Par nožēlojamām niecībām

LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLA “reklāma”!!!

Šeit tu, latviet, vari skatīt šos civilizācijas izkārnījumus pilnā sastāvā un godībā:http://www.la.lv/nodibina-repses-jauno-partiju-latvijas-attistibai/

Ar lielām grūtībām vienojušies arī par ŠAIKAS himnu. Ar vienas balss pārākumu uzvarējis Buldozera latviskais variants. Šis pārākums tika izcīnīts ar kulaku palīdzību. Sīkāk par šo notikumu sola informēt Rīgas trakonama fīrera Nila Išākova apkopēja Luīze Aldermane. Lūk, uzvarējušais himnas latviskais variants: http://www.youtube.com/watch?v=uh7_5uJIi10

REPŠE, ŽAGARS, REINIKS, SAEIMA, LARTT,ST

www.tautastribunals.eu-12Kauns un negods šiem „patriotiem”!

Taisni vai sērga pēdējā laikā ir pārņēmusi latviešus. Bet varbūt tie, kuri visu laiku ir uzdevušies par īstajiem tautiešiem, īstenībā ir jau sen sagatavotie cionistu- čekistu ietekmes aģenti, kā viņus dēvē mums labi pazīstamais literāts Laimonis Purs.http://www.youtube.com/watch?v=Ay1-pco0aoU

Domāju, ka cionisti labi saprot, ka viņu noziedzīgās darbības rezultātā tautas var sacelties pret viņiem un tāpēc jau laicīgi tiek sagatavoti vajadzīgie „elementi” nākošajam noziedzības viļņa „šļācienam”. Katrā gadījumā tie, par kuriem ies runa šajā rakstā, pie cilvēku „rases” nav pieskaitāmi.

>Kas lasa šo i- vietni labi atceras vasarā notikušo LRTT konflikta situāciju ar Māri Ruku, kurš pēc tam bez vajadzības sāka izsacīt glaimus kādam žīdu rabīnam no Izraēlas.

vILIS vĪTOLS>Un Raimonda Paula bezjēdzīgā žīdu slavēšana… ?

FOTO: Vili, LRTT Tev kā Jaunā gada dāvanu aizsūtīs ziepes, lai tautu dēlam Egilam nebūtu tik sāpīgi… . Tev, Vili, derētu noskatīties šo Andreja Kavača video, tad sapratīsi, ka no kauna jāielien pagultē:http://www.youtube.com/watch?v=UjemzKDs8BA

>Kāds vecais disidents Lotārs Stūre*, kas visu laiku „deva žīdiem pa purnu”, sāk veikt „pētījumus” par Vilni Bušmani, pret kuru cionisti ASV bija veikuši briesmu darbus- spīdzināšanu. Un pats „interesantākais”, ka smieklīgi sācis slavēt ASV žīdus, bet V. Bušmani, kuru nepazīst, nosaucis par tumšu personību.

>LA lasām mūsu lielā cīnītāja Aivara Sluča „interesantos” izteikumus: http://www.la.lv/aivars-slucis-neesmu-radikalis-bet-normals-latvietis/ ”Lai Nacionālā apvienība tiktu valdībā, tai vajadzēja apsolīt dažas lietas, toskait, ka necilās jautājumu, lai visās skolās mācītu latviešu valodā.” Šīs rindkopas zemteksts ir graujošs. Nav nekādu šaubu, ka šim vīram ir bijušas nopietnas sarunas ar attiecīgās bandas pārstāvjiem. Mūsu Slucītis ir ne pa jokam pārbiedēts, jo mainījis kursu Maskavas virzienā. VL! cīņa par krievu skolu likvidēšanu ir radikāls solis pret 5. kolonnas pastāvēšanu Latvijā, jo nebūs kur sagatavot jaunos krievžīdu rīkļurāvējus- latviešu nīdējus.

>Arī mūsu Likteņdārza radītājs Vilis Vītols bez nekāda iemesla sāk slavēt cionistu un latviešu tautas bendi- Egilu Levitu. http://www.la.lv/latvijas-vizija/ Nav ne mazāko šaubu, ka viņam šis idiotisms ir „likts priekšā”, lai tālāk varētu netraucēti darboties savā „laukā”. Lūk, viņa teiktie glumi pielienošie meli:”Viens no mūsu tautas spožākajiem juristiem ir izstrādājis preambulu Latvijas Satversmei.”

Ja Levits, Vili, ir „mūsu tautas dēls”, tad zilonis ir balerīna. Ir zināms arī tas, ka šo „ambulu” nav izstrādājis žīds Levits, bet tā ir vistiešākā igauņu „satversmes pielikuma” kopija, kas Latvijai nav vajadzīga. Ja netiks Latvijā atjaunots Tiesiskums pēc visiem starptautiskajiem NOTEIKUMIEM, tad nelīdzēs šis tukšais murmulējums. Bet tieši tas arī ir žīdu mērķis, lai latvieši „vārās” šīs preambulas dēļ, un nepieprasa Molotova & Rībentropa Pakta anulēšanu un Tiesiskuma atjaunošanu.

Un šis Viļa sacītais jau atgādina d—- līšanu bez ziepēm:” Egila Levita preambula nav tikai preambula Satversmei, tā ir VĪZIJA.” Tas ir zemiskuma kalngals.

Aivars Slucis

FOTO: Biedr Pūķin, es darīšu visu, lai savaldītu naciķus(VL!), kuri grib likvidēt jūsu iekarojumu- krievu skolas.

Ja tev, Aivar, atliek laika 30 min., tad noskaties šo video, varbūt nāksi pie prāta: http://www.youtube.com/watch?v=lg_-us_KKe4

>Visai šai „epopejai” kroni uzliek Māras Zālītes un Jāņa Lūsēna šizofrēniskā žīdu slavināšana. Visu šo nožēlojamo cilvēciņu darbība tiek „terorizēta” no žīdu cionistu- nacistu puses, lai latviešiem izdzēstu vēsturisko atmiņu par viņu pagātnes varenību un viedumu. Un, kā jau iepriekšējā rakstā sacīju, tad viņi- žīdi varēs uzdoties pasaules tautām par DIEVIZREDZĒTAJIEM.http://tautastribunals.eu/?p=17362

Cik gan nožēlojamas dvēselītes ir šeit pieminētie. Viņi taču labi zina, ka žīdi ir iejaukti visās lielākajās mahinācijās, kas saistītas ar latviešu tautas apzagšanu un genocīda īstenošanu, bet vienalga slavina šos Sātana kalpus.

L. Grantiņš  16.12.13.

*Lotāram Stūrem vajadzētu iegādāties svecīti, aiziet uz Baznīcu, aizdegt to un lūgt piedošanu Vilnim Bušmanim par melnajiem meliem, kurus viņš ir “uzlējis” viņam.

Lotārs Stūre

FOTO: Vai Tu, Lotār, gribi, lai tas ļaunums, kuru tu veltīji Vilnim Bušmanim, nāktu pār tavu ģimeni ? Ja Vilnis ir ticis nepatiesi apvainots, tad tavs “vēstījums” kā bumerangs atgriezīsies pie tevis un taviem tuviniekiem… .

Uzraksti, Lotār, vēstuli viņam un atvainojies, lai tas grēks kā lāsts nenāk pār tavu ģimeni.

Uzraksti arī par tiem, kuri Tev lika visu to darīt… .

LRTT publicēs TO.

Piedots, Lotār, tiek tam, kas grēkus nožēlo un apņemas turmāk vairs negrēkot.

You may also like...

10 komentārs

  1. ironija saka:

    Ingūna Sudraba Delfos krievu valodā ieteica aizmirst Latvijas okupāciju. Ar ironiju var teikt, ka priekš Ingūnas Sudrabas arī Baltijas valstu pierobežā izvietotās Krievijas Iskander raķetes priekš ir vien spēļu butaforijas.

  2. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU NAKOSO DIENU!
    Neviens neveidos baltas rases partiju,jo ta nav vajadziga,kur cilveki
    vienojas un vijas.LATVIJA,vija,pavedienu savisana vienota un stipra,pec
    asins piederibas,jo seit partijas nav vajadzigas,kuras var tikai dalit
    un pardalit.Vienotiba uz dzimtas vertibu,jo tas paliek pedejais,ko nevar
    dalit.Tas ari ir vienots vesels.Vienota vesela grausanai,veidoja cilvekus,
    no dzimsanas briza,lai velak ieliktu graujosas frontes prieksposteni,kada
    laika posma,kur vins nospeletu savu lomu,ka aktieris,jo scenarists sez
    Sveice,Zeneva,kur neviens vinam netrauce rakstit scenarijus,passludinataja
    neitralitate,savas vizijas par pasaules kundzibu.Scenaristu labakie
    rezisori mit Londona,ka izpildvara prieks aktieriem.Musu barikazu
    luga ir rakstita Sveice,tapat 1905 gada un 1917 gada revolucijas un kari,
    sodienas Ukrainas notikumus ari,vinu pasu izaudzinata Janukovica
    izpildijuma.Putins ir, no ta pasa teroristu bernudarza,bet vina loma ir
    intriga,kaut gan sejas kreisa puse biezi paradas,no visa veidojuma,ka
    viena roka nezin,ko otra dara,kura sej modificetas partikas graudu indes,
    laupa vecakiem bernus,pote bernus ar svinu un citus jaukumus.Neba daniem
    vajag musu zemi veseligai apsesanai,vini indes maizi pardos mums.
    a)pandoraopen.ru/2013-12-15/vstrecha-s-sergeem-danilovym-i-slavyanskaya-
    verv.
    Stalina nirgasanas par latviesiem,izsutot uz Omsku,kuras vieta bija
    ariesu galvaspilseta.ASGUARDIRISKA,kur ASS dievi,GUARD pilseta ar
    106 791 gadu vecumu.Darija grima,un paradijas sasalums 13 021 gadu
    ieprieks.
    Lai atbaiditu,no Indijas,kura veidota,no varda INDE,un kadu kultiveto
    nozimi,tas ienem.Daudz jau nevajag,pietiek 20 gadus boret,ka krokodils
    nemaz nav bistams,un notices,it seviski,ja ir tads ierocis,ka TV.
    b)pandoraopen.ru/2013-12-09/afanasij-nikitin-o-rasovyx-voprosax/
    Ieprieks attiecas uz Nelsonu Mandelu
    c)pandoraopen.ru/2013-12-09/blesk-i-nishcheta-joxannesburga/
    Ko liberalisms var izdarit ar pilsetu un balto rasi.

    VELAK VEL/TENcINU

  3. Aivars-2 saka:

    Tā kā man parādījās dubulttrieka, tad lūgums filtrēt informāciju.

  4. Vilnis saka:

    ————————
    ————————

    Admins
    Vilni, tavs komentāts ir interesants un arī informatīvs, tāpēc tas tiks ievietots kā GALVENAIS.

  5. ķiploks saka:

    Repšes partijai būs mazāk nekā 4% vēlēšanās… Ar naudu vairs tautu nenopirksi

  6. Sprīdītis saka:

    Starp dzirnakmeņiem…  Gundars Valdmanis (taisnprātis pret shēmotājiem)

    “KĀDU DIENU KĀDAM BŪS JĀRUNĀ MŪSU MAZĀS TAUTAS VĀRDĀ, UN TO NEDRĪKSTĒTU DARĪT TĀDS, KAS JAU PATS IR CITU TAUTU KALPS.”

    http://tencinusarunas.wordpress.com/2010/04/03/starp%C2%A0-dzirnakmeniem-%EF%BB%BF-gundars-valdmanis-bruninieka-cina-pret-jauno-slepeno-paktu/

  7. informācija saka:

    ASV prezidents Baraks Obama nedosies uz Soču olimpiskajām spēlēm, tādējādi paužot attieksmi pret Krievijas nostāju cilvēktiesību jautājumus.

    Bet Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš (komunists un priHvatizators) kopā ar Latvijas Olimpiskās komitejas prezidentu Aldoni Vrubļevski (komunistu, vienu no bijušajiem vislielākajiem padomju laiku korumpētajiem tiesnešiem kopā ar viņa sievu, arī vienu no bijušajām viskorumpētākajām tiesnesēm Zaigu Vrubļevsku) brauks.

  8. vēsture saka:

    Interesanti vai LKP CK biroja 24.08.1987 sēdes protokolā Nr. 47 minētais Zālīte ir tas pats TSDC I.Zālīte vai viņa uzvārda brālis (varbūt radinieks?)?

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/490689-ceka_vai_ceka_kas_noteica_visu_padomju_latvija

    Kā ceka vadīja čeku Atmodas laikā.

    Uzmundrinājumu partijai un tā kalpam VDK aktivizēt informatoru darbu, lai savlaicīgi atklātu un atmaskotu nacionālistiski noskaņotas personas, var izlasīt Latvijas Komunistiskās partijas CK biroja 1987. gada 24. augusta sēdes protokolā Nr. 47 par 1987. gada 23. augusta demonstrācijām Rīgā. Šajā sēdē piedalās tādi LKP CK biroja locekļi kā Soboļevs, Oherins, Brils, Rubenis, Auškaps, Zitmanis, Ņukša, Priedītis, Brokāns, Gobelko, Rubiks, Savicka, Terehovs, Grudulis, Barkāns, Astahovs, Šteinbriks, Johansons, Stefanovskis, Zālīte. Protokolā nav minēti šo personu vārdi.

    Birojs liek partijas pilsētu un rajonu komitejām, arodbiedrību un komjaunatnes orgāniem pastiprināt darbu, kas tiek veikts, ieaudzinot darbaļaudīs, īpaši jauniešos, šķirisko pašapziņu, augstu politisko modrību un stabilu imunitāti pret naidīgās propagandas intrigām, pastāvīgi studēt sabiedrisko domu un savlaicīgi atklāt un atmaskot nacionālistiski noskaņotas personas… Lēmuma izpildes kontroli uzdod Latvijas kompartijas CK sekretariātam un personāli Latvijas kompartijas CK sekretāram biedram A. Gorbunovam. (Vēstures avoti. Latvijas Vēsture. 1993., Nr.4(11), 51.-52. lpp.). Fakti liecina, ka Atmodas laikā VDK vadīšana bija ne tikai LKP CK pirmā sekretāra Borisa Pugo, bet arī Latvijas «gaišo spēku» varoņa Anatolija Gorbunova kompetencē..

    Par LKP CK vadošo lomu citādi domājošo cilvēku izsekošanā un represijās liecina LKP CK sekretāra Anatolija Gorbunova 1988. gada 27. janvāra slepenā vēstule LKP pilsētu un rajonu komitejām. Šajā vēstulē A. Gorbunovs lepojas, ka kompartijai ar A. Gorbunova kontrolē esošo mediju un tiesību sargājošo (tātad arī ar čekas) profilaktisko pasākumu palīdzību izdevies kontrolēt un izjaukt disidentu grupu «Helsinki-86»..

    «Šīs ekstrēmās grupas, tās līderu antisabiedriskie mērķi savulaik pietiekami pilnīgi tika atspoguļoti republikas masu informācijas līdzekļos. Padomju, partijas, tiesībsargājošo institūciju īstenotie audzinošie un profilaktiskie pasākumi ļāva lokalizēt grupas dalībnieku antisabiedrisko darbību. Viņi atteicās no aktīvas uzstāšanās, no paredzētās piedalīšanās viņu iepriekš ieplānotajā demonstrācijā pagājušā gada 18.novembrī. Lielākā grupas locekļu daļa aizbrauca uz ārzemēm, uz kapitālistiskajām valstīm, un viņiem tika atņemta padomju pilsonība. Grupa būtībā ir izirusi.» (LVA PA, 101.f., 61.apr., 118.l., 15.-19.lp. Oriģināls. Citāts no http://www.historia.lv).

    Arī Ivars Godmanis.

    Ceka ar čekas atbalstu bija arī Latvijas Tautas frontes iniciatores. To liecina gan LKP CK arhīva dokumenti, gan Tautas frontes dalībnieku atmiņas. Taču notikumu attīstība Lietuvā, Igaunijā un PSRS sabrukuma pazīmes paralizēja kompartijas plānus par savas ietekmes nostiprināšanu šajā lietussarga organizācijā un laika gaitā daudzi uzticīgi kompartijas cekas un čekas kalpi kļuva par entuziastiskiem pilnīgi brīvas Latvijas idejas piekritējiem un par to nobalsoja 1991. gada 4. maijā. Tāpēc droši var apgalvot, ka mums ir jāpateicas arī komunistiskās partijas cekas un čekas daļai darbinieku par to, ka dzīvojam brīvā Latvijā. Ne tikai partijas nomenklatūras, bet arī VDK štata un ārštata darbinieki bijuši to vidū, kas balsoja par Latvijas neatkarību un aktīvi darbojās Tautas frontē (LPSR VDK vadītāja E. Johansona intervija TV filmā par Tautas fronti). Tāpēc nebūtu gudri par noziedzniekiem apzīmogot visus, kas dažādu iemeslu dēļ atradās gan nomenklatūras, gan čekas personāla sarakstos, gan tās aģentu maisos..

    Čekas maisi ar aģentūras daļu 4500 personu kartītēm Latvijā esot atstāti tāpēc, ka Latvijas PSR VDK vadītājs E. Johansons, kurš bija ministra statusā arī pirmajā Latvijas Republikas valdībā, bija paredzējis šos aģentus izmantot brīvās Latvijas drošības dienesta izveidē, īstenojot Ivara Godmaņa parakstīto projektu par Latvijas PSR VDK pārveidošanu LR drošības dienestā. Taču šie plāni izjukuši pēc tam, kad noticis PSRS augusta pučs 1991. gadā un PSRS VDK tika atzīta par noziedzīgu organizāciju. (Ritvars Jansons, LR raidījums Aktuālais temats 12.12. 2013.).

    Ivars Godmanis droši vien vēlāk nožēloja, ka atļāva Johansonam šo maisus atstāt neiznīcinātus, jo vēlāk tajos atradās arī viņa paša kartīte. Par saviem informatoriem VDK uzskatīja visus tos zinātņu kandidāta grāda ieguvējus, kas paši atrada stažēšanās vietas zinātniskos institūtos valstīs, ar kurām PSRS bija pētnieku apmaiņas līgumi. I. Godmanis 1986. un 1987. gadā bija stažējies Austrijā. (Diena, 11.09.1998.)..

    Jāpiezīmē, ka padomju sistēmā disertācijas aizstāvēšana un ārzemju institūta atrašana bija viens no retajiem legālajiem veidiem, kā uz kaut vai dažiem mēnešiem tikt laukā no PSRS, un VDK šos jaunos zinātniekus medīja ar īpašu centību. Lai partijas komitejas atļautu kādai personai izbraukt no PSRS, vajadzēja arī čekas akceptu. To dabūja, ja jaunais zinātnieks apsolīja pēc studijām ārzemēs sniegt informāciju par redzēto arī VDK. Tā čekas maisos acīmredzot nokļuva ne viens vien zinātnieks, mākslinieks, rakstnieks, sportists, garīdznieks.

  9. skatskat saka:

    Edvīns Šņore http://www.apollo.lv/zinas/lpsr-prezidents/628100

    LPSR prezidents

    1990.gadā man bija 16 gadu. Mēs, neliela vidusskolēnu grupiņa, izcīnījām galveno balvu republikāniskā konkursā – braucienu uz Dāniju. Neviens no mums nekad nebija bijis ārzemēs, tāpēc notikums bija gana nozīmīgs. Kā šodien atceros sarežģīto PSRS ārzemju pases kārtošanas procesu. Atceros arī uzaicinājumu pirms ceļojuma ierasties LPSR Komjaunatnes centrālkomitejā Kirova ielā 45/47 uz instruktāžu. Atmiņā iespiedies nelielais cekas kabinetiņš un bārdainais vīrs, kurš atsēdies uz galda malas mums mācīja, kā padomju pilsoņiem ārzemēs ir jāuzvedas. Tas bija LĻKJS CK sektora vadītājs Pēteris Vaivars.

    Lasu, ka Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš grasās virzīt Pēteri Vaivaru par Latvijas ministru prezidentu. Neteikšu, ka būtu ļoti pārsteigts, vērojot Bērziņa pēdējo gadu aktivitātes. Tomēr šoreiz radās vēlme paust savu viedokli publiski. Izskatās, ka biedrs Bērziņš lēnām, bet noteikti tuvojas tai bīstamajai robežai, kad ar savu darbību sāk diskreditēt šo valsti. Līdzīgi kā savulaik viņa Lietuvas kolēģis Paks, kuru Seims atstādināja no amata par sakariem ar Krievijas mafiju.

    Es nezinu, vai Andris Bērziņš ir saistīts ar kriminālo pasauli, taču Krievija viņam pilnīgi noteikti simpatizē. To nevar nejust. Krievija, PSRS, NVS un viss, kas ar to saistīts. Tikai aklais nevar neredzēt, cik neērti Latvijas prezidents jūtas un sevi nes Rietumos un kā atplaukst NVS līderu sabiedrībā. Tāds iespaids, ka neatkarīgā Latvija ar visu savu prorietumniecisko virzību viņu apgrūtina un ka daudz laimīgāks Andris Bērziņš būtu, ja PSRS i nebūtu sabrukusi. Kā LPSR minstra vietnieks viņš lieliski iekļāvās PSRS okupācijas administrācijā, kur acīmredzot arī nāca pie atziņas, ka īstie lietu darītāji ir komunistiskās partijas un komjaunatnes nomenklatūras cilvēki.

    Es neizslēdzu, ka Pēteris Vaivars varētu būt arī tikai dūmu aizsegs. Nebrīnīšos, ka nosvinējis 7.janvāri, Bērziņš cels priekšā savu īsto premjera kandidātu – LĻKJS CK bijušo pirmo sekretāru Ivaru Priedīti. Atšķirībā no visiem iepriekš minētajiem, viņam ir makroekonomiskā pieredze, dziļa izpratne par bankām, un pēc «Krājbankas» bankrota viņš ir atvērts jauniem izaicinājumiem.

    Varētu, protams, tikai pasmīnēt par prezidenta Bērziņa darbību, ja vien visa šī komunistu, komjauniešu un čekistu nomenklatūra, kura pārņēma Latvijas ekonomisko un politisko varu pēc 1990.gada 4.maija, nebūtu nodarījusi mūsu valstij tik daudz ļauna un neturpinātu to darīt arī šodien. Runa nav tikai par izzagto un prihvatizēto valsti, runa ir par sabiedrības morāli un vērtību sistēmu, kuru šie sarkanās nomenklatūras pārstāvji ar savu piemēru turpina ietekmēt.

    Biju šokā, kad vakar LTV intervijā prezidents atteicās atzīt jebkādu savu atbildību par Zolitūdes traģēdiju, neskatoties uz to, ka būdams Saeimas Tautsaimniecības komisijas vadītājs aktīvi lobēja grozījumus Būvniecības likumā, mazinot kontroli pār būvniecības nozari, kā rezultātā kļuva iespējama Zolitūdes traģēdija. Vakar A.Bērziņš gandrīz atkārtoja bēdīgi slavenā «Maximas Jasinska» preses konferenci, paziņojot, ka atbildību, lai uzņemas citi.

    Kauns, gods un tamlīdzīgas buržuāziskas īpašības īstiem komunistiem acīmredzami nepiemīt. Tāpēc kamēr no Latvijas politiskās skatuves nepazudīs šie kompartijas, komjaunatnes un čekas nomenklatūras biedri, būtiskas izmaiņas Latvijā sagaidīt būs grūti. Jābūt gataviem arī turpmāk uzklausīt nenogurstošo propagandu par milzīgajām iespējām Krievijā un NVS, par krievu valodas ārkārtējo nozīmi, par vajadzību tuvināties ar austrumiem gan fiziski, gan garīgi un par nepieciešamību atrast tādu premjeru, kas visas šīs lietas, ja ne virzītu, tad vismaz netraucētu tām.

  10. čuguns saka:

    Kā VVF trimdu apcēla. Raksts no Bostonas latvieša lapas. http://zagarins.net/jg/jg112/JG112_Vike-Freiberga.htm

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *