Lai viņus “abus”(krievus un žīdus) velns parauj !

Melns. Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieOsipovs,Girss, Klementjevs, Urbanovičs, SC,DP.FOTO: Žīdi ar Georga lemtēm ! Paranoja ! Tik pat labi varēja ar kāškrustiem apkārties. Protams, tā jau ir tikai maskēšanās…. , lai apmautu krievu dauņus.

Jo vairāk „detaļas” mēs liekam kopā, jo precīzāku ainu iegūstam par mums interesējošo „objektu”.

Šodien runāsim par krieviem un viņu uzvedību.

Paši sevi viņi ir turpat vai eņģeļu statusā iecēluši. Cenšas pat „izredzētos” pārtrumpot. Kā vieni, tā otri ir ar izteiktām šizofrēnijas pazīmēm. Neba es to saku, bet gan par to runā šo divu tautu asinsdarbi pret nevainīgām tautām. Cilvēks, kurā mīt cilvēka Dvēsele, nekad nenokaus savu līdzcilvēku prieka pēc vai mantas dēļ.

Šīs divas tautas ir ārkārtas izņēmums uz zemes.

Viens „labums” ļaunajam tomēr ir, jo tas pie pirmās izdevības iznīcina sev līdzīgo konkurentu. Daudziem tas neizdodas saskatīt, bet šodien tas notiek paātrinātā tempā. Krievžīdi masveidā iznīcina krievus. Un interesantākais ir tas, ka tas notiek zem krievu patriotisma karoga. Tikai retais krievs to apjēdz.

Par to arī šajā rakstā parunāsim, kāpēc viņi to neapjēdz ?

Atceros, tas bija sensenos padomju laikos, kad biju vēl jauns un ģimenē dzima bērni, tad arī dzirdēju runājam, ka dzemdībās krievietes vienmēr esot kliegušas un pat „mātes” vārdus piesaukušas. Toreiz visi nospriedām, ka krievenes ir gļēvākas un nav spējīgas paciest sāpes, kā to dara latvietes. Pēc daudziem gadiem(vairs neatceros, kur un kā), bet lasīju kāda zinātnieka pētījumu, ka krievu bērniem ir daudz lielākas galvas un tāpēc arī dzemdības esot daudz sāpīgākas. Jāatzīst, ka toreiz bijām maldījušies spriedumā par krievu dzemdētājām. Un tad atkal pēc daudziem gadiem lasīju kādu pētījumu, ka krievi esot par vienu hromosomu „bagātāki”, nekā pārējās pasaules tautas. Lasot jau noskumu, bet kad izlasīju, ka šī liekā hromosoma ir atbildīga par Dauna sindromu, tad skumjas bija kā ar roku atņemtas.

Redziet, ja mēs šīs „detaļas” sastellējam kopā, tad iegūstam arī atbildi uz daudziem jautājumiem, kas attiecās uz krievu zvērīgumu un idiotismu. Tie, kuri ir „apveltīti” ar Dauna sindromu, padodas zombācijai visvieglāk. To visu teicami izmanto krievžīdi, lai atbrīvotu Krieviju no krieviem. Notikumi Ukrainā tam ir vislabākais pierādījums. Visa Kremļa valdības spice un lielie oligarhi ir krievžīdi. Visiem viņiem bērni atrodas ārzemēs, tāpat kā naudas konti un grandiozie īpašumi. Kādi vēl pierādījumi vajadzīgi, lai saprastu, ka tieši Krievijas valdība ir 5. kolonna ?

Katru gadu šie „kaganātžīdi” no Krievijas uz Izraēlu izpumpē simtiem miljardu dolāru.

Par to pateiksim šiem žīdiem paldies.

Ja pie varas tiks krievu nacionālisti, tad notiks daudz asiņainākas lietas kā pie Putina. Viņi, šie apdullušie dauņi, impērijas vārdā apkaus visas tautas, kuras reiz bijušas Krievijas impērijas sastāvā. Krievžīdi labi saprot, ka viņi būs vieni no pirmajiem upuriem un tāpēc darīs/dara visu, lai noturētos pie varas.

Mēs  visi esam dzīvi liecinieki un redzam, ka Latvijā krievus kūda un zombē tikai un vienīgi žīdi.

Vienreizējs pierādījums tam ir tas, ka nošauto seperātistu(krievu dauni) no Latvijas, pierunāja braukt karot krievžīdi Osipovs, Girss un Klementjevs.

>Kāpēc tad Osipovs un Girss paši nebrauc uz Dombasu aizstāvēt „krievu pasauli” ?

Un pats interesantākais, ka Klementjevam ir pielaide Latvijas valsts noslēpumiem !!! Tas norāda uz to, ka Latviju kontrolē 5.kolonna ar Izraēlu priekšgalā.

>Latgales „sepērātisti” Lindermanis un Gopoņenko arī ir žīdi.

>Latvijā masveidā uzturēšanās atļaujas arī tiek izsniegtas tikai krievžīdiem.

>Latviešu izcelsmes komunisti arī ir tie paši žīdi, jo ideoloģiskā „bāze” ir vienā-CIONISMS-SĀTANISMS(Antikrists).

>Krievu pareizticīgā baznīca arī ir no tā paša žīdu kantora radīta.

Pašķirstīsim vēsturi un pārliecināsimies, ka krievus kristianizēja tieši jūdu ticības pārstāvis.

Dmitrijs-SmirnovsUrbanovičs.Rīga-MaskavaJa mēs noklausāmies, ko saka šis krievu pops- Dmitrijs Smirnovs https://www.youtube.com/watch?v=tJVxjf1fHJM&sns=fb, tad šermuļi skrien pa kauliem.

Viņš taču piesauc iznīcināt latviešus !

FOTO: Un šie izdzimteņi grib pārņemt pasauli. Lai velns parauj visus krievus kopā ar viņu sātanisko “pareizo ticību”. Tie latvieši, kuri apmeklē šo baznīcu, ir Sātana kalpi – nodevēji un tautas padibemes.

Tādam izdzimtenim tiesa nav vajadzīga- nošaujams uz vietas !

Kāda atšķirība starp žīdu Žirinovski un šo krievu dauni Smirnovu ?

Nekāda !

>Tāpēc neskumsim par krieviem, jo viņi ir vēl ļaunāki par krievžīdiem.

>Tāpēc, lai velns parauj šīs divas sātanistu tautas.

Dievs svētī Latviju !

Dievs, palīdzi ukraiņu tautai cīņā ar šo krievžīdu un krievu hidru !

L. Grantiņš     LRTT   18.02.15.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Daudze, Grantiņš, Kūtris, Maizītis, KlementjevsPalūkojieties tikai uz Klamentjevu, kā šis žīdu draņķis “nomaskējis” Latvijas karogu ! Toties viņam ir piekļuve Latvijas valsts noslēpumiem !!!

FOTO NOSAUKUMS: Gara kropļi !


You may also like...

5 komentāru

  1. Jānis saka:

    Visam ir savs laiks. Pienāks laiks arī Putinam, Godmanim, Borovkovam. Huseins un Miloševičs arī domāja, ka viņus nelikvidēs. Reigans 1979. gadā uzņēma kursu uz PSRS likvidāciju un 10 gadu laikā likvidēja arī.

  2. 2015 saka:

    Palūkojieties tikai aiz Klementjeva stāvošā Jāņa Maizīša. Šai no Cēsim Rīgā ienākušajai personai vajadzēja tautai kalpot visu mūžu, ņemot vērā, ka viņš pa baltu velti dabūja to, ko ļoti daudzas latviešu ģimenes sūrā un grūtā darbā nenopelna par visā dzīves laikā – ļoti labu kungu dzīvokli Rīgas centrā, Krišjāņa Valdemāra ielā. Tā vietā Jānis Maizītis savā ģenerālprokurora amatā sistemātiski notušēja cietušo cilvēku sūdzības. Tagad to turpina pēc viņa nākušais ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers. Viņi pilnīgi ņirgājas par viselementārākām tiesību normām, atstājot cietušos cilvēkus bez cerības uz taisnu lietas atrisinājumu. Atgādināsim, ka Latvijā vēl nav atdot ļoti daudz īpašumi un daudzos gadījumos pat nepilda tiesas spriedumus, it īpaši, ja nelikumībās iejaukta valdības vadītāja Laimdota Straujuma, Jānis Maizītis, Ēriks Kalnmeiers, Andris Guļāns un vesela rinda pie varas esošie (kuri visi pēc būtības ir pēdējie nelieši).

  3. coment saka:

    Глава МВД России Владимир Колокольцев заявил, что внутренние войска МВД являются одним из мощнейших инструментов противодействия угрозе волнений, подобных тем, что произошли на Украине и в других странах СНГ. С таким заявлением он выступил на итоговом заседании военного совета главного командования внутренних войск.

    «Мы видим трагические последствия, захлестнувшие страны, на которых проводился эксперимент «прививкой демократии по-американски». Видим обвал системы их экономик, ужасающее социальное положение, фактическое разрушение государственности», – заявил он.

    Глава МВД уверен, что «такое никогда, ни в одном из сценариев не произойдет в Российской Федерации». «Мы предупреждаем об этом всех, кто полагает иначе», – добавил министр.

    По его словам, внутренние войска МВД должны быть готовы к оперативной перегруппировке и действиям в любом регионе страны. «Исходя из политической обстановки, потенциальные угрозы безопасности России утрачивают чисто внешнюю военную направленность, они приобретают комплексный характер и затрагивают жизненно важные сферы внутренних национальных интересов государства», – заявил министр.

    Во время подведения итогов деятельности внутренних войск в 2014 году, он отметил выполнение «поставленных задач в полном объеме». Среди достижений, по словам министра, было нанесение значительного ущерба бандподполью на Кавказе, обеспечение общественного порядка на Олимпиаде в Сочи и антитеррористическая защита важных государственных объектов. В рамках борьбы с уличной преступностью наряды внутренних войск задержали больше 850 тыс. граждан за различные правонарушения, в том числе почти 7 тыс. за преступления.

    ——————————————–

    В противовес “американской демократии” выставляется “демократия российского разлива” основанная на палочной дисциплине.

     

  4. raksts saka:

    Mums jābūt gataviem pat ļaunākajam.

    http://ua-today.com/news-from-ukraine/11214

    Путин готов поднять русскомирскую вонь в Прибалтике
    — 19.02.2015

    Глава министерства обороны Великобритании Майкл Фэллон предупредил страны НАТО о готовности российского президента Владимира Путина к действиям по дестабилизации ситуации в странах Прибалтики

    Как информируют Новости Украины, об этом сообщает Telegraph.

    Фэллон заявил, что российский президент может задействовать спецслужбы, чтобы проверить способность Североатлантического блока реагировать на подобные вызовы. По мнению министра, в Эстонии, Латвии или Литве может быть использован тот же сценарий, что и ранее в Украине, где конфликт начался с заброски российских агентов и использования методов пропаганды и кибершпионажа.

    Фэллон подчеркнул, что альянс должен быть готов к отражению российской “агрессии”, “в какой форме она бы ни была проявлена”. Он напомнил про участившиеся в прошлом году появления российских военных самолетов у границ стран НАТО и арест эстонского силовика Кохвера в России.

    В сентябре прошлого года российская ФСБ сообщила о задержании в пограничной зоне в Псковской области сотрудника эстонской полиции безопасности Эстона Кохвера. Ему предъявили обвинение в шпионаже. По данным эстонских властей, он был похищен с территории Эстонии.

    В октябре шведские военные проводили громкую операцию по поиску в территориальных водах Балтийского моря небольшой подводной лодки, которую считали российской. Найти лодку не удалось, однако власти Эстонии решили усилить меры безопасности на островах Сааремааа и Хийумаа. Страны НАТО также усилили наблюдение за авиапространством Прибалтики из-за столкновений на востоке Украины. Источник: http://censor.net.ua/n325302

  5. raksts saka:

    Baltijā jābūt gataviem visām iespējamām konflikta formām, brīdina Igaunijas aizsardzības ministrs
    Baltijas valstīm jābūt gatavām visām iespējamām konflikta formām. Mēs nevaram izcelt vienu no tām un teikt, ka šī konkrētā konflikta forma būtu visvairāk vai vismazāk ticamā, intervijā portālam “Delfi” uzsver Igaunijas aizsardzības ministrs Svens Miksers.

    “Mums, Baltijas valstīm, jābūt gatavām visām iespējām konflikta formām. Mēs nevaram izcelt vienu un teikt, ka šī konkrētā konflikta forma būtu visticamākā vai vismazāk ticamā, jābūt gataviem visam. Šobrīd nevarētu nosaukt, kurai no formām – konvencionālajai, kiberkara vai hibrīdkara iespējai mēs būtu vismazāk gatavi, jāspēj identificēt vājie punkti un jāspēj tos uzlabot,” stāsta Miksers.

    “Es gribētu teikt, ka hibrīdkarš nav jaunums, kas mums pirms tam būtu bijis pilnīgi nezināms, mēs tā draudus un pazīmes esam redzējuši arī iepriekšējās dekādēs. Kad runājam par Putina režīmu, viņš pats sevi šobrīd redz konfliktā ar rietumiem un nebaidās arī šo konfliktu uzturēt dažādos līmeņos – ekonomikas, propagandas, militārajā. Viņš gan vēlētos, lai Krievijas rīcība neizraisa kolektīvu militāru pretreakciju, tāpēc eksistē šī “zaļo vīriņu” taktika. Mēs tam esam gatavi,” pārliecināts ir Miksers.

    Jautāts, vai Igaunija atbalsta aizsardzības ieroču piegādi Ukrainai, Miksers atbildēja izvairīgi, norādot: “Mums ir jāpalīdz Ukrainai visiem iespējamiem līdzekļiem.”

    “Ticu, ka sankcijas vājina Krieviju. Konflikta augstās izmaksas un vājais rublis ir ievainojis režīmu, [Putins] gan vēl joprojām ir pārliecināts, ka spēs to izturēt un sagaidīs Ukrainas sakāvi, jo arī Kijeva šobrīd ir ļoti vāja. Mēs palīdzēsim Ukrainai, palīdzēsim izdzīvot,” stāsta Igaunijas aizsardzības ministrs.

    Miksers ieradies vizītē Rīgā, lai apmeklētu Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiekošo Eiropas Savienības aizsardzības ministru neformālo sanāksmi, kurā notiek gatavošanās 2015.gada jūnija Eiropadomes diskusijai par aizsardzību. Tas ir būtiskākais aizsardzības jomas notikums Latvijas prezidentūras laikā.

    Jau vēstīts, ka arī Lielbritānijas aizsardzības ministrs Maikls Falons brīdinājis, ka Krievija var pielietot taktiku, kuru tā izmantojusi Ukrainas destabilizācijai, pret Baltijas valstīm.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/baltija-jabut-gataviem-visam-iespejamam-konflikta-formam-bridina-igaunijas-aizsardzibas-ministrs.d?id=45597136#ixzz3SBaZdjSU

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *