Par “zaļajiem cilvēciņiem”, par tiem īstajiem

trib 1Likteņstunda tuvojas un no atriebības viņiem neizsprukt !

Tas un tas jādara, kad Latvijā parādīsies zaļie cilvēciņi, jau izskan pamācības presē: http://apollo.tvnet.lv/zinas/valdiba-apsverusi-iespeju-izsniegt-rokasgramatas-par-to-ka-rikoties-ja-uz-ielas-redz-zalos-cilvecinus/683116

Nils Ušakovs, pareiztīcīgā baznīca, mēsli, prezidents, LRTT

FOTO: Šis krievžīdu noziedznieks Latvijā ir neaizskarams, jo viņš un viņa partija ir garants Latvijas čekistiem, kuri veikuši asinsdarbus pret tautu un valsti, bet mēs viņus tomēr aizvilksim uz karātavām !

Izlasot šo absurdu galvā rodas tikai viena doma- idioti ! Aitasgalva Straujuma pat uzmetusies par eksperti- mierinātāju un glābēju… !

Latvijā viņi(zaļie cilvēciņi) sen jau ir parādījušies !

Tā ir mūsu komunistiskā KGBistu valdība, kura ir radījusi visus apstākļus, lai Putina tanki iebrauktu Latvijā.

Ušakovs ar savu bandu ir visīstākais/visīstākie  „zaļais cilvēciņš”, kurš/kuri tiek atbalstīti no prezidenta Pils un DP. Un, kas par „sensāciju”, šīs perversais krievžīds Ušakovs tiek apbalvots ar „pareizi” ticīgo ordeni: „Kristības stiprināšanu sabiedrībā !”

“Vo bļeģ”, jāsaka paša Ušakova vārdiem, ir pienākuši laiki, kad maucība tiek nodēvēta par „kristīgo vērtību” ! Maukošanās Rīgas Domē un trīs sievu īpašnieks tiek uzskatīts par „kristietības” paraugu !!! Spiegošana Krievijas labā(Hapilova gadījums) un žurnālista Jakabsona slepkavības mēģinājums, tas viss esot kristietības stiprināšanas process !!!

Cik var noprast, tad LR slepenie dienesti visu to atzina par LIKŪMĪGU !!!

Un atkal prasās sacīt:Vo bēleģ, viss norit krievžīdu gaumē- slepkavot, zagt un maukoties !!!

Šajā sakara divi “trāpīgi” komentāri no mūsu pastāvīgajiem lasītājiem, kas papildina šeit apspriesto tēmu.

============================================================================

Šie komentāri vairāk piemēroti PIRMAJAI LAPAI:(abi komentāri domāti iepriekšējam rakstam)

Māris M.

http://tautastribunals.eu/?p=25484

Ušakovs, Vešņakovs,Urbanovičs, Liepnieks.Nu nav viņiem ar tām galvām īsti labi.

Tas ir fakts. Atšķirība domāšanā katastrofāla un citām tautām neizprotama. Tādi kā bara dzīvnieki, kas klūp virsū bez iemesla citiem un arī savā starpā uztura dzīvnieciskas, citiem neizprotamas attiecības. Varbūt, ka kaut kur Krievijā mīt arī normāli krievi (To nezinu, jo nekad Krievijā neesmu bijis un nevēlos tur nokļūt), bet Latvijā normālus ir tiešām grūti atrast, kaut daudzi apgalvo pretējo.
Ikdienā saskaros ar viņiem un varu teikt, ka viņi iekšēji nav mainījušies ne par matu kopš 1940. gada. Apdzīvotās vietās, Pierīgā, kur viņu īpatsvars ir lielāks un viņi sajūtās brīvāki, viņi publiskā vidē ir noplukuši (bet ne trūcīgi), smirdīgi aiz netīrības, nodauzītiem purniem, nereti pat dzērumā aptaisījušies (pa bikšu starām birst ārā sūdi). Un interesanti, ka apkārtējos tas neizsauc riebumu, bet sapratni – cilvēks taču iedzēris. Tas krievu vidē ir attaisnojums pilnīgi jebkam, ja vien attaisnojamais ir krievs.
Vērojot veikalos viņu iepirkšanās paradumus, prātā automātiski skan pārveidotas rindas no tēvreizes: “Mūsu dienišķo “čarku” dod mums šodien…”.

Šī drausmīgā alkoholiķu masa ir nenovērtējams ienākumu avots lieltirgotājiem un tie nekad nebūs ieinteresēti šīs masas samazināšanai Latvijā.
Krieviem Latvijā arvien vēl visi tie, kas nerunā krieviski, ir fašisti. Es, protams, vislielākais. Publiski, skaļi, neslēpjoties un nebaidoties par sekām.

Bēdīgi ir tas, ka latvieši, kas mūžu pavada šādā vidē, arī to visu uztver kā normu.

============================================================================

Lasītājs:

Liebritānijas aizsardzības ministrs Maikls Falons brīdina par Krievijas draudiem Baltijas valstīm.

Pasvītrosim: Falons paziņoja, ka NATO ir jābūt gatavai Krievijas agresijai jebkādā formā, un brīdināja par «reālām un pastāvošām briesmām» (!) Baltijas valstīm, kas ir NATO un eiro zonas dalībvalstis.

http://www.delfi.lv/news/world/other/lielbritanijas-aizsardzibas-ministrs-bridina-par-krievijas-draudiem-baltijas-valstim.d?id=45596032

Latvijā ir skaidri redzams, ka tieši latviešu tautas apzadzēji (priHvatizatori), kurus piesedz korumpētā un mafiozā tiesu sistēma, ar atplestām rokām gaida krievus (Vladimiru Putinu), cerībā, ka tas palīdzēs izvairīties no izmeklēšanām un sodiem nākotnē, ņemot vērā, ka Latvijā aug jaunā paaudze, kura neklusēs par īzdarītām ļaunprātībām pret viņu vecākiem no tādiem neliešiem kā Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Andris Šķēle, Andra Bērziņa, Laimdotas Straujumas, Jāņa Maizīša, Andra Guļāna, Ivara Bičkoviča, Ērika Kalnmeiera un citiem neliešiem.

============================================================================

Jānis Kažociņš,Jānis Reiniks, LRTT, DP, Saeima, dome,

FOTO: Lūk, visīstākie “zaļie cilvēciņi”. Nošaujami bez tiesas sprieduma.

Nāvi spiegam Ušakovam, nāvi DP izdzimteņu bandai, kura veic genocīdu pret latviešiem, nāvi Ie.m. Kozlovskim, kurš darbojas SC (krievžīdu) vadībā. Atcerēsimies tikai, kā viņš 16. martā kopā ar SASKAŅAS žīdiem koriģēja nekārtības pret leģionāriem un pēkšņi kļuva par miljonāru !!!

Šī nav draudēšana, bet gan atgādināšana noziedzniekiem, ko viņi ir pelnījuši. “Lasītājs” savā komentārā ir nepārprotami norādījis, kuri ir tie “zaļo cilvēciņu” gaidītāji.

=============================================================================

LRTT aicinājums zemessargiem:

3.2. Linards Grantiņš, LRTT, Latvija - Reiniks, Āboltiņa, Saeima - KopiePie pirmās izdevības, ja redzami klīstam zaļie „krievžīdu mēsli“, ir jāiznīcina komunistiskie-KGBistiskie Latvānijas valsts pārstāvji(Iekšlietu Ministrijas un DP pārstāvji), jo tieši viņi ir tie, kuri ir šos „zaļos cilvēciņus” radījuši un organizējuši.

Viņi ir tie, kuri pretēji Starptautiskajiem likumiem veicina okupantu noziegumus pret Latvijas valsti un tās tautu.

Fiziski likvidēt Latvijā valdošo komunistisko kliķi, kura ir iznīcinājusi mūsu rūpniecību, lauksaimniecību, kuģniecību un pusi tautas izdzinusi svešumā,(Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Andris Šķēle, Andris Bērziņš, Laimdota Straujuma, Jānis Maizītis, Andris Guļāns, Ivars Bičkovičs, Ēriks Kalnmeiers, Slvita Āboltiņa, Jānis Urbanovičs, Augusts Brigmanis … .) ir NATO, ES un visas cilvēces interesēs.

Nacisti un komunisti ir pasaules lāsts !

Ir jānovērš Ukrainas variants Latvijā.

===========================================================================

Lūk, arī kāda pozitīva LIETA: http://www.tvnet.lv/izklaide/gramatas/548666-izdota_sokejosi_atklata_gramata_par_krimas_okupaciju

LRTT      21.02.15.

You may also like...

4 komentāru

  1. ķiploks saka:

    http://sunubuda.tv/maxima-komisija-p-s/

    Borovkovs ar Kaimiņu kā tēvs ar dēlu. Ievērojiet Borovkova žestus, valodu un izskatu…

  2. Miervaldis saka:

    Kristietība Latvijai neko labu nav atnesusi, okupanta Ušakova izpildijumā nu galīgi ne.
    Nu pareizi vien lasītājs raksta.Krievs pat lodi nav pelnijis, tikai ar ķieģeli pa viņa nodzērušos primāta seju.

  3. Miervaldim saka:

    Nejauc lietas. Tie, kas mūsdienu Latvijā slēpjas aiz kristietības, nemaz nav īsti kristieši.

    Šīs valsts dibinātāji Čakste un Ulmanis bija izteikti un īsti kristieši. Čakste pat bija Jelgavas Sv.Annas draudzes vadītājs. Viņi bija īsti Kristus vārda sekotāji, tieši tāpēc Ulmaņlaikos nebija nesaskaņas starp kristīgajiem latviešiem un dievturiem. Tieši pretēji – uzplauka arī dievturība, ko iznesa Ernests Brastiņš. Un pat pareizticība bija valstij lojāla – to vadīja Jānis Pommers, kuru visticamāk paši krievi arī nosleplavoja, jo viņš atteicās Latvijas pareizticīgo baznīcu sasaistīt ar Krievijas baznīcu, un turējās pie saiknes ar Grieķijas pareizticīgajiem.

    Šobrīd Pommers ir uzņemts Visu Svēto kārtā un krievi stāsta, ka tas ir viņējais, bet latviešiem stāsta, ka viņš bijis tāds dimiterveidīgais, kas mīlējis krievus, lai tikai ievilinātu latviešus krievu pareizticībā un nozombētu. Piemēru daudz. Kaut vai Andra Manfelde.

    4.maija kliķei ir divi mērķi šeit: Atraut latviešus no īstās kristietības vai ētiskas dievturības, tā lai nav saikne ar patiesību, neskatoties kuru ceļu Tu izvēlies. Un otrs mērķis ir savstarpēji šķelt, kas būtībā ir mērķis mūs kā tautu pazudināt un iznīcināt, pa lielam.

  4. Māris M. saka:

    Par Pommeru.

    Policijas grupa bija guvusi neapgāžamus pierādījumus: Pommeru nogalinājušas personas, kas saistītas ar padomju sūtniecību, tirdzniecības pārstāvniecību un Latvijā iebraukušiem speciāliem čekas aģentiem. Slepkavības organizēšanā bijušas iesaistītas vairākas personas, kas Latvijā ieradušās no komunistiskās Krievijas.

    Lietā figurējusi arī nelegāla robežas šķērsošana, mīklainas aģentu pazušanas un neatpazītu līķu atrašanas.

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/kas-istenoja-baiso-slepkavibu/314114

    Biju to kaut kur lasījis jau 90-tajos. Daudz detalizētāk.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *