D.Rietuma. Izplatiet steidzami !

Latviešu biedrībaIzplatiet steidzami un vērienīgi http://www.labie.lv/darbs-lb-komisijas/tautu-liga/

Ungārija un LaBie.lv izirdina rasista Sorosa democidālās sistēmas

Ditta-RietumaŽīdu izcelsmes rasists un finansu liel-mahinātors Georgs Soross ir dzimis Ungārījā bet darbojas visā pasaulē finansējot pamatiedzīvotāju piemuļķošanu caur izglītību un NVO tīkliem veicot gan administratīvas gan kara masu slepkavības, radot democīda sistēmas ikvienā Jaunās Pasaules Kārtības huntas okupācijai ieplānotajā zemē.

Tagad Sorosa dzimtenes valdība visas šī masu slepkavas radītās korporācijas AIZLIEDZ, izirdinot ātomkara sistēmas – tieši tā kā paredz arī mūsu Baltijas jūras pamatiedzīvotāju tiesas (BSIC) vasaras lēmumi ( http://www.labie.lv/wp-content/uploads/2016/02/Deklar%C4%81cija-CNWS-IV-oxo.pdf

Par Sorosa ēras  galu Ungārijā ASV Bloomberga mēdijs angliski  https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-01-10/trump-s-win-prompts-hungarian-call-for-crackdown-on-soros-groups

D.Rietuma,L.Grantiņš, V.Freimantāls, LRTTJūsu atbalsts ir izšķirošs – sargājiet LaBie.lv un darbojieties Latviešu biedrības komisijās, izplatiet info, netērējiet laiku jo Soross šobrīd ir Latvijas kara-lis – veic šeit karu pret pamatiedzīvotājiem, jau Latvijā ir uzvarējis, visas ministrijas īsteno viņa rīkojumus.

FOTO. Nekad, pirms neesam desmitkārtīgi “nomērījuši”, negriezīsim. Tas, kas liekas pirmajā brīdī, var būt maldīgs, vai arī tikai daļa no realitātes, tieši kā šajā ilūzij-gleznā… .

Sirsnīgi, Jūsu

Ditta Rietuma

Latviešu Biedrības valdes locekle, rakstvede

Tel. 298 110 64298 110 64

www.tautastribunals.eu-1411L.-Grantiņš.-H-86-LRTT-Kopie3 - KopieLRTT komentārs šajā jautājumā

Šī ir tā reize, kad jāsaka: tā ir taisnība, ko saka Ditta Rietuma, bet Patiesība diez vai nu tā būs.

Esmu jau rakstījis, ka šodien pasaulē cīnās divi žīdismi ! Viens(Rietumu ilumināti), kurš ir ļoti labi apjēdzis, ka, lai labi dzīvotu, ir vajadzīgi labi un pabaroti strādnieki ! Otrs(cionisti), kuriem ir vajadzīgas asinis un vergu darbs. Mūsu uzdevums ir cīnīties pret ļauno un bez vajadzības nav jāpalīdz ari “tam labajam”.

Viņi noteikti izkausies un rezultātā abi ies bojā.

Tas ko patreiz iesaka Ditta Rietuma, domāju, ir tieši tas, ko grib cionisti, lai mēs  visus resursus veltam cīņai ar Sorosu.

Vienu der iegaumēt: Neba Soross mūs aplaupa, bet komunisti, kuri savā būtībā ir cionisti un tiek vadīti no Izraēlas !!!

To, ka Ungārijā Soross tiek “demontēts”, norāda uz to, ka uzvarējuši ir cionisti… !

Neaizmirsīsim, ka Soross uzbruka Merkelei un pasacīja viņai acīs visas Eiropas priekšā, ka tieši viņa izraisīja banku krīzi ! Merkele nosauca viņu par spekulantu un praktiski aizmuka. Merkele ir Putina partijas biedrene un nav vāciete… . Soross uzstājas pret Trampu, kurš ir Putina aizstāvis ! Tātad Izraēlas cilvēks… .

Trampa meita pieder pie HABADISTU žīdu sātaniskās sektas… .

Es nepretendēju uz galīgo Patiesību, bet centos LIETAS salikt pa plauktiem… .

Varbūt, ka viņi spēlē teātri, nezinu, bet zinu to, ka viņi abi beigās ies bojā… .

Latvijā, Ditta, nevalda sorosisti, bet cionisti, visīstākie asins suņi un slepkavas… .

Cīnīsimies pret savas zemes izzadzējiem ! Informēsim starptautiskās iestādes… .

Patiess vārds ir visu veida sātanistu nāve !

17.01.17              L. Grantiņš

You may also like...

24 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies, Linard! Paldies Ditte!

    Baltijas jūras pamatiedzīvotāju iniciatīva ir visnozīmīgākais civilizācijas sasniegums 2017.gadā!

    Koordinēta starptautiska opozīcija ir sākusies!

  2. b. saka:

    Velna zinību galvenais stūrakmens ir APMĀNS. Ne jau velti apmāna meistare Dita mums visiem liek skatīties
    uz zilu bildi,kur ir attēlots Apmāns….
    Pavērojiet arī vēl pārējās vizuālas ,,lietas,, ,ko mums VĒLĪGI sniedz Ditta.
    Piemēram _ Divi ,,naudas,, kociņi, šķībi krustiņi,četrkantīga ,melna svece…. Tam visam ir neredzama,ietekmīga
    nozīme,ar ko GADU TŪKSTOŠUS mēs visi esam ietekmēti,presēti un krāpti. Indīgi zilā krāsa ir viens no pamatelementiem,kas VISUR,kur vien acis metam jau skrien mums virsū. TV ekranā visas reklāmas ar TO
    pilnas, elementāras ziņas bez indeszilā mēs nevaram noskatīties. Pilns internets…
    Cīņa ,patreiz ,notiek ŠAUSMĪGA…

  3. a. saka:

    No vilka bēgot var tikt lācim nagos.

  4. Eduards Lunis saka:

    —Dita , beidz spēlēt teātri! PIE TAM , KAUT KĀDU NESAKARĪGU , MURGAINU! ARI’TAVI RADIŅI ĶEGUMĀ -NODEDZINA ANGĀRU, LAI IZKRĀPTU APDROŠINĀŠANAS NAUDU!? UN VISA TAVA IEPRIEKŠĒJĀ DARBĪBA-SAULORI UN KAS VĒL!?KO TAS IR DEVIS LATVIJAI, CILVĒKIEM!?

  5. Garāmgājējs saka:

    Šeit patiešam ir pierādījums, ka Ungārijā cionisti ņēmuši virsroku, jo uzstājas pret Ukrainu. http://zolotislova.blogspot.de/2017/01/blog-post_660.html

  6. izlasiet! saka:

    Kopš 1940.gada 17.jūnija Latvija nav atbrīvojusies no okupantiem, komunistiem, čekistiem un nodevējiem (kolaborantiem), kas kā dēles piesūkušās un tik slauc mūsu tautas dzīvā spēka asinis.

    Kas ir Latvijas Juristu biedrība (Aivars Borovkovs)? Kas ir Latvijas Juristu apvienība (Rihards Bunka)? Kas ir Latvijas Nacionālā Fronte (Aivars Garda)? Kas ir Latviešu Zemnieku savienība (Artūrs Malta)? Kas ir radio Merkurs (Juris Lapinskis)? Kas ir “Latvietis” (Leonards Inkins)?
    Kas bija Latvijas Tautas Fronte (Dainis Īvāns, Ivars Godmanis, Romualds Ražuks, Ivars Redisons)? Kas viņi visi ir kas sistemātiski prasa sev naudu (ziedojumus, dāvinājumus, biedra naudas utt.)?

    Skatiet Facebook par kārtējo naudas “sūknēšanu” iepriekš nosaukto un Jāņa Rožkalna, Jura Rubeņa un viņiem līdzīgo stilā.

    Imants Rūdolfs Pličs dalījās ar domubiedri.

    15. janvāris plkst. 21:56

    Heijā, mani draugi! Juristi un karavīri! Apstājieties uz mirkli un izlasiet šo! Tepat, pavisam netālu- Ukrainā joprojām notiek karadarbība! Ik dienu sabiedriski mēdiji informē par ievainotajiem un bojā gājušajiem Ukrainas karavīriem. Atbalstīsim Ukrainas karavīru dziedināšanu un karā cietušo ģimenes! Ziedosim kaut mazumiņu, kas galu galā veidos lielumu!
    Pulkvedis Imants Rūdolfs Pličs.
    Naudu ievainoto karavīru ārstēšanai var pārskaitīt uz Ukrainas konfliktā cietušo atbalsta fonda kontu bankā Citadele LV28PARX0016357080001 (ar norādi: ievainoto Ukrainas karavīru ārstēšanai)

    Ukrainas konfliktā cietušo atbalsta fonds/Фонд підтримки України

    Biedru skaits: 257

    Ieva Brante

    Ukrainas konfliktā cietušo atbalsta fonds

    Nevalstiska organizācija (NVO)

    Lietotāja Ukrainas konfliktā cietušo atbalsta fonds attēls.
    .
    .
    .
    Admins
    Ieva Brante ir čekistu radīta viltus patriote !!! Maita no maitām, neliete no nelietēm !!!
    Imants Plīčs- čekists, cionists, slepkava !!! http://tautastribunals.eu/?p=10663

  7. Janis,vienkars latvju puika saka:

    Tautas gudriba/ticejums-vilks spalvu met,bet tikumu ne! Nu vajag,nu dikti vajag,Dittai ar Saimnieku Kremli taisit tak to jauno Latviesu Naciju! Kopa ar Krievu Savienibu. Pilna Latvija ar krieviem,bet Dittai “regojas” amerikani (okupanti).

  8. Eduards Lunis saka:

    —CILVĒKI, ESIET MODRI! Tā liekas kādreiz teica viens aktīvists!? Ar šausmām domāju, ja nebūtu Grantiņa un LRTT, CIK DAUDZUS NELIEŠUS MĒS UZSKATĪTU PAR GLāBĒJIEM UN PATRIOTIEM!? PALDIES lINARD , VEIKSMI CĪŅĀ AR NELIEŠIEM UN LABU VESELĪBU!

  9. Janis saka:

    Ditta nav zombis,bet merktieciga,zinosa operatore. Viss kas notiek Latvija ar sociumu, te bus isi un konkreti https://www.youtube.com/watch?v=lLEiT9PeHSg

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies Janim par lielisko materiālu, kas parāda Komunistu un čekistu varas noturēšanas – Z O M B Ē Š A N A S metodi.

    Paldies Linardam un Ditei par nelokamo parliecību latviešu tautai atdot 1940.gadā atņemto!

  11. Aelita saka:

    Zombēšana notiek ne tikai no Krievijas puses. Smieklīgi, ka šodien pasaulē notiek sieviešu gājieni par savām tiesībām, pret Trampu. Arī Latvijā :-) , it kā te sievietes būtu kā ierobežotas. Drīzāk vīriešiem būtu jācīnās, lai viņus neizspiež no darba tirgus dažādās jomās. Tāpat sieviešu cīņa par abortiem, būtu nu kaunējušā s, ir taču tik daudz pretapaugļošanās līdzekļu, lai neuzņemtos tādu grēku uz sevi, to varētu attaisnot vienīgi slimības vai izvarošanas gadījumā.
    Redzu, ka šajā vietnē cilvēki tomēr domā ar savu galvu un viegli nepadodas zombēšanai :-)
    Labi, ka ir cilvēki, arī Ed.Lunis, kas cīnās par Latvijas glābšanu. Vienīgi – kā Jūs variet atbalstīt A.Priedīti, kurš neieredz latviešus? Ir jau daža doma viņam pareiza, bet vainot visu Latvijas tautu nav pareizi.
    .
    .
    .
    Admins
    Priedītis nu nekādā gadījumā netiek atbalstīts. Es viņam esmu vislielākais ienaidnieks, jo liku viņam lūgt piedošanu latviešu tautai par sātanisko frāzi, kuru viņš izsacīja pret latviešiem… .
    “Pat daugavpilietis Arturs Priedītis, kurš latviešus uzskata par zemcilvēkiem(Žēl, ka vācieši neuzvarēja karā. Tad cilvēcei nebūtu tāds kauna traips pie Baltijas jūras.) http://tautastribunals.eu/?p=32270 , kuri nav pelnījuši atrasties uz šīs zemes, pasmejas par šī alkoholiķa smērējumu”

  12. Aelita saka:

    To es jautāju E.Lunim par Priedīša atbalstīšanu Pietiekā. Tā gan arī ir viņa paša darīšana…

  13. Par varas nekaunbu saka:

    Vai Frementals neredzeeja Ditas draudziigo tusinu kopaa ar haimu petropavlovu, jasku plineru utt. krievu nacistiem -shovinistiem?
    Jeb negribeja redzet?

  14. Eduards Lunis saka:

    —Cienītā ,,Aelita,,! ATBALSTU PRIEDĪTI TIKAI TAD, KAD VIŅŠ IR UZRAKSTĪJIS KAUT KO PATIESU! VIŅŠ IR ĻOTI SLĪPĒTS-PA REIZEI , LAI PARĀDĪTU, KA IR LATVIJAS PATRIOTS, UZRAKSTA ARĪ ATBILSTOŠI, BET PARASTI-LATVIEŠUS APMELOJOŠI…

  15. Aelita saka:

    Labi, es gribēju tikai aprunāties.
    Lūk, ko par drošiem vīriem teica Veidenbaums (arī Eduards) –

    Priekš varmākām mēs nedrebam,
    Lai priekšā stājas mums vai kas, mēs droši pret.

  16. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde – “par varas nekaunību”.

    Nekad neesmu redzējis vai dzirdējis par haimu pertopavlovski un jasku plineru , kuri draudzīgi kontaktējušies ar Dittu Rietumu!

    Zinu, ka Ditta Rietuma kontaktējās izcili augstā līmenī ar visiem!

    Zinu ka Ditta ir izglītota un diplomātiska visaugstākajā šī vārda izpratnē!

    Zinu, ka Ditte ir ekstra klases cīnītāja pret latviešu tautas ienaidniekiem
    (tāpat kā Linards Grantiņš).

    Zinu ka ir dažādas metodes kā cīnīties pret tautas paverdzinātājiem.

    Jo vairāk dažādības ir mūsu kopējās cīņas paņēmienos, jo ienaidniekam grūtāk noturēt savas pozicijas – saglabāt neierobežotu varu par latviešiem! (uz ceļiem nospiesto tautu).

    Dittas metode ir zinātniski izstrādāta, atbilstoša ES un ANO likumiem.

    Kā var apvainot Dittu – drosmīgāko sievieti sabiedriskajā dzīvē?

    Lūdzu izlasiet visus viņas publicētos materiālus Labie.lv. (It sevišķi ANO pamatiedzīvotāju tiesību deklarāciju 2007. gadā.

    Neviens cits to līdz viņai nebija UZSVĒRIS vispār!

    Un , beidzot manas pārdomas.

    Jāizmanto visas radušās iespējas piesaistīt Donalda Trampa komandu likumības atjaunošanai Latvijā, jo Latvija ir ASV politskais partneris Eiropā.

  17. + saka:

    VVF esot aizrakstījusi Trampam, lai neuzticas Putinam. Laikam tāpēc tagad pret viņu akcija. Tās kapu lietas tika kārtotas agrāk, pirms gadiem, ko tikai tagad sāk brēkt.

  18. Eduards Lunis saka:

    —Valdi- Tu esi ļoti lētticīgs! Labā nozīmē!?
    Bet šo domu par Trampa iesaistīšanu mēs jau sen kā zēlējam, bet!? Gomāju, to vajag realizēt! Pajautā savai autoritātei Dittei-ko viņa saka par to! Varbūt tad Tev atvērsies acis!?

  19. Eduards Lunis saka:

    —Man ir ienākusi informācija-DITTA IR NARKOMĀNE !? ARĪ VIŅAS MEITA!?Vai Dittai ir ko teikt par šo!?

  20. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Eduardam Lunim.

    Neklausi apmelotāju valodas par Dittu.

    Analizē Dittas darbus un pievienojies Latviešu Biedrības darbībai!

    Pa vienam mēs tālu netiksim!

    Jaturās kopā!

    Komunisti mums atņēma mūsu svētvietu MĀMUĻU 1993.gada 18.februāra naktī – pat vieta kur pulcēties atņemta!!!

    Latviešu Biedrība, kuru izveidoja Ditte ir apzinīgo cilvēku likumīga pārstāvniecība Latvijā ar uzdevumu – atjaunot likumību un labklājību tautai!

    Meklē domubiedrus un iesaisties Latviešu Biedrības darbā!

    Kurš apmeloja Ditti? Lūdzu nosauc šā cilvēka vārdu!

    Nebaidies nosaukt viņa vārdu!

    Mācies no Linarda.

    Mums ir jāzina patiesība par apmelojumiem!

    Dittas nopelni Dzimtenes Latvijas priekšā ir NENOVRTĒJAMI tāpat kā Linarda!

    Jāraksta latvju tautas PETĪCIJA ASV prezidentam!

    Strāda pie teksta! Vēstījumam jabūt lakoniskam , bet dziļam!

  21. Janis saka:

    Peticijas rakstnieki ! Vai rakstisiet par to-ka atjaunotaja LR neatkarigaja Valsti nav tiesiskuma un treju zvaigznu medala kadam ir nepelniti iedota? Jeb par to-ka LR nav un nevar nekad but atjaunota ka Valsts (ar krievu okupantu lemejvaru un izpildvaru) ?

  22. Aelita saka:

    VVF teica TV, ka viņa esot parakstījusi vēstuli, kur teikts- Putins nav jūsu (Trampa) draugs, bet mēs gan esam…
    Viņa teica arī, ka prezidenti visas vēstules nespēj izlasīt, bet kāds jau lasa un ja vajag, tad ziņo prezidentam.

  23. Ditta saka:

    Paldies par to ka Jūs vēl esat, lai kādi Jūs esat. Brīnums ka mēs vēl esam jo Latvijā ir viltīgais pašnāvnieku karš.
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies Ditta, bet centies visu, pirms nogriez, to desmit reizes nomērīt. Neuzķeries pati uz cionistu mānekļiem… .
    Lai Tev veicas…. .

  24. Roze K. saka:

    Varu tikai pievienoties Dittai un vēl un vēlreiz atkārtot – paldies par to, ka jūs vēl esat, lai kādi esat. Un Dievam savukārt – paldies, ka esam, lai kādi esam. Ziedonis kādreiz gudri mācīja, teica mums: “Dziediet! [..] Dziediet, kad jūs sit! [..]“ Mūs sit! Bet mēs (kopā ar austrīšiem – Austras Pumpures un Austra Graša bērniem )dziedam: “Vij, Dieviņi, stipru sētu Apkārt mūsu tēvu zemi – Lai nenāca sveša salna Šai zemē ziedu raut.“

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *