Jānis Zīverts. Politpuvekļi

Jānis-ZīvertsNoziedznieku filozofija: jāsarauj un jārīkojas kamēr ļauj….un latvieši ne tikai ļauj un ļaujas, bet ceļ un ceļ šos noziedzniekus sev uz kakla, un pēc tam činkst un žēlojas un labāk laižas lapās.

Un tā vairāk kā 20 gadus !

No šāda secinājuma izriet vēl viena atziņa:- ja Dievs kādu grib sodīt, viņš atņem tam prātu. Un latviešus ir par ko sodīt: par gļēvulību un nodevību. Es nepieņemu atrunu, sak, novesti izmisumā, nesaprašanā utt. Vienkārši, atvērt acis un sākt draudzēties ar galvu ! Nevar vainot tikai šeptmaņus un blēžus, ja muļķim pietiek tikai ar solīšanu, tad to arī izmanto.

Un izmantos, kamēr vien latviešu tauta viņiem to atļaus !

Jānis Zīverts

www.tautastribunals.eu 1Sveiki, tautieši !

Sveiciens no Muļķu zemes(pans Krištopāns) vai Trako nama(Jurkāns). Vērojot notikumus Latvijā, šie apzīmējumi atbilst saviem nosaukumiem.

Skumjš fakts !

Un jo tālāk, jo trakāk !

Nerunāsim nemaz par šo 4. maija noziedzīgo režīmu(valdošo), kad no pakšiem lien ārā vecie sapuvušie politblēži un atkal sola, sola, sak, nu pat ies vaļā, celsism, velsim, veidosim, labosim…., nu kā var nesolīt ?! Un būs atkal muļķi, kuri bīdīs šos politpuvekļus un pēc tam paši apries par solījumu nepildīšanu, kā tas jau noticis ne reizi vien.

Tā muļķība nav ārstējama !

Vērojot pilno zāli ar šiem repšistiem, pie cita slēdziena nemaz nevar nonākt. Rudens ir depresīvs laika posms un dzīvot šajā trakonama vidē nav tālu no sajukšanas… . Kaut kur lasīju tādu kā pētījumu, kā vērojumu, ka no visiem Latvijā dzīvojošiem latviešiem kādi 5- 10% ir latvieši, kuri domā, dzīvo un arī dara latviski. Pārējie 90- 95% ir kosmopolīti, savtīgi ļautiņi, zagļi(kā mūsu t.s. varasvīri- sievas), liekuļi uut., visi negatīvismi der šai uzskaitē. Tas viss ir okupācijas sekas ! Garīgā degradācija skārusi latviešu tautu dziļi un pamatīgi. Vai ir vispār vairs ir atgūstams Garīgais Dvēseliskums, nezinu, izskatās, ka nē !

Āboltiņa, Repše, Reinika, DP, SAB, LRTTMaz ticams.

Visa šī sistēma un tās pakalpiņu armija, kā neārstējama sērga, kā epidēmija, nomāc cilvēka veselīgo attieksmi pret lietām, kas atbilst katra normāla cilvēka izpratnei par Taisnīgumu, Cilvēcību un Morāli. Padomju sarkano nacistu okupantiem spīdoši izdevies iznīcināt latviešos elementāro cilvēcisko pašcieņu, nacionālo pašlepnumu, padarot latvieti par rāpojošu vergu.

Tāds ir šodienas latvietis !!!

Ir dzirdēti argumenti, ka, lūk, latviešiem ir bijuši vēl grūtāki laiki. Šeremetjevs(krievu karavadonis) izpostījis visu Vidzemi, ka gaili vairs nedzird dziedam un tik un tā, arī pēc mēra nāves pļaujas, latvieši atdzimuši. Tā kā šoreiz neesot tik traki. Uz to man ir pretarguments. Toreiz iznīcināja fiziski ķermeni, bet latviskais gars bija palicis un tieši tas bija par stimulu atdzimšanai. Padomju sarkanais nacisms iznīcināja latvisko Garu un to var salīdzināt ar izšautas patronas čaulīti, kuru aizmet pa roku galam. Latvieši bija izslavēti ar savu labestību, izpalīdzību, laipnību, toleranci utt. Bet šeit atkal šai lietai ir divas puses, pārmērīga zāļu lietošana kaitē veselībai. Tāpat ar visām šīm labajām īpašībām, ja tās ir par daudz…. . Piemēram: tolerance sen jau pārtapusi par iztapību, pielīšanu, izdabāšanu, sevis noliegšanu un visbeidzot pat par nodevību ! Arī pārāk labestīgs jau izskatās pēc paviegla “antiņa”.

Visā jāskatās, kur kā un kad ?!

Šī valsts patreiz turās uz meliem, divkosību utt., un pāri visam latviešu tautas NODVĪBA. Un tāpēc jau tauta(90-95%) tiek zombēta, lai to neredzētu un nesaprastu. Tas ir vispār zināms fakts, tikai žēl, ka to nezin un nesaprot šie 95% lētticīgo latviešu. Kā jau teicu, dzīvojot šajā trako namā, visapkārt redzu šos nejēgas un stulbeņus.

Skumji, ka man šādi jāizsakās par savu tautu, bet labāk rūgta Patiesība, nekā saldi meli.

Jānis Zīverts LRTT    30.09.13.

You may also like...

13 komentārs

  1. piekrītu rakstam saka:

    Nez cik daudz vēl palikuši Latvijā cilvēku,kas atbalstīs šo viedo rakstu…jāpiekrīt,ka tie būs 5-10% ne vairāk…tāpēc te Latvijā valda tāds haoss..tieši tāpēc! Es vislaik saku,ka reti kurš ir neapmierināts ar šo valdības patvaļu utt…reti kurš….es tiešām nezinu,kā pret to visu cīnīties,jo tie 95% ir mūžam auni un pārējie valsts zagļu pakaļlaižas. Un ticiet man,Latvijas ļaudis neizzietu ielās pat tad,ja tos palūgtu izbraukt uz Madagaskaru,visi kā kaujami jēri arī aizbrauktu,jo tā lūk saka valdība un ko saka valdība,tas ir pareizi. ABSOLŪTS IDIOTISMS VALDA LATVIEŠU GALVĀS UN TAS NAV LABOJAMS!

  2. Pārpublicēts saka:

    Pirms
    pāris
    gadiem
    man
    bija
    ekskluzīva iespēja
    no
    kāda
    ievērojama Latvijas diplomāta uzzināt viņa patiesās domas par Latvijas Republikas premjeru: ”No visiem iespējamajiem premjera amata kandidātiem, Vienotība izvēlējās visneizteiksmīgāko,
    vispelēkāko un cilvēku ar visšaurāko redzesloku par pasauli, ekonomiku un dzīvi.” Tādējādi ar viņu ir iespējams manipulēt un radīt paklausīgu izpildītāju. Vienīgi ir tāda sajūta, ka orķestra diriģentiem ir mazliet
    citas intereses nekā tiem, kas vēlētos redzēt šo pašu kori spēlējam mājās un ar mīlestību pret tiem, kas patiesībā to ir pelnījuši vairāk nekā starptautiskās finanšu oligarhijas atvases. Man nav nekas pret kapitālismu, bet, kad es dzirdu vājus argumentus un pat melus par eiro ieviešanu tieši 2014.gadā, es esmu gatavs aicināt cilvēkus iziet ielās. Bet tas notiks tad, kad būs mazliet siltāks. Latvijas studenti, ārsti, medmāsas, policisti, pensionāri ir pelnījuši to, ka viņu valdība strādā mūsu un nevis grieķu labā. Daudziem jo daudziem mūsu pašu mājās šoziem nav īsti ne ko ēst un ne par ko samaksāt rēķinus. Man pašam nav īsti skaidrs, kā publiskajā telpā politiķi spētu racionāli atbildēt uz jautājumu – kāpēc Polija, Zviedrija, Dānija, Lielbritānija un pat Lietuva neskrien uz eirozonu, bet nogaida. Dirsā līst nav māksla – tāda būtu mana atbilde Valdim Dombrovskim. Vienīgais, ko tu vari iegūt – karjeras paaugstinājumu, mietpilsonisku dzīvesveidu un
    nicinājumiem no tiem, kas savā domāšanā un uzvedībā ir brīvi no kompleksiem. Agrāk nodevējus izraidījas no savas zemes. Ja vara nespēj kalpot sabiedrībai, tad tāda vara ir uzskatāma par ļaunumu un nevēlamu. Savu viedokli par greizajiem parlamenta lēmumiem attiecība uz PVN nesamazināšanu (pārtikai un komunālajamiem
    pakalpojumiem) esmu jau paudis. Savukārt minimālā alga Baltijā būtu jāpaaugstina nevis līdz 300, bet gan līdz 500 latiem, tādējādi mazinot ienākumu nevienlīdzību Eiropas mērogā. Cilvēki – celieties kājās, paceliet savas balsis un aizstāviet savas intereses! Jūs neesat vergi!

  3. Os saka:

    Savadak nemaz nevar but! Ikviena teritorija,svesa Zeme,Valsti-ieved no krievijas sos zidu dzivniekus un atskaidi pamattautu ar 50 proc.so vieplu,un ta tiks iznicinata pamattuta-ikviena. Radisies lidziga “Tauta”,Masa,kas apdzivo sobrid Latvijas teritoriju. Igaunija,Lietuva ir pavisam cits okupantu pamatskaits pret pamattautu-etnosu. Latvija ir pedejais laiks izdarit deokupaciju vai ir jaatkapjas uz Lietuvu,lai kaut kad atgriestos,kad bus izdevigs geopolitisks stavoklis ar Krieviju-lai likvidetu visus okupantus ar vinu sekam. Sekas ir sie repseni un citi zidiskie viepli,ari vinu berni,dzimtas-ja ta var vispar nosaukt sos vieplus-zidu raditos fasistus komunistiskas nacistu bandas. Savukart-visi Negeri ir zidi,zidiem jau sakotneji ari bija vairakas ciltis\Nacijas,bezdveselu radijumi.

  4. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Pec kadiem principiem rodas apvienibas?Laupitajs aiziet pie laupitajiem,
    radosais un celais pie radosas apvienibas.Robezam sen vairs nav nozimes,
    jo tas jau ari radija,vieglakai laupisanai.Valstis pazud,jo vinas nav
    spejigas nodrosinat un attaisnot savu vajadzigumu tas iedzivotajiem.
    Laupitaji aiznems savus apgabalus,radosie savus.Tas jau notiek katras
    valsts ieksiene.Sabrukot dolaram un visai monetarai sistemai robezam vairs
    nav nekadas jegas,jo naudas varenie slid uz leju degradacijas virziena,
    materijas mainas rezultata un nebus spejigi vadit, un regulet monetaras
    mijiedarbibas pareizas likumattiecibas,visu nododot pasplusmai.Russija
    vel 200 gadus agrak bija rusi,kuri vadija valsti ,bet vinus izkava,
    tapec apzinasim palikusos,jo tas ir speks pie musu 10%
    a)antisionizm.info/Tatishchev-o-evreyah-375.html
    un no viniem baidas,censoties vinus garigi noniecinat,dodot nosaukumu
    RASHA,no ivritu valodas,lops,dzerajs,netirelis,neviza u.c.
    Tad gribetu pieverst uzmanibu
    copyright Film and photo Archive,Yad Vashem.All rights Reserved.
    Archival Number 1196/3
    un vel citi foto,meklejot Riga Latvia,kuri liek domat
    1)1941 gada Rigas Geto,tas pats,kas Purvciema dzivojamais rajons,ja tur
    dzivotu judas un nekas vairak,tika ari pasu judu apsargats,laikam ,no
    latviesu iespejamiem uzbrukumiem,pec briesmiga gada.Ta,ka par to lielu
    judu sausanu meli vien bus,tad jau judu apsargi,pasi judas butu sen
    nomainiti ar pasie savejiem,bet vinus neredz.Kapec ?
    2)Apsargi laikam bus no Beitar,kura bija militara judu organizacija.
    3)Kapec prezidents Alberts Kviesis pats ierodas uz judu militaro marsu,
    par godu Latvijas atbrivotajiem un karoga iesvetisanai,ka ari teic
    runu.Ko sacija,mes bez saubam nezinam.Kur parejie atbrivotaji?
    4)Tas ir tas pats Beitar,kurs piedalijas Jelcina “akcija” pret Balto
    namu.Iespejams ari Rigas asinainajos notikumos,jo kurs tad Rigu
    pazist labak par viniem.

    P.S.Tikai lopu baram vajag ganu
    cilveki nav lopu bars.

    VELAK VEL. TENcINU.

  5. sarkanbalts saka:

    Latvijā dzīvo 8% Baltu (tas nav maz),viņi zināja un saprata gan par pieminekli,par sarkanbalto,par Ulmani.Sarkans ar baltu ir iznīcības krāsas,jābūt divām citām vai arī trešajai krāsai klāt,vai vienkrāsains(balts).Sarkanbaltas krāsas ir arī Peru,kur vairs tikai inki ir daži cilvēciņi laukos.

  6. Arnis-G saka:

    Visam uzrakstītajam piekrītu, bet ar vienu iebildi. Pētera pirmā asinssuņa Šerementjeva ālēšanās Vidzemē latviešiem tiešām bija tumšākais laiks, bet tas, kas mūsu senčus izglāba no pilnīgas bojāejas, bija brāļu draudžu (hernhūtiešu) kustība. Tieši tā deva pamatu latviešu pārtapšanai valstsnācijā.

  7. Lauku onka saka:

    Precīzi. Vienlaikus ļoti, ļoti skumji…
    Tagad ir vēl trakāk kā krievu laikā. Tad pakaļā līda tikai vienai varai. Tagad klanās uz visām debespusēm un savā starpā plēšas, kurā pēcpusē siltāk. Par to, ka var dzīvot arī ar taisnu muguru un galvu uz pleciem, neviens pat neiedomājās.
    Nesen kādā diskusijā ar kādu zemnieku bija pretīgi dzirdēt pārveidotu frāzi: “Labāk rāpus dzīvot, nekā stāvus mirt.” Viņš to teica visā nopietnībā. Tajā brīdī nodomāju, ka tikai lode var šo stulbumu ārstēt, bet tad jau no latviešu tautas nekas pāri nepaliktu.

    Ja vēsture atkārtosies, nebūs uzticamu zemnieku, pie kā mežabrāļiem maizi palūgt. Nostučīs. Jebkam. Gan Austrumiem, gan Rietumiem.

  8. mežabrālis saka:

    Mežabrāļi jau tad”stučīja”gan austrumiem gan rietumiem.Viens no”galvenajiem” Vidzemes brāļukiem nodeva gan mežabrāļus gan visus cilvēkus.Vecuma plānprātībā skaidri pateica,ka viss kas viņam samantots, tas esot par nodošanu,goda vīrus nodeva un tos visus nošāva.
    ´”Hernhūtiešu brāļuku draudzes”neviens Baltu cilvēks tur neiestājās,ja kāds iestājās tad ātri saprata un ātri izstājās.

  9. ploks saka:

    Nav vairs latviešiem tā aktīvistu galvenā kodola,ja kāds ko grib uzņemties,tad atbalstītājus neatrast. Paldies Dievam,ka ir Tautas tribunāls,jo nekur sakarīgākas domas neesmu lasījis. Latvijai vajag tieši tādu pārvaldnieku kā Grantiņa kungu pie varas,vismaz tādu ar tādām domām un izpildi arī realajā dzīvē.

  10. ploks saka:

    Nekaunīgi meli un slimi suņa murga tiek publicēti publiskajā telpā-lūk!

    Andra Bērziņa darbību
    Valsts prezidenta amatā
    aizvadītajā mēnesī
    kopumā pozitīvi vai
    drīzāk pozitīvi vērtējuši
    kopumā 53,1% Latvijas iedzīvotāju, liecina tirgus
    un sociālo pētījumu
    aģentūras “Latvijas fakti”
    veiktās aptaujas rezultāti. Atpakaļ Nosūtīt uz e-pastu PIEVIENOT Prezidenta darbību pozitīvi
    vērtē 18,4%, bet drīzāk
    pozitīvi 34,7% aptaujas
    dalībnieku.
    Negatīvi Bērziņa darbību
    prezidenta amatā vērtē 14% aptaujāto, bet 21,7% viņa
    darbību vērtē drīzāk negatīvi. Vēl 11,1% respondentu šajā
    jautājumā nav skaidra
    viedokļa. Salīdzinot ar augustu, to
    cilvēku skaits, kas Bērziņa
    darbību prezidenta amatā
    vērtē pozitīvi ir pieaudzis par
    1,3%, bet negatīvi vērtējošo
    skaits audzis par 0,6%. Tai pat laikā gada laikā
    prezidenta darbību pozitīvi
    vērtējušo iedzīvotāju skaits
    sarucis par 2%, bet negatīvi
    vērtējošo iedzīvotāju skaits
    samazinājies par 4,6%. Šā gada augustā Bērziņa
    darbību prezidenta amatā
    pozitīvi vērtēja 51,8%
    iedzīvotāju, bet negatīvi –
    35,1%. Savukārt 2012.gada
    septembrī – viņa darbību pozitīvi vērtēja 55,1%, bet
    negatīvi – 31,1%.

  11. Os saka:

    Sim karogam-kas ir faktisks likauts,pec butibas(Sarkanbaltsarkans),ir loti dzila sakrala nozime,naves butiba,izniciba,tada ir ta programma sakralaja nozime. Pareizie karogi ir ar-Perkonkrustu,tadi kadi ir Musu Baltu karogi. Un demokratiska cela neko nevar vairs mainit sini Zeme ar Valsti,jo demokratiju nosaka vairakums un vairakums ir zidu okupanti,seit ietilpst ari krustnesi-ka ipasa zidu suga. Okupantu uzspiesti vairakuma-likumi,kas ir izdevigi vien viniem pasiem,nevis pamattautai okupetajai,aplaupitajai un nogalinatajai. Ar okupantiem uzspiesta demokratija vienmer ir tada-lai aplaupitu Majas,teritorijas saimnieku,jo viniem nekas sakotneji nepieder-vien paris maiselu mantu. Un tad sekojosi aplaupito vajag nogalinat,kas ari notiek sobrid aktivi,bet sakas jau ar zidu krustnesu iebrukumu.

  12. adrenals saka:

    Cik saprotu,Godmanim vairs nav deputāta imunitātes,būtu īstais laiks izvirzīt apsūdzības un sākt tiesāt to izdzimteni.

  13. adrenals saka:

    Pašreizējais Eiropas
    Parlamenta (EP) deputāts
    Ivars Godmanis vēlējies
    kļūt par Latvijas Zemnieku
    savienības (LZS) biedru,
    taču trešdien partijā nav uzņemts un no šīs
    savienības nevarēs startēt
    EP vēlēšanās, trešdien
    ziņoja Latvijas Televīzijas
    (LTV) raidījums
    “Panorāma”. Atpakaļ Nosūtīt uz e-pastu PIEVIENOT LTV sazinoties pa tālruni ar
    Godmani, viņš sacīja, ka par
    citām partijām pagaidām
    nedomā. LZS pēc rūpīgām
    pārdomām viņš vēlējies
    iestāties, jo viņa tēvs esot bijis viens no Latvijas Zemnieku
    savienības dibinātājiem un tās
    vecbiedrs. Godmanis EP ievēlēts no
    pašlaik jau likvidētās partijas
    LPP/LC. EP vēlēšanas notiks 2014.gadā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *