Turpinājums. Nr.3. L. Grantiņa piedāvājums J. Bordānam

Zaļš, tautastribunals.euIepriekšējā rakstā beidzām ar Juri Jurašu, kuru LRTT uzskata par noziedznieku, kuram nav nekāds sakars ar Tiesiskumu un cīņu par Tiesiskumu. Kurš ir “Aločkas” vīrs  un latviešu tauta viņam, runājot sadzīves valodā, atrodas tai vietā, kur kājas saiet kopā.

Bet tagad, kas attiecas uz Jutu Strīki, kuru Jūs uzskatāt par nākamo Latvijas zvaigzni. LRTT ir atkal pilnīgi pretējs uzskats par šo personu, kura par latvieti kļuvusi mahināciju ceļā. Visīstākā provokatore “MOSSADa mērcē” ! Šī “juta” līdz 1998jam gadam bija Anna Patapova, krievžīdu okupācijas virsnieka meita. “Zvaigzne” iespējams, ka viņa var arī būt, bet tikai kurai valstij- kurai sistēmai ?

Ar latviešiem un Latviju viņai nekas kopīgs nav bijis un arī nebūs.

Tas ir tik pat droši kā āmen baznīcā !

Tad, kāpēc tik dāsna pretimnākšana šai ANNUŠKAI ???

Manu JAUTĀJUMU Bordāna kungs ir nolēmis plaši izskatīt visu biedru klātbūtnē un tad pieņemt lēmumu !

Bet kā ir ar šo divu “biedru” izskatīšanu JKP kopsapulcē ?

Vai partijas biedriem bija dota iespēja izsacīties par šiem DIVIEM biedriem un vai viņi ar balss pārsvaru piekrita viņus izvirzīt par Rīgas mēru kandidātiem ?

Loskutovs, Strīķe, Grantiņš,LRTT

Uz foto trūkst trešais okupantu spermas produkts Streļčonoks, kurš jau atklāti tiek uzskatīts par Latvijas ienaidnieku- apzināti bremzē korupcijas apkarošanas virzību. Varbūt šis arī drīz pie Jums, Bordāna kungs, pārvāksies ? Ja ir sacīts A, tad jāsaka arī B… .

“Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklētāji Signe Bole un Jānis Baumanis uzskata, ka KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks maldina sabiedrību un vājina korupcijas apkarošanu. Tāpat viņi aicina sākt Streļčenoka darbības rezultātu un profesionālās atbilstības novērtēšanu.”

Nepārprotami, ka Anna Potapova ir ārvalstu specdienesta darbiniece, kurai Juris Jurašs esot bijis par izsūtāmo, tā teikt, par kasieri. Tāda sistēma pastāv narko- karteļos ! Tā saucamā “juta strīķe” veica uzlidojumus tieši tiem, kuri nebija zem Saskaņas Centra “jumta”, un tas jau runā savu valodu !

To visu zina un arī zināja žīd- Latvijas DP un ne tikai zināja, bet atļāva šai “maskavietei” piekļūt pie valsts noslēpumiem. Šīs kundzes vīrelis, Militārā izlūkdienesta darbinieks Maigurs Strīķis, kļuva pazīstams ar slepeno dokumentu “zaudēšanu” un krekla nēsāšanu ar PSRS atribūtiku. Visam klāt vēl nāk lielā draudzība ar diviem brāļiem “disidentiem”- vis īstākiem Maskavas čekas darboņiem Juri Viņķeli un Pēteri Viņķeli.

Vairāk šeit: http://tautastribunals.eu/?p=9803

Šos jautājumus Jums, Bordāna kungs, uzdos arī, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, īstie valsts un tautas aizstāvji no Drošības dienesta.

Vai spēsiet, Bordāna kungs, sniegt izsmeļošas un sevi attaisnojošas atbildes ?

Turpināsim par Bordāna kunga kolēģi un viņa mīļoto prefesoru E. Levitu... .

14.03.17                            L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Redzot Grantiņa ,,diskusiju ,, ar bordānu , nāk prātā atgadījums iz dzīves.
    —Satiekas divi paziņas. Viens uzstāj otram , lai izdara tam kaut ko vajadzīgu, bet tas visādi atrunājas-nav laika ,nevarēs labi izdarīt,u.t.t. Beigās tomēr piekrīt izdarīt, bet kad pagriežas un iet prom, saka ka nekā tomēr neizdarīs!? Prasītājs, to dzirdot saka-bet man arī neko nevajadzēja…!?
    .
    .
    .
    Admins
    -Eduard, vai nevarētu būt tā, ka Tu klausi “kāda vērtīgus norādījumus” ?
    -Eduard, kad mēs pēdējo reizi tikāmies Rīgā,- kāpēc Tu bez “vajadzības” ieskrēji kuterī un pazudi pietiekoši ilgi ?
    -Es taču Tev toreiz jautāju: “Vai uzreiz sazvanīties neizdevās ?”
    -Redzi, Eduard,nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms… .
    -Redzi, Eduard, es neko nedaru, ko nebūtu simtreiz izsvēris un apdomājis… .
    “Lielie” kungi, manas tautas slepkavas, labi saprot, kāpēc šī diskusija ar Bordānu un ir ļoti nervozi kļuvuši, pat tevi iesaistījuši… .
    Kādus “grašus” Tu, Eduard, pelni, kad raksti tādas lietas ?
    Vai tiem nav “sudraba piegarša” ?
    .
    Šis Laiks ir svētīgs, jo tiek attīrītī Graudi no sēnalām… .

  2. Eduards Lunis saka:

    —Nu Linard, TĀDAS,, ATKLĀSMES,, GAN NO TEVIS NECERĒJU SAGAIDĪT!?
    Jā ,par to kuteri!? Ja Tu arī pašlaik atbrauktu pie manis uz Ķegumu, tad varētu parādīt kuģu dzinēju, kurš varētu derēt TAM KUTERIM! tĀPĒCJAU ARĪ IZMANTOJU IESPĒJU PARUNA’T AR KAPTEINI PAR TO UN VIŅŠ ARĪ IEINTERESĒJĀS UN IEDEVA TEL. NUMURU, BET DARĪJUMS NENOTIKA.
    Ja gribi redzēt kā man te ķegumā iet, ir vietne Ogre net un Ķeguma jaunumi.
    Īsumā-arī es esmu spīdzināts, pret mani bija ierosināta kr. lieta, man ir nodedzināta saimniecības ēka er automašīnu un zāģiem, dārza tehniku, dokumentiem un daudz ko citu vērtīgu. Esmu speciāli apstarots datortomogrāfā, lai nodarītu man veseli’bai kaitējumu… VAI TAS ATBILST ,,SUDRABA GRAŠIEM,,!? UN TAS VISS TURPINĀS! ES TEVI BRĪDINĀJU-NEBRAUC UZ LATVIJU, JO NO SAVAS PIEREDZES ZINĀJU-TE NAV NE TUVU TIESISKA VALSTS! UN BIJU LABĀKĀS DOMĀS PAR TEVI, BET IZSKATĀS, KA TEV IR KAUT KAS ,,SAKĀPIS GALVĀ,,…
    .
    .
    .
    Admins
    Es uzrakstīju atbildi tavam tekstam un tas nerunā tev par labu …. .

  3. Eduards Lunis saka:

    –Mana atbilde arī nerunā tev par labu…!?

  4. Aelita saka:

    Tā kā es tuvāk nepazīstu visus šos personāžus, reizēm ir šaubas – kam ticēt? No medijiem zināms par I.Viņķeles aktivitātēm, arī par gender grāmatiņu bērnudārziem reklamēšanu, tad sanāk, viņa ir par sorosiešu vērtībām. Grantiņš saka ko pretēju.
    Bet šodien NRAvīzē izlasīju rakstu par Zatlera pretoligarhu apvērsumu (portālā nra.lv to neredzēju). Sanāk, ka to organizējuši ļaudis, kas saistīti ar Sorosa fondu Latvijā, bija domāts iesaistīt SC valdībā, turklāt paredzēts, ka no Briseles pienāktu rīkojums ieviest divas valodas… Tas gan gluži neizdevās, jo ievēlēja ne to prezidentu, turklāt ZRP sašķēlās. Vēlāk Sorosa fonds noliedzis savu līdzdalību.
    .
    .
    .
    Admins
    To visu veic krievžīdi- cionisti, bet vainu uzveļ banku spekulantam Sorosam.
    Soross, protams, ka nav bez vainas, bet vainot viņu noziegumos, ko veic ”zid- komnisti, ir noziedzīgi.
    Brisele ir pilnīgi nokļuvusi krievžīdiskās Izraēlas varā, bet tas jau nozzīmē “asins upes” …

  5. Aelita saka:

    Runa gāja arī par Borisa Berezovska naudu… Tauta, protams, toreiz 2011.gadā atbalstīja Zatleru pret oligarhiem… sanāk, lai dabūtu citus oligarhus uz kakla, vai?
    Togad arī sākās akcijas pret cilvēkiem no tautas, kas gribēja ko komentēt internetā.
    Es nezinu, varbūt manu dzīvokli vairs neklausās, bet tā sajūta man laikam saglabāsies vienmēr.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *