E.Šnore- patriots, demagogs vai 4. maija kliķes produkts

Pirms sākam lasīt šodienas tēmu, izlasiet E. Šnorem rakstīto vēstuli.

L.Grantins@hotmail.de

18.01.2014

Edvins ŠnoreAn: Edvins Snore(edvinss@gmail.com)

Labdien god. Šnores kungs !


http://www.apollo.lv/zinas/komunistu-kolaboranti-eiropa-un-latvija/632575

Labi pasacīts, bet tas viss ir tikai iekšējai lietošanai uz ko slepkavas maz reaģē.
Organizē arī Tu kādu domubiedru grupu un ziņo par to ES un Vācijas drošības dienestiem, kā to dara H-86(LRTT).
Ja Tu nenāksi mums palīgā, tad varam zaudēt savu tautu un valsti.

Pašlaik visaktīvākais Latvijas iznīcinātājs ir žīds Aivars Borovkovs. Aiz viņa stāv visa krievžīdu komunistu banda. Viņš ir ielīdis starp visiem. Viņš bija galvenais pie manas arestēšanas un H-86 iznīcināšanas. Viņš jau trešo reizi centās mani izvilkt no Vācijas, lai tiesātu mani par it kā “augsti stāvošu valdības personu nomelnošanu un izrēķināšanās draudiem”.
Šī sērga ir visur, sākot no E. Levita un beidzot ar A. Priedīti. http://tautastribunals.eu/?p=18168
Viņus var sasist tikai starptautiski.
Viņu galamērķis ir Vācija.
Ja mums(H-86) izdosies pārliecināt vāciešus, ka viņi ir paredzēti likvidēšanai, tad mēs arī atgūsim Latviju.
Pēc trijiem H-86 ziņojumiem ES un Vācijas DD viņi pret mani ir aptrakuši.
Raksti ar saviem domubiedriem arī ko līdzīgu H- 86 paziņojumiem.
Tos tu vari izlasīt www.tautastribunals.eu dokumentu norādē.

“Tavs vislielākais ienaidnieks ir tavs draugs.”

Izsargājies no tuviem kontaktiem ar ienaidniekiem, bet visvairāk ar draugiem.
Ja kādu no saviem draugiem esi redzējis kopā ar Borovkovu, tad zini, ka viņš nav tavs draugs.

Vēlu Tev veiksmi un, protams, lai Tev veselība !

=================================================

www.tautastribunals.eu-12„Saki man savus draugus un es uzzināšu visu par tevi.”

Man daudzi ir sacījuši, ka es „aprejot” savus draugus un tāpēc drīz palikšot viens.

Pirmkārt, neviens no manis nekad nav dzirdējis, ka es kādu būtu nosaucis par draugu.

Un, kas tad ir DRAUGS ?

Tas esot tāds „radījums”, kuram esot jāuztic savi noslēpumi un problēmas, saka „pieredzējušie” eksperti. Savus noslēpumus un problēmas vienmēr esmu paturējis pie sevis un tāpēc pēc tādiem „radījumiem”- kā draugi- es neilgojos. Naidoties, saprotams, es arī ne ar vienu nevēlos, bet, ja man kāds liekas „nesimpātisks”, tad es no viņa cenšos izvairīties- apmest viņam līkumu, kā saka vecie latvieši.

Liene-Apine-Aivars-Garda-Ziedonis-Čevers-reiniks-DP-Saeima-LRTT2

FOTO: Redzi, Edvīn, cik draudzīgi terzē Garda un Apine ar komunistu, slepkavu un KGBistu Čeveru. Kā nekā vienas partijas biedri. Abi devuši zvērestu “sprāgonim Mauzolejā”- turpināt viņa aizsāktos asinsdarbus.

Izņēmums ir nodevēji un ienaidnieki, kuri „izvaro” manu tautu. Arī tādi, kuri dzīvo uz manas tautas kakla un sūc TĀS(tautas) asinis. Tādi manās acīs nav uzskatāmi par cilvēkiem un pat fiziski iznīcināmi.

Es nevienu, pirms desmitkārtīgi nepārliecinos, nepamatoti neapvainoju un nenosodu. Uzspiest kādam nevainīgam zīmogu uz pieres: „Tiesājams kā nodevējs”, prasa lielu atbildību, jo Garīgajā Pasaulē par to draud neiedomājami liels sods.

======================================================================

Tas bija ievadam, bet tagad pie mērķtēmas: ”E. Šnore- patriots, demagogs vai 4. maija kliķes produkts ?”

Jūtot briestam nemierus 4. maija kliķe jau laicīgi ir padomājusi par nākošajiem iniciatīvas pārtvērējiem. Viņi būs daudz nacionālāki par šiem komunistu pabirām- zagļu bandu. Viņu uzdevums nebūs nekāds grūtais, proti, viņiem jādara būs viss iespējamais, lai netiktu saukti pie atbildības komunisti, KGBisti un valsts izlaupītāji. Kā viņi saka: „Sāksim no baltas lapas.”

LRTT saka: ”NĒ un vēlreiz NĒ, viņi ir jātiesā un sods jāizpilda pasaules sabiedrības acu priekšā!”

Pēdējā laikā Edvīns Šnore nāk klajā ar paziņojumiem, kuri pilnībā kopē LRTT „valodu”.

Edvīns Šnore: Latvijas integrācijas teātris jeb laiks izvilkt galvu no smiltīm

Edvīns Šnore: Histēriskā vēršanās pret 16. martu ļoti kontrastē ar klusēšanu par 9. maiju

Edvīns Šnore: NEPLP jāaptur Kremļa naida propagandas retranslācija Latvijā

Edvīns Šnore: Paradoksāla situācija – okupācija bija, bet okupantu nav

Edvīns Šnore: Gluži kā LPSR prezidents

Nevar neredzēt un padarīt neesošus LRTT rakstus par šo tēmu un arī ziņojumus ES un Vācijas drošības iestādēm. Tātad, atliek tikai viens, darīt to pašiem, lai šajā troksnī absorbētu HELSINKI- 86 darbību. Arī ārzemniekiem var sacīt: „Re, mēs taču darām visu pat labāk, nekā tie „ekstrēmisti”, kuri visus tikai kārt vien grib.”

Aivars Garda, Liene Apine, Ieva Skangale, Līga Muzikante.

FOTO: Vai tiešāk kāds vēl var raksturot Gardu kā šis foto ? Varbūt nākošajā kalendāra titullapā būsiet jau četr-ratā ?

Varētu teikt, ka tiek pārspīlēts. Nebūt nē, uz to norāda daudzas lietas. Ne velti raksta sākumā ievietoju vēstuli, kuru rakstīju Šnores kungam. Elementāra pieklājība tomēr saka, ka būtu jāatbild, bet nekā !

Neesmu jau nekāds bomzis, bet H-86 dibinātājs, aktīvās Atmodas aizsācējs un LRTT vadītājs, bet tas jau laikam sīkums priekš tāda vīra kā Edvīns.

Un tagad pajautāsim LOĢIKAI, ko saka viņa, protams, mazliet piekabināsim klāt arī PSIHOLOĢIJU ? Šīs abas lietas ir sasodīti nepatīkamas priekš neliešiem un visāda veida sadarboņiem, jo izģērbj viņus plikus bez mazākās varmācības.

Un tā: Edvīns Šnore ir garīgi vesels un ar loģisku prātu apveltīts indivīds, par to neviens nešaubās. Tātad, situācijas neizprašana atkrīt. Morāle- ētika gan saka, ka ir jāatbild H-86 dibinātājam.

Kur tad ir tā problēma ?

Problēma slēpjas tajā, ka Edvīns Šnore strādā „kāda” kantora vadībā- uzdevumā. Šis „kantoris” arī ir tas, kas liek presei „drukāt” šos Helsinki-86 stilā rakstītos rakstus. Bez aizbildņa nav iespējams ko tādu publicēt.

Mans priekšlikums par domubiedru grupas izveidi un ES informēšanu par noziegumiem, kurus veic komunisti netiek sadzirdēts un arī netiks sadzirdēts, jo tas var radīt nepatikšanas krievžīdu komunistu bandai. Toties iekšēja rakstura vāvuļošana par šo tēmu kalpo komunistu-KGBistu interesēm- vienkārši kā kārtējā „tvaika izlaišana” neapmierinātai tautai. It sevišķi ja to veic tāds “slavēnībā”E. Šnore. Tieši tāpat kā to gadiem ilgi dara Aivars Garda & Co(laikraksts DDD) un Juris Lapinskis & Co(Radio Merkurs). Lapinskis un Garda ir vistiešākie cionistu kalpi- latviešu tautas bendes. Abi, kā nelabā apsēsti pēc H-86 paziņojumiem ES, ANO un Vācijas DD, veica graujošu darbību pret LRTT dalībniekiem.

Kad pēdējo H- 86 paziņojumu bez saskaņošanas kāda dāma nolasīja radio Merkurs, tad Garda ar savām palīdzēm nekavējoties to nosodīja un strikti ieteica to neatkārtot svētdienas raidījumā. Lūk, šis paziņojums, par kuru Garda tik briesmīgi uztraucās: http://tautastribunals.eu/?p=16492 Vai tas nenorāda uz to, ka viņš ir mūsu tautas visniknākais ienaidnieks ? Tādi gadījumi ir daudz, kad viņš veic darbības, kuras ir izdevīgas žīdu cionistiem- masoniem.

Edvīns arī piekrita sniegt interviju šai cionistu lapelei.

Kāpēc ?

Nu tāpēc, ka tā viņam liek. Vai viņš nezina, ka Dzīvās Ētikas(Rēriha) mācībai, kuru kultivē A. Garda, Ļeņins skaitās MESIJA ?  Vai viņš nezin, ka N. Rerihs bija masons un DOLĀRA zīmes autors ? Publicējoties šajā noziedzīgajā izdevumā E. Šnore veic lāča pakalpojumu savai tautai. Tiek gādāts, lai būtu auditorija, kura tic šiem sātaniskajiem izdzimumiem, kuri pēc tam sludina, lai latvieši nebalsotu par VL!.

To taču Edvīns Šnore visu zina, bet vienalga dara savu melno darbu. Un padomā, latviet, ko tad viņš savā „slavenajā” filmā „Padomju Stāsts”, tādu pasacīja, kas mums sen jau nebija zināms ? Tas viss bija/ir iepriekš saskaņots ar attiecīgiem „orgāniem”.

Un kādas drazas savā radio raidījumā „Gaismas Pils” kultivē Gardas kolēģis Lapinskis, sakarā ar notikumiem Ukrainā !?

Ārprāts !

Vistiešākais žīdisms. Viņš, lūk, noskaidrojis, ka Bandera esot bijis žīds, tā cenšoties diskreditēt ukraiņu patriotus. Šis deklasētais elements, kopā ar savu ideju brāli A. Andersonu, pat atļaujas paziņot, ka Latvijas CTAG H-86 arī esot dibināta pēc žīdu pavēles.

Gan Garda, gan Lapinskis nav latvieši, bet gan visīstākie žīdi.

Tie ir cilvēki ar neiedomājami „melnu” starojumu. Meli un faktu sagrozīšana izpaužas katrā viņu sacītajā teikumā. Pavērojiet, ar ko Garda ir kopā sava kalendāra titullapā ? Ar trim žīdiem ! Visi trīs: Putins, Ļeņins un Medveģjevs ir židiskas izcelsmes.

„Saki man savus draugus, Edvīn, un stāstīšu pat Tevi… .”

Viennozīmīgi, E. Šnore ir 4. maija kliķes produkts, bez mazākām patriota pazīmēm.

Negribas pašam ticēt, ko šeit uzrakstīju par Edvīnu Šnori, bet tā ir LOĢIKA un neticēt tai var tikai muļķi.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

=============================================

DDD- Edvīns ŠnoreP. S.

DDD: Kolonistu klātbūtne ir valsts drošības apdraudējums. Jūsuprāt, vai Rietumvalstis spētu saprast, ka vajadzētu uzņemt daļu no mūsu kolonistiem pie sevis, lai novērstu militāra konflikta iespējamību Eiropā?

E.Š.: Tieši par to esmu domājis. Pirmkārt, Latvijas valdībai vajadzētu sākt runāt ar mūsu Rietumu partneriem, ar NATO. Šo situāciju izskaidrot būtu diezgan vienkārši, jo, manuprāt, Rietumu partneri tagad paši to ļoti labi saprot un redz realitāti. Tāpēc būtu jāuzsāk sarunas, lai Rietumvalstis uzņem kādu daļu no šeit ļoti neapmierinātajiem

Aivars gedroics

FOTO: Pareizi, Edvīn, šis ir tas “brālis”, kurš arī tev, tāpat kā Gardam, ir zelta vērts.

Izlasīju, Edvīn, tavu interviju Gardas lapelē- DDD.

Virsrakstam noteikti ir “iemetusies” kļūda. Tam būtu jāskan šādi: IR JĀSIMULĒ DEKOLONIZĀCIJA ! Viens burtiņš, Edvīn, ir lieks pierakstījies, jo visus šos daudzos gadus Gardas DDD simulē dekolonizāciju.

Kaut ko tik trulu bezzobainu reti kad izdodas lasīt. Visur skan mūžīgais: manuprāt, vajadzētu, būtu, vajadzēja, viņi…. šie vārdi ir demagoga pamat- arsenāls, Edvīn !

Kur tad Tu esi, kāpēc tikai žvadzi ? Tas ko izlasīju nav ne demagoģija un pat ne retorika, bet gan šķidra kakāšana(domāts ir cits vārds)un gaidīšana, ka bez darba kas no debesīm kritīs. Tu, Edvīn, esi apaļa nulle kā latvietis un cilvēks.

Kas tika pasacīts  šajā intervijā, ko tauta jau nezina ?

Nekas !

Es neatradu ne mazāko pazīmi, ka Tu būtu ar mieru ko veidot un cīnīties, kaut gan pieminēji, ka tas būtu jādara valdībai.  Edvīn, Tu esi īsts kangars un nekas vairāk. Nākošais solis, iespējams, ka būs kas līdzīgs Mārim Rukam… .

Tu esi atradis pareizos ļaudis Gardas brandžā.

Uz priekšu: cīņai sveiks, tev sauc pa gabalu Gardas mīlulis Gedroics. Kopā būsiet teicama šķidrkakātāju “fronte”!

11.04.14.    L. Grantiņš

 

You may also like...

15 komentārs

  1. Andris7 saka:

    VISU LABAS BRIVDIENAS!
    Vilkacis aizsargaja ariesus,no areja ienaidnieka.Pie patstaviga areja
    uzbrukuma briesmigam bija jabut.Vins ari bija sabiedriskais sanitars,
    kurs bez zelastibas nogalinaja rases nodevejus,nakosas paaudzes varda.
    https://www.google.co.uk/search?q=werewolf+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dz1IU7jmAeK47QbOtIHIBQ&ved=0CC4QsAQ&biw=833&bih=751
    Redzesim, vai kara dievs sak mosties,no Talavu raga taures.

    https://www.google.co.uk/search?q=war+god+radegast+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=xeo3U6GfG-bG7AafsIHICw&ved=0CC4QsAQ&biw=843&bih=751

    VELAK VEL/TENCINU

  2. Māris M. saka:

    Lai arī Šņores filma un raksti arī man iet pie sirds, loģiski padomājot, nonākam pie tā paša secinājuma.
    Zinot to, cik dziļi it visās jomās Latvijā ir iespiedušies latviešu tautai naidīgi spēki, loģika nepieļauj, ka viņam ļautu kāds izvērsties ar šādiem rakstiem ja viņš būtu patiess patriots. Patiesi patrioti Latvijā tiek grauti materiāli un morāli. Tiek izpostītas un sarīdītas viņu ģimenes, pret viņiem tiek sarīkotas apmelojošas mediju kampaņas, safabricētas krimināllietas, sarīkotas neglītu tenku izplatīšanas kampaņas. Uzskaitītais ir pats mazākais, kas Latvijā notiek ar godīgiem un atklātiem cilvēkiem.

    Pateicoties šai lapai esmu sācis pievērst uzmanību arī lietām, kuras agrāk kaut kā neievēroju, kurās neieklausījos. Šņores gadīumā ausis plēš ilgstošs klusums.

  3. Gudrais A.G. saka:

    Šņore nav draugs ne man, ne Gardam, bet gan tev tik mīļajiem VL, paskaties, no kā viņš balotējas uz EP !!!

  4. Andris7 saka:

    Atbilde Marim.M!
    Musu uzdevums ir redzet talak par vacu centieniem
    http://ruskline.ru/video/2014/04/10/miting_v_berline_svobodnyj_reporter_pro_ukrainu_rossiyu_ssha_i_germaniyu/
    Jo visur ir divas puses.Viena puse,kuru grib iznicinat un otra puse,kura
    grib uzvaret.Rusija sai lugai scenariju neraksta,bet tur ieliek savu
    cilveku un dod vinam visada veida konsultacijas pilnigi atklati.Bez
    saubam,tas ir Putins un vina komanda.Lugas galvenais uzdevums,ka visam
    janotiek dabiski un ticami,kura lugas phihologi iekrajusi zinasanas
    daudzu tukstosu gadu perioda,lai uzvara butu parliecinosa.
    http://antisionizm.info/Degenerati-kak-sposob-ustanovleniya-novogo-miroporyadka-992.html
    Bet,ka saka viss jadara pasam,tad mums nebus jasuta nauda nezin kam.

    http://ruskline.ru/video/2014/04/12/po_demonstrantam_na_majdane_strelyali_svoi_zhe_podrobnoe_rassledovanie_nemeckogo_televideniya/

    TENCINU

  5. Os saka:

    Visticamak ar Edvinu ta ari ir,tads ka fluktacijas rezgis jeb Ieksejai lietosanai,jo ari sis 21.aug.1990.g.,veidojums ar Kremli+Ietekmes agenti Nacionalo Kadru izskata,jeb Komunisti nolaupot visu Latvijas teritoriju sev un paspasludinot to par Atjaunoto Neatkarigo LR dibinatu 1918.g.18.nov.,-ari ir pienemusi Dekretu-par Latvijas okupaciju,bet nekas jau nenotiek un juridiski pat nevar notikt,jo so jaunlatviju Krievija ka Valsti vel pagaidam nekad nav Okupejusi. Savukart par Kara Dievu,atkal meli,jo ja ar Labu atbildesi Launumam,tad ka atbildesi uz labu!? Balta-dieviba,gribi sauc par Dievu,pedejos 4 000.g., tikai aizsargajas no Melnas-dievibas(Tas pats bibeles,siva,hinduisms ar visam jogam+Vel paris simtu religiju-asins un upuru kulta-Melnas dievibas jeb Dieva) un ko tad,vai Baltais dievs nedrikst aizsargaties un vinam ir japaklaujas Melnajam-asins,ciesanu dievam? Apgriestie pamati un vertibas-bibele jauna deriba,mulkiem okupetas teritorijas. Tiesi vajag iznicinat,nokaut,Atriebties Melnajiem velneniem Arhontiem Atlantu pecteciem,lidz galigai uzvarai,iznicinot vinus pilniba

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Iznīcinot Jāņa Čakstes memoriālu Rīgas Latviešu Biedrībā kuru es izveidoju savā darba kabinetā,Māmuļas otrajā stāvā – Bērnu un Kultūras Aizstāvības Komisijas telpās, komunisti pārtrauca demokrātijas atjaunošanu Latvijā! 1993. gada 18.februāra naktī, tumsas aizsegā izdarītais kriminālnoziegums – izdzīt no Rīgas Latviešu Biedrības visus tās biedrus, nedrīkst un nevar būt zinātnieku, vēsturnieku, politiķu, žurnālistu, publicistu, karikatūristu un valstsvīru nepamanīts fakts. Tas ir traģisks, Rīgas Latviešu Biedrības visu dokumentu varmācīgas iznīcināšanas fakts, kuru N O L I E G T nav I E S P Ē J A M S! Kā par to var klusēt?

  7. Andris7 saka:

    Atbilde Osim!
    Kadu labumu Tu redzi apkarteja posta?Tupini vien talak,lidz pazudisi
    kopeja haosa,kuru ari grib ,lai valditu,ar masonu saukli

    http://www.youtube.com/watch?v=FOTjDpDay30

    Kara dievs Radegast kods,RA de GA st,RAGA saule iet,jeb ejosa saule.
    RAGANA Tada pati ejosa saule,lai dziedinatu.Dziedinatu sirdzejus un
    karotajus.Karotajs un dziedinatajs tika pielidzinats saulei.
    Diemzel tenku un aizdomu vaceles netiek pielidzinatas nevienam.

    TENCINU.

  8. LASĪTĀJS saka:

    God. Valdi Freimentāla kungs! Varbūt Jūs iepriekšējos rakstos to neizlasījāt, tāpēc atkārtosim otreiz. Jūs par 1993. gada noziedzīgo gadījumu Latviešu biedrības namā te Tribunālā rakstat jau vairākas reizes. Taču tā ir vispārzināma informācija. Lūdzu turpmāk te Tribunālā rakstiet smalkāk ar visiem vārdiem un uzvārdiem, pieminot katra noziedzīgo lomu. Sāciet, piemēram, par zvērināto advokātu Aldi Alliksu, kurš strādājis kopā ar priHvatizācijas likumu nianšu izstrādātāju patiesajiem autoriem – Aivara Borovkova, Andra Grūtupa u.c.

  9. Os saka:

    Andri,kolhozs-inter,multinekultura,anticivilizacija ir vajadziga Kloniem-negeriem kas ir zidu protosenci,slavu ari un laikam jau ari Tev,so Dzivnieku degsmainam aizstavim Aktivivam,un visplanetas centra-elles cauruma Kremla propogandas nesejam. Zeks tiesus vardus pateice-mana ienaidnieka ienaidnieks-slavs,lai kur tas mesls ir,vins ir un paliek Cilveka ienaidnieks vienmer,un ta bus lidz bridim kad mes uzvaresim,tas ir pilnigi iznicinot sos velnenus-Atlantu klonetos dzivniekus,no Cilveka miesas gan.

  10. Elena Kosteskaya saka:

    Украина официально сообщила о начале войны Россией

    Впервые признано, что Россия начала ВОЙНУ ПРОТИВ УКРАИНЫ. Со всеми последствиями. Сегодня Совет нацбезопасности и обороны Украины начинает широкомасштабную антитеррористическую операцию с привлечением Вооруженных Сил Украины. Об этом в своем обращении заявил и.о. президента Украины Александр Турчинов. “Мы делали все, чтобы избежать человеческих жертв. Но мы готовы дать отпор всем попыткам вторжения, дестабилизации и террористическим действиям с оружием в руках. СНБО принял решение начать широкомасштабную антитеррористическую операцию с привлечением Вооруженных Сил Украины . Мы не дадим России повторить крымский сценарий в восточном регионе Украины”, – заявил Турчинов. Также он заявил , что кровь , которая пролилась в городах Восточной Украины , в частности в Славянске при АТО, – “ пролилась на войне , которую против Украины ведет Российская Федерация“.

    ” Агрессор не остановился и продолжает организовывать беспорядки на востоке страны. Это не война между украинским . Это искусственно созданная ситуация противостояния , которая имеет целью ослабление и уничтожение самой Украины ” , – отметил и.о. президента. ” Но, в конце концов, это ослабляет наших врагов. Россию сегодня осуждает весь цивилизованный мир ” , – добавил Турчинов.

    Источник – сайт Президента Украины, 13.04 19:25Звернення в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова до народу України

    Россия обрекает Донбасс на судьбу Приднестровья. Россия не прокормит 5 миллионов человек, доведенных до нищеты и отчаяния ставленниками Кремля, которые правили этим краем последние 20 лет…

    Ответ Кремля на обращение Турчинова: Россия созывает Совет безопасности ООН потому что Россия начала войну в Украине.

    Читать подробнее о судьбе Донбасса: Донецку в Кремле приготовили будущее Приднестровья

    Михаил Притула, специально для НУіНА, 13 апреля 2014 года, 20 часов 00 минут

  11. Andris7 saka:

    Atbilde Elenai!
    Satans ir melu un viltibas virtuozs,to nekad nevajag aizmirst.
    Pie ko tad ciemos brauca Zdanoka un musu parlamentariesi.
    http://via-midgard.info/blogs/ukraincy-ob-ukraine-nashe-gosudarstvo-zaxvacheno.htm
    Un ,ko ,no Ukrainas grib reanimet sodien.
    http://via-midgard.info/news/copyright/novyj-isxod-novaya-xazariya.htm

    TENCINU.

  12. Andris7 saka:

    Atbilde Osim!
    Neesi,no vienas operas,ar Ievu.Ne redzu,ne dzirdu.
    http://www.youtube.com/watch?v=TxTIX3MzaEM
    http://ruspravda.info/Kuda-pryachut-slavyanskie-drevnosti-3109.html
    Driz jau saks izdot jaunas gramatas,ar jaunu saturu.
    Nu nevar visu laiku but mode vecas dogmas.
    Ja uzvaresim rasu cinu,kura sodien sakas Ukraina un balta rase ienems
    vinai pienakusos vietu,no Lisabonas,lidz Vladivastokai,tad atjaunosies
    veca kartiba un ari vecas originalas kartes nevajadzes pardrukat.

    TENCINU.

  13. Miervaldis saka:

    Grantiņ, varbūt viņš vienkārši ir šodienas Latvijas PRODUKTS.

  14. Viks saka:

    Ja cilvēkaam nav draugu, ja nav uzticības nevienam un nekam, viņš ir nevsels fanātiķis. Grantiņ, liekas vilšanos radījusi atstumtība un atzinības trūkums, paanalizē sevi un saņemies.
    .
    .
    Admins
    Tu, Vik, izrādās, ka negribi būt atstumts, tāpēc piedalies visu šo noziedznieku darījumos.
    Man ar noziedzniekiem nekas kopīgs nav bijis un nebūs.
    Ja ietekmīgs cilvēks, kāds ir Šnore, klusē, tad viņš ir pieskaitāms pie kolaboracionistiem.
    Punkts !

  15. Valdis Freimantals saka:

    Ja patiesham Shnore ir godihgs cilveeks – tad kahdehl vinjs ne vaarda nesaka per Riigas Latvieshu Biedrihbas izniicinaashanu 1993. gada 18. februara naktii?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *