E. Finks par Latvijas nākotni.

Eižens FinksIzlasot profesora Hadsona (iepriekšējais raksts) teikto par Latviju un Latvijas ekonomisko politiku, neviļus nāk atmiņā grāmatā “Rīgas gaišreģis Eižens Finks” rakstītais:

Pareģojumi par Latvijas un Krievijas nākotni. Tā ir grāmatas 347. lapaspuse.

….Finks vairākkārt runāja par Krievijas nākotni. Reiz viņš teica: “Kā reiz sabruka cariskā Krievija, tā sabruks komunistu Krievija…”

Vēl citreiz Finks ierunājās par Krieviju: “Tu pats redzēsi (uzrunāts tiek grāmatas autors) -varenā Krievija sabruks kā kāršu namiņš… . Pēdējās Krievijas robežas es redzu tikai ap Maskavu, Ļeņingradu un Baltkrieviju. Tur paliks visi lielie mahinatori, kuri negribēs strādāt, un viņi kļūs pēdējie nabagi. Tad meklējot labāku dzīvi, krievu tauta izklīdīs pa visu pasauli”. Vēl kādā reizē Finks ieteicās: “Es redzu, ka Maskava nogrims… . Būs milzīgs sprādziens, kas satricinās visu Krieviju. Miljoniem cilvēku aizies bojā.”

Tad viņš starp citu bilda: “Tu vēl tik daudz pieredzēsi. Tu redzēsi, ka pasaule Latviju atkal atzīs kā brīvu valsti. To sākumā arī pieredzēsi tepat Arkādijā. Tu iesi caur parku: tu būs atkal Latvijas karogs, cilvēki. Tur runās tie, kas bijuši izsūtīti un atgriezušies… . Tur tu dzirdēsi par to, cik daudz savu cilvēku latviešu tauta krievu varmācības dēļ zaudējusi. Es tev varu pateikt to skaitli. Tas ir ap 200 000.”

Patiesi, 1988. gadā es gāju gar Arkādiju, tu bija sapulcējušies daudz cilvēki. Runāja tieši par to, kas nodarīts latviešu tautai !

Dažreiz Finkas arī stāstīja sīkāk savus nākotnes pareģojumus…. “Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību.Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības.Tad- es nevaru pateikt, kā tas iznāks- bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens- krievi un visi svešie dabūs braukt prom”… .

Es jutu, ka mans pienākums bija to visu pastāstīt cilvēkiem. Tā arī Eižens Finks man toreiz vēlēja. Šis laiks nu pienācis.

Stāstījumu pierakstīja Gunārs Birkmanis.

=======================================================

IMGP0974Varam uz to visu noraudzīties ar skepsi, bet līdz šim visi E. Finka pareģojumi ir piepildījušies. Kā redzam, E. Finks ir arī novēlējis Birkmanim, kad pienāks laiks, pastāstīt latviešu tautai viņa pareģojumus.

Šajā tumsības un bezcerības laikā, Finka pareģojumi latviešu tautai dod tomēr kādas cerības uz labāku nākotni.

Katrs nelietis saņems to, ko viņš pelnījis. Tāpat arī katra nelietīga tauta nepaliks nesodīta. Ja mēs “ieskatāmies” Finka pareģojumos un Bībelē rakstītajam par PĒDĒJIEM LAIKIEM, tad mēs ar pārliecību varam teikt, ka krievu un žīdu tautu VĒSTURE ir beigusies. Tos asins darbus, ko šīs divas tautas ir veikušas pret citām tautām, Dievs nav atstājis bez ievērības.

Pareģis Finks nebija šarlatāns, viņa pareģojumiem varam ticēt.

Kad dibināju H-86 grupu, es vadījos no pareģojuma, kuru speciāli pēc daudziem gadiem atstāstīja tieši man, lai es to īstenotu. Es darīju to, kas man bija jādara, ko man lika darīt un viss īstenojās. Tā bija un ir neizprotama ATGRIEZENISKĀ SAITE ar pagātni. Es arī šodien daru to, ko man liek darīt. Tas ir grūti vārdos izskaidrot, bet tas tā ir. Es zinu, ka latviešu tauta reiz būs Brīva un kļūs Varena. Varenība izpaudīsies Viedumā, nevis brutālā varmācībā, kādā šodien izpaužas žīdi un krievi.

Visi ļaunie un melkuļi tiks bargi sodīti. Neviens noziedzīgs darījums pret latviešu tautu netiks atstāts nesodīts.

Čekas maisi tiks atvērti un visi saņems savu tiesu. Sākot no Godmaņa un beidzot ar Rožkalnu… .

L.Grantiņš            25.07.2010

You may also like...

78 komentāru

  1. Miervaldis, garāmgājējam saka:

    Es nezinu, KO saka pašu tautas gaisreģi, jo redz valdībiņai nav naudas, ar ko viņus atbalstīt!Viņiem tik naudas kabatās pietiek!

  2. Miervaldis, saka:

    Es atbildu Arejam, un tam pašam maitam (!), kad ja esi krievs, tad, ja nepatīk Latvji – vācies uz savu etnisko dzimteni!

  3. 1987 saka:

    Hadsons ir ienaidnieks. Lūdzu nelikt vienā rakstā ar cienijamo Finku.

  4. xyz saka:

    hi-hi…interesanti bija palasīt komentārus. Mans uzskats ir tāds, ka Latvija brīva netiks tik ilgi kamēr Krievija nesabruks, jo taisnība jau ir te dažam labam komentētājam, ka Krievija nepieļaus dekolonizāciju šeit un arī EU un USA nepalīdzēs Latvijai. Bet paskatoties pēdējos notikumus Krievijā – postošie ugunsgrēki un ja vēl pēc karstā laika beigām tam sekos viesuļvētras, tad Krievijas ekonomikai iestāsies ļoti smagi laiki. Un, vai tas viss netuvinās Krievijas sabrukumu????? Un tikai tad Latvija kļūs patiesi brīva!!!!!

  5. black_joker saka:

    XYZ- ja tu uzskati, ka šāda veida problēmas var sagraut Krievijas ekonomiku, tad nu rūgti maldies. Reāli krievija var sabrukt tikai vienā gadījumā- dalienu republikas kļūst tik ekonomiski un politiski spēcīgas, ka var rādīt Maskavai pigu. Maskava protams dara visu, lai tā nenotiktu. Šobrīd Tataristāna, Jakutija-Saha, Baškortstāna ir trīs stiprākie vaļi dalienu republiku vidū un Tataristānā pat ļoti stipra ir nacionālā kustība, lai atjaunotu Volgas bulgāru un tatāru kultūras, nostiprinātu valodas. Tā kā šiem 3 vaļiem ir milzīgi resursi, tad Maskava flirtē ar šo republiku valdībām, manipulē ar politiku un virza prom no neatkarības idejām. Šobrīd centrālā vara Krievijā ir stipra, armija stipra un politika stingra. Tādēļ arī nav diskusiju par dalienu republiku brīvlaišanu, jo neviens Krievijai to pat nedomā piedāvāt. Un pat aizejot dalienu republikām paliks pāri milzīga valsts ar milzu resursiem un lielu iedzīvotāju skaitu, jo nu Sibīrija tā kā neatšķelsies no Eiropas Krievijas. Protams, ja iedzīvotāju skaits Ķīnā izaugs teiksim līdz 2 miljardiem pēc gadiem 100, tad pastāv iespējas, ka ķīnieši Sibīrijas lielāko daļu vienkārši kolonizēs tāpat kā amerikāņi 19.gadsimta vidū Meksikai piederošo Teksasu un apkārtējās teritorijas, kur bija meksikāņu gubernators un zaldātu nodaļa, bet bija ļoti maz iedzīvotāju un tie paši pa lielai daļai indiāņi. Un pēc kolonizācijas kolonisti pieprasīja pievienoties USA, kas arī pēc īsa kara pret centrālo Meksikas valdību notikās. Sibīriju nākotnē varētu kas tāds sagaidīt, jo ķīniešu militārais spēkas ar aug dienu no dienas un ar miljoniem lielo ķīniešu armiju nu tā kā neviena lielvara negribētu saķerties, jo bez zaldātiem ir arī moderna tehnika un ieroči.

  6. Duda saka:

    Mūs gaida arābu imigrācijas vilnis! Apsveicu! Mīliet krievus!

  7. Balss saka:

    Mūs neatbrīvos un laimīgus nepadarīs, kāds nezināms spēks vai konkrēta valsts! Tikai mēs paši, kā vienota tauta, ar vienotu kodolu un nesavtīgu mērķi, varēsim atgūt to, ko citi mums atņēmuši un turpina darīt!Mans ceļš ir Piedošana un ticība savai tautai, bet brāļa ceļš nav gaismas ceļš un viņš paņems to, kas pienākas viņam…..

  8. koma saka:

    kaut kāds fēleris Finkam sanācis- komunisti jau valda 22 gadus un neizskatās, ka kaut kas viņiem varētu notikt, Finks min savā pareģojumā “Tas ilgs vairākus gadus”, kaut kā ievilkušies tie gadi, bet to, ka latvieši ir pataisīti pliki un nabagi- tas gan tiesa.

    Admins
    Vai tad savādāk var pasacīt ?
    Tas ilgs līdz tam brīdim, kad latvieši tiks pataisīti pliki un nabagi.
    Tagad tas brīdis tuvojas…. .
    Protams, mums visiem gribētos, lai nelieši ātrāk saņemtu “savu tiesu”.
    Bet,- nenervozē,koma, un nesteidzini Likteni(šinī gadījumā Dievu), jo vis notiks tā, kā tam jānotiek.
    Sātana kalpi tiks fiziski iznīcināti !

  9. CUKURFABRIKA saka:

    RE CIK ĀTRI AIZGĀJA NINISTRS ROZE.LIELAKAIS LABUMA GUVĒJS.

  10. RX-7 saka:

    Nu ko – saakas paregjojuma piepildiishanaas laiks. Karsh Ukrainaa, manupraat, ir “peedeejais piliens” tai kausaa, kas liks Krievijai sabrukt kaa “milzim uz maala kaajaam”. Kas leeni naak, tas labi naak. Un Latvieshu tautai shaada sabrukshana viennoziimiigi naaks tikai par labu – tikliidz Krievijas, kas sponsoreetu Latviju pavaldiijushos, vairs nebuus, muusu valsts varees attiistiities taa, kaa tai jaaattiistaas. Mani vien fascinee Finka speeja ne vien redzeet, bet tieshi pateikt tik ziimiigas lietas: savilkt kopaa Krievijas un Izraeelas galu. Peedeejaa laikaa pa Eiropas zinju agjentuuru pirmajaam lapaam izpletushaas un cirkulee vien divas teemas: ar Krievijas atbalstu (ja ne pashu Krievijas militaaristu) notriektaa pasazhieru lidmashiina Ukrainas / Krievijas pierobezhaa, un Izraeelas armijas rakjeshu uzbrukumi Gazas joslaa kaa arii palestiinieshu raidiitaas rakjetes, kas kriit netaalu no Telavivas lidostas (atcelti ASV un daudzu citu valstu lidsabiedriibu, tai skaitaa AirBaltic, reisi uz Telavivu)… Manupraat, tas laiks ir klaat.

  11. MAREKS BUDA MITRA saka:

    2014 gads ira kad mazliet bija DIEVU KARI ,bet vissi Dieviņi apvienojās unsaglāba planētu Zeme un Manu mīļo Mammīti SAULĪTI!Ja Jūs zinātu cik daudz vērtību Mums ira,bet cilvēciņš posta,protams ne vissi!Es MITRA saku CILVĒKAM NEBŪS POSTĪT UN ĒST LĪDZĪGO! SVĒTS IRA ŪDENS ZEME GRAUDIŅŠ BITĪTE UN MANA SAULĪTE!Skataties kur kāju liekat ,tur varbūt ira kāds maziņš kurš ļoti mīl šo Pasaulīti!Un vēl Cilvēciņu saimītē arī ira ļoti svēta radībiņa ,viņu sauc BĒRNIŅŠ!Veltiet viņiem daudz mīļas ,pamācošas lietiņas ,bet neviss varmācīgas lietas tv un datorā!Uz planētiņas Zeme vardarbībai nebūs izredžu pastāvēt,jo ES nevēlos vardarbību un vissi Manējie arī nevēlas vardarbību!VEIKSMI

  12. Arturs saka:

    Krievija gatava pārdot Ķīnai kontroli pār stratēģiskajām naftas un gāzes atradnēm! 2015.02.27.
    Šķiet viss uz iet uz Finka pāreģojuma realziēšanos.

  13. latviete saka:

    Ta diena ir situsi savu stundu un tas notika 2015 gada 13 novembri Francija.
    .
    .
    .
    Admins
    Tas vél nav sákums, bet dríz… .

  14. Arnis saka:

    Finka pareğojumi, tiešām, dod cerību…
    .
    .
    .
    Admins
    Viņš ir vienīgais īstais gašreģis un tāpēc par viņu netiek runāts pilnīgi nekas… .

  15. lachplesh saka:

    Pirms gadiem,kad tikko ienāca pirmie amerikāņu kareivji rādās sapnis. Latviešu tautas basketbola izlase spēlē spēli ar nezināmu pretinieku, bet tas ir aizdomīgs. Enerģētiski pats sātans spēlē pret latviešu tautas basketbolistiem. Spēle rit uz beigām un ļoti smaga,depresīva, par katru sekundi dreb ikviens, jo izšķir pilnīgi it visu. Latviešu tautas basketbolisti spēlē baltās drēbēs. Pretinieks sejā nav redzams, bet pēdējā sekundē tiek iemests TREJACIS, kas izķir pilnīgi IT VISU. Līdzjūtēji momentāli pilna zāle pieceļās gavilēs BALTĀS DRĒBĒS ar ZELTĪTIEM fotoaparātiem fotogrāfēt izšķirošo TREJACI. Nelabais gars nozuda latviešu tautas basketbolistu uzvarēts. Pamodos ar savdabīgu asaru, kas izlīda uz āru un aizdomīgi es šo sapni saprotu, kā notiekošo apkārt mums. Vai var paļauties tikai uz Finka pareģojumu ? PAŠIEM ARĪ IR JĀCĪNĀS PAR SAVU POZĪCĪJU SAVĀ TĒVU ZEMĒ !!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Labs sapnis !
    Sātanisti tiks sakauti un tad mūsu logos beidzot iespīdēs saule.
    Tā būs mūsu tautas gaviļu diena !!!

  16. Vilnis Strauts saka:

    Pareģojums. Aptuveni 300 cilvēku kuri ir dažādu profesiju pārstāvji no dažādām Valstīm abgalvo, ka Krievija neatdzims kā ticībnieki,bet kā varas kāri tie nonāks pie soda un zaudēs visu. Ir zināms ka Krievijai pieder nafta,ogles,gāze kuras maz izmantotas, ( daudzām valstīm būtu pat izdevīgi iznīcināt Krieviju, lai iegūtu papildus izejvielu, uz doto momentu Krievijai neskartās atradnes , bet tas nenotiks ). Krievija iespējams zaudēs Sibīriju ar tās labumiem, bet tauta paliks. Tieši tad Latvijā atdzims senās domāšanas veids kas izmainīs pasaules uzkatus, bet palikusī Krievu tauta atbalstīs to. Vairāk jādomā cilvēkiem kā varētu izglāpties no globālām katastrofām. Kādas Valstis ekonomiski kritīs, Krievija, USA, UK, Vācija, dinvid valstis. Kādas Valstis ekonomiski pacelsies, Ķīna,Norvēģija,Zviedrija un Eiropas apvienotās Valstis pēc pārformēšanās nostabilizēsies. Latvijā ekonomisko pacēlumu sasniegs, jaunu laksaimniecības produkta audzēšana, apvienosies zinātniskā doma un tiks atklātas jaunas iespējas normālai Latvijas ekonomiskai dzīvei, kur rūpes būs vairāk uz Latviešu etnisko tautas daļu, radīsies apstākļi kuri pierādīs ka daudzi īpašumi nelikumīgi iegūti un nav notikusi zemes, īpašumu sadale par labu Latviešu tautai.Ja pat ņem pilnīgu taisnību, tad no 100 % Latviešu ģimenēm vismaz 65 % nav sava īpašuma Latvijā. Viens Polis Anglijā man pateica: ” Tava ģimene pārcēlās uz Angliju ne dēļ labākas dzīves, bet dēļ tā ka tavas Valsts vara neatzīst tavu Latviešu ģimeni un izdzina, kaut arī neformāli bet izdzina no Latvijas un tā tas notikās ar dudzām ģimenēm. Jo gan Polijā gan latvijā valda korumpēti cilvēki kuriem maz interesē Latviešu tautas pamat cilvēki, vairāk kā svešai tautai izpalīdzēt. Mums Krievalodīgie nemaz nezina kas ir Latvietis un tā būtība Latviskā vidē, nemaz nerunājot par viņu ētiku un kultūru Latvijā, kura pārklājas kā rēgspārLatviešu ētiku un kultūru.

  17. sivrA saka:

    Es kādreiz jutos tik nabags, un pamests… mana mamma mani apdalīja, sadalot īpašumus starp maniem brāļiem. Es patiesi jutos ļoti slikti. Pats biju nopircis dzīvokli, to man atņēma mana mamma, ar viltu. Un atkal esmu bez nekā, dzīvojot īrētā dzīvoklī. Bet šodien jau jūtos bagāts, jo man aug mani trīs bērni… Man sāp tas, kas šodien notiek ar manu Latviju, bet esmu jau iemācījies skatīties tam visam pāri. Skaisti ir ticēt, ka būs labi viss, arī uz zemes, arī Latvijā. Bet, diemžēl, vajag gatavoties tam ļaunākajam scenārijam. Mani mīļie: lūdzu, lūdzu, domāsim par savu dvēseļu glābšanu! Es Jūs visus mīlu!

  18. Normunds saka:

    Visiem komentētājiem un adminam īpaši!
    Draugi! Lūdzu apmeklējiet psihiatru! Vismaz savu ģimenes ārstu! Pārbaudiet vai jums nav šizofrēnija. Tā ir briesmīga kaite ja laikus netiek ārstēta.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai runā no pieredzes ?
    Cik var secināt, tad neesi laicīgi apmeklējis savu ģimenes ārstu…. .
    Varbūt, ka pie ielaistas slimības ķirurgs var līdzēt… ko ?
    Veiksmi un labas zāles tev Jaunajā gadā, vēl Admins un pārējie !

  19. Esso saka:

    sivrA says:
    2017. gada 18. augusts 20.26

    Es kādreiz jutos tik nabags, un pamests… mana mamma mani apdalīja, sadalot īpašumus starp maniem brāļiem. Es patiesi jutos ļoti slikti. Pats biju nopircis dzīvokli, to man atņēma mana mamma, ar viltu. Un atkal esmu bez nekā, dzīvojot īrētā dzīvoklī. Bet šodien jau jūtos bagāts, jo man aug mani trīs bērni… Man sāp tas, kas šodien notiek ar manu Latviju, bet esmu jau iemācījies skatīties tam visam pāri. Skaisti ir ticēt, ka būs labi viss, arī uz zemes, arī Latvijā. Bet, diemžēl, vajag gatavoties tam ļaunākajam scenārijam. Mani mīļie: lūdzu, lūdzu, domāsim par savu dvēseļu glābšanu! Es Jūs visus mīlu!
    __________________________________
    Redzi,tauta jau ir pieradusi pie tā,kas notiek Latvijā…un saeimā cūkas zin,ka tauta klusēs..bet tikai cik ilgi?? Kam tā īsti ir jānotiek??? Nu tā pa lielam????

  20. Esso saka:

    Sāpe ir liela,un kas atbildēs par izpostīto Oliņkalnu,kurā dzīvoja latgaļi un sēļ???kas atbildēs par Staburagu,Staburags bija viens no izcilākajiem Latvijas dabas pieminekļiem.Iepretim Kokneses pilsdrupām bija Priedes krogs.kas iznīcināja Latvijas divas pilsētas pie Kokneses Pils????Žīdi,cionisti!!

  21. normundiem saka:

    “normundi“! (Uzrunāju daudzskaitlī, jo šim “diagnostiķim“ līdzīgu, kā mēdza teikt seriāla Helenčiks, ir čupiem.)

    Diagnozes visiem visriņķī parasti stādot ļautiņi, kurus bezmaz jau piebeigušas paša diagnozes. Viņus beidzot nost mūžīgais satraukums no tā, ka viņi redzot citos tieši to, kas esot pašā. Tā jau gadiem ilgi cilvēkus cenšas pārliecināt spečuki, kam esot papīri par psihes un prāta lietām.

    Ir spečuki, kuri atkal prāto, ka bez šīza šai pasaulē vairs neesot neviena. Bet nu – tā sacīt jāsaka, racionāli domājot – šīzs no šīza vienmēr atšķirsies. Tāpat kā mēs visi – cits no cita atšķiramies.

    Galvenais – mazie mīļie normundi, zināt, ka ir diagnozes, kas ir kuda smagākas par šizo. Un tās ir zaglība, blēdība, melība, lielība, liekulība un čupiem tām līdzīgu. Vienam konkrētam normundam,bija gadījums redzēt, ir visas no minētajām. Ļaunākais – ka no šīza smagā formā var arī nomirt, bet no uzskaitītajām ļaunākajām mirst blakusesošie, nevis sirdzējs.

  22. nunu saka:

    latvijai palikushi 4 gadi=laimiigs buus tas kursh nav dzimis,paareejiem elle tas liksies paradiize…..bet ir arii iespeeja to visu labot -vieniigais ka tas kas to speetu nav dzimis .bet ja piedzims nepasspees?????

  23. Sapņu Vabole saka:

    Ir 2022. gada 4 marts. Jau desmitā diena, kopš sācies Ukrainā karš. Cik nav bijis pareģu, cik pūšļotāju, bet šo te tā arī neviens nekad nekur nav paredzējis. Pat dažas dienas pirms tas viss sākās, nevienam pat prātā neienāca, kāda būs notikumu gaita. Neviens, pat ne Finks, nav spējis paredzēt pareizi to, kas notiek un kas notiks.

  24. Edzis saka:

    Viss vēl priekšā:
    “Pēdējās Krievijas robežas es redzu tikai ap Maskavu, Ļeņingradu un Baltkrieviju.”
    “Es redzu, ka Maskava nogrims… . Būs milzīgs sprādziens, kas satricinās visu Krieviju. Miljoniem cilvēku aizies bojā.”

  25. Monch saka:

    Tieši tagad sāk piepildīties.

  26. Alnis saka:

    Nu tad beidzot tas sāk piepildīties, žēl, ka jācieš nevainīgiem Ukraiņiem, bet mēsliem drīz būs gals.

  27. Eidi! saka:

    Tas pareģojums par Maskavas nogrimšanu un sprādzienu visdrīzāk bija par kuģi. Bet piepildījās!

  28. ->Eidi! saka:

    Uz Maskavas nebija miljoniem krievu. Tas pareģojums ir sasaistīts ar citu pareģojumu un Maskavas ģeogrāfiju, zem kuras atrodas pazemes jūŗa. Var pat atrast interesantu yt video par to, ka netālu no Maskavas reģionā grimst vesela pilsēta.
    Ja nomet atombumbu uz Maskavu(un uz to viss iet, jo ja Putins dzīvo bunkerī, tad stratēģiskais – arī kodolieroču vadības centrs atrodas Maskavā, kas to padara par loģisku un leģitīmu mērķi kodoltriecienam kodolkaŗa situācijā), tad tās vietā paliek bedre, kas aizpildīsies ar ūdeni. Maskava – baltu izcelsmes vārds ar nozīmi mitra vieta un tur bija pilns ar purviem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *