Kārtējā čekas ieperinātā gnīda- tiesībsargs J. Jansons

Melns. Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieLRTT viens no galvenajiem uzdevumiem ir atmaskot čekas radītos kaitniekus.

Varam atkal sacīt, ka vienu šādu čekas ieperinātu gnīdu esam atklājuši. Tas ir neviens cits, kā mūsu dūšīgais „tiesībsargs” Juris Jansons.

Vai tāds „sargs” mums vispār ir vajadzīgs ?

Nē, tāds parazītisks elements nav vajadzīgs sistēmā, kurā valda mafiozas struktūras. Viņš ir tikai izkārtne acu aizmiglošanai- demokrātijas teātrim, ko šīs mafiozās valsts struktūras spēlē.

Viņš ir pieskaitāms pie tā saucamajiem IETEKMES AĢENTIEM. Jau sen bija vērojams, ka viņš izsakās ļoti pareizi, pat pārāk pareizi. Tieši tas jau arī bija tas aizdomīgākais no šī „jaunpolitiķa” puses. 4.maija kliķes bandā par tādu brīvdomību censonis tiek novākts no „skatuves”. Izņēmums ir tad, ja viņš apzināti tiek gatavots par diversantu-provokatoru, lai vēlāk iefiltrētu kādā nacionālā veidojumā.

A.Borovkovs-PlīčsZemribiIesalnieksMuciņšMīlberga.Kad ieraudzīju šo sprukstiņu(uz foto Nr. 16) Latvijas Juristu Biedrības(čekiststa- slepkavas A. Borovkova kantoris) organizētajā pasākumā, kurā piedalījās 6 – Imants Pličs, 7- Aivars Borovkovs, 8- Dzintars Rasnačs, 10 – Jānis Iesalnieks, 12 – Linards Muciņš, 13 – Gvido Zemribo, tad pazuda pēdējās šaubas, ka viņš ir latviski un Tiesiski domājošs Latvijas patriots.

http://tautastribunals.eu/?p=25597

Uz foto redzamie un šeit pieminētie ir slepkavas vārda tā vistiešākajā nozīmē. Tajā barā tiek pieņemti cilvēki ar viszemiskākajām tieksmēm.

Tiesībsargam(ombudam) ir jābūt politiski neitrālam.

To, ka viņš tāds nav, pierāda fakts, ka viņš atteica tikšanos ar Tibetas trimdas ārlietu ministri, tā apkaunojot latviešu tautu pasaules un Dieva priekšā.

http://www.delfi.lv/news/national/politics/tibetas-trimdas-arlietu-ministre-latvijas-tauta-zinatu-kada-ir-morali-pareiza-riciba.d?id=45630220#ixzz3UftjOQ00

Tas ir ļoti smags noziegums(Garīgā plaknē), kas šim censonim atnesīs iznīcību, protams, arī latviešu tautas Garīgajai Matricai ir izsists robs, jo tibetieši, ar Dalailamu priekšgalā, ir vienmēr mūsu tautu aizstāvējuši.

Tiesībsargs Juris Jansons,Borovkovs, Saeima ,Dzintars Rasnačs.Lai nolādēts ir šis garīgais kroplis-čekistu skolotais provokators, kurš kalpo latviešu tautas slepkavam- žīda Borovkova kantorim.

Nebaidies, latviet, nolādēt ļaunā kalpus. Izravē viņus ar visām saknēm, ja nē, tad viņi izravēs tevi.

FOTO: Nekas, Juri, nepaliek apslēpts, kas nenāktu reiz Gaismā ! Tu zini, kas tevi sagaida par kalpošanu krievžīdiskajam cionismam… .

Tādi jansonveidīgie odžu dzimumi ir daudz bīstamāki par visļaunāko ienaidnieku. Ienaidnieks TEV neļauj iemigt, bet tādi izdzimumi kā Jansons ielien azotē un ielaiž savu indi tieši Dvēselē.

Nodevējs(Sātana kalps) ir vispretīgākais radījums kāds vien var būt.

Pasargāsim latviskās iestādes no šī ļaunuma iemiesojuma-  J. Jansona !

18.03.15.   L. Grantiņš

You may also like...

6 komentāru

  1. ārsts saka:

    Zināju jau, ka Grantiņš ir saslimis ar neārstējamu kaiti, bet nezināju, ka tik smagā pakāpē. Vai tiešām tiesībsargājošās iestādes vēl nav pievērsušas uzmanību šim naida perēklim?

  2. – Психиатр, – друг или враг человека?
    – Он же – не собака, конечно – враг!
    Не пачкайте свою жизнь людьми, которые вас не ценят.

  3. Eduards Lunis saka:

    Ielaiž indi Dvēselē… !
    Un cik Dvēselēs VIŅš ir salaidis indi !? Arī es, ar acīmredzamu tiesas pārkāpumu, griezos pēc palīdzības pie Jansona. Bet, lai attaisnotu tiesu nejēdzības, vinš nesaskatīja pārkāpumu! Un kad nebija ko teikt, tad -es Jūs vairāk neaizkavēju!?
    UN TĀDI VIŅI SALIKTI VISĀS ATBILDĪGAJĀS IESTĀDĒS!

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Linarda Grantiņa vārdiem piemīt patiesības meklētāja tiešums!

    Gan Brūverim, gan Jansonam iesniedzu juridiski perfekti formulētus dokumentus par komunistu un čekistu S U P E R N O Z I E G U M U – atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības brutālo. prettiesisko likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī un viltus biedrības radīšanu, lai nepielautu Māmuļas likumīgo statūtu darbību.

    Abi neatbildēja vispār, paši rupji pārkāpjot sava darba pienākumos ietilpstošos noteikumus.

    Mani pārsteidza Jansona ārējā vizuālā tēla neatbilstība tiesībsarga nepieciešamajai principialitātei.

    Paskaidroju lasītājiem, ka 1993. gada 18. februāra naktī, Latvijas 4. maija politiķu noziegums – RLB likumīgi atjaunotās darbības varmācīga pārtraukšana līdz šai dienai ir “VALSTS NOSLĒPUMS nr.1”.

    Katram latvietim ir jākaunās, ka tiesībsargs slēpj noziegumu !!!
    .
    .
    Admins
    Labi pasacīts !
    Šie suņi zina ko rijuši un zina, kas par to draud !!!
    Brāļi Brūveri ir visīstākie čekas izskoloti provokatori- latviešu tautas nodevēji.
    Pēc čekas komandas no Latvijas izbrauca un pēc čekistu pavēles atgriezās !!!
    Šodien viņi veic tautas iznīcināšanu.

  5. Ainars saka:

    Grantiņš patiešām ir patiesības meklētājs

  6. Elmārs saka:

    «Valstī vara pieder bandītiem, korumpantiem, kriminālelementiem un mafijai» (citēts Žirinovskis, un ja kādu tas aizskar, sūdziet vārdu autoru tiesā!).
    No personīgas saskarsmes (sarakstes) ar Čekas radīto kārtējo iestādi „Tiesībsargs” izdarīju secinājumus (visas varas iestādes – policija, žandarmērija, tiesa, likumdevēji strādā tikai un vienīgi savam saimniekam-ČEKAI):
    1. Latvijas Satversme to kantori neinteresē (manā gadījumā tika pārkāptas man Satversmē 92. pantā garantētās tiesības uz taisnīgu tiesu – tiesas lēmums tika pieņemts uz ekspertu, vienojoties grupā, viltota atzinuma pamata),
    2. Rakstītie likumi kā „Krimināllikums”, „Kriminālprocesa likums” to salašņu kantori neinteresē – atbildē tika ignorēti čekas-DP klajie pārkāpumi (filmēšana publiskai izrādīšanai pirms likumos noteiktās obligātās ekspertīzes veikšanas, kriminālelementa Kārļa Seržanta iesaistīšana u.t.t.),
    3. Otrajā vēstulē tam kantorim aizrādīju pretrunas ekspertu viltus atzinuma definīcijā ar valstij saistošā likuma „Vaserānas vienošanās” definīciju. Uz ko tas kantorītis atbildēja, ka iespējams atjaunot manu lietu sakarā ar minēto pretrunu un izteica izbrīnu, ka es iestājos pret TRIJIEM SERTIFICĒTIEM EKSPERTIEM. Saraksti ar to Čekas izveidoto kantori pārtraucu, jo uzzināju ka tā saucamais eksperts – Agris Ludvigs nu ir „izzudis”.

    Grantiņa kungs, ja būtu analītiski izlasījis manus vecos komentārus, sen būtu nonācis pie šāda raksta. Diemžēl, neko jaunu šis raksts man nesniedz. Pateikts tikai, un vienīgi, tas, kas būtu tāpat bijis jāsaprot katram.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *