A. Balts. Vēlreiz par Eiženu Finku.

Eižens Finks

Rakstītais LRTT par mūsu slaveno gaišreģi Eiženu Finku lika arī man atcerēties, ka arī es esmu viņa pareģojumus uzzinājis nevis kā parasti pēc notikumiem, bet gan krietni pirms, kas man vieš īstu pārliecību par šī vīra izredzētību un nemaldību.
Foto: E. Finks 1950tajos gados.

Tas notika jau pasen 1986. gadā, kad manā darbavietā Jūrmalā kāds pastāvīgs darbavietas apmeklētājs pastāstīja, ka viņa māte ir dzīvojusi kaimiņos slavenajam Finkam un tas esot viņai pareģojis, ka Latvija būs brīva tad kad gadu cipari būs vienādi no abiem galiem, atkal Ulmanis būs mūsu neatkarīgās valsts prezidents un visur plīvos sarkanbaltsarkanie mūsu nacionālie karogi, būs vēlāk sieviete prezidenta vietā, būs šķietami labs tautai laiks, tad ļoti slikts laiks. Komunisti atkal visu izputinās, nomocīs atkal latviešu tautu, bet tad vēlāk nāks ilgi, gari miera un uzplaukuma gadi un Latvijas tauta būs laimīga. Toreiz, drūmajā un bezcerīgajā 1986. gadā, tas manām ausīm skanēja, kā Paradīzes mūzika. Tā visa teicējs bija ļoti nopietns cilvēks un nešaubījās par to, ka tā arī būs, kā Finks viņa mātei teicis. Arī es vienmēr dziļi sirdī biju visu laiku jutis šādu pārliecību, ka šāds barbarisks milzis uz māla kājām nevarēs ilgi apspiest manu tautu, jo visur un visi kurnēja un lādēja PSRS un tās idiotisko, senilo vadību, gan krievi paši, gan visi citi viņu okupētie vai vardarbīgi asimilētie. Mums abiem bija tikai neskaidrs, kā varēs atkal Kārlis Ulmanis augšāmcelties, un vadīt atkal nacionālu mūsu sapņu valsti- kāda tā likās pēc senču, radu un tautas nostāstiem par mūsu brīvvalsts dižo pagātni.
To, ka tāds mankurts pirtnieks rumpītis(G.Ulmanis), tiks Kremļa un mūsu komunistu “izrakts” un iebāzts augstajā krēslā, un tur grozīsies, kā vēja rādītājs kremļa pūtienos. To, protams, pat nosapņot nevarējām neviens tolaik. Bet jau tuvā sapņa piepildījuma izjūta par beidzot brīvu Latviju spēcīgi atausa man 1987. gada 14.jūnijā pie “riteņbraucēju” sacensībām ap Brīvības pieminekli.
Arī visas lietas, ko Finks bija pareģojis stāstītāja mātei un tās radiem esot vārds vārdā piepildījies, un viņš neesot pat dzirdējis nevienu gadījumu, kad Finks būtu ko aplam vai nepareizi pateicis. Un arī es nekad neesmu ne no viena dzirdējis par Finka kļūdām vai nespēju pareizi ko pareģot. Viss ir piepildījies un arī piepildīsies, nav šaubu, bet tas nenozīmē sēdēt rokas salikušiem un gaidīt, ka valsts pati atbrīvosies no zagļiem, mafijas, okupantiem, un uzsāks ekonomisko augšupeju.
Nu nenāks tas jaunais laiks, ja tauta – ja mēs paši to nevedīsim! Mums, nepagurušajiem, kā tautas dzīvajam garam ir jāpanāk noziedznieku, valsts nodevēju, slepkavu, amorālu neliešu taisnīga notiesāšana, konkrēti- Taisnīguma atjaunošana! Neviens cits mūsu vietā neuzsāks un nenovedīs dekolonizāciju līdz loģiskam nobeigumam, neviens cits mūsu vietā neievēlēs valdībā blēžu, kolaborantu un zagļu vietā godīgus un krietnus pilsoņus, kuriem vissvarīgākā būs latviska un plaukstoša mūsu Tēvzeme, nevis savas kabatas vai savas firmas intereses. Eižena Finka pareģojums ir mums tikai providences bākuguns, kas rāda, ka Visvarenā Radītāja pastāvošais un mūžīgais Taisnīgums ir mūsu pusē. Mums pie tā jāturas, jāpalīdz Gaismai un Taisnīgumam pārklāt Latviju, Baltiju, un atjaunot Tiesisku- patiesi Brīvu mūsu latviešu valsti.

========================================================================================================

IMGP0974Paldies Balta kungam par atsūtīto vēstuli. Šajos tumsības laikos E. Finka pareģojumi latviešu tautai ir kā mazs cerību stariņš dziļajā un, kā mums liekas, bezgalīgajā naktī. Šodien Antikrists ir sasniedzis savas varas kulmināciju. Viņam pašam liekas, ka viņš ir neuzvarams un neatvairāms, ka viņš visus ir uzpircis vai iebaidījis, bet nepaklausīgos aizsūtījis pāri šīs pasaules “slieksnim” ! Bet te kaut kāds tur Finks no pagātnes, visuvarenajam Antikristam, uzdrošinās “jaukt plānus”.
“Un viņa vārds ir 666” !!!

Aiz šiem trijiem sešiniekiem slēpjas neviens cits kā žīdu CIONISMS. Jā, nežēlīgs, varaskārs, asinskārs, divkosīgs, melīgs cionisms- boļševisms- žīdisms. Tas bija jūdaisms, kas radīja boļševismu- komunismu.

Komunisti ir tie paši bezdvēseļu cionisti.

Vai kāds ir sastapis kādu pēckara komunistu, kurš ir aizstāvējis latviešu tautu ? Nē, tādu nav. Ir tikai slepkavas, zagļi un meļi brigmaņa, godmaņa vai petera izskatā. Tie ir civilizācijas un latviešu tautas padibenes.

Visi, kuri ir iestājušies komunistiskajā partijā pēc Latvijas okupācijas, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tiks bargi sodīti. Viņi visi taču zināja par kriev-žīdu pastrādātajiem noziegumiem pret Latvijas valsti un latviešu tautu.

Garīgā un fiziskā pasaule ir cieši saistīta. Eižens Finks arī no “tās puses” palīdz latviešu tautai tikt vaļā no šiem komunistu asins suņiem. Kā ? Nu vienkārši, ar saviem pareģojumiem. Kādreiz Hitlers arī esot solījis Finku pakārt aiz kājām par viņa pareģojumiem, bet Staļins liedza viņam šo prieku, deportējot Finku uz Sibīriju. Finks nebija nedz šarlatāns, nedz arī KGB radītais pareģis, kādi ir(bija) Kašperskis vai vēl tur kādi Globas, kuru vāvuļojumi nav piepildījušies ne par mata tiesu.

31.07.2010                                   LRTT

You may also like...

31 komentāri

  1. Miervaldis saka:

    Par to, kad mums pašiem jāved Latvija ārā no mēsliem, tur raksta autoram 100. punkti taisnība!Tikai ar piebildi, kad mums vajag savu vadoni, savu ķēniņu, jo pelēka ļaužu massa ir kā bez galvas, un tieši tādēļ jāizvēlas gudrāko, no to vidus!Bet šķiet, kad Fiņķis vadijies pēc savas valsts apstākļu konteksta, tādēļ viņa runa (ne pati doma), ir nedaudz neprecīza!Fiņkis bija lielo ļauno impēriju ienaidnieks, bet mazo, un apspiesto valstu draugs!Gaidam – gaidam – ko pasaulei atnesīs pašu gara darbinieki!

  2. Arejs saka:

    Tik naiva un tukša muldēšana,šitam baram gaisma nekad neuzspīdēs.
    Vai tad nav vēl mammas kas zina par Finku,ar vienu mammu nepietiks.Mūsu
    gudrie un lielie vīri tak varētu visu pasauli izvest saulītē,kur tad ir
    un kāpēc kavējas ķēniņi.

  3. garāmgājējs to Arejs saka:

    Izlasi rakstu un tad bauro. Teikts, ka viss tāpat nenotiks. Pašiem jāpieliek roka. Protams, zinot, ka esi urlisks bandīts, tad skaidrs, ka tu vēlies, lai gaisma te nekad neuzspīdētu, ne tā, bandīt?

  4. Arejs saka:

    Garāmgājējs taču ir latvietis,ļauj tik varu viņš visu pasauli
    (kā Finks saka)novāks.

  5. pamela saka:

    pATĪKAMI LASĪT TO.KO TAVA SIRDS VĒLAS,bet…bet REALITĀTE IR GLUŽI TRAĢISKA,KA NU JAU NE TIKAI kruki,paideri ,gORES-KREITUSIENES UTT.,BET pat VĪRI ar LU ordeņlentēm atļaujas apšaub īt Latvijas latviskumu un ķērc pēc KRIEVISKUMA un VIŅU vērtību sargāšanas.Teivāns uzdrošinās latv iešiem piedraudēt ar krievu okupantu pūļa ,pie Staļina locekļa,iespēju uz “BUNTU”par savām okupantu “tiesībām”Okupētajā/vēl arvien!/ Latvijā.Viņa murgi,ka jāņem vērā politiskā realitāte vēlēšanās?!Idiots ko tādu neizdomās,JO KREMĻA SUŅI šaņem ar visām superaģitācijām tik cik spēj to dabūt un ne VAIRĀK.Ja Teivāns un Co grib ko vairāk,tad kā PSRS laikos ,ir JĀPIEDRAUD balsot par SC,PCTVL.Un ja vēl mēs še klāt pieliekam SAB Kažociņu,kurš arī satraucies,ka mēs redz nebalsojam par kremļa salašņām un nelaižam šos pie varas Latvijā,tad Zatleram atliek braukt uz Maskavu ar Kirhenšteina lūguma kopiju par uzņemšanu NVS/ labot no PSRS/.Lemergs jau arī ar mieru iztirgot Ventspils naftu krieviem par savu brīvlaišanu./UN L.G. viņu tā slavēja par “īstu”letiņu,kurš neatdošot trubu Kremlim!/
    LRTT par tiem komunistiem es nu gan nepiekrītu,JO vienu īstu letiņu varu nosaukt — BERKLAVS.Droši,ka gan jau bija arī citi.
    Iesaku negānīties savā starpā,jo krievam to tik vien vajag.Un tad jau atradīsies letiņi balsotāji par SC.BET TAD BŪS NE TIKAI ZAGŠANA UN KRIEVU MILJARDIERI,BET ARĪ LATVIEŠU valodas un LATVIEŠU IZNĪCINĀŠANA !!!!
    Padomājiet par to.UN VĒLĒŠANĀM JĀIET OBLIGĀTI !!!

  6. Miervaldis, Pamelai saka:

    Jā, taču šeit raksta arī Latvijas un Latvju ienaidnieki!

  7. Miervaldis Arejam saka:

    Parādi piemēru, kur un kad Latvji ir ko novākuši,izņemot savus apspiedējus un terorizētājus?!Nevari(?!), tad labāk paklusē!

  8. Miervaldis Arejam saka:

    Ko tu uztver, kā saulīti?!Vēl Dievs nav Latvju tautai devis iespēju sevi pierādīt!Kremļa saimnieku tupeļu bučotāji, un okupācijas laiku pabiras, jau nebūs tie, kurus Dievs izvelēsies kā “ķēniņus”Un tici man, mēs tiksim atalgoti!

  9. Pamelai saka:

    “Vai kāds ir sastapis kādu pēckara komunistu, kurš ir aizstāvējis latviešu tautu ? Nē, tādu nav. Ir tikai slepkavas, zagļi un meļi brigmaņa, godmaņa vai petera izskatā. Tie ir civilizācijas un latviešu tautas padibenes.”
    Ja Tu būtu šo rindkopu uzmanīgi izlasījusi, tad nerakstītu muļķības.Runa iet par pēckara komunistiem, nevis par pirmskara ideālistiem, kads bija Eduards Berklavs.

  10. Ernis Purnis saka:

    Nu protams, par pēckara sarkanajiem – pamela, paldies, bet Jūs man izrāvāt šo tekstu no mutes, jo es tieši to gribēju tam urlikam “Arejs” ieskaidrot par cienijamo Berklava kungu, kurš reiz kļūdijies, ar visu savu mūžu pierādija, ka nožēlo to un darija visu, lai par labu vērstu notikušo un lidz pat sava godpilnā mūža beigām!
    E.Finkam ticu un zinu – VISS PIEPILDĪSIES, ja paši negulēsim un katrs savā vietā darīsim visu ko varam latviskas, brīvas mūsu valsts vārdā, mūsu bērnu, mazbērnu un mazmazbērnu nākotnes vārdā!

  11. par šodienu saka:

    ,,Vronskis norādīja,kas mūs sagaida-ne tikai Latvijas mērogā,bet arī
    plašāk.Viņa prognozes piepildās.Grieķiski Kosmoss nozīmē-kārtība,bet
    krīze nozīmē-sods.Par ko?Par Kosmiskās lietu kārtības izjaukšanu…Izeja
    no krīzes ir Kosmosa ziņā-kamēr būs dzīva vecā domāšana,jaunie neko nevarēs izdarīt;ja nenotiks pārmaiņas,valdīs posts.Un skatieties-visa
    civilizācija ir kritiskā situācijā.Problēmas nav tikai Latvijai vai
    Amerikai.Kas var šādus monstrus pagriezt?Acīmredzot ir augstāka vara.
    Mūsu izeja ir Saules spēkā,,.

  12. Ernis Purnis saka:

    Tas viss ir ļoti jauki ‘šodienas teicēj,bet kosmosa lietas notiek kosmosā, bet te, uz zemītes mums pašiem ir visur rokas krietni jāpieliek, lai tuvinātu austošo Taisnības dienu, kura noslaucīs šos zagļus-viendienīšus, korumpantus un kolaborantus varas posteņos, kopā ar svešajiem okupantiem-urlu bariem. Un tas ir mūsu visu pienākums un darbs, to visu īstenot, lai mūsu jaunā paaudze dzīvotu jau citā-brīvā Latvijā!

  13. arejs saka:

    Nu Ernīt,ko visu laiku gulēji tagad tik sāksi rokas pielikt,ko
    neliki rokas jau divdesmit gadus.Visi tikai par roku pielikšanu,bet
    šai jaunajai tautai prāts nekad nav bijis un nebūs,izņmot zagšanu,
    laupīšanu,mānīšanu u.t.t.

  14. black_joker saka:

    Arejam- nu precīzi sacīts- kā ar pirkstu d…ā.

  15. Miervaldis, Arejam, blakc joker saka:

    Klau, jūs paši saprotat, ko jūs rakstat?!

  16. black_joker saka:

    Jā, Miervaldi- es saprotu, ko es rakstu un “arejam” ar šoreiz taisnība- ir tāda kategorija cilvēku, kurus var nosaukt par “daiļdirsējiem”- vārdos ahūnie patrioti un īstie savas zemes “tauki”, bet kā reāli kas jāizdara, jāstrādā, jāanalizē, tā uzreiz iestājas – nu ko tad es, no kas tad man, nu es tik tā………

  17. black_joker saka:

    Un neaizmirsti Miervaldi, es vienmēr zinu ko saku un “arejam” gan visas reizes ir taisnība un būs, jo tas esmu es pats! Varēji jau nu pats sen uzminēt…..

  18. Miervaldis, black _joker saka:

    Klau blakc pļeka, pisies ārā no šī portāla, un ja esi krievs, arī no manas tēvzemes!tādus pamuļķus ka tevi, pie tiesiskas varas piepumpēs īpašās slimnīcās, vai arī par smagāku nodevību tu gulēsi BEDREE!Par daudz tu esi baudijis šī portāla apmeklētāju labvēlību!Pret tādiem ieklīdušiem pamuļķiem es iesaku šīs mājaslapas administrācijai ierīkot savā mājaslapā vieglu, taču stingri pārraudzītu reģistrēšanās programmu, pret šādiem ieklīdušiem pamuļķiem.Gana šīs mājaslapas administrācijai būt labsirdīgiem un labiņiem!

  19. Miervaldis, black _joker saka:

    Klau melnais sūds, visi taču uzreiz ar šito tavu jūgsmi sapratīs, kad tu gribi raksīt tādus niekus, un pēc tam uzraksīt, ka redz – atkal “nelīdzsvarotais” tautas tribunālists ir pieslēdzies tavam nikam!Par laimi tā nav!Nav, lai arī kā tu necenstos!

  20. black_joker saka:

    Administratoram – a nuka lūdzu nopublicēt IP adreses, no kurām 5.augusta 0.48 it kā mans komentārs ielikts:):):) un pie viena tās divas IP adreses, no kurām atkarībā no tā vai esmu mājās vai darbā, lieku pārējos komentārus:) tikai nesaki, ka to nevar izdarīt…..

  21. black_joker saka:

    Miervaldim- klau, baltais sūds- es tevi līdz šim neapvainoju personiski ar izteicieniem visādākiem. Saprotu, ka kādam jumsējam nav ko darīt un tā jau tas pieņemts, ka pūlaties izprovocēt tos, kuriem nav pieņemama jūsu gānīšanās. Tamdēļ jau atbalstu reģistrācijas lietu, jo tā novērsīs ļaunprātīgus niku izmantošanas gadījumus. Bet tas neļaus jūsu apsēstajiem dalībniekiem pie mēness fāzēm viegli “izpausties”

  22. Marijas draudzene saka:

    Man draugi ieteica te ieskatities, ko te esot latviski un godigi ,patiesi raksti par sodienas Latviju un notikumiem. Un esmu patikami parsteigta, ka tiesam, te beidzot nav smuki nopuletie raksti un te sauc lietas istajos vardos. Jums ir labi , stipri publicisti un autori, ir intresanti lasit.Nav brinums, ka visur medijos un delfos esosie kremla sulaini, ta te muldas un niknojas! Velu Balta,Grantina,Dambisa,Bobinska, Purna, Niervalza un citiem nacionaliem kungiem speku, drosmi un veselibu ta turpinat!

  23. Miervaldis, black _joker saka:

    Tā, ak tā?Lai tu varētu atkal blefot, kad “nelīdzsvarotie” tribunālisti iemiesojas tavā nikā?Nedosim tev šo medusmaizi!

  24. black_joker saka:

    Miervaldim- nu redz, pats atzinies, ka jūs komentējat zem oponentu nikiem, lai sajauktu galvas:):):):)

  25. Miervaldis, black _joker saka:

    Palabošu debīlajiem; Tā, ak tā?Lai tu varētu atkal blefot, KA “nelīdzsvarotie” tribunālisti iemiesojas tavā nikā?Nedosim tev šo medusmaizi!

  26. black_joker saka:

    Miervaldim- taisnojies, taisnojies:):):) tā jau jūsējie dara- provocē bez gala un malas:):)

  27. Atbalsts no tautas saka:

    Atbalsts no tautas!, 16.08.2010 18:45

    Autors: Esiet aktīvi-fiksējiet visu!
    Datums: 16.08.10. 18:20

    Tauta – likumīgie visu tautību Latvijas pilsoņi : pierakstiet, atcerieties un atzīmējiet visus naidīgo svešo, nelikumīgo okupētājvalsts prsrs kolonistu-okupantu datus, vārdus, dzivokļu. mašīnu nummurus! Tas ir – to svešo personu datus, kas kaut kad, kaut kur ir pretlatviski, pretvalstiski izrunājušies vai rīkojušies, jeb draudējuši tā rīkoties, jo dekolonizācijas procesa gaitā šīm liecinieku liecībām būs nozīme vērtējot nelikumīgo civilokupantu atrašanos, vai izraidīšanu ārpus valsts robežām, vai piemērojot soda mēru.

  28. Pilseetnieks saka:

    Mees sen jau fikseejam visus svesho izlecienus, auto un dziiv.numm. un liksim galdaa, vai purnaa kad pienaaks laiks!
    Par Finku varu teikt to pashu ko visi, nekad un nekur neesmu dzirdeejis, ka vinsh buutu kluudijies!

  29. black_joker saka:

    Pilsētniekam – vāciet, vāciet- par nelikumīgu personu datu iegūšanu jau viena lieta bija. Ja gribas otru- vāciet tik ātrāk un vairāk.

  30. Milda saka:

    Par Finka vārdu patiesīgumu (kas attiecas uz manu ģimeni) varu apgalvot – PIEPILDĀS VISS līdz pēdējam burtam!!!!

  31. Janis saka:

    Necepieties, Dieva likumi darbojās, tie paši desmit baušļi…Ļaunuma impērja nosmaks savā ļaunumā. Zagļiem sazagtais mistiski pazūd…,bagātību nenes. Ļaunuma enerģija kā bumerngs atgriežās pie ļaunuma nesēja.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *