Ir jāaptur Latvijas rusifikācija.

 IMGP0974Latvijai vajag nesavtīgus un nacionāli domājošus politiķus!

Mūsu valsts morāli psiholoģiskā situācija nav tik vienkārša un nav arī viegli labojama. Vajadzīga visu godīgo Latvijas ļaužu palīdzība un iejaukšanās. Kremļa specdienestu ideologi un politologi ir sen un pamatīgi pētījuši savu krievu un eksportētās krievvalodīgās masas nospiedošā vairākuma psiholoģiju un ietekmējamību. Viņi sen rūpīgi fiksējuši padomijas deformētās, korumpētās un lumpenizētās sabiedrības vairākuma, visu slāņu nespēju patstāvīgi domāt un analizēt faktus. Ir KGB -FDD aprāta smalki izvērtēts vidusmēra ļaužu masas intelekta līmenis un tiek veiksmīgi izmantoti izveidojušies sovjetu domāšanas paradumi PSRS un pēc PSRS periodā. Pētīti pašu speciālistu radīti, kā arī dabiski veidojušies stereotipi, kā arī pūļa reakciju uz noteikta veida un stila pasniegtiem materiālajiem saukļiem, lozungiem un faktiem, vai to interpretāciju, kremļa politikai vēlamajā virzienā, nekautrējoties no klajas demagoģijas, arī no vienkārši klaji nekaunīgiem meliem.Divi Melnās pasaules viepļi, kuridara visu, lai iznīcinātu latviešus un Latvijas valsti. Garu gadu pētījumi un statistika rāda, ka maz pasaulē ir tik viegli ietekmējama un tik akli ticoša masu saziņas līdzekļiem, kā šī, tā saucamā krievvalodīgā masa, kas pilnīgi nekritiski un neko neanalizējot, pieņem visu

Foto: Divi viepļi- latviešu tautas un Latvijas valsts nīdēji !!!

sava militarizētā varas aparāta pasniegto informāciju, par neapstrīdamu patiesību. Un kuru tālāk izplata jau kā savu pārliecību, patiesi tā domājot. Vajadzīgajā brīdi un laikā pasviestā informācija, vai ilgstoši atkārtoti meli par noteiktu tēmu vai Kremlim neērtiem cilvēkiem, jeb valstīm, dara savu un veido maskavijas varai vajadzīgo Krievijas sabiedrības uztveres modeli, kas dominē arī Latvijā esošo PSRS krievvalodīgo kolonistu apziņā un nosaka viņu politisko nostāju. Un tā stabili un sistemātiski zombējot savus cilvēkus ar izkropļotu un pamatā pretlatvisku informāciju, veidojas tiem augoša negatīva attieksme pret savu pagaidu mītnes zemi – pārlieku viesmīlīgo Latvijas valsti!

Tādejādi briedinot un nostiprinot mūsu valstij naidīgu un bīstamu lielu svešo kolonistu – civilokupantu masu, izteiktu – 5 kolonnu. Pastāvīgi to tracinot un kūdot, krīzes, sadzīves grūtību un finansiālu problēmu nomocīta tā ātri var kļūt viegli vadāma lielgabalgaļa agresīvu politisku noziedznieku rokās. Domājošā un patstāvīgi spriest spējīgā krievvalodīgo cilvēku daļa, sastāda tik mazu procentu, kas nespēj radīt traucēkļus kremļa varnešu nekautrīgajai faktu un vēstures falsifikācijai un to tālejošajiem noziedzīgajiem mērķiem. Pie tam, valsts represīvajam aparātam pret citādi domājošajiem ir sagatavotas dažāda veida ietekmēšanas un apklusināšanas metodes, sākot ar finansiāli ekonomisku spiedienu, draudiem un beidzot ar arestiem un “nelaimes” gadījumiem, kā to labi redzam sistemātiski pielietojam šodienas “demokrātiskās” Krievijas politiskajā arsenālā. Situācija Latvijā ir jālabo STEIDZAMI, laiks strādā pret mums. Ir skaļi jāsit bungas , ir jābungo pie mūsu cilvēku sirdsapziņām un dvēselēm !!!

Mūsu valstij un sabiedrībai, mūsu godīgajiem pilsoņiem ir jāizmanto visas demokrātiskās pasaules iespējas un līdzekļus, lai samazinātu līdz minimumam svešo un nelojālo civilokupantu masu mūsu valstī un apturētu jau tik masveidīgo rusifikāciju, un valsts varas promaskavisko kursu!

A. Balts 

 25.09.2010

You may also like...

12 komentārs

  1. Patiesība saka:

    Jā, labi pateikts. Cerēsim, ka ar Dieva palīdzību latviešu tauta tiks galā arī ar šo problēmu. Dieva Dzirnas maļ un starp viņas dzirnakmeņiem tiek samalts viss melnais, meli un pārestības.Tas būs īsts horors neliešiem.

  2. pamela saka:

    Tu re arī pats raksta autors ir propogandas ietekmēts un lieto vārdu “kolonisti”.
    Šorīt koloboranta Kolāta radio interv ēja “nacionālistu”,”cīnītāju”Rožkalnu.To tev Grantiņ,bija jādzird!Tur nebija ne vārda ne par okupāciju,ne par prokremliskiem mankurtiem,ne 5-to kolonnu!Visa vaina tiek uzkrauta trimdas latviešiem un rietumu liberāļiem.LŪK,TĀ!!Rožkalns neiet politikā,JO NAV NEVIENAS latviskas partijas un neviens nedod naudu.Te nu jāliek Grantiņ,Rožkalnam uz pieres tavs zīmogs – NODEVĒJS un VDK sadarbonis !!

  3. Miervaldis saka:

    Nocitēšu Ernestu Brastiņu – “Visur ir gan jaušama liela griba dzīvot, taču ir zudusi Latviskas dzīvošanas jēga”

  4. Adolfs Hitlers saka:

    vismaz šeit būs krievija, jo lielo krieviju pārņem ķīniešu invāzija, pat medvedevs aicina krievus mācīties ķīniešu valodu

    un jūs izvēlieties ko labāk:ar krieviem vai ar ķīniešiem

  5. KrrrrievsssS saka:

    Ādolfurlam saku – ne ar vieniem ne otriem mums jāsadzīvo, bet pašiem kungiem būt savā Tēvzemē!!! Tik no mūsu pašu gribas tas atkarīgs, cik brīvi un neatkarīgi būsim, Nav šaubu – Latvijas pastāvēšanas jēga ir latviskumā. Un tā arī būs!

  6. Miervaldis saka:

    Man uznāca jautājums – KrrrrievssssS, ar ko tev saistās Latviskums?

  7. Miervaldis saka:

    ādolfam – mūsdienu situācijā nevar izvēlēties starp vienu “mazāko ļaunumu”, pagājušā gadsimtā varēja, jo situācija bija cita….

  8. Tā domā Latv. tauta: saka:

    Dmitrijs S. 27.09.2010 19:31 Ziņot!

    Godīgs un labs raksts , paldies Semjonova k-gam! Protams, ka raksts mīkstināts, ar pusvārdiem, ar pustekstiem, jo visu taisnību uzrakstot Semjonova rakstu neuzdrošinātos drukāt ne ne avīzes, ne TVNET, par gļēvajiem Delfiem pat nerunājot, jo sen visur valda promaskaviska cenzūra un to pakalpiņi latviešu partiju ujn valdības vadībā!
    Bet slēptā patiesība ir rūgta un atklāj, kādas sekas ir nodevīgajai Latvijas valdības politikai, beidzoties militārajai okupācijai, pretlikumīgi saglabājot milzīgo civilokupantu masu Latvijā un nākotnes perspektīvas ir ļoti drūmas, jo no kremļa un to radīto partiju puses LV tiek maximāli un intensīvi kurināts naids un uzturēta spriedze starp pamattautas -latviešu un nelikumīgo migrantu-krievvalodīgo civilokupantu puses. Un kremļa scenārijs paredz “spiestu” iejaukšanos lai glābtu mūs no briesmīgajiem latviešu nacionālistiem, bet etnisks konflikts tiks nešaubīgi kremļa radīts, lai būtu iemesls mūs nabadziņus “glābt.” Vēlams tā “glābt” lai ar mūsu upuriem būtu pilnas ielas un nebūtu šaubu par iejaukšanās nepieciešamību.

  9. Tā domā Latv. tauta: saka:

    koments -labots 27.09.2010 20:34 Ziņot!

    Ja kāds pazudinās Latviju, tad tikai paši latvieši, kas klusē, kas gļēvi neaiztāv savu valsti, valodu un latviskumu un protams, latviskas cilmes kangari un kremļa sulaiņi, ielikti vadošajos amatos, kliedz, ka baidīt ar Kremli ir galīgi nevietā, ka viņiem tas ir draugs. Un tikai viņiem “draugs”-saujiņai nodevēju! Kas un kā notks, ja to visu nemainīsim, grūti šobrīd aprakstīt detaļās, bet gan jau redzēsiet paši, cik dārgi mums izmaksās bezprincipialitāte un malā stāvēšana. Pirmo kļūdu pielaida mūsu tauta, ļaujot komunistiem un viņu politiķiem rīkoties, kad pirms atdalīšanās no PSRS, viņi neviens nedeklarēja pilnā balsī savus plānus – turpināt latviskuma iznīcināšanu, lēni, caur mēdijiem, grāmatu tirgu ,uzpirktajiem ES komisāriem pārttautot latviešus, nevis sabraukušo krievvalodīgo masu, jo citas etniskās grupas Latvijai ir lojālas un nerada problēmas.

    Ja valdībai būtu bijusi taisnīga un principiāla nostāja deokupācijas un dekolonizācijas jautājumos,tad būtu cita runa un šodienas atkarības vietā, kremlis pats dabūtu sprāguša ēzeļa ausis un pat veiksmes gadījumā, neviena pasaules valsts, tādu tādu krievijas maskētu etniskās tīrīšanas poligonu Latvijā nepieļautu, jo ne Eiropa, ne ASV to neatzītu.

    Nevajag pieminēt Vāciju, Franciju un citas senās kolonizatoru valstis, kurās ir citas normas un vēsturiskā vaina viņu kolonizēto tautu priekšā, kuru tumšādaino pilsoņu pārpludināšana šis Eiropas metropol
    es ir tomēr pelnīts sods par viņu zemju dzīļu un resursu izlaupīšanu gadsimtiem ilgi. Bet ar Latviju ir citādi, tā nav kolonizējusi jrieviju, lai tagad par sodu uzņemtu un uzturētu krievu psrs pilsoņus. Tapēc tā ir totāli nelikumīga un netaisnīga krievijas prakse, kuru ir jāmaina un jāatjauno dabiskais etniskais līdzsvars mūsu valstī. Gribas redzēt, kā Francijai, kāds pārmestu prasību kolonistiem-migrantiem franču valodu lietot, ja arī tie nebūtu likumīgie Francijas pavalstnieki, bet vienkārši migranti.

    Šeit nekas līdzīgs nenotika un neviens cilvēks, no kaut kādām kolonijam neiebrauca, bet gan noziedzīgi tika pārvieti psrs kolonisti ļaunuma impērijas valsts ietvaros vardarbīgas okupācijas rezultātā un tā ir cita lieta.

    Problēmas var sākties, ja kremļa latvieši ar varas saldo nastu netiks galā tikai zogot un kampjot un vienā brīdī, cilvēki no šiem atkritumiem prasīs atbildību par savām sabojātām dzīvēm un neciešamo materiālo stāvokli. Tad pastiprinoties ekonomiskām kolīzijām, var nacionālais jautājums par bumbu ar laika degli pārvērsties. Vienīgā problēma, ka NATO palīgā nenāks, ja kremļa rusifikācija notiks “demokrātiskā” veidā , latviešiem pieļaujot, ka nelikumīgi esošie krievvalodīgie okupanti līdzvērtīgi balsos, kā likumīgi pilsoņi.jo tāds NATO scenārijs viņu palīdzības programmā nav paredzēts…

  10. AG saka:

    Rožklans ir draņķis, viņš ir pret dekolonizāciju! Tomēr arī Linards nav sevīsķi gudrs, ja grib, lai balso par raivi un pizdambrovski!

  11. Baiba saka:

    Ak visgudrais, bet neaudzināti rupjais AG, apgaismo taču līdz galam, par ko tad tu gudreli iesaki balsot, laikam tev milzīga izvēle rādās esam?
    Un pret likumīgo, nepieciešamo dekolonizāciju ir VISI LĪDĒJI, KANGARI un protams okupanti, gan klaji naidīgie, gan tā saukti- integrētie!

  12. araajs saka:

    LATVIJU LATVIEŠIEM!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *