Turpinājums. Nr.1. L. Grantiņa piedāvājums J. Bordānam

Zaļš, tautastribunals.eutemida_baltaGrupas HELSINKI- 86 piedāvājums Jaunajai Konservatīvajai Partijai, kuras priekšsēdētājs un dibinātājs ir bijušais Tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

Es(Linards Grantiņš), kā jau lasītāji saprata no pirmā raksta, piedāvāju viņam sadarbību, apvienoties, lai piebeigtu cionistu- komunistu noziedzīgo darbību pret latviešu tautu.

Atbilde bija pietiekoši negatīva, bet tiešs atteikums nebija.

Varbūt, ka Bordāna kungs manu priekšlikumu pilnībā nav sapratis, tāpēc atgādināšu: “Piedāvāju Jums apvienoties ar H-86 un dalīt vēlēšanās iegūtās balsis līdzīgās daļās. H- 86 pārstāvošie cilvēki, kuri pie jums mūsu vienošanās rezultātā tiks iesaistīti JKP, saņems katru otro mandātu.”

Vai Jānim Bordānam vienam šoreiz izdosies pārvarēt 5% barjeru, ir jāšaubās, jo iepriekšējās vēlēšanās tika pārverēti tikai 0,5% .

Ja kāds domā, ka pie mums ir demokrātiska vēlēšanu sistēma, tad iesaku izlasīt K. Rancāna sacīto: “Manā skatījumā tā ir likumā iestrādāta prettiesiska, diskriminējoša attieksme, kas norāda, ka likumdevēja attieksme grauj tiesiskas valsts principus, jo saistīta ar vēlētāja gribas piesavināšanos. Es pat varētu sacīt rupjāk: tā ir likumā iestrādāta politiska afēra.” Lasīt visu: http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/sabiedriba/klementijs-rancans-pasreizejais-velesanu-likums-ir-sizofrenisks.d?id=48429205

Viennozīmīgi var sacīt, ka tas ir žīdcionistu- komunistu radīts vēlēšanu ANTI- LIKUMS.

Šo žīdcionistu- komunistu noziedzīgo vēlēšanu likumu var iznīcināt ar masīvu kādas nacionāldemokrātiskas partijas atbalstu.

To es arī vēlos ar Jāņa Bordāna partijas palīdzību izdarīt.

Ja Jānis Bordāns piekritīs manam priekšlikumam, tad tas tiks izdarīts !

To labi saprot Telavivas “gaiteņos”(Latvijas liktenis tiek lemts noziedzīgajā Izraēlā) un to labi saprot arī Jānis Bordāns.

Jānis Bordāns arī labi saprot, ka tas “ož pēc asinīm”, pēc DP(MOSSAD) nežēlīgas iejaukšanās, jo viņi veica “manu cilvēku” I. Roņa, A. Kavača, L. Pura un arī V. Vizuļa noslepkavošanu.

============================================================================

Lai viss “nostātos savās vietās”, mums jānorāda arī paša Jāņa Bordāna vieta Latvijas politiskās hierarhijas piramīdā.

Bordāna kungam, cik noprotams pēc viņa spriedumiem un solījumiem, pašam liekas, ka ir turpat vai pie Tā Kunga labās rokas, bet vai tas tā ir ?

Pacentīsimies viņu aizvest uz viņa īsto vietu, jo pats viņš diez vai to varēs. Ļaunākais būtu, ja viņš apzinīgi, ar kādu visu varenas “rokas” palīdzību veiktu kārtējo tautas iznīcināšanu… . Ļoti, ļoti tam negribētos ticēt, bet fakti norāda uz to, ka viņš ir ielenkts no visīstākajiem sātanistiem- mūsu tautas slepkavām.

Un tagad padomāsim un pārdomāsim.

-Jānis Bordāns saka: “Jaunās konservatīvās partijas darbības pamatā- tiesiskums, drošība, godīgums !!!

-Jānis Bordāns saka: “Latvijā valda naudasmaisi, reformas nelīdzēs, mums jāmaina sistēma !”

Linards Grantiņš LRTT & H- 86 :

Šī pasaule, Jāni Bordān, nav nemaz tik bezcerīga. Tas Kungs ir devis- atstājis pietiekoši daudz iespēju, lai varētu uzvarēt Patiesība. Pasaulē ir tādas iestādes kā ANO, Hāgas Tribunāls un kaut vai tā pati Eiropas Savienība, kurām mēs varam sūdzēties par noziegumiem, kas tiek veikti pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

Paskaidro, Bordāna kungs, kāpēc ir tikai viena GRUPA(LCTAG Helsinki 86), kas informē pasaules iestādes par noziegumiem pret latviešu tautu ?

Manis dibinātā grupa 1986 gadā informēja pasaules sabiedrību par noziegumiem, ko veic cionisti- komunisti pret latviešu tautu un ar ko tas beidzās, man lieki nav jāpaskaidro.

Vai būtu kas noticis, ja es būtu sūdzējies tika Padomju Latvijas varas iestādēm ?

Jūs, Bordāna kungs, pašlaik “sēžat” manis un man līdzīgo izkarotajā(lai arī kādā, bet tomēr dokumentāli neatkarīga, kas ir ļoti svarīgi mūsu nākotnei) neatkarīgajā Latvijā un atļaujaties pietiekoši brutāli pret mani uzstāties.

Kā ir ar MORĀLI, J. Bordāna kungs ?

Jūs sakāt: “Latvijā valda naudasmaisi, reformas nelīdzēs, mums jāmaina sistēma !”

Kā tad Jūs iedomājaties mainīt šo sistēmu, ja Jūsu draugu pulkā ietilpst: A. Borovkovs, A. Orols, Ie. Brante, K. Pupurs, A. Lejiņš, E. Veidemane, K. Šadurskis, J. Putriņš, G. Bojārs, J. Šipkēvics, M. Kučinskis, V. Beinerte, A. Cīrulis, Ģ. V. Kristovsks, M. Gailis, O. E. Kalniņš, O. Rubenis un vēl daudzi citi mazāk svarīgi šīs sātaniskās sistēmas aizstāvji- balsti ?

Jūs man atgādināt, par maniem nopelniem un žēlīgi piedāvājat “sētnieka” lomu Jūsu partijā !

Es to uzskatu par zemisku pazemojumu pret mani… !

Jānis Bordāns, L. Grantiņš, LRTT. E. MārtužaBordāna kungs, rodas jautājums: Vai esiet latvietis ?

Es sevi netaisos ne celt ne arī pelt.

Savu vietu es savas tautas Garīgajā hierarhijā labi apzinos. Ja es(protams ar TK palīdzību) nebūtu vajadzīgajā brīdī šo Atmodas “dzirksteli” uzšķīlis, tad pasaule šodien izskatītos pilnīgi savādāka.

Praktiski visa tauta sekoja manam aicinājumam. Tā bija lavīna, kas sašķaidīja krievžīdisko PSRS !

Kādi, Bordāna kungs, ir Jūsu nopelni Latvijas un latviešu tautas priekšā ?

-Vai esiet ar savu partiju uzrakstījis ziņojumu ANO par genocīdu, kas tiek veikts pret latviešu tautu ?

Nē, neko tādu neesiet veicis !!!

-Vai gribiet lepoties ar 0,7% iegūto atbalstu pēdējās Saeimas vēlēšanās ?

-Vai gribiet lepoties ar savu draugu- žīdu, cionistu, komunistu, slepkavu un KGB oficieri Aivaru Borovkovu, kurš ar izteikti eiforisku centību(kad to atceros, rodas neiedomājams riebums pret šo nožēlojamo žīdu) mani arestēja par H- 86 grupas dibināšanu un vēlāk mani “iemeta” Šķirotavas darba ZONĀ pie krievu kriminālistiem nosišanai ? Viņš arī aktīvi centās pieprasīt vācu iestādēm, lai mani izdotu žīdLatvijai tiesāšanai.

-Vai esiet lepns, ka tieši viņš bija tas, kurš organizēja manu zvērīgo arestu pirms nepilniem diviem gadiem ?

-Jūs labi ziniet, Bordāna kungs, ka šīs žīds apzogot latviešu tautu ir kļuvis par miljonāru un arī noziedzīgā ceļā ticis pie Oskara Kalpaka īpašumiem !

-Jūs labi ziniet, Bordāna kungs, arī šo K. Rancāna sacīto Saeimā: “Ar A.Borovkova atļaujām izvesti vai iznīcināti daudzi VDK dokumenti, kā arī tehniskie līdzekļi. Atbildot uz jautājumu par VDK dokumentu atlasi un iznīcināšanu, K.Rancāns komisijai teica, ka tika izpildīti atsevišķi mutiski norādījumi. Nebija nedz oficiālu rakstveida norādījumu nedz oficiālu mutisku norādījumu. Visus norādījumus deva Borovkovs un pulkvedis, kas bija atbraucis no Maskavas.“

Tātad, atkārtots jautājums: “Kāpēc Jūsu draugu pulkā atrodas slepkava- čekists Aivars Borovkovs un kā tas saistāms ar Tiesiskumu, par ko Jūs tik lepni runājat ? “

Turpinājums sekos… .

27.02.17     L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Grantiņ! Beidz šaut ar lielgabalu pa zvirbuļiem!?
    .
    .
    .
    Admins
    Eduard, vai vēlies būt mans skolotājs ?

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Vai aklais var rādīt ceļu REDZĪGAJIEM?

    Ir cilvēki, kuriem spriešanas spējas aprobežojās ar blakus esošā vairākuma atziņu uzskatīšanu par patiesību.

    Bordāna gadījumā uzkrīt nespēja saprast, ka Latvijas spēks (demokrātijas visdziļākajā nozīmē) ir latviešu biedrību sazarotais tīkls.

    Jurista nespēja saprast likumīgo Rīgas Latviešu Biedrības 1938.gada statūtu jēgu mani “PĀRSTEIDZ”!

    Cilvēks būvē politisku partiju, N E S A P R O T O T Rīgas Latviešu Biedrības jēgu un principus!

    Nesaprotot, ka 1868.gadā dzima Latvijas, kā valsts, DEMOKRĀTISKIE pamati un būtība.(tika radīta latviešu ģimeņu vienojoša sabiedriskas dzīves forma – Rīgas Latviešu Biedrība).

    “Latvijas ceļa” pamatos bija viena galvenā doma – noturēt komunistu un čekistu rokās valsts pārvaldi.

    Tādēļ 1993.gada 18.februāra naktī “Latvijas ceļš” VISBRUTĀLĀKAJĀ veidā likvidēja likumīgi atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību un aizliedza biedrības likumīgo statūtu ieverošanu un cienīšanu Rīgas Latviešu Biedrībā – M Ā M U Ļ Ā.

    Tas bija un jau 24 gadus ir pretlatvisko spēku “triumfs”!

    Atņemt tautai pulcēšanās un diskusiju vietu – likumīgo, tradicionālo latvisko centru, ir K R I M I N Ā L N O Z I E G U M S.

    Viltot, likvidēt, izlaupīt, P A Z E M O T – tas ir komunistu un čekistu rokraksts!

    Kriminālnoziegumus pret latviešu ģimenēm pasniegt kā normālu paādību – lūk pretlatvisko spēku ikdienas prakse!

    Un Bordāna partija to nesaprot? (neredz?)

  3. Eduards Lunis saka:

    —PILNĪBĀ PIEKRĪTU fREIMENTĀLAM, BET NEPIEKRĪTU GRANTIŅA CENTIENIEM ATTIECĪBĀ UZ BORDĀNU!
    –BET JĀSAPROT PAŠU SVARĪGĀKO UN GALVENO-PIE VARAS ESOŠIE IR IEGRIMUŠI NOZIEGUMOS PRET VALSTI UN TAUTU TĀDĀ APMĒRĀ, KA GLĀBT VIŅUS VAR TIKAI PARTIJAS! TĀPĒC-
    -2017. GADA 4. MAIJĀ -RĪGĀ NOTIKS LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCE! TIKS IZVĒRTĒTI VARTURU NOZIEGUMI-ARĪ ATTIECĪBĀ UZ LATVIEŠU BIEDRĪBAS IZNĪCINĀŠANU-VALSTS NOZAGŠANU U.T.T. PAMATOJOTIES UZ NODARĪTAJIEM NOZIEGUMIEM, TIKS IZTEIKTA NEUZTICĪBA, IZVĒLĒTA PAGAIDU VALDĪBA KURAS PIENĀKUMS BŪS JAU NĀKAMAJĀ DIENĀ STĀTIES VALDĪBAS AMATOS ATSTĀDINĀTO VALSTS VADĪTĀJU VIETĀ.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Bordāns pat ne ar pušplēstu vārdu nav ieminējies par 1940. gadā visu latvisko CENTRU atjaunošanas vajadzību!

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Jo Latvija kā valsts taču ekonomiski, politiski un tautsaimnieciski attīstījās un uzrādīja lieliskus rezultātus citu Eiropas valstu vidū līdz 1940.gadam.

    Politiķim Bordānam vajadzētu IZPRAST to – kas no 1940.gada Latvijas ir obligāti jāatjauno!

    Politiķim Bordānam, pat ir pienākums DEKLARĒT praktiski visas atjaunojamās pozīcijas, sarindojot tās pēc svarīguma pakāpes! (kas vispirms kā galvenais un kas pēc tam kā sekundārais)

    Politiķim Bordānam savas partijas uzdevumos ir skaidri jāpasaka. kas nav ATJAUNOTS, un kādēļ tieši tagad ir nepieciešams TO atjaunot! (Ko tas dos?)

    Politiķim Bordānam ir skaļi visai pasaulei jāpaziņo, ka tieši KOMUNISTISKĀS partijas pretlatviskās politikas dēļ latvieši izklīda pasaulē uz neatgriešanos!

    Politiķim Bordānam ir jāstāv Latvijas P A T R I O T U pusē ne tikai deklaratīvi, bet tieši juridiski!

    Un juridiskais aspekts ir, pirmkārt, Linarda Grantiņa iedibinātās H86 cilvēktiesību aizstāvības organizācijas atzīšana par leģitīmu visā Latvijā!

    Vai nav komiski, ka šodienas cilvēktiesību aizstāvjus Latvijā vajā?

    Vai pieļaujama komunistu iedibinātā “partijnieku” prioritāte politikā, valsts pārvaldē un latviešu biedrību lomu N E A T Z Ī Š A N Ā.

    Visi saprot, ka čekisti salīduši visur un grauj Latvijas atdzimšanu!

    Visi saprot, ka lustrācijas aizliegums ir pašu komunistu un čekistu VARAS noturēšanas garants – valsts izlaupīšanas garants!
    .
    .
    .
    Admins
    Pagaidām ir sātanistu- Latvijas benžu laiks, bet kapu zvans šiem deģenerātiem jau ir iezvanījis pēdējo stundu… . Bet viņi vēl cenšas:
    Tiesas paziņojums Nr. 03275853
    Krimināllietā Nr. 11840002212 (K30-0466-17/1)
    Pāvels Rebenoks
    pavels.rebenoks@gmail.com

    2017. gada 27. februārī

    Latvijas Republikas Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa aicina Jūs ierasties 2017. gada 27. aprīlī plkst. 10:00 uz tiesas sēdi Rīga, Abrenes ielā 3, LV-1050 (tiesas zāle Nr. 38) aizstāvības nodrošināšanai.

    Apsūdzētais Linard (Linards) Grantins ( Grantiņš) krimināllietā Nr. 11840002212 apsūdzēts pēc KL 78.p.2.d., KL 81.p..
    Lūdzu paziņojiet tiesai par paziņojuma saņemšanu!

    Paziņot par saņemšanu

    Paziņojuma Nr: 03275853
    Autorizācijas kods: dR9JTiZ2

    Krimināllietu izskata tiesnese Anita Moļņika.

    Pavēste sagatavota elektroniski un ir saistoša bez paraksta.
    Tiesneša palīgs Ilona Sabīne Sviķe, tālrunis 67077206, ilona-sabine.svike@tiesas.lv.

    Neierašanās sekas

    Personai, kura traucē kriminālprocesā noteikto kārtību vai pavirši izturas pret savu procesuālo pienākumu izpildi, procesa virzītājs var izteikt brīdinājumu (Kriminālprocesa likuma 291.panta pirmā daļa).

    Personai, kura traucē kriminālprocesā noteikto kārtību vai ignorē procesa virzītāja prasības, var uzlikt piespiedu naudu līdz vienas Latvijas Republikā noteiktās minimālās mēnešalgas apmēram, ja Kriminālprocesa likumā nav noteikts citādi (Kriminālprocesa likuma 292.pants).

  6. Endijs saka:

    Kliķe televīzijā jau vairākas dienas vēsta par vērienīgām nodokļu izmaiņām, bet rakstošajos mēdijos nevienas ziņas, acīmredzot lai cilvēki nespētu to apstrīdēt. Pirmkārt nekā vērienīga tajā nesaskatu, bet dziļākās sekas būs kārtējā slēptā afēra, lēnai un mērķtiecīgai Latvijas iznīcināšana, kas īpaši tēmēta uz lauku reģionu un mazo uzņēmēju pilnīgu iznīdēšanu.

    Šorīt 5:30 !!! noskatījos kolosālu raidījumu, kur nopietns uzņēmējs dalās ar savām pārdomām par situāciju Latvijā, bet sižeta beigās norāda uz kādiem pīlāriem būtu jābalsta valsts uzbūve, proti – PATIESĪBA un TIESA (Zālamans). Lūk ar šādiem cilvēkiem vajadzētu sadarboties un valsti atjaunot, nevis cerēt uz bandītiem n-tajās paaudzēs un bandītu pakalpiņiem varas gaiteņos.

    https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/17.12.2016-es-savai-zemitei.id86670/

  7. Rasnačs kriminālnoziedznieks saka:

    Un vai gan nav visiem skaidrs, ka Rasnačs ir kriminālnoziedznieks, jo piesedz visu tieslietu sistēmas darbu mafijas labā? Vai ar to nav
    skaidrs, ka tāds Raivis Dzintars var nesatraukties par “patriotisma un nacionālisma” popularizēšanau, ja visa apvienība pilna ar kriminālnoziedzniekiem, kas grauj Latvijas valstiskumu, tādēļ viņu skaistos lozungus neviens neņem galvā? NA jau sen pārvērtusies par mafiozo apkalpojošo personālu. Kā ir ar Jāni Bordānu, Juri Jurašu un Jutu Strīķi (Annu Potavovu)?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *