Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrniecei

Zaļš, tautastribunals.euInāra Mūrniece, Rihards Kozlovskis, Normunds Mežviets,Linards grantiņšSaeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrniecei

no H- 86 & LRTT dibinātāja Linarda Grantiņa

LŪGUMS(pieprasījums)

Ir kļuvis zināms, ka mana krimināllieta par nacionālā naida kurināšanu un varmācīgu  valsts varas gāšanu, ir ne tikai perversa un absurda pēc satura un Kriminālkodeksa būtības, bet arī safabricēta, izmantojot cilvēku vārdus, kuri nav piedalījušies šajā noziedzīgajā darījumā, ko veikusi valsts Drošības policija Iekšlietu ministrijas uzraudzībā.

Pieprasu šo noziegumu izskatīt atklātā Saeimas sēdē sabiedrisko ziņu- mēdiju klātbūtnē.

Izsaukt uz Saeimu nopratināšanai pašreizējo Drošības policijas priekšnieku Normundu Mežvietu un Iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski.

Tam visam jānotiek atklāti, lai visi Latvijas iedzīvotāji dzirdētu šo valsts represīvo orgānu darbinieku atbildes.

Papildus vēl visi tie, kuri šo noziedzīgo krimināllietu “veidoja: Māris Aukstikalnis, Rihards Poļaks, Rihards Bunka un galvenie šīs lietas “pasūtītājiIvars Godmanis un Aivars Borovkovs.

Ar Saeimas dekrētu apturēt visas pašreiz izskatāmās krimināllietas pret latviešu izcelsmes patriotiem līdz brīdim, kad tiks noskaidroti visi manas KRIMINĀLLIETAS falsificētāji.

Ir jāaptur noziegumu veikšana pret latviešu patriotiem, kuri aizstāv savu tautu no slepkavām un ārprāta valsts izlaupītājiem !

Tuvāk par atklātā un brutālā nozieguma veikšanu pret mani variet lasīt tautastribunals.eu rakstā: L. Grantiņa krimināllieta ir DP noziedzīgs safabricējums

Ar cieņu,

Linards Grantiņš

15.03.2016

I.Mūrniece-GrantiņšMežvietsKozlovskisLRTT

You may also like...

5 komentāru

  1. Janis no ar krievu tautu okupetas Latvijas saka:

    Nacionalo naidu nevar inkriminet (ar likumu) Linardam,nu ne kadigi! Jo redz Linards nav kurinajis naidu pret kadu no latviesu tautas nacijam. Latviesu tauta ietilpst cetras nacijas (latgalu, zemgalu, selu un kursi). Apsudzibu vajag formulet pareizi un tas butu-par latviesu tautas kulturvesturiska mantojuma saglabasanu,atgadinot,kad krievijas tauta ir slepkavojusi masveida latviesu tautu un turpina to darit ari patreiz. Pat,sliktakaja gadijuma to var formulet-naida kurinasana strp tautam. Bet nekada gadijuma starp nacijam!

  2. Rubiks gan driks “likumigi” teikt,kad laviesu tautas masveida nogalinasana,ir normala un pielaujama akcija,neka pretdabiska tani nav! http://www.ir.lv:889/2014/1/17/nirgasanas-par-valsti-un-nozieguma-pret-cilveci-attaisnosana/viedokli . Abilde,slepjas,prieks nezinisiem seit http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/15.03.2016-izstade-praga-caur-slepenpolicijas-objektivu.id67967/ ,krievu nacistiskais elements,Valsts LR izskata,jau nekautrejoties sovine ,izsmejo latviesu tautu! VDK/kgb=DP loceklis,kurs padsmit gadus vadijis,organizejis DP “darbu”,lidzdaliba ar vel paris simtiem tadu pasu loceklu! “neatkarigaja” LR! Un sadi locekli,pargerbti no KGB formas terpa uz LR formu terpiem,taisas atkal tiesat Grantinu,H-86 dibinataju,PSRS sagraveju un Atmodas aizsaceju. Nu pat “ezelim” jatop skaidram,kad tas Anspoks noziedznieks (pagaidam izvairijies no cietumsoda vai navdssoda) ar savu bandu DP un LR izskataa,turpina kriminalprocesu iesakto 1987.gada! Sadi Anspoki LR valsti,sodien tiek Goda celti! Un diez vai Murniece to nezin! Ja Murniece to nezin,tad vina ir https://www.youtube.com/watch?v=_m59Mmu8pCw

  3. a. saka:

    Man šķiet, bezcerīgi. Tie, kas ir pie varas vai biežāk redzami medijos, parasti ir iedomīgi mērkaķi, viņi nemaz negribēs runāt ar (it kā) par sevi zemākiem.

  4. L.Grantinam apsudzibu ir jauzrada par naida kurinasanu Krievijas krievu tauta,jo vins visu laiku atgadina noziedzniekam,par izdaritajiem noziegumiem! Kuram tad noziedzniekam patik,kad atgadina vina izdaritos noziegumus visu laiku? https://www.youtube.com/watch?v=eZ9Gnf6AlxI

  5. Miervaldis saka:

    Grantiņ kungs – ko dižā patriote Mūrniece dara valsts izzadzēju barveža krēslā?Nēsiet naivs Grantiņa kungs – Mūrniece ir klasisks valdošās bandas biedrs, to jums vaidzētu saprast.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *