Sātanisti Latvijas sirdī

Broka-Ēlerte-KrauzeAntaneUšakovs-Belēvics211http://www.delfi.lv/news/national/politics/no-revertas-par-labu-kargina-delam-piedzen-vairak-neka-desmit-miljonus-latu.d?id=43358767

Ēlerte, Kargins, Bandīti, DP, LRTTRīgas apgabaltiesa trešdien par labu “Parex bankas” (tagad AS “Reverta“) akcionāra Valērija Kargina dēlam Remam Karginam piedzina 10 542 060 latus viņa prasībā pret “Revertu” saistībā ar par termiņdepozīta noguldīšanas līgumu.Tāpat tiesa izbeidza līgumu, kā arī par labu R.Karginam piedzina vairāk nekā 12 000 latu par sniegto advokāta palīdzību.

Foto: Latvijas izlaupītāji, cionist(komunisti) Ēlerte un Kargins.

Pilns spriedums būs pieejams 12.jūnijā, kad to 20 dienu laikā varēs pārsūdzēt Augstākajā tiesā. Kā  pēc sprieduma norādīja “Revertas” pārstāvis, zvērināts advokāts Agris Bitāns, pēc iepazīšanās ar pilnu spriedumu tas tiks pārsūdzēts. R.Kargina pārstāvis advokāts Uģis Grūbe iepriekš pastāstīja, ka R.Karginam ar toreizējo “Parex banku” bija noslēgts līgums par termiņdepozīta noguldīšanu, tāpat, noslēdzot līgumu, pastāvēja papildu vienošanās, ar kuru depozītu tika atļauts izmantot kā bankas subordinēto kapitālu

www.tautastribunals.eu 1“Žīdu “karagājiens” pret latviešu tautu turpinās.

Ir noticis kārtējais ārprāts. Žīda Kargina dēlam Remam uzdāvina vairāk kā desmit miljonu latu. Pat zirgam skaidrs, ka tā visa ir noziedzīga spēle ar neesošiem naudas līdzekļiem, kuri tiek “materializēti” ar dažādu triku palīdzību.

Šis ir tas primitīvais “fokuss”, kā desmit istabās var nometināt vienpadsmit personas, katrā istabā esot tikai pa vienai personai.

Uģis Grūbe, LR, DP, LRTT. SABUz šo triku uzķeras 99% cilvēku. Šis žīdu bandītisms tiek veikts ar latviešu tautai piederošajiem līdzekļiem. Šis REMA tētiņš ir neviens cits, kā Padomju laiku jaunais KGB darbinieks, jebrejs Vaļera Kargins. Šis cionistu-čekistu bandīts, ar pasaules cionistu palīdzību, no latviešu tautas izpumpēja(caur Parex banku) vairāk kā divdesmit miljardu latu. To visu atbalstīja par latvieti pārtapušais jebrejs Ivars Godmanis. Piepalīdzēja viņam varas struktūrās iebīdītie šizofrēniķi Slaktēris un Repšē.

FOTO: Skatāms noziedzīgais elements Uģis Grūbe. Lūk, ko raksta komentētājs Os par viņu:

“Advokāts Grūbe ir vecs čekists un vispārzināms noziedznieks , savulaik kļuva pasakaini bagāts aplaupot Latvju tautu saistība ar Banku “BALTIJA”, jo bija tas likvidators-administrators. Starp citu, tā Banka “Baltija”,  arī bija žīdu-cionistu un čekistu veidojums, kurā tika savākta nauda no latviešu tautas un sekojoši,  aizpludināta prom uz Izraelu caur Krieviju.”

Nu, tad ko, biedr Grūbē ? ASM tev ir garantēts !

Pasaule(cilvēce) pastāv uz LOĢIKAS PAMATIEM, kurus ir radījis LOGOS(Dievs-Esības LIKUMS).

Zatlers-ar-savu-lilitiņu-ciemos-pie-cionistu-noziedznieka-karginaŠis esības LIKUMS priekš “konkrētās LIETAS” skan šādi: “Jā cēlonis ir nelikumīgs, tad arī sekas ir nelikumīgas”.

FOTO: Šeit skatāms vēl kāds noziedznieku “pāris”, kurš jūtas garīgajā “orgasmā”, ciemojoties pie “izredzētā”. Visi šie 4. maija kliķes “valdnieki” ir pieskaitāmi pie Gara kropļiem, kurus sagaida neizbēgamas karātavas.

Šajā gadījumā: noziedzīgas. Kargins un visa komunistisko žīdu čekistu banda ir jāarestē un publiski jāpakar, jo tieši tāds sods pienākas šiem noziedzniekiem pēc visiem starptautiskiem LIKUMIEM. To zin visas valsts drošības iestādes(DP, SAB, KNAB u.c.) un arī valdība, bet vienalga noziegums tiek turpināts.

Kāpēc ?

Tāpēc, ka šajā “jebrejistu noziegumā” ir iesaistīti visi 4. maija kliķes “fermas” pārstāvji, sākot no godmaņa, borovkova, zatlera, vvf un beidzot ar ēlertēm, lejiņiem, lindermaņiem, ždanokām, reinikiem, maizīšiem u. d. c. Visam tam “kronis”, ka šos žīdu bandītus un latviešu tautas bendes, aizstāv tādi gara kropļi(ģenētiski kropļi), kā advokāts Uģis Grūbe.

Ir arī zināms, ka Rīgas apgabaltiesa ir paša Kargina “sastellēta” un vienmēr LIETAS izskata žīdiem par labu. Tāpat arī zvērinātais advokāts Agris Bitāns, kurš pārstāv “REVERTA”, ir Kargina cilvēks. Viss šajā “dzīvnieku fermā”, kas tiek dēvēta par Latviju, ir zem Sorosa un Putina ķetnas. Putins arī ir jebrejs un cionists, tāpat kā Medvedjevs. Eiropas Savienība ir pilnīgi nonākusi pilnīgā šo cionistu pārvaldē.

Tāpēc jau arī Latvijā viņi var uzvesties kā velni Ellē.

Bet viņu LAIKS tuvojas 12padsmitiem, viņi to arī jūt, tāpēc “plēš”, kas vēl plēšams.

Lūk, šeit vari izlasīt par sātanistiem- Antikrista AVANGARDU. “Visrūpīgāk sargātais noslēpums Latvānijas politikā”.

Soross, DP, VVF, ĒlerteVainīgs un sodāms. Tā vairākkārt lēmušas visu līmeņu Francijas tiesas, kuras atzinušas – starptautiskais finanšu oligarhs Džordžs Soross 1988. gadā nodarbojies ar noziegumiem, piedaloties bankas privatizācijā.

FOTO: Cionistu noziedznieks Soross, kuram cionistu noziedzniece VVF “piekabināja” Triju Zvaigžņu ordeni.

Ironiski – sodīts viņš ir par koruptīvu noziegumu.

Francijas tiesa sākotnēji notiesājusi Dž. Sorosu jau 2002. gadā. Ungārijā dzimušais, Londonā studējušais it kā ebreju izcelsmes ASV finanšu spekulants atzīts par vainīgu slepenas iekšējās informācijas iegūšanā un izmantošanā, spekulējot ar privatizējamās bankas Société Générale S.A. akcijām. Vainīgajam piespriesta mantas konfiskācija iespekulētās naudas apmērā. Nesamierinoties ar kriminālprocesa iznākumu, notiesātais vairākkārt mēģināja panākt soda anulēšanu, taču arī apelācijas instance un kasācijas tiesa atkārtoti 2006. un 2007. gadā atzinusi Dž. Sorosu par vainīgu koruptīvajā noziegumā, vienlaikus samazinot naudassodu.

Peļņa pēc «prihvatizācijas»

Francijas sociālistu prezidenta Fransuā Miterāna laikā vairāki lieli valsts uzņēmumi, arī Société Générale banka, tika privatizēti, lai finansētu apjomīgus sabiedriskos tēriņus, arī nozīmīgu kultūras objektu būvniecību. Krimināllietas materiāli liecina, ka kāds Šveices kolēģis 1988. gada 12. septembrī bija vaicājis Quantum Fund direktoram Dž. Sorosam, vai viņam būtu interese piedalīties Francijas valsts uzņēmumu privatizācijā. Valdība bija nolēmusi privatizēt lielos valsts uzņēmumus (tādus kā Suez, Paribas, CGE un Société Générale) iepriekš izraudzītiem, «savējiem» investoriem, nevis pārdot godīgā, atklātā izsolē. Pēc vairāku dienu pārdomām Dž. Soross (kuram tolaik vēl pirms Anglijas valūtas sagraušanas, ko viņš paveica 1992. gadā, bija salīdzinoši pozitīva reputācija) pieņēma lēmumu atteikties no dalības privatizācijā tiešā ceļā, vienlaikus nopērkot attiecīgo uzņēmumu akcijas Londonas biržā 50 miljonu dolāru vērtībā.

Saskaņā ar Financial Times rakstīto, tālāk sekoja biržas afēra, kurā svarīga figūra bija Dž. Sorosa franču kolēģis – Francijas ietekmīgākais finansists, valdības aprindām tuvais Žoržs Pebro, kurš vēlējās iegūt kontroli pār Société Générale. Kasācijas instances spriedums ļauj uzzināt, ka Dž. Soross saņēmis slepenu iekšējo informāciju no vismaz trim dažādām personām Société Générale iekšienē, kas ļāva viņam spekulēt uz bankas akciju cenas rēķina, ātri vien nopelnot piecus miljonus toreizējo Francijas franku.

Šāda darbība ir strikti aizliegta un krimināli sodāma ikvienā valstī, kurā pastāv regulētais fondu tirgus. Biržas uzņēmumi regulāri publicē savus darbības rezultātus ik pa trim mēnešiem, kā arī ikgadējos pārskatus un citus datus, kurus uzskata par nepieciešamiem. Ikvienai personai, kas strādā šādās kompānijās, ir aizliegts izpaust jelkādu citu informāciju cilvēkiem no malas, lai nedotu iespēju spekulantiem nelikumīgi pelnīt, jau iepriekš prognozējot, kādā veidā varētu celties vai krist akciju cena. Rietumos šādu iekšējās informācijas noplūdināšanu un izmantošanu spekulēšanā dēvē par insider trading un tas ir smagi sodāms kriminālnoziegums. Latvijas Krimināllikumā tam atbilst 199. pants par komerciālo uzpirkšanu.

Nozīmīga izmeklēšana

Izmeklēšana Francijā ilga vairāk nekā desmit gadu, jo tai bija nozīmīga pretestība – lielākā daļa iesaistīto (tajā skaitā liecinieki) bija bagāti un/vai politiski ietekmīgi cilvēki. Tomēr lieta tika nodota tiesai, un 2002. gadā Dž. Soross tika atzīts par vainīgu komerciālajā korupcijā un sodīts ar mantas konfiskāciju 2,28 miljonu eiro apmērā – sods tika samērots ar nelegāli gūto peļņu. Lietas izskatīšanas gaitā tiesa nopratināja virkni liecinieku, kas gandrīz visi liecināja pret Sorosu un atmaskoja viņu.

Vainīgais nesamierinājās ar sodu un centās to pārsūdzēt vispirms apelācijas, tad – kasācijas instancē. Kasācijas tiesa spriedumu pasludināja 2006. gada 14. jūnijā, vēlreiz apstiprinot, ka Dž. Soross ir vainīgs, «lietojot ļoti slepenu un ļoti precīzu informāciju no [Société Générale] bankas iekšienes». Tika atstāta spēkā arī mantas konfiskācija.

Daļā par vainas motīviem apelācija tika izskatīta vēlreiz, un 2007. gadā notiesātajam izdevās panākt konfiscējamās mantas apmēra samazināšanu līdz 940 507 eiro. Taču Dž. Sorosam neizdevās panākt pašu galveno – attaisnošanu.

Aizdomas par jaunu – netiešu – korupciju

Nevarēdams sagaidīt galīgo spriedumu, notiesātais 2006. gada decembrī iesniedza sūdzību Eiropas Cilvēktiesību tiesā (ECT). Dž. Soross sūdzību pamatojis ar vairākiem faktoriem: viņaprāt, starp nozieguma izdarīšanu un soda piespriešanu pagājis pārāk ilgs laiks (tiesa gan, viņš noklusē, ka pats centīgi vilcis garumā procesu); pirmstiesas izmeklēšanas laikā viņam neesot dota iespēja sarīkot konfrontāciju ar lieciniekiem (it kā aizmirstot, ka tas pēc tam notika tiesas zālē); Dž. Soross nekad neesot parakstījies par konfidencialitātes ievērošanu, saņemot bankas iekšējo informāciju no saviem līdzzinātājiem. Pats galvenais arguments – astoņdesmitajos gados Francijā vēl neesot bijis tik strikts un konkrēts likumdošanas ietvars insider trading apkarošanai kā pašlaik, tāpēc viņu nevarot sodīt. Kasācijas tiesa gan skaidro ko citu – pat ja likumi tolaik bijuši citādi, Dž. Sorosa veiktās darbības ir bijušas kriminālas un aizliegtas jebkurā gadījumā, tāpēc vainīgais ir atzīstams par kriminālnoziedznieku, arī – ja likumdošanas normas pēc tam mainījušās.

Taču, paejot vairāk nekā trim gadiem, ECT joprojām nebija pat pieņēmusi lietu izskatīšanai. Tad Dž. Soross spēra bezprecedenta soli – 2010. gada 7. septembrī viņš paziņoja par 100 miljonu dolāru liela piecu gadu granta piešķiršanu organizācijai Human Rights Watch. Un nepagāja ne nedēļa, kad ECT nolēma beidzot pieņemt izskatīšanai Dž. Sorosa sūdzību par Francijas tiesas spriedumu, vienlaikus vēl nesākot sūdzības izskatīšanu. Šāda sakritība uzreiz raisīja aizdomas, ka Dž. Soross, piešķirot 100 miljonus dolāru cilvēktiesību aizstāvju aprindām, noskaņojis sev par labu arī ECT tiesnešus, kas beidzot nolēmuši pieņemt sūdzību. Tomēr izskatīšanas datums vēl nav zināms. (Kā vizītes laikā Latvijā žurnālistus iepriekš informēja ECT prezidents Žans Pols Kosta, ECT ir pārkrauta ar izskatāmajām lietām, tāpēc ikvienai sūdzībai ir jāgaida rindā vidēji seši gadi.)

Rūpīgi sargāts noslēpums

Lai arī kopš Dž. Sorosa notiesāšanas pagājuši jau vairāki gadi, fakts ir ticis rūpīgi slēpts. Daļēji tas bijis iespējams, pateicoties Francijas justīcijas principiem – lai aizsargātu liecinieku un prāvu dalībnieku personisko dzīvi, pilnie spriedumu teksti netiek publiskoti, pieejamas tikai spriedumu rezolutīvās daļas. Arī Neatkarīgajai pagāja vairāki mēneši, kamēr no avotiem Francijas justīcijā beidzot izdevās iegūt kasācijas sprieduma pilno tekstu, kurš šodien oriģinālā tiek publicēts nra.lv.

Latvijā fakts par Dž. Sorosa notiesāšanu par koruptīva rakstura noziedzīgu nodarījumu ir ticis vēl jo vairāk slēpts, ņemot vērā, ka abās valdību veidojošajās politiskajās apvienībās ir viņa sponsorēti cilvēki, kas bijuši iesaistīti daudzās Sorosa fonda – Latvija un saistīto organizāciju darbībās, pirmām kārtām jau saņemot naudu vai grantus mācībām. Atsevišķas personas darbojušās arī Sorosa Latvijas struktūru vadībā.

Īpaši daudz viņu ir Vienotībā, piemēram, Sarmīte Ēlerte, Andris Buiķis, Rasma Kārkliņa, par kontrabandu savulaik pieķertā Lolita Čigāne, Ainārs Latkovskis, Iluta Lāce, Atis Lejiņš, Aleksejs Loskutovs, Artis Pabriks, Uģis Rotbergs un citi. Tomēr arī Zaļo un zemnieku savienības rindās ir vairāki prominenti stipendiāti, piemēram, Tatjana Koķe un Baiba Rivža. Arī ārpus valdošās koalīcijas esošo partiju aktīvistiem ir izdevies saņemt finansējumu no Sorosa struktūrām – šeit jāmin saskaņietis Boriss Cilēvičs, kā arī atsevišķi Tēvzemei un Brīvībai/LNNK biedri.

Šīs un citas personas ir bijušas ieinteresētas, lai atklātībā nenonāktu fakts, ka ietekmīgāko Latvijas politisko spēku personas, tajā skaitā pašreizējos un bijušos Saeimas deputātus un ministrus, ir finansējis par koruptīvu nodarījumu notiesāts starptautisks kriminālnoziedznieks.

http://nra.lv/latvija/politika/64856-visrupigak-glabatais-noslepums-latvijas-politika-karalis-ir-pliks.htm

31.05.13

You may also like...

13 komentārs

  1. zināšanai saka:

    Minētais zvērinātais advokāts Uģis Grūbe ir bijušais Rīgas pilsētas Kirova rajona Tautas tiesas tiesnesis. Savukārt minētais zvērinātais advokāts Agris Bitāns ir bijušais komunista Andra Guļāna (vēlākā Augstākās tiesas priekšsēdētāja) vadītās Rīgas pilsētas Maskavas rajona Tautas tiesas tiesu izpildītājs, strādājis rokrokā ar šīs pašas tiesas tiesnesi Ingrīdu Labucku (Aloiza Blonska meita Ingrīda Labucka bijusi advokāte advokātu birojā “Mevecka, Ramiņa un Arājs”, izmantojot sakarus aizstāvēja Pareksbankas intereses un praktiski tās interesēs, tāpat kā Uģis Grūbe, vinnēja visas ķēķa tiesas, vēlāk 1998. gada 26. novembrī kļuvusi par tieslietu ministri Viļa Krištopana Ministru kabinetā (amatā bijusi līdz 1999. gada 16. jūlijam). Atkārtoti tieslietu ministres amatā Labucka bijusi no 2000. gada 5. maija līdz 2002. gada 7. novembrim Andra Bērziņa Ministru kabinetā. Laikā no 2001. līdz 2004. gadam bijusi Hāgas Starptautiskās šķīrējtiesas locekle. 2002. gadā kandidējusi uz vietu 8. Saeimā no Latvijas Pirmās partijas saraksta. Netika ievēlēta, taču ieguvusi deputātes mandātu uz laiku, kamēr Ainars Baštiks pildīja Īpašu uzdevumu ministra bērnu un ģimenes lietās pienākumus (2002. gada 14. novembris — 2004. gada 5. februāris). 2004. gada 12. maijā Labucka kļuva par Eiropas Savienības Tiesas Vispārējās tiesas tiesnesi.

  2. ANDRIS 7 saka:

    Neliksu STALINAM mieru,kamer nebus izgerbts “PLIKS”.
    BAFOMETS ar zvaigzni piere,ar labo roku rada uz MENESI,kas nozime,ka
    vins nak,no turienes.cccP norada,ka vinam ir 3 menesu speks POWER,
    jo kadreiz orbita ap zemi bija 3 menesi,ko var redzet vecas graviras
    LELE>FATA>PATREIZEJAIS.Ja lielas AMBIcIJAS.Musu nosaukums DAKSA,nak
    no vina.Ar kreiso roku vins norada uz MELNU menesi,kas tikpat var but
    MUSU ZEME ieejot melnaja elles posma.Ziladainas indietes parada,ka
    vinam ir bijusas attiecibas ar vinu,jo iegutas zilas asinis.Vards
    BAFOMETS ir kodets,ja pienemam ,ka vins ir STALINA butiba,tad vina
    domasana aprobezojas ar ZALAMANA templi,kur visas esosas zemes un
    iekarotas talak ir zem viena jumta ZALAMANA TEMPLA JUMTA,kur talakie
    paskaidrojumi nav vajadzigi,kas notika BABELE,ko tagad censas reanimet
    BRISELES BAFOMETI.Ja slepto pielavisanas makslu vini ir apguvusi
    loti labi,ka jau plesigi zveri piezogoties UPURIM,var jau but avim,ka
    visa pasaule,jo starojuma ietekme TA VAR BUT.Jasaprot TAS,ka viniem
    nav un nemaz nevar but cilveciskas domasanas,viss ir izliksanas un
    iluziju maksla,bez konkretuma,ka jau BIBELE.

    http://www.youtube.com/watch?v=Br0Ca0eAHSo

    Baznicas milicija,ko mes zinam,no pagatnes
    http://en.wikipedia.org/wiki/Church_militant_and_church_triumphant

    Zvera BAFOMETA domasana

    http://www.youtube.com/watch?v=MquyJEKa_qU

    MUS VIENKARSI UZSKATA PAR MULKIEM,JO VINI UZBRUKUMU TAISA KOPA
    VELTOT VISU UZ MUSU ETNOSA IZSKAUSANU PASAULES MEROGA,SKALDI UN
    VALDI,APEDOT PA VIENAM.KAS IR MUSU PARTIJAS, SALIDZINOT AR MUSU
    RASI.MANA UZTVERE PILNIGI KAUT KAS LIEKS.

    http://www.youtube.com/watch?v=YeRTxPk05QY

    PALDIES.

  3. komentārs saka:

    “Ikviens var aizstāvēt savas tiesības un likumiskās intereses taisnīgā tiesā”, paredz Latvijas Republikas Satversme. Tanī pat laikā, realitāti labi raksturo kāda Rīgas apgabaltiesas tiesneša skumji sacītais: Būtu jau labi, ja sauklis “nāc uz tiesu meklēt taisnību”, neizraisītu smieklus. Latvijas tiesās iesakņojies pa blatam iecelto tiesnešu gars un nav starptautiski pieņemtiem labas prakses standartiem atbilstoša ieraduma apspriest ētiski jūtīgas kolēģu situācijas plašās iekšējās diskusijās. Šādā vidē negodprātīgs tiesnesis ar ilgstošu un noturīgu negodprātīgas amatpersonas reputāciju var turpināt karjeru, atrodoties visai komfortablā psiholoģiskajā vidē. Šādu situāciju izmanto arī Kargini un viņu advokāti, šajā gadījumā Uģis Grūbe, tādējādi piesmejot viselemetārākās tiesiskās normas.

  4. Os saka:

    Ir vispar atzits juridisks termins-ka nelikumiga riciba nevar izraisit likumigus rezultatus (Ex iniuria ius non oritur). Sobrid zidu cionistu imperiska asinaina krievija saka-talak dzivosimies ka brali(Tavs ir mans un otradi) un Latvijas,ka ari citu Valstu okupaciju-atstasim vesturei! Daba tas ir,ka mana maja viena nakti ielauzas laupitajs,nogalina Tevu ar Mati izvarojot Meitu un pasu piekaujot. Iemitinas manas majas viena dala un jutas komfortabli. Tad sis laupitajs izdoma,ka so maju tacu var iekilat banka-iegustot naudu un sak uzstat,ka vinu vajag ievest Zemes gramata-ka lidzipasnieku,jo sen tas laupisanas fakts ar noslepkavosanu bija un lai paliek vesturniekiem! Sobrid ir tiesi tada situacija-ar Pilsonibas iegusanu,Nepilsonu Kongresu. Ka ari vispareji-ar sis 4.maija Valsts dibinasanas pamatiem-nelikumiga riciba nekad nevar izraisit likumigas sekas!

  5. Os saka:

    Un vel jo vairak,sie zidulenu viepli-ar tiesam,pasi dzivojas pec senas asinainas Romas likumiem-kad tikai vini drikst bezsoditi nogalinat un laupit,bet kad Cilveks sasauj so meslu okupantisko un tas nobeidzas,tad ar “Tiesu-taisnigu” Cilveku iebaz buri uz pusi muza-labakaja gadijuma. Si Valsts-saskana ar tiesibam Starptautiskam,vispar nedrikst nevienu LR Pilsoni TIESAT(neatjaunotas un okupetas uz doto bridi LR LEGITIMU PILSONI,ari pec Filacijas principa) . Tiesat drikst savus komunistiskas bandas teroristu noziedzniekus-ar legalizetiem okupantiem. Kara-ka jau kara un nekad laupitaj-okupants nebus vienlidz tiesigs,vinus vienmer piesegs sis Valsts parvalde ar tiesam “Taisnigam”, tikai pilniga Deokupacija,seku likvidesana-kas sevi ietver naudas kompensacijas-milzigas,daudz vairak par zidu nacijas ciesanam-par saviem izdaritiem noziegumiem,atskiriba no Latviesu un visas Baltu tautas.

  6. ANDRIS 7 saka:

    MANAS DOMAS UN TIKAI.
    Teva tresais dels,antins,tresais taisa sevi nevainigu,apvainojot parejos
    2 bralus,ka vini tadi un sitadi(INNOcENT III),kas ir vina pasa
    izdomajums,lai izceltu sevi un sleptu savu butibu,kas ir genu skarta
    (GENESIS)un stasta,vai kada laika posma beigas vins vienmer uzvar ,kur
    vienmer nak lidzi to tautu bagatibas,kur notiek notikums ka dabu
    KARALA(KENINA,KEIZARA,KESARIA,HAZARIA) MEITU PAR SIEVU,kas norada,ka
    valsts jau ir zidu iekarota,PUSI KARALVALSTS,cik tur lades vai tines
    (PILTENE)ar zeltu un sudrabu u.t.t.
    cOLUMBUSAM,iznemot balodi vel ir izcelsmes vieta KOLONNA,jo ta bija
    pirma kolonna,no ZALAMANA templa.Visas saprasanas un jegas ir
    kodetas datumu skaitlos,simbolos,krasas(sodien pulkstenu laika
    raditajos).Pec tam 1776 gads 1+6=7 777 Amerika,ILLUMINATU dibinasana,
    lidz visa Amerika,USSR un citas valstis zem ZALAMANA TEMPLA jumta,
    kuru ari tresais teva dels uzskata par savam majam,ka LATVIJU,kur
    vina senci celusi prieks vina ZALAMANA TEMPLI ar vinu likumiem,
    cietumiem,zeltu tikai viniem(GOLDMAN),religiju viniem (GODMAN)
    u.t.t.

    PALDIES.

  7. čuguns saka:

    PAR Nacionālās apvienības uzvaru šodien!

    Iedvesmai: http://www.youtube.com/watch?v=3UvR7WmaFvs

  8. ANDRIS 7 saka:

    Vatikanam ir plans uztaisit zem ZALAMANA TEMPLA jumta visu pasauli.
    Pasaules iekarosana pa dalam prieks zidiem.Planu pienema pavests
    BONIFAcIJS VIII (KAULAINA SEJA) 1302 gada,ar savu izdoto likumu
    UNAM SANcTAM 1302.Pirmie burti UN nozime ANO.Tapec BAFOMETS OBAMA
    pedeja laika ir biezs viesis ANO.UN ir milzigs karaspeks Amerika.
    Verosim kartejos notikumus.Un KRISTOVSKI loti gribas pielidzinat
    KAUPO.USSR,cccP,EU,Nacisti,cOLUMBUS(ari kosmiska nozime,jo visi
    sateliti kalpo vienam merkim),APOLLO,potes,muziga dzersana,narkotikas,
    GM partika u.t.t.Tas viss,lai nebutu pretestibas.Vienigais un
    lielakais paligs ir galaktikas izeja no bedres,bet bez pasatdeves ari
    nekas labs nevar pie apzinas mainas.

    http://www.youtube.com/watch?v=4fMPCf-1PNI

    http://en.wikipedia.org/wiki/Unam_sanctam

    PALDIES.

  9. ANDRIS 7 saka:

    Zalamana (SOLOMON)templa celtnieki.FREEMASONS brivmurnieki akmenskali
    pasi aktivakie celtnieki.Ari Ikskiles baznicas celaji MEINARDA
    pieaicinati no GOTLANDES,kas jasaprot,MASONU kustibas sakumu LATVIJA,
    kuri savu “DARBIBU”ka iefiltresanas valdosas aprindas,indesanu,
    slepkavibas,musinasanu un provokatorismu,uzpirksanu u.t.t.saka veikt
    zem slepenibas “PLIVURA”.TAMPLIERI JAMET ARA NO SIS KOMPANIJAS,
    jo “cELNIEKI” loti daudz atributus un zinasanas piesavinajas no viniem.
    Rietumu civilizacija vel laikam nav gatava JESUS KRISTUS izcelsmei um
    kristietibai ka tadai.

    http://www.youtube.com/watch?v=AFR3lKwHVME

    PALDIES.

    Admins
    Sarunāsim, Andri, ka Tu turpmāk katram rakstam pievienosi tikai vienu komentāru. Apdomā visu labi un tad sūti, jo savādāk tas daudziem krīt uz nerviem. Un galvenais, ka komentāri neatbilst tēmai.

  10. Os saka:

    Tadi-russi vispar nav,ta ir ideologiska propoganda krievijas FDD. KRIEVI-veidojas no slovenu tautas,vai sis slovaku tautas-atkritumiem,kuri klainodami laupija un Skandinavu vikingi to panema gusta,liekot tiem stradat uz viniem un pielietoja laupisanas karos,ka vairaku simtu-slavu armiju. Rurihs-vai ivans bargais bija Norvegis. Sekojosi Ruriha dzimtas atbalstiti-zidu nacijas,jo bija Romas izcelotaji-okupanti,saka vairoties mezonigi uz iekaroto tautu rekina-tagadeja krievijas teritorija,viriesus nogalinot,sievietes izvarojot,ta dzima vergu tauta-SLAVI-bez vecaku milestibas un uz vardarbibas pamatiem.

  11. Os saka:

    Krievijas Arlietu ministrija apgalvo,ka 2 Pasaules kara patiesa izraisitaja ir-Polija,jo nepaklavas Vacijas “Pamatotam” prasibam. Tas ir talredzigs sataniski-viltigs krievijas FDD PLANS,par turpmak “Attaisnoto” Latvijas ar Lietuvas-Okupaciju,ar vardarbigu militara parspeku,jo Latvijai ar Lietuvu ir japaklaujas krievijas “Pamatotai” prasibai-labpratigi atdot savu teritoriju krievijas riciba,jo-Kaliningrada krievi-tautiesi pieprasa Tieso robezu,ar Tevzemi savu un krievija “Pamatoti” pec savu Pilsonu luguma-izdara so celo soli-tikai savas tautas vajadzibas! Ar so atkritumtautu un valsti-Cilvektautam ar Valstim ir japartrauc jebkadas attiecibas,atsaucot savus-Vestniekus no turienes un izdzenot visus vinu spiegus-diplomatisko korpusu.

  12. nostāja saka:

    Ja mēs skatāmies uz kopējo nabadzības līmeni, tad Latvija ir otra nabadzīgākā valsts Eiropas Savienībā. Vēl nabadzīgāka ir tikai Bulgārija. Statistika rāda, ka emigrācija ir liela. Tieši uz to lielo latviešu tautas izceļošanu cer godmaņi, borovkovi, kargini, krupņikovi, šķēles, lembergi un citi, kas 4. maiju izmantoja, lai apzagtu latviešu tautu. Viņi atklāti ņirdz, ka drīzāk latvieši izceļos, nekā apvienosies un atjaunos tiesiskumu Latvijas sētā. Mums kopīgi jācīnās pat visgrūtākos apstākļos, jāgatavojas vēlēšanām visos līmeņos, jāaktivizē pilsoņus, jāmeklē draugus kaimiņu valstīs, neatlaidīgi un ik dienas jāinformē starptautiskā sabiedrība par reālo situāciju Latvijā.

  13. Os saka:

    Sis pretlikumigas dibinatas noziedziga cela ar KGB Krievijas 4.maija Latvijas “Valsts-LR”,legalizejot iedzivotaju sastavu-okupantus,Valsts LPSR Varai klustot par sis Valsts Varu,uz so bridi,Cilvekam Nacijas Latviesu-Pilsonim nedeokupetas un okupetas Latvijas(1918-1940.17.jun.) uz so bridi,nonakot sis Latvijas Tiesnesu ketnas ar Drosibas Policijas(VDK\KGB) rikojumu-mutisku-Nave garanteta sis Latvijas Cietuma. Ta tagad Krievija izdara jaunolaiku-genocidu Latvija. Ziemele ECT-driz tu pati tiksi taisnigi sodita,maita noladeta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *