Andrejs Kavacis(prāvests emeritus)

www.tautastribunals.eu 1Andrejs Kavacis.Andrejs Kavacis būs viens no tiem retajiem, tāpat kā Laimonis Purs, kurš tiks Latvijas vēstures grāmatās ierakstīts ar zelta burtiem.

Viņa vieta ir pie GAIMAS CILVĒKIEM.

http://www.youtube.com/watch?v=UjemzKDs8BA

http://www.youtube.com/watch?v=XUHxy7WXzcE

A. Kavacis. Lai nodreb nelieši un noziedznieki

Tā kā tiesu par ļauniem darbiem nespriež tik drīzi, tādēļ cilvēku bērnu sirdis pildās ar drosmi darīt ļaunu,”- saka Salamans mācītājs… Tāpēc virs zemes pārāk bieži ir spēkā netaisnība, taču tā nepastāv mūžīgi. Arvien par jaunu nākas piedzīvot, ka uzvar TAISNĪBA, kas ir DIEVIŠĶA un MŪŽĪGA. Lai uz kādu pārspēku balstītos netaisnās varmāku impērijas, to gals ir sabrukums.

Posts, kurā vara ir dzinusi tautas, beidzot nāk pār pašu netaisnības varu un iznīcina to.

Visām redzamajām norisēm un notikumiem indivīda vai sabiedrības dzīvē ir kāds ne visiem zināms vai redzams pirmcēlonis, kas savā būtībā ir garīgs, bet ar neapturamu ietekmes spēku. Garīgais pirmcēlonis, kas izauklēts domās, izteikts vārdos, vai īstenots darbos var būt gan labu, gan ļaunu seku izraisītājs.

Mozus bauslības priekšvārdā teikts: “Es, tas Kungs, tavs Dievs, esmu taisnīgs Dievs, kas tēvu grēkus piemeklē pie bērniem līdz trešam un ceturtam augumam tiem, kas mani ienīst, un daru žēlastību līdz tūkstošajam augumam tiem, kas mani mīl un tur manus baušļus”.

Tātad gan labklājība, gan posts dibinās uz morāla pamata.

Cilvēka dzīvē šīs garīgās sekas izpaužas īsākā, bet tautu dzīve garākos laika posmos. Taču jeb kurā gadījumā netaisnība un varmācība  nes postu un nāvi arī pašiem netaisnības darītājiem vai viņu garīgajiem mantiniekiem. Turpretīm taisnība un mīlestība vairo labumu un svētību visiem un visur.

Pārejot no vispārīga uz konkrēto atcerēsimies, ka ļaunuma impērijai- PSRS bija pašai sava greizā taisnība, kuras gaismā angļu, franču, spāņu, portugāļu un citas koloniālās impērijas tika uzskatītas par laupītāju lielvalstīm. Turpretī Krievijas impērija tapusi it kā nepārtrauktā karagājienā pret kaimiņtautām, kuras ieguvušas jaunas iespējas zem divgalvainā ērgļa un nebijušu brīvību zem sirpja un āmura, un tālab “sojuz ņerušīmij”- savienība nesagraujama.

Likteņa ironija,- nesagraujamā savienība nebija jāsagrauj, tā sabruka pati ! Vai tas nav Dieva spriedums par krievu poļitruku melīgajiem murgiem… Meli nedod grēksūdzes efektu. Putina čekisti, kas valda šodienas Krievijā no notikušā nav neko sapratuši. Viņu pārvaldītā Krievija neapstrīdami ir Ļaunuma impērijas mantiniece, jo tā ir pārmantojusi visas PSRS tiesības, bet spītīgi atsakās pildīt pārmantotos pienākumus pret PSRS okupētajām valstīm un tautām.

Meli un vēstures viltošana turpinās pēc vecās programmas.

Skumja patiesība: muļķi var apgaismot, bet nelietim tēs kaut mietu uz galvas !

Krievija nav normāla valsts, taču starp krieviem normāli cilvēki vēl ir. Tāpēc atcerēsimies notikumus, kurus arī krievi var skatīt it kā no malas. Kopš mūsu ēras sākuma seno baltu zemes kolonizēja un pārtautoja gan slāvi, gan ģermāņi. Prūšu zemēs varmācīgi iznīcinot pamatiedzīvotājus spiedās gan poļi, gan sakši.

Viņus vienoja tikai alkatība un netaisnība.

Tāpēc tie karoja arī savā starpā. Prūši tika nežēlīgi slepkavoti un atradās nepārtauktā kara stāvoklī. Prūsijas pakļaušanas beigu fāzē sakši piekopa neslēptu genocīdu un iznīcināja senprūšus. Turpmākā vēsture uzrāda gan poļu, gan sakšu nostiprināšanos senprūšu zemēs. Taču to pavada bieži kari starp poļiem un vāciešiem, starp poļiem un zviedriem, starp zviedriem un vāciešiem, starp poļiem un turkiem, starp krieviem un poļiem. Polija tiek vairākkārt sadalīta. Arī Vācija mieru nepazīst. Posts, ko abi agresori vairoja senprūšu zemē, nepameta arī viņus pašus. Tas atkārtojas vēl un vēl.. Visbeidzot 2. pasaules kara beigu fāzē PSRS Sarkanā armija iekarojot seno prūšu zemi mežonīgā genocīdā iznīcināja Prūsijas vāciešus, kuru senči līdzīgā kārtā bija iznīcinājuši senprūšus. Pēc kara šo apgabalu kolonizē krievi, kuru senči daudz plašāka genocīda rezultātā ir kļuvuši par austrumbaltu zemju mantiniekiem. Nu tiem ir arī prūšu zeme… Ir noticis, ka lielākais noziedznieks- krievi ir kļuvuši par mazāko noziedznieku-poļu un vācu soģiem. Turklāt soģi ir ieņēmuši sodīto dzīves telpu, tā piesakoties arī savai tiesas stundai.

Apsūdzēto sols nav tukšs.

Jā, apsūdzēto sols nav tukšs.

Vācu un poļu robežas ir atbīdītas uz rietumiem, turpretim Krievijas austrumu apgabali stāv tukši.

Visi apstākļi ir nobrieduši. Sodība nekavējas, bet tiek sagatavota, lai ar neapturamu sparu iznīcinātu visasiņaināko Ļaunuma impērijuKrieviju.

Tikmēr Kremlis, noliedzot visus Krievijas noziegumus, liekuļo pareizticību. Putins met slaidus krustus katedrālēs un vienlaikus nepieļauj impērijas grēksūdzi. Krievija, kas izdzērusi kaimiņu tautu asins jūru, kas nesusi vairāk posta nekā jebkura pasaules valsts, noliedz savu vainu un kategoriski atsakās no grēksūdzes Dieva un vārdzināto tautu priekšā.

To, ka bez nožēlas nav piedošanas, zina jebkurš pareizticīgais

Vai var būt, ka patriarhs Kirils to nesaprot?… Tas nav un nevar būt, bet viņam nav varas pār čekista Putina un viņa bandas prātiem. Šie ļaudis ir nelabojami imperiālisti un varmākas, ko tikai kaps var labot.

Tāpēc es atkārtoti ielūdzu Jūs uz asiņainās Krievijas bērēm !

Tās nevar izpalikt.

Garīgos priekšnoteikumus tam uztur Putins un kompānija, turklāt nav pasaulīga spēka, kas varētu pasargāt no taisnas Dieva tiesas.

Arī Krievija no tās neizbēgs.

Bet kur tobrīd liksies stulbeņi un iztapoņas, kas joprojām lokās Krievijas varmācības un netaisnības priekšā ?

Prāvests emeritus Andrejs Kavacis

12.11.2011


You may also like...

3 komentāru

  1. Os saka:

    Bet Kirils tani zidukristietiba judeokristietiba,ir stradajis ka stata darbonis KGB un kosmosa-Dieva,ka ari fizikas likumi nav atcelti,ka ari Velna. Egregors jau visam,ka ari kosmiska limeni ir viens-religiskais zidisma-koka vai pareizticigam,vai katolim ar vel virs 100 zidisma koka religiju un ta “Sodisana” notiek pasu vinu starpa. Jaiznicina jau ir Egregors sis Velnam pieslegtais judeo,bet diemzel ar sadiem rakstiem zidu izcilo gudribu tas nenotiek un autars ar to labi saprot. Amen masoni

  2. Miervaldis saka:

    Grantiņam būtu jāsaprot, ka viņam, kā nacionālistam būtu jāpieslienas dievturu (Latviskajai) kultūrai.
    .
    .
    Admins
    Es, Miervaldi, esmu dievturis- visīstākais pagāns, bet vai tavi “dievturi” ir dievturi ?
    Un, nacionālists es nekad neesmu bijis un nebūšu.
    Es esmu nacionāli domājošs, kurš vēlas, lai tiktu ievērots Tiesiskums.
    Var pat sacīt, ka esmu internacionālists: katrai tautai ir jādzīvo savā zemē un tie, kuri ielien svešā zemē un pieprasa savus likumus, uzskatāmi par okupantiem un iznīcināmi ar visiem iespējamajiem līdzekļiem. Tad, kad tas tā būs, tad iestāsies miers virs zemes.

  3. onkulis saka:

    Kuŗ var redzēt pilnu tautas tribunala notiesāto sarakstu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *