Nobeigums. vilki, spoles, radovici / rožkalni & co

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.Inga Spole,E.Mārtuža.L.Grantiņš,LRTTInga Spole Absolūts šoks par autores jautājumu! Esam notrulināta sabiedrība (lasi – arī tauta), bez atmiņas un apziņas. Lienoša, skaitļojoša, neticīga, pieglaimīga. Jānis Rožkalns laikam ir pēdējais latvietis – mohikānis, kurš vēl mierīgi apraksta un paskaidro, neminot ne vārda par ciešanām. Eva Mārtuža, vai nevēlieties kādu gadiņu pabūt ieslodzījumā?

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅASkat’ tikai- absolūts šoks par autores jautājumu, esot piemeklējis Ingu Spoli !!! Lai nebūtu daudz jāšķirstās, tad lūk E. Mārtužas “šocīgais” jautājums: Eva Martuza Labprāt uzzinātu vairāk, kas notika šajā gadā un kāpēc ir varējusi būt pieļauta un varbūt mazliet vēlāk notikusi šāda vēlme (ne-ebrejiem) doties uz Rietumiem. Kāda bija politiskā motivācija?“

Kurā vietā tieši slēpjas šī “šoka” nagla, kas skārusi Spoles garīgi intīmo vietu, paskaidrots netiek. Tātad, tas tiek adresēts uz E. Martužu kā personu vispār. Un, kā zināms, tad personas kritērijs ir paveiktie darbi. E. Mārtužas darbi liecina, ka viņa aizstāv savu tautu- raksta par tās dižvēsturi, kuru mums kāda visai pazīstama tauta, ar saviem ticības “radiniekiem”(kristiešiem) cenšas atņemt… . Pati Spole savā zemiskumā neapjēdz, ka nostāda sevi idiota statusā.

“Kundze” pat nonāk pie secinājuma, ka ne tik vien sabiedrība, bet visa latviešu tauta ir notrulināta, neesot tai nedz atmiņas un par apziņu jau vispār neesot ko runāt. Latvieši, pēc viņas domām esot: lienoša, skaitļojoša, neticīga un pat pieglaimīga tauta.

Vai nevarētu būt tā, ka Spole to visu saka par sevi, jo kurš tad vairāk zina par savām īpašībām, kā pats ? Un šī biedrene nonāk pie pavisam savdabīga salīdzinājuma- “mūsu” Janka tiek pielīdzināts pēdējam mohikānim, kurš “mierīgi apraksta un paskaidro” un pat  nepieminot ciešanas ieslodzījumā !!!

Viņa pat piedāvā kādu gadiņu Evai pabūt ieslodzījumā !!!

Ieslodzījumi ir dažādi. Es gribētu Jankam izteikt kādu piedāvājumu, protams, pagātnes aspektā. Vai tu, Jāni Rožkaln, nebūtu ar mieru samainīt vienu dienu L.Grantiņa kriminālās zonas ieslodzījumu, pret veselu gadu savu polit-zonas ieslodzījumu ? Būtu taču gadsimta darījums- viens pret 365 !!!

Tu, Spole, neesi nožēlojama kaza vai aitas galva, bet apzināta ļaunuma nesēja. Es gādāšu par to, lai tādi gara kropļi kā tu, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, saņemtu to, ko viens tautas bende ir pelnījis… .

Roko Vilks.E.Mārtuža, Grantiņš.LRTTRoko Vilks Es visiem kritiķiem varu pieminēt vēl vienu līdzīgu stāstu- nelaiķim Ēvaldam Valteram arī patika uzsvērt kāds bijis streļķis varens. 70.tos bija viens saiets cīņu biedru, kur šis pie galda sācis atkal savus kaujas stāstus. Viens vīrs bez redzes klausījies un blakus sēdētājam jautājis, kurš to visu stāsta?

Kad pateica Ēvalds viņš pasmaidījis un noteicis, kas tas taču bija mūsu pulka pavārs. Valters uz viņu pie galda sācis bļaut nosaucot par aklo ķēmu u.t.t. Stāsts sens no vīra, kurš arī pie šī galda bija

Lūk, kāds Roko Vilks jau “dzied” īstu krievžīdu “tautas dziesmu”.

Tas pats variants, kas ar “Vīzentāla centra” “taisnības” cīnītājiem, kuri izzīda no arhīviem ziņas, ka Herberts Cukurs pašrocīgi esot nošāvis 30 000 žīdus. Vai arī dižvēsturnieks U. Neiburgs, kurš stāsta par latviešiem žīdšāvējiem: http://tautastribunals.eu/?p=35768 “Asinīm pielietas ielas un knupīši sarkanā sniegā”, kaut gan sniegs tajā laikā vispār nebija… . Un padomā tikai, šis “nelietis” Ēvalds Valters, saka dižais Roko, gribēja tēlot baigo streļķi, bet es ar savu aklo čomi viņu nolikām pie “ratiem” !

Savdabīga sagadīšanās- ne aklajam vīram ir vārds, ne blakussēdētājam un ne arī pašam Roķim.

Redzi, latviet, šī jau ir tā žīdsātaniskā nelietība, kuru viņi izmanto… . Runāt par to, kurš vairāk nav dzīvs, jo aizstāvēties viņš taču vairs nevar… . Tas arī ir šī nelieša mērķis: izsmiet un nicināt latviešus. Kā redzams feisbukā, viņš savu fizionomiju nerāda… . Uz šo degradantu var sacīt: “Atskrēja kāda uzrīdīts, uzdirsa uz galvas, un aizlaidās !”

Bet, gan jau, nekur šis pagrīdes varonis nepazudīs… visus atradīsim.

A.Radovics.E.Mārtuža.Grantiņš.LRTTAinārs Radovics Būtu mūsu disidentiem vairāk inteliģences, tādi nesmukumi neuzpeldētu. Nožēlojami. Pat pēc 30 gadiem nav pazudusi vēlme vienam otru nomelnot. Un kāds tak par to smīn vai pat atklāti ņirgājas, kā tas izrādījās ar Ģederta Melngaiļa “nepieskaitāmību”!

Šeit kāds Ainārs, kuram uzvārds ir Radovics, gribēja sevi parādīt sevišķi gudra vīra lomā, bet iznāca kā vienmēr- kārtīga pirdiena vietā vienkārši notecēja gar ciskām. Izņemot smirdēšanu, uz neko vairāk nav spējīgs.  Piedošan’, bet ar bomžiem jārunā viņiem saprotamā valodā.

-Par kādiem disidentiem Ainārs Radoviča dēls runā ?

-Par kādu nesmukumu uzpeldēšanu tiek runāts ?

Vai par to, ka E. Mārtuža gribēja ko vairāk uzzināt par dokumentu, kas publicēts LRTT i- vietnē ? Kāpēc tiek piesaukts Ģederts Melngailis ?

Vai vēloties uzzināt patiesību, kāds tiek nomelnots ?

Kāpēc ielīdi šajā diskusijā ? Kas tev deva tiesības apvainot disidentus ?

Komentāra būtība ir sēt naidu, līdz ar to nesaticību, jo L. Grantiņš tiek nodēvēts par nomelnotāju… . Tieši tas ir komunistisko noziedznieku- latviešu tautas benžu, uzdevums.

Šo uzdevumu godam veic šis “Ainars” !

Nobeigsim šo garo komentāru apskatu

ar Guntas Leonas saprātīgo komentāru, kurā viņa izsaka vēlmi, lai tiktu atklāti “čekas maisi”. Kāpēc tiek slēpti un sargāti tie, kuri veikuši noziegumus ne tikai pret latviešu tautu, bet cilvēci kopumā ?

Interesants ir arī Evas Mārtužas noslēguma komentārs, kurš paskaidrojumus neprasa.

Gunta Leona.E.Mārtuža.L.Grantiņš.LRTTGunta Leona To dienu notikumi, protams, bija saviļņojoši, kaut arī cīnījāmies PRET nevis PAR.

No malas vērojot šodienu, rodas pārliecība, kas tas bija čekas plāns, kāpēc šodien nevar atvērt čekas maisus, atklātos neiedomājamas lietas, visi depi vēl nav nomiruši.

Eva-Martuža1Eva Martuza Patiesi nesaprotu, kāpēc FB advokāti izvēlējās vienu uzvārdu un metās to aizstāvēt.

Bet pārējie tajā sarakstā?

Būtu stāstījuši kaut vai anekdotiskus starpgadījumus ar čeku, es taču skaidri pateicu, ka ne jau dokumentālu izpēti veicu, bet romānam izmantojamas detaļas ši dokumenta sakarā.

Tagad man jau paliek interesanti, sajūta, ka esmu pieskārusies svētajai govij vai skudru pūznī nejauši iebraukusi.

Tie, Mārtužas kundze, kuri jums uzbruka(arī man) ir ne tikai Jūsu nedraugi, bet asins ienaidnieki, kuri nīst visu latvisko un kuri gatavi uz visu ļaunāko… .

Dievs svētī mūsu LATVISKO Latviju !!!

18.02,17   L. Grantiņš

You may also like...

1 Response

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Šodienas politārprātu Latvijā var salīdzināt ar komunisma sērgas postošajām sekām!

    Čekas nesodamība plosa Latviju!

    Nirnberga 2 nepieciešama.

    Latviešus diskriminē.

    Lustrāciju jāveic.

    Meli jāatmasko!
    .
    .
    .
    Admins
    Veiksim, Freimantāla kungs, veiksim, tikai pirms tam mums jānoskaidro, kuri ir mūsu cīņu biedri, bet kuri viltus patrioti…. . Turpmākās nedēļas laikā mēs centīsimies “iztaujāt”- izdibināt kāda nākošā mūsu tautas glābēja īsto būtību, proti, Jāņa Bordāna.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *