LR Tautas tribunāla apsveikums leģionāriem !

l

 

Leģionāra Roberta Fridrihsona dzīves biedres veltījums visiem latviešu zēniem, kuri cēlās atriebt varmākām.

 Jel galvas zemu nolieciet to priekšā,

kas kaujās gāja, nāvi nicinot,

un krita, turot dzimto zemi riekšās

ar domu pēdējo-par Latviju.

 

Šie vīri gāja pārliecībā svētā,

ka lemts tiem dzimto zemi nosargāt

un atriebt varmākām par cirstām rētām,

sev ordeņus un slavu neprasot.

 

Lai nestais upuris nav bijis velts

nāks jauna maiņa jūsu vietā stāt.

Nav šodien piemineklis katram celts,

bet piemiņā jūs tauta sirdī glabās.

 

LRTT vārdā no sirds sveicu mūsu, latviešu tautas varoņus – leģionārus viņu dienā – 16. martā !

Latviešu karavīrs, šoreiz leģionāra formas tērpā, atkārtoti pierādīja pasaulei uz ko spējīgs cilvēks, kurš savā sirdī nes Latvijas vārdu !

Nevienas krievu-šovinistu rejas, neviena cionistu indes šļakata nespēs aizēnot mūsu varoņu, latviešu leģionāru slavu! Pašmāju kangaru un jūdasu šļupstiem uzspļaujam kā savas tautas netīrumiem !

Krievu šovinistu un cionistu zvērīgais naids pret mūsu Godavīriem ir pierādījums tam, ka viņi nespēja salauzt mūsu karavīru pretestību, nespēja piespiest padoties Kurzemes “cietoksnim” !

Pret Kurzemes “cietokšņa” ” mūriem” izšķīda 46 kājnieku divīzijas, 22 tanku divīzijas, tūkstošiem lidmašīnu (tā liecina Maskavas arhīvi), bet Kurzemes “cietoksnis” netika ieņemts ! Kritušo skaits bija viens leģionārs pret 10-15 sarkanās ordas uzbrucējiem.

Un to viņi, mūsu ienaidnieki, vēl līdz šai dienai nevar “sagremot”.

Bet mēs ar mūsu karavīru sniegumu lepojamies !!!

Lai mūžīga slava mūsu karavīriem – leģionāriem !!!

Stipra tā tauta, kurai stiprs varoņu kults ! Neaizmirsīsim to !!!

Dievs svētī Latviju !

Patiesībai un Taisnībai uzvarēt !!!

 

Jānis ZīvertsLRTT, LNF, Helsinki-86

Latvietis Jānis Zīverts no Ventspils.

13.03.2010

http://www.youtube.com/watch?v=seoZo3ofCHU&feature=related

—————————————————————————————————–

Šo Roberta Fridrihsona dzīves biedres rakstīto veltījumu derētu izlasīt mūsu parlamentārajiem atkritumiem, kuri cēla savas mazās apspeķotās dūreles debesīs, lai atdotu Abreni Krievijas slepkavu režīmam !

Tā roka šiem nodevējiem tiks nocirsta un viņu rumpji tiks “pakabināti” Rīgas centrā par biedinājumu un brīdinājumu nākošajām paaudzēm !

Nodevējam nodevēja alga, to nosaka “Nirnberga” !

L.Grantiņš

You may also like...

12 komentārs

  1. l0l saka:

    Nacionalais stulbenis.. Ienistu tadus..

  2. AG saka:

    Jā, Jāni Zīvert, gaidīšu Tevi Rīgā 16.martā!

  3. Zanda saka:

    Tā turēt!!! Par to ir jārunā vēl un vēl.

  4. Edgars. saka:

    Gods un slava leģionāriem par varonīgo cīņu pret sarkano mēri.

  5. Leģionāri bija, ir un būs mūsu tautas cēlākie vīri un arī sievas.

  6. A.Balts saka:

    Noliecu galvu mūsu leģionāru vīrišķības un mūža drosmes priekšā, kā arī izsaku savu cieņu visiem Latvijas patriotiem, kas 16.martā godināja sirmos karavīrus un pieminēja viņu kritušos biedrus Rīgā, Lestenē un visā Latvijā, lai kur tie atrastos!

    Un izsaku savu nicinājumu maskavas krievvalodīgo ebreju “antifašistu” pūznim un viņu fīreriem kremlī un atbraukušajiem latviešu nīdējiem zurofiem, par viņu vienpusīgi melīgo cilvēknīdēju politiku.

  7. Anonīms saka:

    cepuru nost nahuj blja

  8. >>> IOI no 13.03.10. saka:

    Ar naidu ilgi nedzīvosi… Vai nu mācies Latvijas valsts vēsturi, vai meklē savu sapņu zemi austrumu virzienā. Palasi komēntārus -esi vienīgais izlēcējs…SāC KRAVāT CEļA SOMU – un ĀTRI !!!

  9. Miervaldis saka:

    Dzejolis – cepuri nost!

  10. kodeks saka:

    …veči, es pievienojos jūsu rindām. Ar mani kopā 16. būs vēl pārdesmit rūdīti novadnieki

  11. Fonts saka:

    Pārsteidz nacionālās atribūtikas skandināšana vārdos, šķiet, ka tāda savas bezdarbības un nevarēšanas maskēšana.Nav izprotams, kādēļ vien jākritizē, bet nekas netiek darīts, lai ņemtu varu savās rokās reāli un parā’dit “kur vēži mājo”pie vras esošiem komunistu-fašistu varas pārmantotājiem, to partju atzaru partijām, kas atrodoties pie varas, pielaiž aizvien jaunas nelietības pret latviešu tautu, piekopj genocīdu. Nevarēs sodīt, ja pašiem nebūs varas.

    Cik var muti dzesināt! Vajag organizēt atsevišķu partiju, ar katru biedru noslēdzot līgumu par atbildību, lai neizrādās vēlāk, ka Lemberga vai Šķēles, vai Vienotības, NA vai citas pie varas esošas partijas rokaspuisis. Gatavoties nākāmām Saeimas vēlēšanām ar saviem tautai derīgiem uzstādījumiem. Neapspriesties un neiet koalīcijā ar esošām partijām, lai nesakompromitētos, izvirzīt skaidrus mērķus. Cik var skatīties uz šo “politiķu” mērkaķošanos, sākot ar Vp Bērziņu, kas raušot naudu, prātu izkūkojis
    .

    Nonākt Saeimā vairākumā un mainīt ģenerālprokuroru, SAB vadītāju u.c. amatpesonas atbildīgajās iestādēs. Ierosināt tiesvedību ar mērķi konfiscēt sazagto pret Godmani, Lembergu, Šķēli, Šleseru, Zatleru, Dombrovski u.c bijušajām amatpersonām, kas Latvijas valsti noveda parādos ASV korporokrātijai – SVF, PB, izzaga, apzaga pilsoņus, veicot genocīdu pret latviešu tautu.

  12. lidotajs saka:

    esam ar Dambīti tai vietā,kur ārdās cionistu noziedznieki recidivistu Permas cietimnieku strīpainos tērpos, pieteikuši piketu Baigā gada žīdu čekistu upuru piemiņai. lai neliešiem liegtu iespēju šogad apliet ar dubļiem 90 gadīgus varoņus. Otrdien, plk 15 jbūt Domē-ja aizliegs, pārsūdzēšu administratīvajā tiesā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *