4. maija kliķes „darba” metodes

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

H-86-3Šodienas Latvijasvaldošais avangards” ir noziedzīgākais režīms pasaules vēsturē, jo tas sevī apkopo nacistu, komunistu un cionistu „pieredzi”!

Tā tas izskatās no „malas” skatoties, bet PATIESĪBĀ tas ir CIONISMS.

Un cionisms ir nekas cits, kā ANTIKRISTS PATS visā savā spožumā.

Rodas jautājums, kāpēc viņš KULMINĒ tieši Latvijā ?

Latvijā tāpēc, ka latvieši ir vienīgā tauta šai lielajā „bēdu ielejā” (kurai vārds ir PASAULE), ar pozitīvu EGREGORU. No šī EGREGORA tad arī viņi cenšas baroties. Ļaunais var pastāvēt tikai un vienīgi blakus LABAJAM. Ja šis LABAIS tiks noplicināts, tad ĻAUNAIS ar pamatīgu troksni(asins izliešanu) aizies bojā. Latviešu tautas GARA MANTOJUMS ir jau sasniedzis  šo „noplicināšanas” robežu, tātad drīz ir jānotiek šo sātanistu bojāejai.

Šis garais ievads bija domāts sekojošai tēmai, lai to labāk varētu izprast.

Rihards-Bunka-300x225LRTT tika atsūtīts foto “ar trim bandītiem un vienu sievieti”. Sievietes vārdu nezinu, bet bandītus labi pazīstu: Rihards Bunka(tīrasiņu krievs), Aloizs Vaznis(komunists un asinssuns līdz kaulu smadzenēm) un Ainārs Platacis(ģenētisks bandīts). Šis foto pastāsta visu, arī to, kuri bija tie, kas „pazudināja” A. Plataci. Platača slepkavas sēž viņam pie labās rokas. Šajā i-vietnē jau ir ticis rakstīts, ka ĻAUNAJAM ir arī viena laba īpašība, VIŅŠ pie pirmās izdevības pārgriež rīkli savam sāncensim.

Šis ir tieši tas gadījums.

A. Platacis ir ticis nogalināts no savējiem, tāpēc arī nav atrasts viņa līķis. Mēs zinām, ka Platacis  Vaznim bija devis neierobežotas pilnvaras vadīt viņa BIROJU.

Kāpēc ?

Iekš šī „kāpēc” arī slēpjas visas atbildes. Ja mēs esam sastellējuši PUŽĻA deviņas daļas no desmit, tad pie pēdējās domāšana vairs nav nepieciešana. Tā ir arī ar šo gadījumu. Loģika runā savu valodu, tā neprasa ne pierādījumus, ne noliegumus, to prasa cilvēki, kuri grib izvairīties no soda. Platača līķi neviens neatradīs, jo to „norakuši” pie varas esošie- R. Bunkas „apkalpojošais personāls”. Mēs taču zinām, ka komunists- čekists Vaznis bija/ir atbildīgs par Latvijas lielo uzņēmumu likvidēšanu un izpārdošanu.

Viņa darbības rezultātā bez darba palika neskaitāmi tūkstoši !!!

Šis komunistiskais izdzimtenis ir nošaujams bez tiesas sprieduma, bet gan jau, tas vēl viņam un citiem sātanistiem-komunistiem stāv priekšā. Visā šajā noziedzīgajā Latvijas izputināšanā līdzdarbojās ari nabaga Platacis. Platacis bija neiecietīgs un nepiekāpīgs. Platacis nebija arī no zvērināto komunistu bandas, tāpēc kļuva bīstams liecinieks, kurš jālikvidē. Godmanis arī likvidēja sev vistuvāko līdzzinātāju Mārtiņu Rozi.

Noziedznieki jūt, ka pamazām tuvojas TIESAS DIENA, tāpēc, jo mazāk liecinieku, jo labāk. Blakus Vaznim redzams Rihards Bunka, rīkļu rāvēja Andra Bunkas audžudēls, kuram dzīslās rit 100% krievu asinis. Andris Bunka bija Ivara Godmaņa(ģenētisks žīds) miesassargs. A. Bunka izveidoja „apkalpojošo personālu”, kas likvidēja „uzbāzīgos” nacionālistus, kuri gribēja atjaunot 18. novembra Latviju. Komunistiem, iekaitot Godmani un Bunku, tas nebija pieņemams, jo tad viņi tiktu tiesāti par genocīda īstenošanu pret latviešu tautu. Šo „apkalpojošo personālu”, cik noprotams pēc Riharda Bunkas lielīšanās, patēvs ir nodevis viņa rīcībā. Šis personāls arī ir veicis visas neatklātās slepkavības. Mums visiem ir zināms, ka neviena politiskā un ekonomiskā slepkavība nav atklāta. Tas vēl labāk ir zināms žurnālistiem un citiem preses darbiniekiem. Tas arī viņiem liek saprast, kas būs tad, ja palaidīs muti. Tas ir drausmīgs terors, kurš praktiski nav pierādāms, bet jūtams ik uz soļa.

Uz foto jūs redziet šī terora īstenotājus.

Šie sātaniskie iemiesojumi ir ļaunāki par slepkavām. Liepājas žurnālists G. Matīss bija savācis informāciju par mafijas kontrabandu, tāpēc tika nekavējoties likvidēts. Slepkavas ir zināmi, bet sacīt nedrīkst, jo visi zina, ka ir tāds „apkalpojošais personāls”. Izmeklētājs, kurš lika mainīt izpildītājiem liecības, zina, kurš ir slepkavības pasūtītājs, jo savādāk jau nevajadzētu mainīt šīs LIECĪBAS.

Izdzimteņiem Bunkām atgādināšu, ka Tiesiskums Latvijā tiks atjaunots un tad uz jūsu mugurām tiks „pieformēti” svina steki, tā kā to dara JŪSU mīļotajā Krievijā !

Nekur jūs no „pakabināšanas” neizspruksiet, nolādētie latviešu tautas bendes !

L. Grantiņš  16.11.12.

You may also like...

9 komentāru

  1. Tālis saka:

    Lai vieglas smiltis Liepājas žurnālistam Matīsam. Te no vēstures viens līdzīgs gadījums. “Apkalpjošais personāls” Ludzā novāca muitnieku Liscovu, jo Liscovs bija savācis materiālus par to, ka daži Latvijas politikas varneši nodarbojas lielos apmēros ar spirta, gaļas un degvielas kontrabandu.
    Tāpēc pilnīgi neizbrīna tas, ka “apkalpojošais personāls” novāca advokātu Plataci, kuram arī droši vien bija savāktas dažādas shēmas par valsts izzadzējiem un interesanta informācija par pie varas esošajiem.

  2. vēsture saka:

    Noziedznieki pret Latviju !!!

    – Informācijai: 2008.gada vēlā rudenī Godmaņa (LPP/LC) valdība ar finanšu ministru Ati Slakteri (TP) rosināja 7.5 miljardu eiro aizņēmumu no starptautiskajiem aizdevējiem. Godmaņa valdību toreiz veidoja LPP/LC, TP, ZZS, LNNK/TB. Iesākto turpināja 2009.gada pavasarī ievēlētā Dombrovska valdība, kuru veido JL, TP, ZZS, TB/LNNK, PS.

    – Aizdevuma iniciētājas partijas LPP/LC un TP stīvējās

    Šlesera partija LPP/LC ir skaidri pateikusi, ka 21.janvāra Saeimas balsojumu par pilnvarojuma došanu valdībai slēgt papildu vienošanos ar starptautiskajiem aizdevējiem, negrasās atbalstīt. Partija, kuras premjers Ivars Godmanis parakstīja vienošanos par 7.5.miljardu eiro kredītu, nodemonstrēja nekonsekvenci, tagad nevēloties uzņemties politisko atbildību par savu līderu lēmumiem.

    Līdzīgi neērtā situācijā sevi nostādījusi arī TP, kuras finanšu ministrs Atis Slakteris tāpat bija atbildīgs par iniciatīvu slēgt vienošanos ar starptautiskajiem aizdevējiem. Nav arī noslēpums, ka viņš kā toreizējais finanšu ministrs nes lielāko atbildības nastu par Parex bankas pārņemšanas procedūru un tās izpildi tādā veidā kādā tā tika realizēta.

    Atgādināsim, ka Parex bankā tika ieguldīti līdzekļi, kurus valsts aizņēmās. Tas savukārt vairākas reizes palielināja valsts parādu, samazinot brīvo līdzekļu apgrozījumu. Pēc Valsts Kontroles aprēķiniem bankas pārņemšanas tehniskās izmaksas nav mazākas par 1 miljardu latu, kurus tērēja Finanšu ministrija, Valsts kase, Privatizācijas aģentūra, FKTK un Hipotēku un Zemes banka.

    Atcerieties cilvēki to visu!

  3. +++ saka:

    Jurim Lapinskim, spriežot pēc viņa tēmām radio raidījumos – Rotšildi, Rokfelleri, ļoti patīk noslēpumu “šķetināšana”. Tāpēc uzdāvinām viņam jaunu tēmu priekš radio Merkurs kādā no pārraidēm.
    1934 gadā ASV uz dolāra banknotes parādijās “svētie” masonu simboli (lielās Depresijas laikā) – zīmēti pēc Nikolaja Rēriha dizaina – pat musdienās šis noslēpums ir maz zināms. Vismaz Aivars Garda neko par tik “nozīmīgu” faktu neko laikrakstā “DDD” nav rakstījis.
    Bet ir raksti, ka Gardas tik ļoti pielūgtā, pēc būtības, priekš latviešiem šovinistiskā Rērihu ģimene – ar masoniem bija saistīta vairākās paaudzēs. Nu vai nav brīnums, ka “agni joga” ir cieņā pie masoniem arī Latvijā?

  4. aģents saka:

    Kad Aloizs Vaznis zaudēja Iekšlietu ministra amatu, viņš tik kvēli ar rokām gaiņājās, ka nevienam nekalpošot. Bet redziet, un vēl kā kalpo. Smird vien. Ei, rakstniek Jāni Mauliņ, kur tad Tu tā pēkšņi esi pazudis, ka neapraksti savu kursa biedru Aloiza Vazņa un Imanta Fridrihsona nelietīgos nedarbus? Pildspalva vairāk neraksta, vai ne?

  5. ...................... saka:

    Pagaidām pie Latvijas mafiozās valdības Aloizs Vaznis jūtas kungs un karalis. Tāpēc par viņu jāraksta arī uz Briseli. Pagaidām, kamēr Briselē sēž Aivara Borovkova draugs Ivars Godmanis, tā ir, kā to cenšas noniecināt Aivars Borovkovs, “birokrātijas sapņu zeme”. Tas gan netraucē Ivaram Godmanim, Alfrēdam Rubikam, Tatjanai Ždanokai izmantot “birokrātijas sapņu zemes” Briseles labumus. Jādod Aivaram Borovkovam kā ar kulaku zem acs, ka Brisele būs viena no tām, kas veicinās Nirnberga2 par komunistiskā režīma, tajā skaitā Aivara Borovkova, Ivara Godmaņa un Aloiza Vazņa, noziegumu pret cilvēci iztiesāšanu visas pasaules līmenī. Jāraksta, jāraksta un vēlreiz jāraksta visām pasaules valdībām – pieprasām Nirnberga2.

  6. Miervaldis saka:

    Jā Grantiņ – nošaut viņus visus pierē, spriedums nav vaidzīgs, viņi paši ir sev parakstijuši spriedumu!

  7. anna marija circene saka:

    Par tiem rokfelleriem un rotshildiem – tas no REN tv shausmu staastiem.

  8. arturs saka:

    es parastajs cilveks,no Latgales.es velos patejkt,ka nedrikst apmelot Rihardu Bunku.Vins jau 15 gadus man tikaj palidzeja pec likuma.R.Bunka ir labs cilveks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *