekšlikumu(katra otrā vieta H- 86 pārstāvjiem). Domāju, ka par Juraša un Strīķes izvirzīšanu par mēra kandidātiem arī notika šādi balsojumi, jo Tu taču man pietiekoši “stingri” par tāda veida demokrātiju JKP paziņoji.

Tur, Jāni Bordān, kur es būšu, tur noziedznieki- Latvijas izlaupītāji, savām kājām aizies uz “pelnīto vietu”!

Pirmkārt, ko darīšu, būs starptautiska LIETAS izskatīšana, kas attiecas uz okupāciju un 1949 gada Ženēvas Konvencijas īstenošanu pēcokupācijas periodā, visaptveroša Latvijas dekolonizācija !

-Tiks gādāts, lai starptautisko ekspertu klātbūtnē tiktu atvērti čekas maisi !

– Tiks gādāts, lai visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) stātos Tautas Tiesas priekšā un sniegtu atskaiti par katru Latu/Eiro.

-Tiks gādāts, lai visi čekisti un komunisti tiktu sodīti, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par kolaboracionismu- sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

-Tiks gādāts, lai 4. maija kliķes noziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

-Tiks gādāts, lai katra latviešu ģimene saņemtu vismaz 5- 7 hektārus aramzemes bez nekādiem nodokļiem tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām to pārdot.

-Tiks gādāts, lai latviešu tautai un Latvijas valstij, ar starptautisko institūciju palīdzību, tiktu atdots atpakaļ viss nozagtais- izlaupītais.

-Tiks gādāts, lai nekavējoši tiktu atsaukti visi darbinieki no ES, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma” un, pirmkārt, jau šeit pieminētais Egils Levits !

-Tiks gādāts par visu, kas saistīts ar Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, kas atbilst Starptautiski izstrādātiem Likumiem un 1922. gada Satversmei !

-Tiks gādāts par to, lai visi tie, kuri pārkāpuši šos Starptautiskos Likumus un Satversmi, tiktu tiesāti starptautiskā Tribunālā Hāgā !

Redziet, Bordāna kungs, es prasu tikai to, kas paredzēts Starptautiskos Likumos un Satversmē.

Kāpēc tauta nav dzirdējusi no Jums neko līdzīgu ?

Kāpēc Jūs neiebildāt, kad starptautiskā noziedznieku mafija pirms diviem gadiem zvēriski, laužot kaulus, mani arestēja ?

Kāpēc ?

Vai tāpēc, ka aiz visa tā stāvēja jūsu cienītais profesors E. Levits ?

Nekas nepaliks apslēpts, kas netaptu zināms !

Es ceru, ka mēneša laikā saņemšu no jums pozitīvu atbildi un mēs varēsim ķeties pie patiesas Tiesiskuma atjaunošanas mūsu, komunistu izlaupītajā, Dzimtenē.

21.03.17       L. Grantiņš

You may also like...

12 komentārs

  1. Eduards Lunis saka:

    —AR DIEGIEM-NAV ARŠANA!?
    .
    .
    .
    Admins
    Eduard, izsakies pareizāk un pēc būtības.
    Bordāns nav “diegs”- nesapraša, bet apmācīts noziedznieks.
    Tieši to ar savu priekšlikumu es vēlējos parādīt !!!

  2. Eduards Lunis saka:

    —PILNĪGI PAREIZI-APMĀCĪTS NOZIEDZNIEKS! PIE TAM -DRAUSMĪGI ZEMISKS UN CINISKS, JO ,,NESAREDZ,, NE VARTURU NEATBILSTĪBU SATVERSMEI, NE PARTIJU VARAS NELIKUMĪBU , BET VEIDO KĀRTĒJO NELIKUMĪGO VEIDOJUMU, LAI VARĒTU TURPINĀT LATVIJAS IZNĪCINĀŠANU!?KĀDA NOZĪME IR ŠĪ NELIEŠA ATMASKOŠANAI, JA VIŅA JAU IEPRIEKŠĒJIE,,DARBI,,IR JAU SKAIDRI PARĀDĪJUŠI KAS VIŅŠ IR!?

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Aizsūtīju Bordāna kungam lūgumu izlasīt manu rakstu:”Mosties, celies, strādā” – MANAS demogrāfiskās un kultūras programmas “Namejs” iesniegumu par tiesiskuma atjaunošanas nepieciešamību Latvijā.

    Novēlēju veiksmi Jānim Bordānam politikā!

    Jurista skatījums, cerams izpratīs Rīgas Latviešu Biedrības traģisko likteni 1993. gada 18. februara naktī! (Kad aizliedza RLB 1938. gada statūtus).

  4. Māris M. saka:

    Nozīme, Eduard, ir milzīga, jo ne jau visi zin, kas viņš ir par putnu un ne jau visi bez priekšā teikšanas izprot valstī notiekošo. Ja man nebūtu taisnība, cilvēki neplēstos savā starpā un nestrīdētos, par kuru zagli balsot, bet sen jau būtu vienoti visus zagļus patriekuši ar visām parpalām.

    Cilvēkiem ir sīki un smalki viss jāparāda un jāizskaidro un Linards viņu izgaismoja lieliski ar Bordāna paša rokām
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, ar viņa paša rokām… .Teikšu atklāti, kādi 10% man tomēr bija cerības uz viņu… , bet ne jau viņš par sevi ir noteicējs.

  5. materiāls saka:

    Vai Atmodas laikā mēs varējām iedomāties, ka pie varas paliks izdzimteņi? Starp Nilu Ušakovu un Dzintaru Rasnaču nav nekādas atšķirības. Neko labāks nav Jānis Bordāns. Viņiem visiem ir piespriežams augstākais soda mērs.

    Bijušā Satiksmes ministrijas Jūrniecības departamenta direktora vietniece Laila Medina, kura savulaik tika tiesāta par nolaidību «SwemBalt» kuģa sagriešanas krimināllietā, bet tagad ieņem Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietnieces amatu tiesību politikas jautājumos, strādājot priekšzīmīgi un profesionāli, uzskata tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (Nacionālā apvienība).

    Par Rīgas Centrāltirgus gaļas paviljona vadītāju ir izvēlēts Nila Ušakova draugs Arturs Zolotihs, kurš ir saistīts ar Rīgas domē valdošo partiju “Saskaņa” un kurš tiek tiesāts par zagtu automašīnu tirgošanu organizētā grupā, raksta žurnāls “Ir”.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Zviedru kuģa sagriešanā un Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanā iesistīti vieni un tie paši P R E T L A T V I S K I E spēki!

    Visa vienotā juristu un Rīgas domes banda!

    Toreiz nebija ne mazākās iespējas par “Latvijas ceļa” noziegumiem kaut kur rakstīt – dokumentēt, jo visā Latvijā valdīja KGBistu “demokrātija”!

    Toreiz nebija Helsinku 86 interneta vietne “Tautas tribunāls”.

    Paldies Dievam par vienīgo iespēju sistemātiski atmaskot prettautiskos, pretlatviskos darboņus cilvēktiesību aizstāvības portālā “Tautas tribunāls”!

    Visi Latvijas patrioti šeit satiekās kā lasītāji!

    Nobeigšu ar Maira Brieža skaistajiem, patiesajiem vārdiem:”Latvieši ir stipra tauta”!

  7. Aelita saka:

    NRA par TV24 raidījumu ar Viņķeli komentāros parādījās kāda Aelita, kura es neesmu. Es citos portālos nekomentēju ne ar šo vārdu, ne līdzīgu. Tomēr raidījums interesants, kaut parasti šo kanālu neskatos.
    Traģiski arī tas, ka Izglītības ministrija ar Viņķeles aktīvu atbalstu grib augstskolās ieviest apmmācību par 1/3 svešvalodā. Pat padomju laikā latvieši varēja studēt savā valodā, ja arī kāds pasniedzējs bija krievs, viņš lasīja lekcijas latviski, kaut ar akcentu.
    Gribētu zināt, kas gan vēlēšanās par Vienotību balsos, kaut gan, ja viņi atkal lauku cilvēkiem aizvedīs humpalas un par velti dalīs un aģitēs, varbūt daži nobalsos ar.

  8. fakts saka:

    Ļaunumam ir raksturīgi, kas tas iznīcina pats sevi. Čūska kož pati savā astē. Aizvadītās nedēļas nogalē Nila Ušakova draugs Jurģis Liepnieks twitter ierakstīja, ka „Strīķe ir galīgi nodzērusies.”
    .
    .
    .
    Admins
    Izskats tuvplānā uz to arī liecina… .

  9. Māris M. saka:

    Aelita, padomju laikā pasniedzējs latvietis latviešu auditorijai ne bez piepūles un ne bez nepatikas lekcijas lasīja krieviski, ja vien uz lekcijām bija ieradies kaut viens students, kas cēla pretenzijas pret latviešu valodu. Bija arī gadījumi, kad pasniedzēji ietiepās un atteicās lasīt lekcijas krieviski. Bet tā nebija masveida parādība, bet atsevišķi “psiholoģiski nestabilu elementu izlēcieni”.
    Tevis aprakstītā situācija varētu padomju laikā darboties vien gadījumā ja pasniedzēju kolektīvs ir stingri nacionālistisks, kur krievam nav kur dēties, ja grib tur strādāt, jeb kursā nav neviens krievs, kurš iebilst pret latviešu valodu, vai arī pasniedzējs – nelatvietis ir nelojāls PSRS. Bet tie visi nebija izplatīti gadījumi. Pārsvarā latviešu pasniedzēji boksterēja krieviski un latviešu studenti, lai paspētu pierakstīt, arī rakstīja krieviski. Daudzi inženieri, ar kuriem nācies par to runāt, to visu atceras ar riebumu.

  10. Aelita saka:

    Mūsu kursā (RPI) mācījās viens krievs, bet klausījās latviski. Eksāmenos gan viņš lūdza atļauju runāt krieviski. Bija taču krievu plūsmas grupas. Grāmatas gan bieži nācās lasīt krieviski, jo tā bija plašākas iespējas. Tāpat tagad neviens neliegtu lietot informāciju vai no visas pasaules.

  11. Aelita saka:

    Paldies, ka apstiprinājāt :-)
    Ja jau augstskolās ārzemju studenti ir tik dārgi, tad lai viņus apmāca angliski atsevišķā grupā, nevis viņu dēļ tagad visiem būs jāatsakās no savas valodas. Un, ja kādi vietējie gribēs mācīties tajā angļu grupā, lai to dara. Tikai tā atkal tiks gatavots darba spēks ārvalstīm… Bet par to lai attiecīgi maksā.
    Mums kādreiz augstskolā mācīja arī angļu valodu, tur bija arī tehniski teksti.

  12. Uldis>>>Aelita saka:

    Ne jau dēļ angļu valodas nopūlās Vienotības prokremliskā kleptokrātija un sodomija. Kas attiecas uz Bordānu, normāls LC, kas izdāļāja valsts mantu desmitiem miljardu apmērā čekistiem, komuņjagām un bandītiem un apdāvināja ar dzīvokļiem nelegālos imigrantus, WWII noziedzniekus un to noziegumu mantiniekus, darbonis.
    .
    .
    .
    Admins
    Bordāns ir izraēlas- žīda Egila Levita cilvēks.
    Kā jau viens komentāros sacīja: Laventa kopija !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *