E. Finks par Latvijas nākotni.

Eižens FinksIzlasot profesora Hadsona (iepriekšējais raksts) teikto par Latviju un Latvijas ekonomisko politiku, neviļus nāk atmiņā grāmatā “Rīgas gaišreģis Eižens Finks” rakstītais:

Pareģojumi par Latvijas un Krievijas nākotni. Tā ir grāmatas 347. lapaspuse.

….Finks vairākkārt runāja par Krievijas nākotni. Reiz viņš teica: “Kā reiz sabruka cariskā Krievija, tā sabruks komunistu Krievija…”

Vēl citreiz Finks ierunājās par Krieviju: “Tu pats redzēsi (uzrunāts tiek grāmatas autors) -varenā Krievija sabruks kā kāršu namiņš… . Pēdējās Krievijas robežas es redzu tikai ap Maskavu, Ļeņingradu un Baltkrieviju. Tur paliks visi lielie mahinatori, kuri negribēs strādāt, un viņi kļūs pēdējie nabagi. Tad meklējot labāku dzīvi, krievu tauta izklīdīs pa visu pasauli”. Vēl kādā reizē Finks ieteicās: “Es redzu, ka Maskava nogrims… . Būs milzīgs sprādziens, kas satricinās visu Krieviju. Miljoniem cilvēku aizies bojā.”

Tad viņš starp citu bilda: “Tu vēl tik daudz pieredzēsi. Tu redzēsi, ka pasaule Latviju atkal atzīs kā brīvu valsti. To sākumā arī pieredzēsi tepat Arkādijā. Tu iesi caur parku: tu būs atkal Latvijas karogs, cilvēki. Tur runās tie, kas bijuši izsūtīti un atgriezušies… . Tur tu dzirdēsi par to, cik daudz savu cilvēku latviešu tauta krievu varmācības dēļ zaudējusi. Es tev varu pateikt to skaitli. Tas ir ap 200 000.”

Patiesi, 1988. gadā es gāju gar Arkādiju, tu bija sapulcējušies daudz cilvēki. Runāja tieši par to, kas nodarīts latviešu tautai !

Dažreiz Finkas arī stāstīja sīkāk savus nākotnes pareģojumus…. “Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību.Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības.Tad- es nevaru pateikt, kā tas iznāks- bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens- krievi un visi svešie dabūs braukt prom”… .

Es jutu, ka mans pienākums bija to visu pastāstīt cilvēkiem. Tā arī Eižens Finks man toreiz vēlēja. Šis laiks nu pienācis.

Stāstījumu pierakstīja Gunārs Birkmanis.

=======================================================

IMGP0974Varam uz to visu noraudzīties ar skepsi, bet līdz šim visi E. Finka pareģojumi ir piepildījušies. Kā redzam, E. Finks ir arī novēlējis Birkmanim, kad pienāks laiks, pastāstīt latviešu tautai viņa pareģojumus.

Šajā tumsības un bezcerības laikā, Finka pareģojumi latviešu tautai dod tomēr kādas cerības uz labāku nākotni.

Katrs nelietis saņems to, ko viņš pelnījis. Tāpat arī katra nelietīga tauta nepaliks nesodīta. Ja mēs “ieskatāmies” Finka pareģojumos un Bībelē rakstītajam par PĒDĒJIEM LAIKIEM, tad mēs ar pārliecību varam teikt, ka krievu un žīdu tautu VĒSTURE ir beigusies. Tos asins darbus, ko šīs divas tautas ir veikušas pret citām tautām, Dievs nav atstājis bez ievērības.

Pareģis Finks nebija šarlatāns, viņa pareģojumiem varam ticēt.

Kad dibināju H-86 grupu, es vadījos no pareģojuma, kuru speciāli pēc daudziem gadiem atstāstīja tieši man, lai es to īstenotu. Es darīju to, kas man bija jādara, ko man lika darīt un viss īstenojās. Tā bija un ir neizprotama ATGRIEZENISKĀ SAITE ar pagātni. Es arī šodien daru to, ko man liek darīt. Tas ir grūti vārdos izskaidrot, bet tas tā ir. Es zinu, ka latviešu tauta reiz būs Brīva un kļūs Varena. Varenība izpaudīsies Viedumā, nevis brutālā varmācībā, kādā šodien izpaužas žīdi un krievi.

Visi ļaunie un melkuļi tiks bargi sodīti. Neviens noziedzīgs darījums pret latviešu tautu netiks atstāts nesodīts.

Čekas maisi tiks atvērti un visi saņems savu tiesu. Sākot no Godmaņa un beidzot ar Rožkalnu… .

L.Grantiņš            25.07.2010

You may also like...

78 komentāru

  1. garāmgājējs saka:

    Es gan nevēlu krieviem iznīcību, jo kādam ir jābūt aiz mūsu austrumu robežām. Un Krievija ir viscivilizētākā no visām tām valstīm, kas tur ir. Nevēlētos, lai tur ir ķīnieši vai musulmaņi.

    Galvenais, lai boļševiki liek mūs mierā. Nāks laiks un varbūt arī krievi kļūs iecietīgāki.

  2. Miervaldis saka:

    Finkss, Finkss!Bez šaubām viņš ir nozīmīgs gaišreģis, tomēr mums vispirms ir jāieklausās savos – tautas gaišreģos!

  3. garāmgājējs to Miervaldis saka:

    Un ko saka tautas gaišreģi?

  4. jancis saka:

    Nez kad sāksim paši domāt un darīt? Tikai pareģos vien klausāmies, bet laiks iet un tauta iznīkst.

  5. garāmgājējs to jancis saka:

    Lūdzu! Ejam uz vēlēšanām un ņemam līdzi galviņas. Tāpat vien neko neizdarīsi, kamēr sapuvuši pretekļi, kas kalpo citiem pretekļiem, sēž un lemj mūsu valsts likteni. Vieni kalpo alkatībai, citi – maskavas sērgai, kura joprojām ir aktuāla!

  6. Vērīgais saka:

    Respekt “garāmgājējs” teiktajam, gluži manas domas. Un par vienu no mūsu tautas gaišreģiem var te uzskatīt L.Grantiņu, kas runā dziļas pārliecības vadīts un pilda Likteņa vai Radītāja doto uzdevumu, kā redzams jūtot to par savu sūtību! Un E.Finkam vēl līdz šim nav konstatētas NEVIENAS KĻŪDAS!

  7. black_joker saka:

    Neaizmirstiet, ka arī Vanga un Nostradamuss pareģoja nejēgā daudz visādu lietu- un tie, tāpat kā Finks, bija sava aroda meistari- pareģojumi uzrakstīti tā, ka var piediegt klāt dajebkādu notikumu…protams, ka pēc notikušā, nevis pirms tam….Nostradamuss jau vispār vienu brīdi bija topzvaigzne, tik nez kāpēc tā noklusa pēc pāris gadiem- neatnāca solītās ķibeles laikam…

  8. BubA-urlu nīdējs saka:

    pļecka, atkal te ielīdi muldēt savus analfabētismus? Perdeli, tavi nosauktie aptuveni visu minēja un tulkoja ļautiņi, kā vajag, bet Finks runāja konkrēti un skaidri un viss ir piepildijies.

  9. black_joker saka:

    Buburlnīdim- Finks tikpat skaidri, kā visi citi lielie pareģi rakstīja savus pareģojumus- tāds viņiem tas arods- uzrakstīt tā, ka pēc fakta notikšanas visi priecīgi māj ar galvām- jā, viss bija tā, kā pareģots. Finks bija gudrs vecis, izprata laiku kurā dzīvoja un tendences. Par to, ka viņš savus pareģojums rakstīja vispārināti jau liecina pats fakts, ka neviens pareģis nav savas problēmas spējis paredzēt un novērst- Nostradamuss zaudēja ģimeni sērgā, Finka radus un pašu izvazāja pa gulagiem. Ja jau tu tiešām visu paredzi uz priekšu, tad nav problēmu izvairīties no lielajām nelaimēm.

  10. pinka saka:

    Finks bija valdošo rupors. Ja līdz šai dienai cilvēki nav to
    sapratuši-žēl.Neviens zinoš,cilvēks kas saprot lietas būtību,šeit
    nekomentē un neraksta.Pūļa cilvēki, jūsu laiks ir zenītā tā kā raujaties
    vaigi sviedros.Nākošie etapi- jūs vairs nebūsiet vajadzīgi,un kā Finks
    teiktu-novākti.Savā starpā karo citi vīri ar Grantiņa, Godmaņa,Rožkalna
    un citu k-gu rokām.

  11. Miervaldis, garāmgājējam saka:

    Iesaku padomāt, kapēc šie sibīrijas cūku barības ēdēji vispār ieklīda mūsu zemē?Kādēļ tieši lielākais daudzums no viņiem izsaka atklātu naidu, pret visu Latvisko?

  12. black_joker saka:

    Miervaldim- neapvaino sibīriešus- viņi arī šis puses Urāla krievus necieš, jo ja tu atceries vēsturi, tad Sibīriju ieņēma kazaki un citi krieviski runājoši dēkaiņi, tikai vēlāk, kad jau viss bij savējo rokās, parādijāes lielkrievi vadošos amatos iesēsties.

  13. pamela saka:

    Pilnībā piekrītu Finka pareģojumam par Krievijas sabrukumu un tas notiks ātrāk kā domajat,jo PAT Putins ar visu VDK nebūs spējīgs ko glābt.Tieši pretēji ,Putina kazarmu politika sekmēs Krievijas sabrukumu,JO faktiski Krievijas kā tādas jau nav.Ir Kremlis un lielāko pilsētu gubernatori – kņaziņi.Pārejā Krievija ir badā un nodzērusies.Kaut cik varošie klīst kā komunisma rēgs pa Eiropu.Putins jau arī labu galu neņems!
    Par Latviju.Mēs vēl tiksim drāzti no Astoņkājiem,BET ir jūtams,ka tauta kopo spēkus ,kā 1986./87.g.jaunai Atmodai un kā 1905.g. cīņai ar Latvijas valsts un tautas noracējiem.Urbanovičus,Godmaņus un Co sēdināsim uz mietiem,JO ir jau pārkāptas VISAS sarkanās un pat melnās pieļaujamās līnijas par ņirgāšanos par tautu.Pie varas raujas ATKAL tie paši 20 gadus izzagušie Latviju,kriminālnoziegumos apvainotie .
    Latvija vēl celsies un bŪS VARENA!

  14. garāmgājējs to Miervaldis saka:

    Es neapstrīdu viņu nepatiku pret mums, bet kā tad ir ar tiem tautas gaišreģiem?

  15. Silvija saka:

    Lasot šīs lapas murgojumus, var saprast, kuri cilvēki patiešām ir bijuši un izslīdējuši no viņu vervētāju rokām. Sen neko tik riebīgu nebiju lasījusi. Kā gan var viens dīkdienīgs un psihiski slims cilvēks Vācijā dirnot radīt šādu naida lapu? Šadi cilvēki paši ir jāsoda saskaņā ar ES cilvēktiesību normām.

    Visu cieņu tiem daudzajiem cilvēkiem, kurus šie dīvainie dīkdieņi viņus šeit aprej un aplej ar samazgām.

  16. Vienkaarsha Marija saka:

    SILVIJ PLECKA -JOKER ANTROPOV EJ … UN PIE SAVIEM KRIEVU DARBALAUZIEM, TUR VARI MULDEET UN IZLIKTIES NESAPROTOT, JO ESI NOSITAMS KANGARS UN TEV PR BAIL, JO TEVI ARII KERS ATMAKSA

  17. Vienkaarsha Marija saka:

    UN ES ARII ZINU, KA FINKS NAV NEKAD KO NEPAREIZI PATEICIS

  18. NAKTSTAURIŅŠ saka:

    jā, man ar nav nācies dzirdēt par Finka nepareizībām

  19. kodols saka:

    Process ir smags, jo valda princips “skaldi un valdi”. Šobrīd daudzu valstu, tajā skaitā Latvijas, labklājība izkūp caur piramīdas skursteni. Neviens no slāņiem nav pasargāts no legāliem kodolieročiem. Jautājums, kā mums glābt Latviju, planētu vārdā”Zeme”, Visuma telpu ap mums?

  20. Miervaldis, garāmgājējam saka:

    Rokas, kājas veselas?Ja ir iespēja, uzraksti datorā “Latvijas zīlnieki un zintnieki”.

  21. Miervaldis, black joker saka:

    Tu atbalsti sibīrijas asiņaino vēsturi?To vēsturi, pie kuras vainīgi krievu boļševiki?!Apdirstās sarkanās cūkas!Domāju, kad sibīrija paliks Krievijas cūku sastāvā tik ilgi, kamēr krievu cūkas nepiemeklēs Pērkons, kurš šīm antislāmiskajām cūkam liks samaksāt par viņu noziegumiem, pret baltijas valstīm.Kāds šis sods būs – to vien zin Dievs un mīļa Laima (!), taču es zinu vienu – ja šīs cūkas vēl rukščēs pretī, tos Pērkons pārmācīs, tos izsvēpējot, un pasniedzot vakariņas savai saimei, kārtējai vakariņu reizei!Vispār krievu boļševiku gaļa ir negaršīga, tad Pērkons pēc svēpēšanas tos iemetīs mežā, zem sila, meža zvēriem par barību!Nu bet kurš meža zvērs šo sarkano gaļu ēdīs?Tikai parazīttārpi, jo parazītiskas krievu cūkas, citu tādu dzīvnieku atpazīs!Vai nu būs tā, vai šā, vai arī Pērkons šīs krievu cūkas uzreiz nospers, par to noziegumiem, pret baltijas valstīm!šos noziegumus Pērkoņtēvs nepiedos!

  22. Miervaldis, black joker saka:

    Vēl gribu piebilst vien to, ka sibīrijas mežā tiemvieta neatradīsies, jo viņi liktenīgi norausies no Pērkona, dēļ sibīrijas pagātnes notraipīšanu ar asinīm, tur atstājot nosalšanai vairākus tūkstošus Latvju bērniņu!Jūs mazie velīši, vai dzirdat (!), Pērkoņtēvs jūs atriebs!Kad jau šī lieta ir nonākusi līdz dievu pakāpei, tad lai šīs pidarās, savu sūdu gremojošās, cūkas, baidās!Lai piemin manus vārdus!Piezīme – takā, šīs cūkas ir pārāk stulbas, un nevēlas saprast savu atmaksas laiku, tad viņi droši savu likteni paraksta!Mani tas priecē!

  23. Miervaldis, kodolam saka:

    “skaldi un valdi”, galvenumu, krievi uzdrošinās lietot tikai par sevi vājākām, un mazajam valstīm.Nu kad to pasaules lielvaras uzzinās, tad katra no šīm lielajām tautām lūgs savu dievu – ļaunuma iznīcinātāju, vērsties pret Krieviju, un tā tad samaksās pēc visiem nopelniem!Turklāt tad mūsu tauta, un visa cilvēce (pārējās tautas), parūpēsies katra par sevi pašas.Un ko tu uztraucies par mazajiem zaļajiem cilvēciņiem?Viņi paši par sevi parūpēsies!

  24. black_joker saka:

    Miervaldi- nu neuztraucies tik dikti- tūlīt atnnāks sanitārs, iedos tev zāles- būs labi, būs silti, cūkas un citi briesmoņi pazudīs……zāles ir regulāri jādzer, tad nebūs šausmu stāsti jāredz un jāraksta. Jo tālāk, jo trakāk…..smags gadījums- žēl tevis un tavas slimības.

  25. garāmgājējs to black_joker saka:

    Lielkrievu komunistiskā imperiālistu varza jau arī apsaukāja Latvijas patriotus un nacionālistus par trakajiem, pat spundēja iekšā trako namos, bet realitāte vien bija tāda, ka paši krievi bija nekas vairāk kā fašisti un ultranacionālisti svešā zemē ar mērķi kolonizēt un asimilēt.

    Neuztraucies lieki! Kolonisti tiks patriekti!

  26. black_joker saka:

    garāmgājējam – izlasi to tekstu, ko Miervaldis uzrakstīja, labāk vēlreiz. Ja tas neliecina par psihiskām problēmām, tad es esmu Ķīnas ķeizars. Visu var uzrakstīt normālā, diskutējamā valodā, nevis piesaucot reliģiju, mošķus un sazin vēl ko. Tu arī lieki vari neuztraukties – lai kā brēkātu atsevišķi ultranacionālisti, nekāda dekolonizācija veikta netiks, jo tas radīs nevēlamu precedentu ES iekšienē. Tas jāsaprot reizi par visām reizēm. Jau valstiski apsriesta ideja par dekolonizāciju dos iemeslu Krievijai Pleskavas divīzijai izsludināt paaugstinātu gatavību iebrukumam savējo aizstāvībai. EU & USA nekad neies lekties ar Krieviju kaut kādas mazas valstiņas jautājuma dēļ. Krievijai savējo diaspora ir politisks trumpis un tas tiks izspēlēts, tiklīdz radīsies kaut mazākā vajadzība un iespēja. Jābūt dikti stulbam, lai neredzētu to visu. Ja Moldāvija mūs būtu okupējusi, tad 700 k čurku kolonistu mēs varētu iztriekt jau dienu pēc neatkarības pasludināšanas, jo kam interesē, ko divi sīkmaņi savā starpā kārto. Bet monstra un sīkmaņa attiecībās ir tikai viens izdevīgais moments- un tas ir monstram.

  27. garāmgājējs to black_joker saka:

    Dekolonizācija tiks veikta un krievi paši to panāks. Krievijai te nav nekādu savējo. Tā ir Latvijas iekšējā problēma. Tie ir kolonisti, okupācijas sekas. Vienīgais ceļš, kā fašistiskā krievu impērija varēja paglābt savus komunistiskos bērneļus, bija vienkārši paņemt viņus atpakaļ.

    5.kolonnai absolūti nav neviena starptautiskā likuma priekšā te tiesību atrasties. Mēs viņus izēdīsim.

  28. garāmgājējs to Miervaldis saka:

    antislāmiskajām? Nevarētu teikt, ka latvieši sevišķi gaišās domās par islāmistiem. Katrā ziņā ne vieni, ne otri te nav vēlami.

  29. black_joker saka:

    garāmgājējam- tikai nesaki, ka tu domā, ka dižajai Krievzemei nebūs nekādi iebildumi, ka izraida 700 k krievu…..Būs, un vēl kādi…..noskanēs vien. Mazas valsts etniskās problēmas saistībā ar megavalsts etniskajiem cilvēkiem nekad nebūs mazās valsts iekšējā lieta….tā nekad nav bijis un tas fiziski nav iespējams…..

  30. garāmgājējs to black_joker saka:

    Viena maza valsts nav spēks, bet vairākas kopā jau ir reāla balss! Tā kā Krievijai nāksies drīz rēķināties ar šo balsi. Pati krievijas politika vedina uz to. Ne jau vienmēr tur sēdēs čekisti.

  31. black_joker saka:

    garāmgājējam- un kuras tad ir tās mazās valstis, kuras apvienosies kaut kādā veidojumā pret Krieviju? Mūsu kaimiņvalstiņas nav spējīgas apvienoties, lai kopīgu šašļiku cepšanu kur uztaisītu, kur nu vēl svarīgos jautājumos. Un uz to, ka Krievijas sastāvā esošās republikas izies no Krievijas un izsūtīs krievus laukā ir vairāk nekā naivi.

  32. Miervaldis, garāmgājējam saka:

    Nu es tik tādu piemēru minēju….

  33. Miervaldis, black joker saka:

    Pats lielākais briesmonis esi TU!Tu te raksti, ka Krievijas impērija nepieļaus savu pilsoņu “aizvainošanu”, taču citi, atšķirībā no tevis ir savādākās domās!To starpā pati Krievija, jo viņu amatpersonas ir gudras, tās saprot, ka brīvā Latvijā šīm samazgām nav ko meklēt!Ja daudzi no šiem sibīrijas sarkanajiem sivēniem ir tik stulbi, kad domā, ka brīvā valstī tie varēs labi iedzīvoties uz nabaga Latvju tautas kauliem (!), tad tas nenozīmē, kad tev jābūt tik stulbam!Nu vecīt, mosties taču!Krievijai prioritātes tagad ir savas valsts stabilizēšana, un attiecībā pret baltiju, viņi gaida savus tautiešus atgriežamies mājās, pie krievu pečkas, un viņi nav ieinteresēti turpmāk uzturet savus tautiesu baltijas valstīs!Nu bet Krievijas industrija Latvijā ienāk, jā, ir atsevišķas Krievijas amatpersonas, kuras ieinteresētas uzpirkt mūsu põlitiķus, lai tie strādā baltijas krievu labā, jo pēc tādas sistēmas, caur krieviem, Krievija var regulēt mūsu valsts apstākļus sev par labu.Lai tik pērk, mūsu põlitiķus, kamēr vēl laiks, JO, kad jaunā vara iedibināsies mūsu valstī, šie šovinistiskie parazīti būs spiesti nokaunēties, un aizvērt muti, un pakārtoties savām augšām par labu!Tu to nesaproti, vai negribi saprast, cerot uz desas luņķi, no kremļa saimniekiem?

  34. Miervaldis, black joker saka:

    Piebilde – šie Krievijas amatu ļaunīši, uzpērk mūsu piebarotās cūkas, lai apmierinātu savas ambīcijas, vai vienkārši piebāztu savu maku, vēlāk vēderu!

  35. Miervaldis saka:

    Gudrs tas Fiņķis!Pašlaik krieviem nav ar ko lepoties, saka; kāda tauta, tāda valsts!Bet ja šis fiņķis bija tik labvēlīgs pret Latvjiem, tas nozīmē to, kad katrā tautā ir tīri graudi, katrā arī sēnalas….šo cilvēku sargāja pats Dievs (!) , jo šis cilvēks bija savas tautas zelta grauds!Visu cieņu šim cilvēkam!Bet pie mums nerodas šadi zelta graudi!Kaut mūsu tautā, kaut visā cilvēcē rastos šādi zelta graudi, kuriem Laimiņa šūpulī ielikusi spējas noteikt pareizas lietas!Tad mēs tiešām augtu darbā, nevis slinkotu, un pūstu!

  36. black_joker saka:

    Miervaldim- tu jau esi tas, kas neko nesaprot no politikas:):) Tu esi dzirdējis kaut vienu oficiālo uzsaukumu no Krievijas valdības, lai krievi pakojas prom labprātīgi, jo redz nākamais solis būs vienošanās, pēc kuras sāksies deportācijas? 9/10 šeit esošo krievu pat dzirdēt neko negrib par aizbraukšanu un šo politiku atbalsta arī Krievija, kurai nu nemaz nevajag kopumā pāris miljonus visādu “krievvalodīgo”. Kur viņi tos liks? Pašiem sūdu cik nevajag. Man pilnīgi pajāt i Kremli, i Balto namu, i Jēkabielas namu- kad tavā cietajā paurī beidzot ielauzīsies kāds apgaismes stariņš, ka ne jau izsūtīšanas noliedzēji lej ūdeni uz Krievijas dzirnavām, bet tie, kas aktīvi cenšas panākt šo izsūtīšanu. To vien Kremlim vajag- kā būs rīcība, tā uzreiz būs pretrīcība. Krievija vienmēr pratusi pielīst, kam vajag, paglaimot, kam vajag un uzreiz atiezt zobus, ja vajadzīgs. Vecā labā pātagas- cukurgraudiņa politika, bet cik efektīva. Un tādēļ klausīties kaut kādu kustību prātuļošanu par to, ka mēs lūk gribam visus krievus atpakaļ zem matuškas spārna, ir tikpat bīstami, kā ticēt čūskai, ka, ja tu sitīsi čūskulēnus, tad šī tev nekodīs. Un kā vēl iekodīs.

  37. Miervaldis, black joker saka:

    Tak vajag būt viltīgam, ka lapsam!

  38. Miervaldis, black joker saka:

    Ko tu uzskati par apgaismību?Vai to, ka tapēc, ka KF ir daudz lielāka par mums, tad tā var ar mums izrīkoties, kā ienāk prātā?Tu neesi gudrs!Ja reiz par gudrību uzskati uzskatu, ka vara ir leģitīma pati par sevi, tad tu esi naivs pamuļķis!

  39. black_joker saka:

    Miervaldim
    kas par apgaismību? nekur neredzu, ka kas tāds būtu diskutēts.
    Politikā stiprs ir tas, kam ir visi varas simboli- militārs spēks, finansu spēks, cilvēkresursi, prāta potenciāls, dabas resursi. Kas no tā ir mums?
    vara pieder tiem, kas to prot izmantot:) atceries Romas impēriju, kur senatori ievēlēja imperatorus uz laiku, kā pagodinājumu, līdz kārtējais imperators iedomājās, ka kādēļ tad atdot to varu atpakaļ? var tak pavēlēt ievēlēt uz mūžu, jo man taču karaspēks un nauda, tauta mani mīl (Cēzars tas bija). Tā pat demokrātijās ievēlē pie varas to slīpētāko un apsviedīgāko, ne jau to labāko kalpotāju tautai. Tam tā jābūt- pagaidām, kamēr nenāk jauna kāda kārtība, kas atrisinās visas problēmas. Komunisms solīja, bet darbojās pretēji nopraustajam mēŗkim, savādāk jau būtu tas jaunais tautas laikmets tipa. Kamēr vien būs mantība, nepieciešams apģērbs un ēdiens- nebūs nekāds vienlīdzības 100% starp visiem cilvēkiem- tas ir pret cilvēka dabu.

  40. ALFenko saka:

    tāds gļēvs pērtiķis esi blec-pļeck, jo no visa tava teksta tik viens dzirdams, nevajag atgūt brīvību un taisnību, nevajag prasīt neatkarību bez okupantiem, jo redziet krievija var sadusmoties, sadistu Pleskavas divīzija tev šausmas iedzen utt. nu ko tu muldi ķeska? Biedē savus svešos maizes devējus urlik! Protams, ka visus okupantus ir jāizved, protams, ka krievijas nepatikas dēļ nav jāpārtrauc ievērot starptautiskus likumus un nav jābaidas no brūkošās krievu barbaru impērijas atliekas. Ir jādara, kas jādara un būs kas būs!

  41. black_joker saka:

    AlFenko- nu tad dari, muļķīti, dari:):):) Tikai pēc tam nebļauj, ka nezin kāpēc sliktā Krievija Baltiju atkal okupējusi. Apnicis jau atkārtot tupajiem klaigātājiem, ka viņi tālāk par savu deguna galu neredz un neko nesaprot no starptautiskajām attiecībām un politikas.

  42. Miervaldis saka:

    Domāju, pašu gaišreģi – zinātnieki daudz vairāk mūsu tautai baltas un nebaltas dienas paredzēt spēs!

  43. Miervaldis saka:

    Sargies Krievija sargies!Netaisni dzīvojot (it īpaši valsts kad netaisni dzīvo!) tu tālu netiksi!To apliecina arī mūsu svētie raksti – dainas!Re:Zagta lieta, zagta manta
    neguļ pūra dibenā!
    Zagšus zagta kumeliņš
    tālu ceļu netecēj! Krievu lopu rīcība, pasaules iekarošanā (gan padomju, gan mūsdienu), nevar palikt bez sekām!Saka, kāda tauta, tāda valsts, saka arī otrādi – kāda valsts, tāda tauta!šīs abas puses ir nedalāmas (!)Es nezinu, kāds sods piemeklēs boļševistisko ķīnu, taču es zinu vienu – pasaules impērijas viena pēc otras piemklēs dievu sods!Vācu impēriju jau šis dievu sods piemeklēja, un tā tas būs arī turpmāk, jo tautu dievu tēvi raud par pārestību, kura nodarīta viņu tautām, un ir atriebes kāri!Es tomēr zinu, kad tautu dievi sodīs šito lopu patversmi Krieviju!Jā, jā, tas notiks trešā pasaules kara laikā, jo svētā dievu pavēle pasaules tautām būs – pārmācīt Krieviju!Dievi vinmēr ir apspiesto pusē, un tu black jokeriņ šeit esi iekritis, krievi nav tik vareni, lai pretotos pat dieviem, patiesībā viņi ir pēdējie lupatas, un pasaules tautas viņiem to parādīs!Vienreiz viņi iekritīs, jo gribēs okupēt baltijas valstis, un smagi norausies!Ar dieviem nekādi joki šajā ziņā nav!Jā, jā(!), pasaules tautas sāks lūgties savus dievus, jo šis karš būs svētais dievu rīkojums!Viņi savus dievus lūgsies, katra, kā māk!Vai viņi savu svēto pienākumu apzināsies, es nezinu, taču es zinu droši, kad vini savās kara gaitās, lielā barā, sirdī un prātā turēš ziboši mainīgu augstāko spēku!Kurš Odinu, kurš Jēzu Kristu, kurš Durgu, kurš allāhu, kurš Anubu, kurš Areju, kurš Marssu!Un ziniet, mūsu tautu Laimiņa arī ievedīs raženo pulkā!Jā, jā, tas būs mūsu tautas lielākais piedzīvojums, un šis piedzīvojums nebūs veltīgs, jo mēs esam viena no Krievijas cietējvalstīm!Latvju tauta cienīgi nostāsies citu tautu vidū (kā tas bija leģionā), un klausīsim šij mūsu izdevīgajai pavēlei!Vienā vienprātībā, mēs iesim gar senajiem pilskalniem, un to takām, un virs šī pilskalna, uzvaroši jās Mēness, ar savu dimanta zobenu rokā, uj kā Auseklis spoži laistīsies virs, kaujas karstumā pacelta kara cirvja!Un pēc dienām, kad Dieva griba tiks izpildīta (….), zirgs gan neatnāks, toties Dieviņš būs priecīgs, ka šis zirgs nebija atnācis!

  44. black_joker saka:

    Miervaldim- nu sludini, sludini :):) uz slimiem jau neapvainojas…..

  45. Arejs saka:

    Šitik dumš kā Miervaldis varbūt tikai latvietis.

  46. Arejs saka:

    Arejs as esmu, tas ir no āra, no paraškas, no austrumurlām dzimis un tapec te smirdinos. es i piedzimis lai visu mužu pret cilvekiem, pret eiropiešiem latviešiem skaudibā un naidā smirdetu, jo citu nemaku, vot iedzeršu vēl un vēl jums pasmirdešu

  47. Miervaldis - admin saka:

    Varbūt ieviest vieglu reģistrēšanās programmu, lai te visādas krievu lopu maitas nelien iekšā?!

  48. black_joker saka:

    Būtu ideāli- tikai tad jau jūsu dubultās personības nespēs sakarīgi te ar sevi diskutēt…..

  49. es-black joker saka:

    aga,nu beudzot skaidrs,kas tadus murgus raksta.KONSTANTINS.moskoow,tevi drosi vien ta panema prieksa,ka vel lidz sim bridim tev “bralisi” un psihene vien radas……………

  50. maita saka:

    Krievs ar latvieti ir vienādi lopi-abas jaunas tautas,visur iekšā
    lien un Miervaldis nevar apstādināt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *