Sātanisma sērga:Imants Kalniņš

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie2MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3http://focus.lv/news/kalninam-putins-patikot-aizvien-labak-krima-izvelejas-krieviju-viss-punkts?11274

Ja izlasījāt šo, tad varbūt domājat, ka par šo ākstu(Imantu Kalniņu) var tikai pasmieties… . Ja domājat, viņš ir āksts un pamuļķis, tad esat tikai pa pusei pareizi spriedis. Protams, ka viņš ir āksts un prātu neatgriezeniski noslīcinājis alkoholā. Bet, lai radītu asinspirti, viņš ir savos uzdevuma augstumos, jo viņu izmanto ārvalstu specdienesti. It kā jau tiek runāts par Putinu un Krieviju, bet īstenībā tā ir Izraēla, jo tāda valsts kā Krievija vispār neeksistē. To kā aizsegu izmanto cionistiskā Izraēla.

Izraēlas “nacionālais sastāvs” ir tāds pats kā Krievijā. Semītiskie ebreji Izraēlā ir tika 2,5 %, bet pārējie ir krievžīdi- bandītiskās Hazārijas pēcteči. Tie ir dažādu tjurku, slavu, sKalniņš Imants,Raimonds Pauls,L.GrantiņšMūrniece,LRTTemītu un som ugru mistrojums, kurus vieno sātaniskais jūdaisms.

-Visa pasaule ir nosodījusi Putinu, bet ne Izraēla un “mūsu” Ima Kalniņč !!!

-Visa pasaule ir nosodījusi Krimas aneksiju, bet ne Izraēla un “mūsu” Ima Kalniņč !!!

Pats šīs “Kalniņš” pēc būtības nekāds Kalniņš nav un nevar būt. Par viņa izcelsmi labāk zinātu pastāstīt viņa māte…,kā tur bija ar to “kāju saturēšanu jaunībā”(kā nekā pareizajā gadā “ieņemts”-1940.g.septembris).

FOTO: Ja šis ir ģenētisks latvietis, tad cūku var droši ierindot Žīdlatvijas Saeimas deputātos !!!

Pēc būtības šis deģenerāts ir pelnījis, ka viņu nosit- kā ļaunas sērgas aplipušu zvēru.

Jautājums ir: Kāpēc šo deģenerātu un viņa uzskatus publicē ?

Pavisam vienkārši, mēs tiekam “kaut kam jau gatavoti” !

Lūk, tas šim pretīgajam deģenerātam- komunistam(lai viņš nolādēts mūžu mūžos un visa viņa dzimta) ir asinīs, tā teikt, viņa ASINS BALSS:

https://www.youtube.com/watch?v=PWYsZviZD-o

Kas notiks un kur sēdēs laviec Imis(Imants Kalniņš), kad Latvijā tiks realizēts Krimas “zaļo cilvēciņu” variants ?

Šis krievžīds sēdēs pašā “virspusē” un koordinēs asinspirti pret latviešu tautu.

Viņam un visiem pārējiem komunistiem- krievžīdiem cionistiem, lai uzturētu sevi pie dzīvības, ir vajadzīga ciešanu un naida enerģija. Šodien, kad apstākļi vēl neatļauj, viņš šo enerģiju saņem sniedzot šādus paziņojumus, bet kad radīsies “pareizie” apstākļi, tad līs asins upes un viņš jutīsies “savā elementā”… .

Šeit ir redzama latviešu tautas slepkavu banda:

http://tautastribunals.eu/?p=33495

Par kādu demokrātiju ir runa, ja KGB slepkavas pilnā sastāvā pārgāja uz DP ?

“iz vēstures” par šo gara kropli:

Esmu no Liepājas un šis latviec Imis arī. Redzēju viņu un atceros, bija īsts alkoholiķis. Savos dzeršanas kulminācijas brīžos pārvērtās par lopu, staigāja nekopts un pēc mīzaliem smirdošs… . Kādā no “apgaismes brīžiem” sarakstīja kaut kādu “oratoriju” Ļeņinam, kā jau tas kompartijas biedram pieklājas… .

Kādu morāli var sagaidīt no alkoholiķa un komunista- nelatvieša ?

Mēs redzam, ka brutālā veidā tiek gatavots nākošais 1940- 41 gads.

Krievžīds Lembergs, ar cionistu palīdzību, jau nomainījis visu augstākās varas virsotni, sākot no DP un beidzot ar armiju: Raimonds Vējonis, Raimonds Bergmanis, Leonīds Kalniņš, Māris Kučinskis, Ivo Mogiļnins, Rihards Kozlovskis, Raimonds Mežviets….visi Krievijas cilvēki- neviens no viņiem nav latvietis .

Un interesanti, ka pasaules prese runā par kaut kādu sūda Lembergu un salīdzina viņu ar Trampu- viņš esot Baltijas Tramps !!! Tas viss ir ar Izraēlas ziņu ! Un droši vien ievērojāt, ka abi šausmīgi neieredz Sorosu !!!

Latvija tiek gatavota okupācijai un aiz visa tā stāv nevis Krievija, bet nelikumīgi nodibinātā krievžīdiskā Izraēla, palestīniešu slepkava !!!

Bet, lai necer, krievžīdam- Izraēlas mīlulim Trampam Senāts un Kongress bravūrību “iedzina biksēs”. Tas pats notiks ar viņu “tautasbrāli” Lembergu.

Iegaumē, latviet, šodien neviens netiek varas virsotnēs pēc simtkārtīgas cionistu- sātanistu pārbaudes.

Tiek izmeklēti labākie no labākiem, uzticīgākie no uzticīgākajiem- visīstākie un nežēlīgākie slepkavas !

Visi šeit minētie ir slepkavas- MŪSU LATVIEŠU TAUTAS SLEPKAVAS !!!

Un, kāda jauka sagadīšanās- divi “Kalniņi”, divi nelatvieši, divi komunisti, tātad, ideoloģiski cionisti !!!

Un, vai ievērojāt, kā vairākkārtīgi krievu militārists- partijas skolas beidzējs Leonīds Kalniņš uzstājas pret obligāto karadienesta atjaunošanu ?! Protams, ja atjauno obligāto karadienestu, tad labi sagatavotā krievžīdu armija ir jāizformē un tas nedrīkst notikt !

Mums jārunā par to skaļi un viņu nāves plāni jāizjauc !

Šeit, ja ir laiks, variet noskatīties vēl pāris ierakstus pēc kā ilgojas krevžīds I. Kalniņš:

https://www.youtube.com/watch?v=8izjwB0zUlM

https://www.youtube.com/watch?v=cuKm1DSV21E

Valsts ir izzagta un novesta iznīcībā un to ir veikuši šie KGB-MOSSAD izdzimteņi !!!

08.03.17      L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. Valdis Freimantals saka:

    Cik tas ir dīvaini, ka Imants Kalniņš nekad nerunā par visu 1940.gadā, zvērīgi iznīcināto, Latviešu Biedrību atjaunosanas vajadzību Dzimtenē Latvijā!

    Vai tad viņam nerūp, lai latvieši varētu savu māju tuvumā, savās biedrībās – apspriest un risināt svarīgās lietas?

    Vai tad viņam nerūp, lai latviešu tauta varētu atkal brīvi pulcēties I K D I E N Ā savaās biedrībās, kas saceltas tūkstošiem, pulcēties un risināt SAVU Ģ I M E Ņ U visaktuālākās problēmas ?

    Vai tad Imants nesaprot, ka pat koru kopdziedāšana un latvju teātris ir tikai un V I E N Ī G I Rīgas Latviešu Biedrības nopelns (latviešu kopābūšanā).

    Vai Imants nesaprot, ka Latvijas valsts rašanās 1918. gadā ir tieši saistīta ar 1868. gada Rīgas Latviešu Biedrības darbību pasaules lielākajā valstī – Krievijas impērijā?

    Vai Imants nesaprot, ka atjaunojot visas izpostītas, iznīcinātās
    L A T V I E Š U biedrības mēs celsim savu labklājību?

    Kādēļ Imants Kalniņš, būdams saeimas deputāts, par to ne reizi pat NEIEMINĒJĀS?

    Vai viņš nesaprata, ka 1993.gada 18. februāra naktī komunistu un čekistu UZBRUKUMS likumīgi atjaunotajai Rīgas Latviešu Biedrībai – atņēma tautai tās tiesības pulcēties un darboties savās simtgadīgajās mīļajās biedrībās, atbilstoši šo biedrību statūtiem?

    Atņēma latviešiem tiesības uz savu kultūru!

    Atņēma visiem latviešu bērniem M Ā M U Ļ U!

    Atņēma pašu svētāko, kas latviešiem ir – Rīgas Latviešu Biedrības 1938.gada L I K U M Ī G O S statūtus!

    Pakļāva Latviju partijnieku viltīgajai patvaļai.

    Viltus demokrātijai (Stļina uzlabots valsts pārvaldes modelis).

  2. Valdis Freimantals saka:

    Kas nozaga valsti – vai Kalniņš sacījis tautai, ka tie ir komunisti un čekisti?

  3. Eduards Lunis saka:

    —Atceros kā viņš pārdzīvoja-ja atlaidīs Saeimu un viņam nebūs naudas ar ko maksāt kredītprocentus!? Bet to,ka ir devis zvērestu godīgi kalpot Tautai -viņam pie vienas vietas…!? Nožēlojami zemisks tips, bet tādi viņi tur visi!

  4. Valdis Freimantals saka:

    Nekad neesmu dzirdējis, ka Imants Kalniņš kaut vienu reizi būtu aicinājis latviešus atjaunot visas komunistu un čekistu 1940. gada zvērīgi I Z N Ī C I N Ā T Ā S latviešu biedrības, kā mūsu kultūras dzīves tradicionālo pamatu!

  5. Māris M. saka:

    Grūti laiki Imim. Ikdienā viņam jāredz daudz jauniešu un arī pieaugušo ar zaimojošajām sarkanbaltsarkanajām lentītēm pie krūtīm un klaja tautas “necieņa” – neviens nesteidzas viņu sveicināt vai aplaimot ar goddevīgu smaidu. Bet viņš “turas kā vīrs” – staigā ar pārākuma smīniņu sejā.
    .
    .
    .
    Admins
    Labi pasacīts !

  6. lasītājs saka:

    Varētu būt,ka šim te,kā māksliniekam,ir riebums pret rietumu liberisko puvi ,kas pārņem arī Latviju.Varbūt,bet ir arī kas cits-viņa politiskās karjeras pamatā bija nacionālā ideja,taču tā nebija viņa ideja.Aiz tās viņš slēpās.
    Latvijas dekolonizācijas prasība viņam bija nepieņemama;kā zinām,arī šis neatrisinātais jautājums visu laiku tika lietots kā terorisma līdzeklis pret latviešiem un ne tikai.Jau apm.25 gadi viņu nesveicinu.
    No personiskās pieredzes to pašu varu teikt par virkni varoņiem-Levitu,O.Kalniņu,A.Lejņu,VVF,un,faktiski,visu trimdas organizāciju vadības pārtāvjiem;arī viņi nodeva un atdeva.
    Tad kur nu mēs atrodamies? Ja maigi,tad ierobežotā kultūrautonomijā,un tātad,varbūt,nekas vēl nav sācies.

  7. raksts saka:

    Traģēdija Raimonda Paula māsas ģimenē: pirms 11 gadiem esot sazāļots un nogalināts dēls

    «Apollo», izklaide@apollo.lvPiektdiena, 2017. gada 10. marts 13:02

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/tragedija-raimonda-paula-masas-gimene-pirms-11-gadiem-esot-sazalots-un-nogalinats-dels/788667

    Tekstilmāksliniece Edīte Pauls–Vīgnere, Maestro Raimonda Paula māsa, pēc diviem gadiem svinēs savu 80. jubileju. Šobrīd Jelgavā apskatāma viņas izstāde «Vecās mežģīnes», tādēļ uz sarunu viņu aicinājis reģionālais laikraksts «Zemgales ziņas». Viens no sarunas tematiem atklāj lielāko traģēdiju mākslinieces ģimenē, kad tika, viņasprāt, nogalināts pašas dēls.

    Savu dzīves lielāko traģēdiju māksliniece esot piedzīvojusi pirms 11 gadiem, kad bojā gāja viņas dēls Pauls jeb kā viņu mēgusi saukt māte – Ulis. Edītes Pauls–Vīgneres dēls Pauls (dzimis 1965. gadā) vēl padomju laikā ticis ievietots psihiatriskajā klīnikā un tur, pēc mātes vārdiem, viņa liktenis ticis sagandēts. Viņš esot ticis sazāļots, kas beigās arī esot viņu ievedis nāvē. Edīte stāsta:

    «Dažādu likstu un pārbaudījumu manā dzīvē tiešām nav trūcis. Vissmagākais bija dēla aiziešana. No tā īsti atgūties neesmu spējusi vēl tagad un laikam arī nekad nespēšu. Ja es būtu grāfs Monte Kristo, tad gan ietu virsū visiem prokuroriem, tiesnešiem un ārstiem, lai noskaidrotu īsto patiesību. Man, mātei, tika paziņots, ka dēls ir noslīcis, lai gan patiesībā viņš tika nosists un iemests ūdenī. Kā ārsts, kurš nodevis zvērestu, uzdrīkstas tik nekaunīgi melot. Reizēm domāju – lai jau viņi dzīvo, ko nu vairs…»
    Pirms pieciem gadiem māksliniece izdevusi savam dēlam veltītu grāmatu «Sūdzība liktenim».

    2014. gadā māksliniecei par sevišķiem nopelniem Tēvijas labā, izcilu mūža ieguldījumu Latvijas kultūrā un radošo devumu tekstilmākslas attīstībā tika piešķirts Triju Zvaigžņu ordenis. Viņa «Zemgales Ziņām» atklāj, ka to pat īsti nav gribējusi saņemt, jo vilkusi līdzības ar Vizmas Belševicas likteni: «Bet tad, kad man iedeva to ordeni, domāju, ka neiešu pēc tā. Tāpat kā Vizma Belševica, kuras dēla dzejnieka Klāva Elsberga bojāejas apstākļi nav īsti skaidri vēl joprojām.

  8. Aelita saka:

    ->raksts
    Ar gara slimniekiem var būt grūti. Reiz, gaidot pie ārsta, redzēju, kā kāda māte savu lielo meitu varēja valdīt tikai ar vārdiem – “ja neklausīsi, tiksi Tvaika ielā”. Tātad mājās tomēr labāk. Skaidrs, ka slimnīcās sazāļo, bet reizēm ir tā, ka mājinieki nespēj tikt galā.
    Tagad ir tendence no pansionātiem tādus slimniekus laist mājās, bet ne visiem tuviniekiem ir iespēja un zināšanas, lai pieskatītu un nepārtraukti rūpētos… Reizēm tas var būt bīstami apkārtējiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *