J. Zīverts. Latvieši Latvijā un Pasaulē !

www.tautastribunals.eu 1Pievienojos profesora V. Šteina aicinājumam žurnālā “Zintnieks”, kurā viņš aicina latvieti atvērt acis iekams nav par vēlu. Baisi vērot, ka latviešu tauta vienaldzīgi noraugās, kā okupanti lēnām vien piesavinās mūsu Tēvzemi.

It tāds ironisks joks, kurā teikts, ka latvieši apgāzuši zinātnieku- mediķu apgalvojumu, ka cilvēks nevar dzīvot bez jel kāda orgāna. Izrādās, ka jau desmitiem gadu vairums dzīvo !?(eksistē) bez smadzenēm. Spriežot pēc Latvijā notiekošā, tas nav joks, bet gan fakts ! Visa šī 4. maija pērkamā nodevīgā kliķe, kuru tur iebīdījuši šie bezsmadzeņu radījumi, bez uztraukuma un kreņķiem dara savu melno darbu(genocīdu pret latviešu tautu) un nevienam(gandrīz) nekādu emociju.

Pamurkšķ zem deguna un tad jau šiem liekas, ka liela varonība.

Nu pat viens bijušais “Saulvedis”*** atkal TV un radio katru dienu bāž “batonu” latviešiem ausīs, solot “debesu mannu” un gala rezultātā redzēsim cik liels procents sanāks bez smadzenēm dzīvojošo(eksistējošo) latviešu. Šim zellim laikam aptrūkusi nauda, vajag atkal tikt pie valsts “siles” to papildināt, protams, ka tad arī viņa neredzamie “bīdītāji” nepaliks tukšā.

Nu ko, dzīvosim redzēsim.

Jānis KopiePar 16. martu runājot nav ko teikt. Šī okupantu ālēšanās nav jau nekāds jaunums. Tādi viņi bija, ir un būs, iekams netiks patriekti no Latvijas !

Lai Dievs dod latviešiem visā pasaulē to beidzot saprast.

Bet varbūt viņiem tā Latvija nemaz nav vajadzīga ? Kā lopiņiem, ieliek aizgaldā kādu kušķi siena vai ielej silē kādu strebjamo un laime pilnībā. Lai Dievs nedod kļūt par tādu lopiņu !

Ar cerībām, LRTT piesēdētājs Jānis Zīverts.

02.04.13.

P.S.

Leģionāri16. martā biju Lestenes Brāļu kapos atceres pasākumā un biju ļoti gandarīts par tur redzēto !

Cilvēku bija daudz sabraukuši, no malu malām.

Sevišķi patīkami bija vērot, ka bija daudz jaunu cilvēku, jaunsargi, jaunas ģimenes ar bērniem, nemaz nerunājot par bijušajiem leģionāriem un viņu dzīves biedrenēm, viņu bērniem, mazbērniem un pat mazmazbērniem ! To visu redzot, rodas cerību dzirkstele. Lestenē ieradās arī Raivis Dzintars ar savu jauniešu grupu. Klātesošie viņu sagaidīja ar aplausiem.

Notikumus pie Brīvības Pieminekļa viņš solīja tā neatstāt.

Lūgsim Dievu, lai viņam tas izdodas !

*** Saulvedis ir neviens cits, kā garīgi slimais Rigstāga notekcauruļu rāpotājs E. Repše.

You may also like...

10 komentārs

  1. Edgars Dambītis H-86 saka:

    Krievžīdu un cionistu banda izmantojot aktierus okupantus,kurus labvēlīgi atstāja Latvijā mūsu varturi, ne jau bez izredzēto ieteikuma, turpina savu pasaules tautu iznīcināšanu.Latviešu tauta cēribās cīnījās par brīvu un cilvēkiem cienīgu dzīvi,bet neizkļuva no komūnistu okupācijas,tika okupēta no viltīgajiem,varas kāriem,mantrausīgiem pasulaes tautu nīdējiem,kuriem nacionālas un brivas valstis kā dadzis acīs.Ar savu traka suņa riešnu to izredzētie pierādija 16.martā,aizmirstot savu bendi Šustinu un citus slepkavas kuri sadzērušies latviešu asinis spējuši radīt sev līdzīgus pēcnācējus, cilvēknīdējus.

  2. Lions saka:

    Visu tik ļoti mīlētais humorists Zadornovs,esot samaksājis bomzim 100Ls ,lai tas spēlējot častuškas pie Brīvības pieminekļa. Tādu kremļa humoristu mums nevajag!

  3. jaunākie notikumi saka:

    Nevar neredzēt, ka vieni un tie paši cilvēki dibina dažāda rakstura biedrības, kas mēģina iestāstīt, ka latviešiem nav jāpiedalās vēlēšanās, jo, ja latvietis piedalās vēlēšanās, viņš atbalsta pie varas esošos. To ka, latviešiem nepiedaloties vēlēšanās, padomiski-krieviskās partijas gūs virsroku, par to noklusē. Tāpat arī šie paši cilvēki nemitīgi aicina būt ārpus savienībām un aliansēm, tātad kļūt par viegli iegūstamu gardu kumosiņu Krievijai.
    Viena no tādām biedrībām ir Kaspara Dimitera vadītā Tautas Varas Fronte, kas raksta:
    • Neatkarīga valsts • Suverēna ekonomika • Neitralitāte ārpus savienībām un aliansēm • NĒ nacionālismam, kas naidā šķeļ • Tālāk rakstā “Frontes pavasaris”: “Kas pie pilna prāta, ļaunu savai valstij nevēlēs, postošu ekonomiku neatbalstīs, kosmopolītisku morāli tradicionālās vietā neizvēlēsies”.
    Kā gan būtībā prokrieviska organizācija var pārstāvēt latviešu tautas varu? Vai ar tautas varu ir domāta ir padomju okupantu un kolonistu vara?
    Vēl jāpiemin biedrību “Par latu, pret eiro”, kuras dibinātāji ir ļoti apšaubāmas reputācijas cilvēki. Acīmredzot, viņi vēlās, lai Latvija ģeopolitiski nepieder vakareiropai, kas ir tieši tā, kas var sarīkot Nirnbergu-2, un tad daudzi no biedrības dibinātājiem aizmirsīs, kur sākas vakar un kur rīts, jo nāksies atbildēt par genocīdu pret latviešu tautu.
    Par biedrības izveidošanu informēja biedrības pārstāvis Jānis Sils, kas jau sen ar savu darbību liek domāt, ka viņš strādā ne jau latviešu tautas interesēs. Nekad Jūs nesagaidīsiet no Jāņa Sila, ka viņš patiesi cīnītos par tiesiskuma atjaunošanu. Biedrības dibinātāju vidū, citēju presi, esot tādas sabiedrībā zināmas personas kā Atmodas laika leģenda Konstantīns Pupurs, ekonomists un baņķieris Inesis Feiferis, Vides aizsardzības kluba līdzpriekšsēdētāja un dramaturģe Lelde Stumbre, Organiskās sintēzes institūta direktors Ivars Kalviņš, ekonomists Vilnis Zakrevskis, LU profesors, ekonomists Elmārs Zelgalvis, Lauku atbalsta asociācijas valdes loceklis Ivars Zorgenfreijs, lauksaimnieku aktīviste, biedrības “Tīru vidi nākotnē” dibinātāja Inese Bartuševica, zvērināta advokāte Krista Milberga, J.Čakstes demokrātijas un ilgtspējīgas attīstības biedrības priekšsēdētājs Juris Putriņš.
    Biedrība sagatavojusi arī vēstuli Centrālai vēlēšanu komisijai, kuru parakstījuši jurists Aivars Borovkovs, mūziķis Kaspars Dimiters, žurnālists Roberts Klimovičs, valodnieks Jānis Kušķis, komponists Imants Kalniņš, students Edvards Ratnieks, bijušais ilggadējais ”Hipotēku bankas” vadītājs Inesis Feiferis, Latvijas Ārstu biedrības prezidents Pēteris Apinis, kā arī vēl vairāki sabiedriskie darboņi.

    Vairāki nosauktie vārdi un uzvārdi ir pieminēti Tautastribunālā kā latviešu tautas ienaidnieki, kā, piemēram, Aivars Borovkovs, Konstantins Pupurs. Jā, viņi ir leģendāri, tikai ļoti negatīvā nozīmē. Tā vien izskatās, ka visi nosauktie tiek mobilizēti, lai par katru cenu noturētu Latviju Ļaunuma impērijas ietekmes sfērā.

  4. Os saka:

    Bus interesanti izlasit par cekas kangaru vili laci. Protams,ka vieplis repse tikai spejigs ir launus darbus darit. Uz velesanam obligati ikvienam Latvietim ir jadodas un japieturas pie ta maza saulstarina NA,cita jau neka nav. Un nekad nekas labs nebus-nekad,lidz bridim,kad izdarisim deokupaciju. Driz jau tas bus iespejams,tautiskums,nacija,tas ir augstas vertibas un mostas jau visas Eiropas tautas no judeokristietibas juga,ilgu gadu okupacijas,Mes to redzesim jau sini dzive. Paskataties int.par romas vatikana asinainakie pavesti-satan zidu bars,ar satanu-dievu izredzeta un kloneta judu varza,borokova,repses,godmana Sugas-tevi.

  5. Os saka:

    Vatikans-zidu midzenis,Satana strops

  6. andris saka:

    MUMS bija senas RUNAS,kur lasot zimes veidojam telus.Lai butu izpratnes
    pilniba,vajadziga telu seciba pilnigai zinai,vai novelejumam(gramata).
    Iznem un atdali labo telu,no launuma gramatas,to neradot un noslepjot.
    Labais tels un veidojums vienmer paliks labs,izrauts no sliktas zinas,
    vai vestijuma galiga veidojuma.ZVEJNIEKA DELS,it ka neka slikta,bet ja
    paskatamies kopuma,izveidojas drausmigs vestijums
    http://www.youtube.com/watch?v=ALBOUfa85TA
    un iznak,ka visi pavesti ir ZVEJNIEKA DELI,jo pieludza ZIVS DIEVU,vel
    no EDENES laikiem.Kapec tiesi zvejniekam(bet ne citam),un kapec zelta
    zivtina(zelta kults),un 3 velesanas(dieva tevadela(Adams ka aizsegs) un svetais gars
    (nogalinata persona).Ja vel jezuitu izveidotais NKVD(ieprieks) un
    “Vilis Lacis” sis organizacijas vaditajs LATVIJA.
    Zel,ka neizdevas nosaut 1946 gada.

    PALDIES.

    Admins
    Andri, tā ir slimīgs muldēšana. Vilim Lācim ar stobru pie deņiņiem visu to lika darīt čeka.
    Ja tev pieliks stobru pe deguna, pat savu māti dzīvu apraksi. Nepļurini šeit muļķības, kuras esi sasmēlies no krievu stulbajiem klipiem.

  7. L. un H no Riigas saka:

    Labs raksts Zivertam, ka vienmer!Musu tauta ir smagi slima un nereage uz aicinajumiem pamosties un izmeet strutu puzni. Ja ne mees pashi tad kas to dariis musu vieta?

  8. viela pārdomām saka:

    Bijusī Saeimas priekšsēdētāja, zvērināta revidente un SIA «Latimira un partneri» valdes locekle Ingrīda Latimira (Ūdre) sākusi strādāt par politiskās apvienības «Saskaņas centrs» (SC) frakcijas konsultanti ekonomiskajos jautājumos.

    Latimira par SC frakcijas konsultanti sākusi strādāt šonedēļ un SC plāno izmantot viņas zināšanas un iemaņas ekonomikā, aģentūrai LETA sacīja frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Agešins.

    Šāds solis esot bijis apvienības vadības ideja.

    Latimira (tolaik ar uzvārdu Ūdre) ievēlēta 7.Saeimā 1998.gadā, pēc tam uz neilgu brīdi ieņēmusi ekonomikas ministres amatu. Saeimas priekšsēdētājas pienākumus viņa pildīja no 2002.gada līdz 2006.gadam.

    Latimira bijusi «Jaunās partijas» biedre, vēlāk savu politisko karjeru turpināja Zaļo un zemnieku savienības sastāvā.

    2004.gadā viņa bija nozīmēta kā kandidāte uz Eiropas nodokļu un muitas komisāres amatu, taču valdība atsauca Latimiras kandidatūru minētajam amatam.

    Vai kādam vēl ir ilūzijas par to, ka vēlēšanās jābalso par Vienotību, ZZS, Zatlera Reformu partiju, kas pēc būtības ir tas pats Saskaņas Centrs un boļševiku garā laupa salaupīto?

    Šobrīd vienīgā partija par ko latviešu tautai jāapvienojas un jābalso ir “Visu Latvijai”.

  9. Os saka:

    Ja,ta zivs ir viens no judeokristiesu sleptiem simboliem. Laikam par pamatu ir,ka jesua ar vienu zivi pabaroja cik tur badacieteju(pec bibeles) un pec logikas,ka vini ir,ar zivi,ka ideologiskas,ari ticibas,vai garigas maizes neseji.

  10. Miervaldis saka:

    OS – tas badacietējs ņems un pārdos to zivi, kuru tu viņam esi iedevis, un nopirks sev krutku, jo pie mums nav ne īstas bagātības ne nabadzības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *