L. Grantiņš pie Minsteres galvenā kriminālkomisāra

www.tautastribunals.eu-12LRTT ir atkal no Latvijas saņēmis šausmu ziņas.

Aiz vienas(ziņas) atkal ir asinis, ko veikuši Jāņa Reinika un Aivara Borovkova vadītie slepkavas, bet par to tuvāk nākošajā rakstā.

Šodien īsumā atstāstīšu manu tikšanos ar Minsteres galveno kriminālkomisāru(Kriminalhauptkommisar).Tikšanās noritēja ļoti draudzīgā gaisotnē, bet ar interesantām „blakusparādībām”, kuras nevarēja palikt neievērotas. Viņš mani “savāca” no uzgaidāmās telpas un ieveda pa vairākiem labirintiem savā kabinetā. Iekārtojāmies, lai sāktu sarunu, tad atskanēja tel. zvans, pēc tam paziņots, ka nestrādā dators un uz laiku tiku atstāts viens. Tika paziņots, ka jāmeklē cits kabinets. Ierodoties citā kabinetā, tika atkal kas „vienots” pie datora un telefonēts…. . Es domāju, ka jūs(lasītāji) arī jau sapratāt, ka tas viss norādīja uz noklausīšanos.

Aldis GobzemsBet tieši tas ir tas, kas man/mums ir vajadzīgs.

Foto: SC sūc, kurš tomēr vēlas būt par sūdu. Arī tevi es dabūšu aiz restēm, nožēlojamais latviešu tautas nodevēj. Palasiet, ko šis jefiņš raksta par sevi: http://www.gobzems.lv/index.php/lv/stories/2412/

Daudzās vietās LRTT informācija tiek noklusēta. LRTT informācija ir domāta ES valstu drošības dienestiem, lai viņi saprastu, kas notiek Latvijā. Ne jau visās vietās cionisti ir pie teikšanas un spējīgi noklusēt LRTT sacīto. Mūsu sarunā/nopratināšanā runāju visu atklāti, par žīdu un krievu agresiju, bandītismu pret latviešu tautu, un, ka īstais viņu mērķis ir Vācija. Skaidri un nepārprotami pasacīju, ka tikai idioti var nesaprast par notiekošo Krievijā, kur pie varas ir nekas cits, kā cionisti, jo komunismu un boļševismu radīja žīdi.

Arī to, ka žīdi un krievi nekad vāciešiem nepiedos „pēdējo karu”. Tiks darīts viss, lai Vāciju noslaucītu no zemes virsas.

Zemribo, Jundzis, Levits, Borovkovs.Kopīgi lasījām apsūdzības „punktus”, uz kuriem viņam bija jāsniedz atbilde Latvijas kliķes bandai. Un kāds brīnums, sūdzību ierosinājis ne tikai A. Gobzems, kā iepriekš rakstīju, bet arī mūsu tautas aktīvākais slepkava Aivars Abramovičs Borovkovs. Izrādās, ka es viņus apmelojot, kā rezultātā viņi varot tikt no sakūdītā pūļa nosisti.

Protams, aiz tā visa stāv Latvijas Iekšlietu Ministrija, ar Kozlovski un Reiniku priekšgalā.

FOTO: Šeit jūs variet noklausīties četru cionistu-komunistu-čekistu: Levita, Jundža, Borovkova un Zemrībo noziedzīgo diskutēšanu par to, ka nefunkcionē viņu pašu radītā noziedznieku sistēma- 4. maija kliķes respubļika. Demagoģijas un noziedzības paraugi:http://www.diena.lv/diena-tv/politika/video-diskusija-kadi-celi-ejami-latvijas-valsts-tiesiskuma-pilnveidosana-775273

>Apskaidrots tika arī tas, ka Rīgā pēc neatkarības atjaunošanas tika atstāts ārprātīgi liels pensionējušos KGBistu kontingents- ap 30 000.

>Ka Vācijā, zem Volgas vāciešu “lozunga”, ir iesūtīti neskaitāmi tūkstoši krievu aģenti, kuri pēc Putina „signāla”, uzsāks konfliktu ar vietējiem turkiem, lai radītu haosu. „Ar tādiem esmu personīgi ticies,” sacīju viņam.

>Sīkāk par to rakstīšu nākošajā ziņojumā Vācijas un ES drošības iestādēm.

>Skaidroju arī to, ka es ar savu grupu H-86 pieprasu tikai un vienīgi to, lai tiktu ievēroti visi starptautiskie Likumi un Konvencijas, kas attiecās uz pēcokupācijas periodu, jo pašlaik visus likumus diktē Krievijas nacistiskais okupācijas režīms. Latvijas KGBistu „ieceltie” juristi dara visu, lai  starptautiskos Likumus apietu un apmuļķotu pasaules- Eiropas sabiedrību.

>Ka žīdi ir Latvijas galvenie izzadzēji un nacionālā naida kurinātāji.

>Pieminēju, ko pasaulē pazīstamais A. Solžiņīcins sacīja par žīdiem. „Tad, kad jūs nelieši veicāt savas zvērības, vajadzēja par to domāt, nevis tagad klaigāt par antisemītismu,” rakstīja A.S. savā grāmatā „200 gadu kopā”.

>Darīšu visu, lai komunistiskie noziedznieki tiktu tiesāti tāpat, kā nacisti, procesā, kas sauksies NIRNBERGA-2. Arī tie, kuri mani pašlaik apsūdz, būs tiesājamo sarakstā. Tādam Borovkovam jāizpilda piespriestais sods visas pasaules priekšā.

„Visu manu skaidrojumu nevarēšot protokolā ierakstīt,” viņš sacīja.

a.VARS bOROVKOVS, rEINIKS, kOZLOVSKIS

FOTO: Es esmu zvērējis, Dieva un latviešu tautas priekšā, aizvilkt savas tautas slepkavas uz karātavām un es to izdarīšu.

Bet arī tas, ko viņš uzrakstīja, bija pietiekoši „atsvaidzinoši” priekš 4. maija kliķes noziedzniekiem. Piemetināšu tikai, ka viņu ļoti pārsteidza šī Borovkova un Gobzemja „sūdzība”. Vācijā tas viss ir makulatūras vērts, kas tomēr vācu iestādēm esot izmaksājis milzīgu summu, ieskaitot tulkojumu no angļu uz vācu valodu.

Mēs atvadījāmies draudzīgi. Viņš sacīja, ka vācu policija man nevarēšot palīdzēt, bet novēlēja man veiksmi cīņā ar netaisnību.

Tas arī saprotams, jo mēs zinām, kas aiz tā visa „pa lielam” stāv. Bet tas arī nav tik svarīgi, svarīgi ir tas, ka to visu analizē drošības dienesti un beigās tas viss nesīs augļus.

Neviens TAISNĪGS vārds nepazūd nebūtībā. Tas iekrīt auglīgā augsnē un uzdīgst, tikai tam visam vajag mazliet pacietības un arī mazliet laika. Pasaules politisko „kuģi” nevar apturēt vienā brīdī. Runājot un paužot Taisnību, kas ir PATIESĪBAS pamatakmens, mēs šī politiskā „kuģa” kursu mainīsim un viņš pamazām sāks virzīties Tiesiskuma virzienā.

Arī tu, lasītāj, vari veikt ko labu. Ja ierakstīsi komentāru(ne tikai šajā portālā, bet vienalga kur), kas nosoda šos noziedzniekus, tad tā būs maza pilīte lielajā Patiesības traukā.

Viss lielais taču sastāv no visa mazā.

Šodien, latviet, ir lielais sēnalu atsijāšanās LAIKS.

Remdenie tiks izspļauti, jo sēnalas nav apveltītas ar DZĪVĪBU.

Nākošajā dimensijā tām nav vietas, tāpēc, ka Dievs izvēlas tikai augstvērtīgu MATERIĀLU.

Dievs svētī Latviju !!!

20.12.13. LRTT

Kad esi, latviet, izlasījis par šiem pretekļiem, mūsu tautas bendēm, tad Garīgā līdzsvara atgūšanai noklausies:http://www.youtube.com/watch?v=n7lb3sVGDko

You may also like...

10 komentārs

  1. skorceni saka:

    Labs vakars!Ceru,ka tas nepaliks tikai kriminalpolicijas iecirkņa robežās,bet atradīs dzirdīgas ausis arīVācijas politiķos.Cik patīkami ir dzirdēt,ka sūdzību rakstītāji atdūrās kā pret sienu.Viens vārds kretīni.Lai viņi baidās ,lai baidas žīdeļi un krievžīdeļu komunistu pabiras.Par pievolgas un Kazahijas vāciešiem esmu arī informets,jo pats biju Vācijā kopā ar tādiem.

    Admins
    Dzirdīgas ausis jau sen LRTT ir saklausījušas. Pašlaik viņi, lielie, kaujas savā starpā.
    Ja visiem EU Vacijas deputātiem un drošības iestādēm “izdrukājas” H-86 paziņojumi, tad tas nepaliek nepamanīts.
    Tas, ka es atrodos uz brīvām kājām, jau runā savu valodu, bet tā ir jāsaprot.
    Rīt centīšos informēt par kādu drausmu darbu pret… .

  2. Os saka:

    Borokovs ar gobzemu ir divi zidi jeb kriptozidi. Abi divi krievijas diversanti un teroristi visas Cilveces ar Latvju Tautas slepkavas,un noziedznieki,aktivi krievijas un krievu okupacijas pasparvaldes administrativa aparata jeb Iekartas rezima atbalstitaji un tatad uzturetaji-Starptautiska nozieguma pret visu Cilveci,tas ir Genocida ar Aparteida istenotaji sobrid okupetaja Latvija ar krieviju un krievzidu okupantiem. Pat vinu noziegums ir aiz Latvijas robezam nodarits un tagad turpinas jau ES un NATO teritorija,jo abi sie krievijas zidi ar viltu un meliem apmana visu Starptautisko sabiedribu-ka vini esot atjaunojusi Neatkarigo (1918-1940.g.) okupetas Latvijas Valsts Iekartu un atdevusi varu Valsts likumigai Pilsoniskai tautai latviesu,ka sis krievu varas istenotaji-nozieguma,ir pakarami ar taisnigo un likumigo Latviesu tautas Spriedumu,ja nepaspes aizmukt protams uz krieviju.

    Admins
    Tieši tā, šie cilvēkveidīgie deģenerāti ir ne tikai latviešu tautas slepkavas, bet gan visas cilvēce slepkavas un lāsts.

  3. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU NAKOSO DIENU!
    Visi pratojumi un nosaukumi mani,no pieejamiem avotiem.
    Ari uz akmeniem aug koki.Lai koks augtu,akmeni vajag iedobi,kura ari ir
    veidota,no udens pilem,kuras ir saktas pilinat uz latviesiem,no 1054 gada,
    uz kuru attiecas Romas katolu baznica.Laika zobs saed drosmi un
    pasaizliedzibu,lidz bailem, un glevumam,ko zina ikviens.
    G.Sidorovs raksta jaunu gramatu sk.a)gsidorov.info,kurai dotu nosaukumu
    MELNO PRIESTERU PADOME,jeb JUDU-KRISTIETIBAS SAKUMS.
    G.Valdmana apzimejumi ir precizi,kas ari pierada,ka vins ir starp mums.
    Aisbergs,kur redzamaja dala ienaidnieki karo,bet neredzamaja ir draugi,
    kuri izveidojusi slepenas unijas,radot vienus likumus sev,bet mums citus.
    Mes neredzigi sekojam vinu rakstitajiem likumiem,kuri domati mums.
    Vienlidziba,braliba,viens likums,viena taisniba visiem,viss Dieva vara,
    gruta bridi palaujies uz Dievu u.c.,visi sie likumi ir domati
    diversantiem,un okupantiem,kuri grib iefiltreties musu vidu,pec sava
    veidola,bet to butibas dzivo pec citiem likumiem,kuri nav domati mums.
    Lai Katrina II nevaretu izdot savu 1772 gada likumu sodien,bija ari jagaz
    monarhija, ar republikas izveidosanu,kuras bubulis ir piesieta
    demokratija,ar savam demokratiskam vertibam,kurai naftalina smaka,no
    liberalisma mirona.
    Stalina zinasanas parsniedz teologijas un jezuitu seminara zinasanas,
    kuras atrodas Vatikana Petera bazilikas pazemes milzigajas celles,kuras
    pieejamas vienigi masoniem,kur GRAND ORIET LODGE biedrs vins ari ir.
    Paganu dievs Vatikans ir bernu aizbildnis,un viss cits,kas aizguts,no
    mums.Putins,tad ari brauca uz turieni iegut svetibu.Pec judu izdzisanas,
    no Egiptes,vinu Amon-Set priesteri izvelas Kartagu.Jeruzalemes vards ir
    vituals,kuru pievieno pilsetai,kur dzivo Amon-Set priesteri,un maina
    pilsetas nosaukumu pec vajadzibas,nekad neminot abus reize,savos rakstu
    darbos,ka Konstantinopole Jeruzaleme,kur Kristu piesita krusta 1085 gada,
    minot tikai Jeruzalemi,bez Konstantinopoles.Roma liberalisma novargusi
    ari uzbruk Kartagai,bet tas aisberga redzamas dalas kars,lai iesestos
    Sv.Petera bazilikas kresla,un saktu pasaules iekarosanu,ar judu
    kristietibu,Eiropa uzsakot sveto inkviziciju,ar spidzinasanam un
    sadedzinot 20 miljonus cilveku,kuru piederiba ir R1a1 haplogrupa,kurai
    sodienas Rietum Eiropa ir 15% ipatsvars,kurs loti viegli paklaujas
    liberalas politikas ietekmei,iznemums varetu but Vacija ar 22%.Tapec
    Rusija ar saviem 85% ir sodienas dabas rezervats,pret kuru ari viss
    fabricets un sodien versts,jo lielaka dala neko ari nezin.
    1054 gada kods,1+0+5+4=1+9=10,visu skaitlu skaitlis,ja skaitlus apzime
    ar burtiem,no ALPHA lidz OMEGA.Skaidrs,kam pieder sie speka grupejumi.
    1 abols+ 1abols=2 aboli,tie ir skaitli,kuriem ir vertibu pamats
    1+1=2 tie ir cipari,kuri ir virtuali,bez pamata,ka bankas iluzija.

    VELAK VEL/TENcINU

  4. Valdis Freimantāls saka:

    RUNĀJOT un cienot TAISNĪBU, latviešiem ir jāatjauno visas latviešu biedrības. Vispirms jānoskaidro, cik to bija 1940. gadā. Partiju politfašisti par to klusē, tie visiem spēkiem cīnās pret latviešu biedrību atjaunošanu, jo tad vairs neies cauri KGB un komunistu parastie “FOKUSI” tautas latviskuma zūmēšanā. 2014. gadā Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana 1993. gada 18. februāra naktī – cerams, vairs nebūs noslēpjama.

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Neviens taisnīgs vārds nepazūd, tas atver patiesības slūžas, vēsturniekiem un mūsu Daudzcietušai TAUTAI! Laimi un Dieva svētību visiem! Pretlatviskie briesmoņi var pastāvēt LATVIJĀ tikai tādēļ, ka latviešu biedrības ir iznīcinātas, vai to vadību pārņēmuši KGB mūdži, kuri imitē biedrības darbību, patiesībā slēpti graujot latviešu vienotību,nepieļaujot latviešiem darboties savās biedrībās, atbilstoši 1938. gada statūtiem. 13 rupji satversmes pārkāpumi konstatēti 4. maija valstī – Ģeržinskogradā. Tas tika publiski uzsvērts un dokumentēts runasvīru-delegātu atklātajā sapulcē vienīgajā latviešu biedrībā, kura darbojās, ievērojot 1938. gada autentiskos statūtus. Biedrības priekšnieks ir kurzemnieks Ilmārs Drullis.

  6. Lauku onka saka:

    Tādi “volgas vācieši” ir izvietoti arī Zviedrijā.

  7. ķiploks saka:

    Tas žurnālists augstāk redzamajā bildē – Bojārs – ir milzīgs maita un demagogs, kurš to vien dara kā uzbrūk latviskajiem ideāliem un Nacionālai Apvienībai!

    Admins
    Viņš nav maita, jo nav cilvēks. Viņš ir bezdvēseļu radījums- truls informācijas pārnesējs.
    Saprotamāk sakot- robots sātanisko cionistu rokās, tāds pats kā Kažoka.

  8. info saka:

    Reģistrēta administratora sertifikāta darbības izbeigšana
    Vārds, uzvārds: Aldis Gobzems
    Sertifikāta numurs: 00049
    Sertifikāta darbības izbeigšanas datums: 31.12.2013.
    Izdarīts ieraksts: 27.12.2013.

  9. Jumis saka:

    Ja to sūdbambāli Borovkovu kāds nosistu, daudzi uz viņa zārka polku uzdejotu!
    Ja paskatīsimies kas notiek Eiropā, tad tā tiek vājināta un Eiropieši pazaudē savu identitāti. Tur ne tikai Krievijas žīdi cenšas, bet Jauno Pasaules Kārtību diktē arī ASV mītošie žīdeļi. Viņi sēž aiz militārām koroporācijām. Eiropieši zaudē savu idnetitāti. Francija – pilna ar musulmaņiem, ekonomika turas uz sērkociņiem, Itālija, Spānija – tas pats. Vācija turas, jo trešā spēcīgākā ekonomika pasaulē un to norīt kā Franciju un Angliju neizdodas. Eiropieši ir izlaidušies, kā patērētāju sabiedrība ir milzīga, bet strādāt negrib, arī ģimenes un tā vērtības ir iznīcinātas, visur gejisms un liberālā “tolerance”. Viss rit kā pēc cionistu protokola. Tam ir smaga cena. Kāds maisa to visu, kāds neredzams spēks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *