Turpinājums. Nr.2. L. Grantiņa piedāvājums J. Bordānam

Zaļš, tautastribunals.eutemida_balta“Kas attiecas uz vietām vēlēšanu sarakstā, to lems visi biedri kopā un tas pagaidām ir par agru apspriežams jautājums”, saka Bordāna kungs.

Labi, lai tā arī būtu, Bordāna kungs, kaut gan es liku priekšā lemt to savādāk, lai izvairītos no DP(MOSSAD) iefiltrēto neliešu ietekmes. Kad lemsiet par manu priekšlikumu, tad visu biedru priekšā nolasiet to, ko esmu šeit sacījis. Tas neaizņems vairāk par desmit minūtēm. Lai tad JKP vecbiedri un jaunbiedri atklātā balsojumā izsaka savu viedokli. Dariet to tele- žurnālistu klātbūtnē, lai tauta redz jūsu viedokli.

Cik saprotu, tad Jums ir izveidojies ļoti labs kontakts ar preses pārstāvjiem, uz to norāda varenā Rīgas mēru kandidātu reklamēšana.

Bet tagad turpināsim Jūsu draugu “apskati”: JURIS JURAŠS

JUMS, JĀNI BORDĀN, uz šeit uzdotajiem jautājumiem reiz būs jāatbild Tiesiski atjaunotās Latvijas priekšā. Arī es nebūšu izņēmums. Visas tautas priekšā esmu ar mieru atbildēt uz jebkuru jautājumu.

Jūs, Bordāna kungs, uzskatāt JURI JURAŠU par Rīgas mēra amata cienīgu, bet es viņu uzskatu par bandītu- noziedznieku, kuru ir jātiesā.

Izvirzot viņu Rīgas mēra kandidāta amatam, jūs pamatbūtībā atdodat balsis krievžīdam N. Ušakovam, kurš ir vistiešākais noziedzīgās Izraēlas ieliktenis(ģenētisks izdzimtenis)- latviešu tautas slepkava un valsts iznīcinātājs.

Neskatoties uz to, ka Lambergs ir noziedznieks, bet par Jurašu viņš pasacījis taisnību: “Nu, piemēram, cigarešu kontrabandas boss ir Jurašs. Tas ir KNAB operatīvo izstrāžu nodaļas vadītājs, kurš nodrošina savu kontroli par sistēmu ļoti vienkāršā veidā. Ja kāds nedara tā, kā vajag viņam, tad viņš aiziet pie tā un saka, ka jums vai tur jūsu vīram, tēvam vai brālim, vai kam ir nopietnas problēmas. Un būs nopietnas problēmas.“

Nav arī noslēpums, ka Jurašs ir miljonārs !

Kā viņš tika pie šiem miljoniem ?

Protams, ka noziedzīgā ceļā !!!

Skaties, brīnies un lasi- “mūsu īstenais latviec” Jurašs, ar savu latvēš sieviņu Aločku(Rīgas brīvostas darbiniece)…,

par to nieka(lasīt) pieticīgo mājeli

Ko domā tauta: “Matemātikas uzdevums. Vai tiešām par ierēdņa algu, kas ir apmēram 800 -1200 EUR mēnesī var nopirkt zemi, uzcelt māju (ja vēl ņemti kredīti), tad to iekārtot, katru mēnesi maksāt kredītus, uzturēt māju – elektrība, gāze, ūdens, kas mājai vidēji izmaksā 300 – 400 EUR mēnesī, nekustamā īpašuma nodoklis, katru dienu ar a/m mērot ceļu uz un no darba, paēst, apģērbties, bērnus izskolot?”

“Vot, tas tik būs riktīgais latviešu tautas aizstāvis, saka Jānis Bordās un iebīda viņu Rīgas mēra kandidātos !”

-Un te kā “sērga” sāk uzbāzties kaut kāds Grantiņš, kuram nav ne mājas, ne arī kāds “jumts” un, kurš vēl apsūdzēts par “likumīgās” varas gāšanu !

Juris Jurašs,Jānis Bordāns,Grantiņš,Lembergs,LRTTKo domā tauta: “Rīgas brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs, kura darbība bieži nonak zem Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) lupas, nule sagādājis labi atalgotu darbu NU JAU BIJU’SAJAM KNAB Operatīvo izstrāžu nodaļas vadītāja Jura Juraša sievai, bijušajai KNAB izmeklētājai Allai Jurašai. Loginovs neuzskata, ka tādā veidā būtu centies panākt, lai KNAB uz viņa darbībām skatās “caur pirkstiem”. KNAB vadošā darbinieka sieva Alla Juraša nesen Kļuvusi par Rīgas brīvostas pārvaldei piederošā uzņēmuma Rīgas brīvostas flote ģenerāldirektori ar 4000 eiro lielu mēnešalgu.”

Bet, kā redzams, tad Jānis Bordāns domā savādāk !

Jurašs un Strīķe, kā saka Jānis Bordāns, esot JKP nākošās visgaišāk spīdošās zvaigznes- Latvijas un latviešu tautas glābēji.

H- 86 viedoklis šajā jautājumā ir “nedaudz” savādāks:

-Tas viss vairāk izskatās pēc ietekmes sfēru pārdalīšanas ar vēlēšanu(tātad ar vēlētāju apmaušau) palīdzību.

-H- 86 uzskata, ka tas ir viszemiskākais, kas vispār var būt- visīstākos bandītus un laupītājus “likt tautai priekšā” kā nācijas glābējus.

Un tagad es atgādināšu Bordāna kunga teikto pēdējā sarakstē: “Labdien, Grantiņa kungs! Ar Jūsu vēstuli esmu iepazinies. Vienīgi aiz cieņas pret Jūsu kādreizējo veikumu Atmodas sākumā es vēl saglabāju Jums iespēju iesniegt iesniegumu ar lūgumu iestāties JKP.Visiem citiem, kas man izvirza šādus ultimātus tiktu “parādītas durvis” nekavējoties. Ja Jūs turpināsiet jelkādas akcijas, kas var kaitēt Jaunajai konservatīvajai partijai, visi Jūsu sūtījumi tiks publicēti.”

Piekrītu, Bordāna kungs, ka viss ir jāpublicē. Tikai šinī gadījumā, ko Jūs publicēsiet, ja es visu daru atklāti, bet Jūs variet atklāti “apstrīdēt” katru manis sacīto teikumu, lai tad tauta lemj par mums.

Pēc tā, ko Jūs pašlaik dariet, viennozīmīgi var sacīt: Jūs sabotējat PATIESĪBU, cenšaties viszemiskākā veidā iznīcināt Latviju.

Turpinājums sekos(par levitiem un strīķēm)… .

04.03.17    L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Atšķirībā no Latvijas patriotiem, KGBistiem ir vienots un koordinēts SLEPENS centrs!

    Visas pretlatviskās akcijas ir pārdomātas un vispusīgi izanalizētas!

    Patreizējais stāvoklis Latvijā tiek pārdomāti rekonstruēts lai, LPSR “grāvī iebraukušie” tautsaimnieki netiktu tiesāti par noziegumiem, kurus tie veikuši!

    Tieslietu ministri to VISLABĀK saprot un pārzina!

    Bordāna kungs ir “DUMPINIEKS” starp visiem bijušiem Latvijas tieslietu ministriem.

    Par to viņam liels paldies!

    Tautai vajadzīgs pārmaiņu nesējs!

    Tautai ir vajadzīgs likumu zinošs noziedznieku sodītājs!

    Vai Bordāna kungs izprot Latvijas nelaimju cēloņus?

    Vai Bordāna kungs saprot komunistu un čekistu reālo VARU 4.maija Latvijā?

    Vai politiķis Bordāns saprot Nirnbergas 2 vajadzību?

    Vai politiķis Bordāns ir KGBistu ielikts kārtējais “tvaika nolaidējs”?

    Kāpēc viņš neaizstāv likumīgos 1938.gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtus, kurus komunisti un čekisti TERORITISKAJĀ P R E T L A T V I S K A J Ā 1993. gada 18.februāra nakts bandītiskajā iebrukumā Māmuļā aizliedza?
    .
    .
    .
    Admins
    To mēs arī pārbaudīsim, kas ir Bordāns ?

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Pirmkārt Bordānam ir jāsaprot, ka Tieslietu ministrija ir pielaidusi nepiedodāmu “KĻŪDU”, reģistrējot par Rīgas Latviešu Biedribas statūtiem ne likumīgos 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtus, bet KGBistu un komunistu pašsadomātās “instrukcijas” – tādi aizliedzot atjaunotajai Rīgas Latviešu Biedrībai turpināt savu darbību, atbilstoši tās likumīgajiem statūtiem.

    Atgādinu, ka 1992. gada 18.jūlija kopsapulce vienbalsīgi pieņēma lēmumu biedrības darbību no šīs dienas veikt, tikai un vienīgi, STINGRĀ atbilstībā Rīgas Latviešu Biedrības, visu padomju laiku N O S L E P E N O T A J I E M , likumīgajiem, 1938.gadā Sabiedrisko lietu ministrijā reģistrētajiem statūtiem.

    Atgādinu, ka visi 4. maija valsts Tieslietu ministri nes PILNU atbildību par likumīgo Rīgas Latviešu Biedrības statūtu A I Z L I E G Š A N U kopš 1993.gada 18.februāra nakts noziedzīgās, krimināli sodamās, KGB terora akcijas – Māmuļas varmācīgo pārņemšanu un visu dokumentu iznīcināšanu.

    Atgādinu, ka jau 24 gadus Latvijas vara ir koncentrēta komunistu un KGBistu rokās un nav kontrolējama.

    Atgādinu, ka tikai materiāla ziņā Rīgas Latviešu Biedrībai nodarīti zaudējumi virs 12 000 000 USD vērtībā.

    Atgādinu, ka 2 000 gleznu un 8 000 unikālu kultūrvēsturisku eksponātu izlaupīšana jau 24 gadus tiek rūpīgi slēpta no TAUTAS. (Lasīt manu rakstu internetā:”Mosties, celies, strādā”!)

    Tautai jāatdod nozagtā valsts!

  3. raksts saka:

    Parādās Solvitas Āboltiņas, Jutas Strīķes, Ērika Kalnmeiera loma kādā slepkavībā.

    Iesniegums prokuratūrā: Zelta balss pirkšana Daugavpils domē, slepkavība un biznesa pārdale

    Jau vairāk nekā gadu tiesībsargi izvērtē kāda plašākai sabiedrībai nezināma Daugavpils iedzīvotāja un uzņēmēja Vjačeslava Jevstigņejeva 2016. gada februāra iesniegumu ģenerālprokuroram. Tajā uzņēmējs ziņo par politisko korupciju Latvijā, kurā iesaistītas augsta līmeņa valsts amatpersonas un arī tiesībsargi, tajā skaitā minot arī konkrētus notikumus, faktus un iesaistīto personu vārdus, otrdien vēsta laikraksts Diena.

    Vairāku uzticamu avotu apliecinājumu par šā iesnieguma un tā satura autentiskumu, kura kopija nonāca Dienas rīcībā, apstiprina arī Ģenerālprokuratūras un Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) sniegtās atbildes par šo faktu.

    Jevstigņejeva iesniegumā minēto notikumu centrā ir viņa bijusī sieva Jeļena Pankeviča, kurai pieder no tēva mantotais Daugavpils mediju uzņēmums Dautkom. Ar tā palīdzību Pankeviča būtībā veidojusi savu politisko un ekonomisko ietekmi pilsētā un arī lielās politikas virzienā, tajā skaitā, pēc Jevstigņejeva vārdiem, piedalījusies politiskās korupcijas darījumā 2009. gada septembrī, kad toreizējam Daugavpils domes deputātam Grigorijam Ņemcovam tika samaksāti 200 tūkstoši latu (ap 285 tūkstošiem eiro), lai viņš balsojumā par Daugavpils mēru savu balsi atdotu Latgales partijas kandidātam Jānim Lāčplēsim. Vēlāk solījumu nepildīšanas dēļ gan viņš no amata tika gāzts, bet ar Pankevičas gādību vēlāk arī iekļuvis Saeimas deputāta krēslā Vienotības rindās un pašreiz vada Daugavpils domi.
    Tomēr process nenotika tā, kā sākotnēji bija ieplānots, un korupcijā iesaistīto personu starpā izcēlās nesaskaņas, kuru risināšanā jau tālāk tika nelikumīgā veidā iesaistīts gan KNAB, gan arī augsta līmeņa tā laika un arī pašreizējās politiskas amatpersonas, uz kuru iespējamu korupciju norāda Jevstigņejevs. Turklāt būtiski pieminēt, ka 2010. gada 16. aprīlī notika ārkārtas gadījums Latvijas pēdējo laiku vēsturē – gaišā dienas laikā Daugavpils centrā ar diviem šāvieniem tika nogalināts pilsētas vicemērs Ņemcovs. Šī, visticamāk, pasūtījuma slepkavība aizvien nav atklāta, un nav arī aizdomās turamo, lai gan toreiz tiesībsargi veltīja pastiprinātus resursus lietas apstākļu noskaidrošanai un pat tika izveidots iespējamā slepkavas fotorobots.
    Dienas avoti norāda, ka, visticamāk, slepkavībai ir cieša saikne ar Ņemcova “zelta balss” pirkšanu. Informācijas avoti pieļauj, ka toreiz jūtīgajā pilsētas politiskajā situācijā, iespējams, Ņemcovs varētu būt plānojis mainīt savu nostāju attiecībā pret Lāčplēsi vai arī pieprasījis par savu atbalstu vēl naudu. Savukārt nākamajos gados, ņemot vērā, ka Lāčplēsis saistībā ar Daugavpils TEC sadali starp ekonomiski ieinteresētajām personām bija rīkojies pretēji plānotajam, pilsētas pašvaldībā sākās diezgan atklāts karš, kura risināšanā Pankeviča nelikumīgi iesaistīja KNAB, izmantojot personīgu pazīšanos gan ar Jutu Strīķi, gan virkni Jaunā laika (JL) jeb tagadējās Vienotības augsta līmeņa politiķiem.

    Atbilstoši Jevstigņejeva stāstītajam Pankeviča savu ietekmi politikā sākusi veidot līdz ar Dautkom mantošanu no tēva, ātri aptverot, ka ar medija palīdzību var būtiski ietekmēt politiskos procesus savu ekonomisko interešu īstenošanai. Ap to laiku Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas vadītāja un Saeimas deputāte Sarmīte Ķikuste iepazīstinājusi Pankeviču ar Arti Kamparu, Solvitu Āboltiņu, Einaru Repši, Edgaru Jaunupu un citiem toreizējā JL politiķiem. Ar šo brīdi Pankeviča un viņai piederošais Dautkom sāka īstenot JL/Vienotības politiku Daugavpilī.

    “Nešaubīgi tas izpaudās caur atbalstu vēlēšanās – pozitīvi sižeti un raksti par partneriem un kritika par oponentiem,” pauž Jevstigņejevs, piebilstot, ka šādas rīcības mērķis bijis nostiprināt Dautkom pozīcijas šajā biznesa nišā, nodrošināties, ka pilsētā netiek ielaisti citi šīs jomas komersanti, kā arī saņemt finansiālu atbalstu no pašvaldības un Vienotības ministrijām.

    Visu rakstu lasiet otrdienas, 7. marta, avīzē Diena!

    Avots: https://www.diena.lv/raksts/latvija/zinas/iesniegums-prokuratura-_zelta-balss_-pirksana-daugavpils-dome-slepkaviba-un-biznesa-pardale-14167387

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *