Krievžīdu un komunistu nesavtība

www.tautastribunals.eu-141Lai nebūtu gari jāraksta par LIETU, kuru ir labi aprakstījis L.(lasīt šeit) Lapsa vai saīsināti raksta beigās.

Ja izlasījāt, tad sapratāt, ka būs runa par Latvijas un latviešu tautas izlaupītājiem– krievžīdu okupantiem un komunistiem. Ja tiešāk, tad par NORVIK BANKAS padomes priekšsēdētāju Grigoriju Guseļņikovu.

Skat’ tikai, kas par speciālistu šis krievžīdu okupantu pēctecis, ka saņem lielāku algu kā ASV prezidents !!!

Pēc visiem Starptautiskiem Likumiem šis „Guseļņikovs” LR atrodas nelikumīgi, tātad, kriminālelements.

Kas bija tie, kuri „atvēra durvis” visiem šiem krievžīdiskajiem elementiem karginiem, krasovickiem, zaharjiniem, guseļņikoviem….. uz Latvijas un latviešu tautas izlaupīšanu ?

Pašā spicē atrodas Jānis Peters un Ivars Godmanis ar savu sekspadauzu Elitu Veidemani.

Viņi bija galvenie Maskavas marionetes.

Aiz viņiem tālāk seko visa komunistiskā nomenklatūra, kura šodien savas rindas papildinājusi ar jauniem bez-sirdsapziņas kustoņiem.

Kas tad ir šis „guseļņikovs” ?

Var droši sacīt, kā cilvēks- pilnīgs nulle. Viņš tiek izmantots kā „ventīlis”, kurš vajadzīgajā vietā un vajadzīgajā laikā tiek ieslēgts, lai „likumīgi” aplaupītu valsti un tautu. Ne jau viņam paliek šī nauda, to savāc lielās zivis, kuras sēž Maskavā un Telavivā. Kā viena, tā arī otra, sastāv no krievžīdiskajiem elementiem- cionistiem. Šodien nevienam vairs nav noslēpums, ka Izraēla(tāpat arī Krievija) ir noziedznieku paradīze un pasaules terorisma centrs. Laiviņš, ST, Maizītis, SAB, Bičkovičs, Prokuratūra, KNAB, Strelčonoks, Kozlovskis, Mežvids, DPLatvijā šī CENTREĀLE(Telaviva) visās valsts pārvaldes svarīgākajās vietās ir sabāzusi savus cilvēkus.

FOTO: Iegaumē, latviet, ka šeit redzamie noziedznieki izglītību ir ieguvuši par tavu nodokļu naudu. Viņi tautu(mūs) uzskata par „slaucamu lopu”. Lai viņi nolādētie šie gara kropļi, kuri kalpo krievžīdiskajiem noziedzniekiem !

Tik milzīgos apmēros zagt var tāpēc, ka šīs valsts vara(4. maija kliķe) ir tieši uz to specializējusies. Tādi „ventiļi”,guseļņikovs un kargins, ir skaitāmi tūkstošos.

Cilvēkiem, kuri visu mūžu smagi strādājuši, nepietiek naudas zālēm, vecākiem, lai apģērbtu un skolotu bērnus…., bet atrodas ārprāta naudas, lai uzdāvinātu krievžīdiem !!!

Viss ir izlaupīts !!!

====================================

temida_balta!!!

Iegaumē, latviet, tos pretīgos purnus uz foto…., viņi ir tie, kuri „likumīgi” apstiprina šo bandītu noziegumus. Ar viņu palīdzību un svētību tiek „norakta” jebkura sūdzība un likvidēts jebkurš „uzbāzīgais”.

ST, KNABs, DP, Prokuratūra, AT, Ie.M. strādā vienīgi tam, lai likvidētu jebkuru Tiesiskuma izpausmi.

Putiniskās Krievijas un paša Putina beigas jau ir „iezvanītas”.

Nākošajā dienā pēc Putina likvidēšanas, mēs likvidēsim Latvijas „putinus”- nu tos, kurus TU redzi uz foto un vēl pāris tūkstošus atlikušos miljonārus.

>Personīgi es(Linards Grantiņš) piedalīšos šo noziedznieku likvidēšanā.

>Šie nav draudi un tā nebūs atriebība, bet gan godīga „algas” izmaksāšana.

>Katra dārznieka pienākums ir izravēt nezāles no sava kultūraugu dārza.

11.12.14.    L. Grantiņš

=================================================================

Guseļņikovam nosakot 50 000 eiro mēnešalgu, radīta vēl viena shēma naudas “izsūknēšanai” no “Norvik bankas”

Grigorijam Guseļņikovam,Lato Lapsa, saeima,krievi,okupanti50 000 eiro mēnesī vai 600 000 eiro gadā – tāda mēnešalga jau pusgadu noteikta finanšu grūtībās sen esošās Norvik bankas padomes priekšsēdētājam un kopš pērnā novembra arī lielākajam akcionāram Grigorijam Guseļņikovam (attēls no baņķiera Twitter profila). Savukārt viņa vietniekam bankas padomē Andrim Ruselim noteikta 15 000 eiro mēnešalga, kas daļēji izskaidro viņa dāsnumu, neilgi pirms vēlēšanām vienai no varas partijām – Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) noziedojot 14 000 eiro. Līdz ar ziedojumiem ZZS un Saskaņai šonedēļ izgaismojās arī bankas finanšu labvēlība pret Nacionālās apvienības ietekmīgu pārstāvju vadītām biedrībām.

Notiekošais ap Norvik banku, tostarp dārgu nekustamo īpašumu pirkšana un citas shēmas naudas aizpludināšanai, kas detalizēti aprakstītas Pietiek trešdien publicētajā iesniegumā tiesībsargājošajām iestādēm un valsts augstākajām amatpersonām, aizvien vairāk sāk atgadināt uzdzīvi, ar kādu Krājbanku pirms tās kraha vadīja cits Krievijas izcelsmes “investors” Latvijas banku sektorā Vladimirs Antonovs.

Fakts par Guseļņikova milzīgo mēnešalgu, kas nav samērojams ar Norvik bankas finanšu situāciju un ko apliecina Pietiek rīcībā esošais un šodien publicētais bankas akcionāru 9.jūnija sapulces protokols, papildus jau citām jau aprakstītajām shēmām radījis legālu iespēju 300 000 eiro “izsūknēšanai” no bankas pēdējā pusgada laikā. Dāsna 15 000 eiro liela mēnešalga noteikta arī padomes priekšsēdētāja vietniekam Andrim Ruselim, kurš līdz februārim bija Latvijas Bankas prezidenta vietnieks, bet augustā ziedoja ZZS ievērojamu summu – 14 000 eiro, kas gandrīz atbilst vienai viņa mēnešalgai Norvik bankā. Pārējiem trim bankas padomes locekļiem – Krievijas pilsoņiem Andrejam Daņiļenko un Igoram Smoļinam, kā arī ASV pilsonim Peteram Mihaelam Odintsovam mēnešalga noteikta 10 000 eiro apmērā.

You may also like...

9 komentāru

  1. Elmārs saka:

    Jā, šai valstī krievvalodīgie šeptē kā pa savu ķešu un to viņi dara Krievijas impērijas rokām un ar vietējo juristu (jūdu) palīdzību, kuri par 30 centiem ir pārdevuši Latviju, tādējādi kļūstot par valsts nodevējiem.
    Šī divkopienu sistēma, kuru Latvijā izveidojuši komunisti, un ne bez jūdu (juristeļu) palīdzības, arvien vairāk tiek šķelta un savstarpēji sarīdīta. Ar ko tas beidzas – es to esmu jau redzējis un arī saodis. Tā morgu smaka naktīs atkal un atkal liek trūkties no miega ikreiz, kad nākas lasīt par kāda patriota tiesāšanu.
    Tiktāl nu esam, ka sāk tiesāt pat par OKUPANTU karoga mieta saliekšanu:
    http://apollo.tvnet.lv/zinas/latvijas-patriotam-draud-loti-bargs-sods-par-riga-saliektu-krievijas-karoga-katu/675307
    Četri gadi cietumā par OKUPANTU lupatas izraušanu!!!

  2. Miervaldis saka:

    Grantiņa kungs, jūs nākat no kurzemes, un kurši ir sen pazīstami, kā drosmīgi vikingi, tādēl ar pilnu tiesību varat šo savu teicienu teikt.

  3. Valdis saka:

    Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa 26. janvārī sāks skatīt Krievijas pilsoņa Maskavas iedzīvotāja Staņislava Razumovska un Latvijā dzīvojošās Ksenijas Ovsjaņņikovas prasību pret Daini Rūtenbergu par Krievijas Federācijas karoga bojāšanu.Prokurore Lapinska (cik zīmīgi, ka uzvārds ir tāds pats kā radio Merkurs raidījumu vadītājam Jurim Lapinskim, kurš izliekas par latviešu draugu) jau konstatēja, ka Rūtenbergs turams aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu, par ko Krimināllikumā paredzēts bargs sods.Razumovskis uzskata, ka bez bojātā karoga vērtības, kas ir 15 eiro, tiesai jāpiedzen no Rūtenberga vēl 60 eiro jeb transporta izdevumi no Maskavas uz Rīgu un atpakaļ.Re kā,Latvijas tiesa atkal tiesā latvieti,kurš krievu teroristiem,kuri ierodas no Krievijas, neļauj ņirgāties par Latvijas valsti!!Redzat, kam kalpo šīs valsts policija un prokuratūra.Nav izslēgts,ka par savu Tēvzemes mīlestību,atradīs arī pantu pret mani, jums jebkurā mirklī.!Esiet uzmanīgi un gatavi!

    http://www.la.lv/par-patriotiskam-emocijam-draud-cietumsods/#comment-5418791

    Par patriotiskām emocijām draud cietumsods

    Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa 26. janvārī sāks skatīt Krievijas pilsoņa Maskavas iedzīvotāja Staņislava Razumovska un Latvijā dzīvojošās Ksenijas Ovsjaņņikovas prasību pret Daini Rūtenbergu par Krievijas Federācijas karoga bojāšanu.

    Rīgas pilsētas Centra rajona prokuratūras prokurore Dace Lapinska konstatējusi, ka Rūtenbergs ir tīši bojājis svešu mantu un ar savām darbībām izdarījis noziedzīgu nodarījumu, par kuru Krimināllikumā paredzēta brīvības atņemšana līdz četriem gadiem, arests vai naudas sods līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām. Atgādināšu, ka Rūtenbergs, ejot uz mājām šā gada 10. martā, ieraudzījis piketētāju pūli pie Eiropas mājas Aspazijas bulvārī, kas ar Krievijas karogiem un Georga lentītēm rokās izkliedza saukli: “Rossija, Rossija!” Tas bija Latvijas Krievu savienības organizētais pikets “Krimas atbalstam”, kurā piedalījās arī abi augšminētie prasības iesniedzēji. “Te ir Latvija un tas nav nekāds sporta pasākums. Neesmu ātri nokaitināms, taču katram cilvēkam ir tāds brīdis, tāda robeža, kad rīcība pakļaujas emocijām. Un tā situācija izraisīja manī tieši tādu reakciju. Vēl jo vairāk tādēļ, ka Rīgas dome atbalsta visatļautību Rīgas ielās,” atceras Dainis. Viņš izrāvis Krievijas karogu no Razumovska rokām. Karoga kāts bija tik neizturīgs, ka saliecās, un divās vietās ieplīsa audums.

    “Tādējādi ar savām darbībām D. Rūtenbergs sabojāja Staņislavam Razumovskim piederošo mantu, nodarot materiālo zaudējumu 15 eiro apmērā,” raksta prokurore Lapinska, pamatojot lēmumu par Rūtenberga saukšanu pie kriminālatbildības. Razumovskis gan uzskata, ka bez bojātā karoga vērtības, kas ir 15 eiro, tiesai jāpiedzen no Rūtenberga vēl 60 eiro jeb transporta izdevumi no Maskavas uz Rīgu un atpakaļ.

    Turpretī Lapinskas kolēģe Centra rajona prokuratūras inspektore Kristīne Eisaka, kuras rokās tūdaļ pēc piketa nonāca pirmais Razumovska iesniegums, lēmusi par kriminālprocesa izbeigšanu, jo izmeklēšanas gaitā pārliecinājusies, ka izdarītajā nodarījumā nav noziedzīga nodarījums sastāva, tāpēc pirmstiesas kriminālprocesa virzīšanu izbeidza.

    Razumovskis lietu pārsūdzēja – kriminālprocess tika atjaunots un turpināts par svešas mantas bojāšanas faktu. Prokurore Lapinska jau konstatēja, ka Rūtenbergs turams aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu, par ko Krimināllikumā paredzēts bargs sods.

    “Prokuratūrā man ieteica, lai es izlīgstu ar Razumovski un Ovsjaņņikovu. Atbildēju, ka es to nedarīšu. Vai man jāizlīgst par to, ka Razumovskis atbrauc uz Latviju, lai atbalstītu Krievijas iebrukumu Krimā?” vaicā Dainis.

    Dažas dienas pēc paredzētā Rūtenberga tiesas procesa Rīgā, 29. janvārī Liepājas tiesa turpinās izskatīt krimināllietu, kurā partijas “Par dzimto valodu!” līderim Jevgēņijam Osipovam celta apsūdzība par Latvijas valsts karoga zaimošanu. Osipovs Lāčplēša dienas svētku nedēļā savai meitai liedzis nēsāt piespraudi ar Latvijas karogu, to nodēvējot par “dīvainu, puvušu asiņu krāsas lentīti”. Osipovs šādu savu viedokli pauda interneta vietnē “facebook.com”. Prokuratūra cēlusi Osipovam apsūdzību pēc Krimināllikuma 93. panta par valsts simbola zaimošanu. Par to var sodīt ar brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu. Tātad par Latvijas valsts karoga zaimošanu draud maigāks sods nekā par Krievijas karoga kāta bojāšanu.

    Ārlietu ministrijas Valsts protokola otrā sekretāre, Latvijas Valsts karoga likuma projekta autore Sintija Stipre uzsvēra, ka šie ir divi pilnīgi atšķirīgi gadījumi. “Karoga kātu nevar uzskatīt par neatņemamu valsts simbola sastāvdaļu. Ja Krievijas karogs būtu tīši plēsts, tad tā būtu pavisam cita situācija. Patriotisku emociju uzplūdā saliekts karoga kāts nevar būt krimināli sodāms noziegums. Pilnīgi citāda situācija ir Osipova gadījumā. Karoga zaimošana ir ne tikai necienīga izturēšanās pret to fiziskā nozīmē, bet arī ar vārdiem un par to draud kriminālatbildība,” sacīja Ārlietu ministrijas amatpersona un piebilda, ka viņa cenšas skaidrot un vērst prokuroru, policistu, tiesnešu uzmanību uz kļūdām, kas pieļautas, izmeklējot ar valsts simboliem saistītas lietas. Diemžēl tik un tā joprojām diezgan bieži rodas situācijas, kad tiesībsargājošās institūcijas līdz galam neizprot tiesību normas vai nepareizi tās piemēro.

    Arī krimināltiesību eksperts Saeimas deputāts Andrejs Judins secina, ka prokuratūra mehāniski piemērojusi likuma normu, neiedziļinoties lietas būtībā. “Dainis Rūtenbergs nav nodarījis tādu kaitējums, lai viņam piemērotu sodu,” sacīja Judins.

    Valsts karoga zaimošanā ir piedalījies arī bijušais Saeimas deputāts Nikolajs Kabanovs, kurš plašākai publikai ir zināms ar savu deguna šņaukšanu Latvijas karogā Valsts prezidentes inaugurācijas ballē. Kabanovs gan to noliedza, apgalvojot, ka esot patriots un karogu noskūpstījis. Toreiz gan neviens īstenais Latvijas patriots pret viņu prasību neiesniedza.

  4. Ieva saka:

    Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa 26. janvārī sāks skatīt Krievijas pilsoņa Maskavas iedzīvotāja Staņislava Razumovska un Latvijā dzīvojošās Ksenijas Ovsjaņņikovas prasību pret Daini Rūtenbergu par Krievijas Federācijas karoga bojāšanu.Prokurore Lapinska (cik zīmīgi, ka uzvārds ir tāds pats kā radio Merkurs raidījumu vadītājam Jurim Lapinskim, kurš izliekas par latviešu draugu) jau konstatēja, ka Rūtenbergs turams aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu, par ko Krimināllikumā paredzēts bargs sods.Razumovskis uzskata, ka bez bojātā karoga vērtības, kas ir 15 eiro, tiesai jāpiedzen no Rūtenberga vēl 60 eiro jeb transporta izdevumi no Maskavas uz Rīgu un atpakaļ.Re kā,Latvijas tiesa atkal tiesā latvieti,kurš krievu teroristiem,kuri ierodas no Krievijas, neļauj ņirgāties par Latvijas valsti!!Redzat, kam kalpo šīs valsts policija un prokuratūra.Nav izslēgts,ka par savu Tēvzemes mīlestību,atradīs arī pantu pret mani, jums jebkurā mirklī.!Esiet uzmanīgi un gatavi!

    —————————————

    Un prokurore Dace Lapinska uz šo prasībām izdabājot piemeklēs bargāko pantu pret Latvieti, kas pat neko briesmīgu nav izdaris… Skumji ka Latvijas Valsts augsta amatpersona nostājas pret Valsts iedzīvotājiem…!!!Cik vēl Saeimas deputātu nolaidības dēļ no komunistu bērniņiem pieņemtie prokurori ir LPSR ģenerālprokurora Jāņa Dzenīša idejiskie mantinieki?

  5. Liene saka:

    Es nevaru izlikties neredzam to, ko es redzu – tie, kuru ģedi te ar tankiem pēc 40tā gada atbraukuši un, kuri te tagad naturalizējas, skaidri pasaka, ka viņi nekad nebūs latvieši, jo to nevēlas. Tas acīmredzot ir zem viņu goda. Līdz ar to naturalizācijas process Latvijā liek stingrus pamatus divkopienu valstij.
    No vārdnīcas: Latīņu natio – cilts, tauta, Sengrieķu ethnos – cilts, tauta. Kāpēc ir jāmanipulē ar svešvārdiem? Varbūt mēs latvieši labāk runāsim skaidrā latviešu valodā, lai saprastu viens otru pēc iespējas precīzāk? Tāpēc jau valoda ir tik svarīga.
    Un vēl – kā var “palielināties latviešu tautas spēks”, ja 40tā gada iebrucēji un psrs kolonisti vēl arvien te atrodas?

  6. Indra saka:

    Tas bija 1988.gada 15.augustā.Kad ierados estrādē, tā jau bija pilna ļaužu, bet cilvēki nāca vēl un vēl. Iespaids bija tāds, it kā visi pulcētos Dziesmu svētkos. Kad estrādē iebrauca vienīgais padomju kabriolets – ZIS 110, kurā stāvēja Eduards Rozenštrauhs, sākās milzīgas ovācijas. Tā tauta sumināja savu komponistu.
    Koncerts saviļņoja līdz sirds dziļumiem.Mazā svecīte, ko turēja rokā Indra, lēja gaismu pār visu komunisma jūgā smokošo Latviju. Šis koncerts pastiprināja un drošināja Latvijas trešo Atmodu.
    Sākot skanēt “Zilajam lakatiņam”, visa publika piecēlās kājās un dziedāja līdzi. Šī dziesma ir karalaika jaunatnes himna, stāsts par mīlestību, par latviešu puišiem, kuri piespiedu kārtā tika ierauti SS leģionā un Sarkanajā armijā.
    “Zilais lakatiņš” ir kļuvis par visas latviešu tautas likteņdziesmu.”
    Atceries, manas tēvzemes tautiet: Ja nespēj savu karogu nest,tad velc kaut vai pa zemi…Īsts latvietis savu karogu no rokām neizlaidīs…Nekad.

  7. Elmārs saka:

    Latviju izvaro komunisti un viņu savulaik ievazātā krievvalodīgo varza. Šāda divkopienu valsts ne pie kā laba nenovedīs – to komunisti, maitas, zina un veido tādu sistēmu apzināti, jo tiem ir pieredze, ka tādās valstīs var netraucēti zagt un laupīt. Pie kam, varturi, pielaikojot likumus, savu labturību gūst no abām, savstarpēji vēsturiski naidīgām kopienām (etnosiem), aplaupot gan vienu, gan otru. No taisnīgas atmaksas nelieši glābjas savstarpēji sarīdot tos, kurus paši pirms tam ir aplaupījuši.
    Man ir dzīves pieredze (1986/88., Azerbaidžāna) par divkopienu valsts sistēmu. Savām acīm esmu skatījis kā veic treniņus kaulu lauzēji no izslavētās Pleskavas divīzijas un dzirdējis kā naktī auro satracināts, bruģakmeņiem bruņots, ļaužu pūlis, pret kuru tika vērsta bruņutehnika un tā, Krievijas impērijas, specvienība.
    Šeit būs video ar abu nesamierināmo pušu (etnosu) viedokļiem ar politologa komentāru (pievērsiet uzmanību tam, ka iniciators tālaika masu slepkavībām bija – komunisti, kuri joprojām nav tiesāti):
    https://www.youtube.com/watch?v=nDlK-62r9ok
    Ar to es gribu pateikt, ka es nesaskatu par iespējamu izveidot stipru, vienotu valsti, ja tajā ir divkopienu sistēma, jo katrs etnoss valsti mēģina veidot tikai tam vēlamā virzienā. Latvijā saimnieko komunisti un to dedzīgie līdzskrējēji, kuri noteikti vēl ir jātiesā gan par latviešu deportācijām, gan par citplanētiešu importēšanu no Krievijas impērijas plašumiem.
    Te ir par vienu importa produktu, kurš ir par stulbu, lai saprastu, ka nevar savienot nesavienojamo:
    http://www.delfi.lv/news/national/politics/usakovs-tiecas-iziet-arpus-etniskas-politikas-ramjiem-atzime-new-york-times.d?id=45338362
    Un tikai patiess, miermīlīgs komentārs :
    « Ernis Purnis
    13.12.2014 03:11
    ušakam
    13.12.2014 02:01
    Kauns, ka mātuška nejēdz iemācīties LATVIEŠU valodu – tās Valsts valodu, kur viņas vecāki kādreiz iemaršējusi. Viņai būtu jāskūpsta šīs Dievzemītes zeme pateicībā, bet nē, sinoks cenšas Latviju pārvērst par krievu sādžu ar legāliem spirķikiem sigaretām u.c. “ekstrām”. Kā bābuška komunicēs ar savu vnuku? Skaidrs, ka PO RUSSKI. Ne viņai krievu tautas, ne latviešu tautas tradīcijas. Un tādu STRUTOJOŠU AUGOŅU mūsu brūkošajos guļamrajonu namos pārpārēm. Un 9.maijā viņi ar tizlām, krasnajām gvozģikām spiežas pilnos tramvajos, lai pateiktos saviem senčiem, kas okupēja šo zemi un no bada Krievijas atveda uz bagāto Latviju. Vecākie ļaudis vēl atceras, kā 1940.gadā duņas naktskreklos devās uz virsnieku nama “balli” un padzērās no waterklozetiem, brīnijās par galda dakšām un salvetēm, pufaiku un vaļenkus sauca par savu tautas tērpu, nezināja , kas ir tualetes papīrs, bet par tualetēm vēl gadu desmitus uzskatīja katru tukšu telpu, parku vai ēku utt.!
    Un visa tā minētā dēļ tie ir ieķērušies kā ērces Latvijas , Baltijas zemē, ko varētu saprast, zinot no kādas bada un lopiska idiotisma elles tie izmukuši bija. Bet to, ka tie neciena šo iespēju, ka negrib būt pateicīgi, būt lojāli – par to tos ir likumīgi un taisnīgi jāizvada PROM ! »

    Nav man pieņemama situācija, kad latvieti Latvijā tiesā par okupantu impērijas varas simbola izraušanu no mūsu valsti nicinoša radījuma ķetnām. Trakāk jau vairs nevar – kriminālsods par savas valsts aizstāvēšanu. Kādas valsts un kādu likumu vārdā strādā DP, ja pār Latviju sāk brīvi plandēt trejkrāsainais fašistu karogs?

    Dainim Rūtenbergam:
    https://www.youtube.com/watch?v=gfe2r2QhqSo

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Gribu informēt par Latvijas tiesu sistēmas pērkamību.

    Ne tikai tiesnese Cence taisīja apzināti pretlatvisku, pretlikumīgu spriedumu Ilmāram Drullim un Vilim Kalējam- Latvijas patriotiem, Rīgas Latviešu biedrības priekšniekiem, lai nepieļautu Māmuļas darbību pēc tās likumīgajiem 1938. gada statūtiem. Man kļuvis zināms Rīgas Latviešu Biedrības aktīvista traģiskais dzīves stāsts!

    Ceru, ka materiālus publicēs tautā pazīstama latvju kultūras darbiniece, kura cels pamatotu apsūdzību kolaborantu pretlatviskajiem tiesnešiem.

    Šī pazīstamā personība 1992. gadā bija augstā vēlētā amatā Rīgas Latviešu biedrībā, kuru komunisti brutāli iznīcināja 1993. gada 18. februāra naktī.

    Apsūdzība būs vērsta pret tiesnešu pretlatviskajiem, necilvēcīgajiem spriedumiem.

  9. Miervaldis saka:

    Jā, attēlā redzamie sūdi tik tiešām ir pelnijuši briesmīgas beigas, bet kā būs ar spekulanti, afēristi ķemeru trakonama vadītāju Aigu Hohfeldi, kura sēž uz aplaupīto Latviešu naudas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *