LR prezidenta nota Krievijai

Plānprātības iemiesojums..tieši tādi tiek meklēti, lai iznīcinātu latviešu tautu...LR prezidenta paziņojums:
Kamēr Krievijas Federācijā atklāti darbosies daudzskaitlīgas profašistiskas un neonacistiskas organizācijas, pie tam pilnīgi legāli un ar nacistu kāškrustiem, ideoloģiju un pat ar kopētu hitlerisko sveicienu ar paceltu roku, tikmēr Latvijas valsts Prezidents atsaka vizīti Maskavā, līdz šīs 21.gadsimtam nepieņemamās nacistiski nenormālas parādības likvidācijai Krievijā!

Foto: Un pienāks diena, kad šo un viņam līdzīgos deģenerātus latviešu tauta atcerēsies ar riebumu !!!

Tas pats attiecas uz nacistisko skinhedu jaunatnes noziedzīgajām slepkavu bandām Krievijā, kas nesodīti var uzbrukt, aplaupīt un noslepkavot cilvēkus dēļ etniskām, rasistiskām un reliģiskām pazīmēm. Šo sarkano nacistu bandu upuru skaits jau sniedzas tūkstošos, bet Krievijas varas iestādes nav apturējušas to darbību, nav arestējušas un sodījušas šos fašistisko rasistu noziedzīgos elementus. Tas ir tik kliedzošs cilvēktiesību un likumības pārkāpums, ka Latvijas valsts un tās Prezidents nevar uz to nereaģēt.
=============================================================================
Ja mums būtu īsts prezidents, tad tādu notu sūtītu uz agresorvalsts štābu – kremli, aprādot tās amorālību, ar milzu baļķi savā RU acī rādīt uz mūsu valsts neesošo skaidiņu!

Ar cieņu, A. Balts.

==========================================

linProtams, ka tādai notai būtu jābūt. Un kādreiz arī tamlīdzīga NOTA tiks Krievijas slepkavu režīmam nosūtīta. Šodien Latvijā valdošā noziedznieku banda nekad ko tamlīdzīgu nedarīs, jo ir pie varas tikuši ar Krievijas specdienestu palīdzību. Vai tad Zatlers ir uzskatāms par Latvijas Republikas prezidentu ? Protam, ka nē, viņš tika “ievēlēts” zooloģiskajā dārzā !!! Un kas tie bija, kas viņu ievēlēja ? Tie bija mafijas pārstāvji, kuri cieši saistīti ar bijušo kompartiju, kura šodien darbojas pagrīdē ! Neviens bijušais čekists Latvijā nav notiesāts, bet tieši otrādi, viņi visi darbojas DP struktūrās, kuras vistiešākā veidā pakļautas Maskavas slepkavu režīmam. Der atcerēties, ka šie prezidenta “vēlētāji”  ir pedofili-pederasti un tādiem izdzimteņiem nekas nav Svēts, tie gatavi paši savu māti zem tramvaja pagrūst…sava labuma dēļ. Tieši tādus deģenerātus Maskava visvieglāk var turēt savos valgos- ar šantāžas palīdzību !

Valdis Zatlers ir garīgi degradēta personība. Morāle (kristīgā) šim degradantam nepiemīt. Visur spiežas cauri stulbums un varaskāre- savas tautas nicināšana. Nav šaubu, ka šis klauns(Zatlers) savu dzīvi noslēgs karātavās un visa Latvija tad aplaudēs !!!

L.Grantiņš.  24.10.10

You may also like...

12 komentārs

  1. AG saka:

    Tavi mīļie VL un Vienotība atkal šo draņķi par prezi ievēlēs, pagaidi tikai!

  2. AMARILLA saka:

    Man žel, pie zilniekiem nebij un neeju, bet man liekas, ka Grantiņ kungs ir par 100% taisniba un nekas labs un konsekvent tautai no zatler nav gaidams

  3. black_joker saka:

    redzi- prezidentam LAT valstī ir tikai izkārtnes forma- viņš prezentē valsti un ar to arī viņa funkcijas praktiski izbeidzas. Tā kā galvenais prezim ir labi izskatīties, gudri runāt un pēc iespējas vairāk popularizēt LAT visādos saietos. Punkts.

  4. duņa saka:

    Tapēc jau jums nav valsts,ka jūs tajā visu aprejat.Kas esat paši un no kurienes nākuši?

  5. 2010 saka:

    Pētījums: viszemākais korupcijas līmenis Dānijā, Latvija – 59. vietā
    Šogad Latvijai Korupcijas uztveres indekss pazeminājies līdz 4,3 ballēm, tādējādi norādot uz pieaugošo korupcijas problēmu Latvijā, jo pagājušajā gadā tas bija noslīdējis no piecām ballēm uz 4,5.
    “Korupcijas uztveres indeksa 2010” vērtējums norāda uz uzņēmēju un analītiķu kopumā uztvertās korupcijas pakāpi valstī un sniedzas amplitūdā no 10, kas nozīmē, ka korupcijas nav nemaz, līdz nullei, kas norāda, ka valsts ir absolūti korumpēta.
    No Baltijas valstīm vismazākāis korupcijas uztveres līmenis joprojām ir Igaunijā, kas ar 6,5 punktiem ierindojas 26.vietā (pērn 6,6 punkti un dalīta 27.vieta ar Kipru un Slovēniju), bet Lietuva ir uzlabojusi savu rādītāju un šogad ar 5 punktiem ir 46.vietā (pērn 52.vieta ar 4,9 punkti).

  6. tribīne saka:

    http://www.tribine.lv/sex-un-pops/Saskanas-centrs-noliedz-ari/17611

    Saskaņas centrs noliedz arī Holokausta faktu?

    Ušakovs nav vēsturnieks, lai pateiktu, kas notika 40.gadā.

    Tātad Ušakovs un SC nevar arī pateikt, vai bija Holokausts vai nē.

    Un 2.Pasaules karš? Arī nebija! Jo Ušakovs taču nav vēsturnieks!

    Interesanti, vai Izraēlas Knesetā varētu iekļūt partija, kas noliedz Holokausta faktu?

    Vai Izraēlas Knesetā varētu iekļūt partija, kas teiktu: “Ebreji, jūs jau apnikāt ar savu gaušanos, vēsturi un Holokaustu! Atstāsim vēsturi vēsturniekiem! Domāsim tikai par ekonomiku un sociālajām jomām!” ?

    Vai kāda ebreju partija vispār piedāvātu vietu koalīcijā šādam antisemītiski noskaņotam politiskajam spēkam?

    Tāpat- vai par Izraēlas galvaspilsētas Jeruzalemes mēru varētu kļūt musulmanis, kurš knapi šļupst ivritā un kurš katru gadu svin, piemēram, pirmās Intifadas sākumu (ja nezini, googlē- “intifada”)?

    Tāpat- ko Mossad izdarītu ar partiju, kas saņem naudu, teiksim, no Irānas un Ahmadinedžada?

    Kur ir palikusi latviešu pašcieņa, ja mēs pat pieļaujam iespēju iekļaut koalīcijā SC?!

  7. Grāls saka:

    kartejais shunelja rejiens no savas sunju budas.
    grantinj, tu zini, ka sen jau esi labakais vemshanu izraishoshais lidzeklis un lidz ar to butu iekljaujams aptiekaas pieljaujamo zalju tirgoshana ?…

  8. AMARILLA saka:

    A vot tribine baigi labs visu pasaka, es par

    a grals nav tas AG

  9. Tā pirms vēlēšanām domāja saka:

    Vārds 07.10.2010 00:30 Ziņot!

    SC Ilgā grīda(dolgopolovs) 07.10.2010 00:26 Ziņot!

    «Viņi ( SC) ir vēl sliktāki par nacionālistu Haideru Austrijā, jo tas vismaz ir austrietis, nevis iebrucējs Austrijā-okupants, SC ir sliktāki par daudziem citiem Krievijas radikāļiem. Šiem slēptajiem šovinistiem-sarkanajiem nacistiem ir šaura kremliska domāšana un sovjetu priekšstati par dzīvi kopumā,» šādu raksturojumu «Saskaņas centra» (SC) deputāts krievebrejs Sergejs Dolgopolovs (Ilggrīdis vai Ilgā grīda) atklātības lēkmē sniedzis partijai «Visu Latvijai!» par savu partiju SC, kas diemžēl esot tikusi parlamentā, neskatoties, ka ir nelikumīgi okupanti, veikuši nelikumīgai naturalizāciju un tikpat nelikumīgi piedaloties LV vēlēšanāsun, kurai nu ir visas izredzes prettiesiski tikt valdībā. Un ko var novērst tikai visas tautas protesta demonstrācijas un valdības piespiešana uzsāk nokavēto, bet ļoti aktuālo dekolonizāciju!

    Nos ar ru vergiem 06.10.2010 21:21 Ziņot!

    Oja 05.10.2010 21:55 Ziņot!

    Palasiet TVNet kā Nils muižnieks klanās Maskavas priekšā.Paklausieties Mamikina kanāla ziņas – tur Vējonis, Freimanis, Cimdars un citi Latvijas valsts oficiālās personas, bez mazākā mulsuma apķēzī pašu pieņemtos likumus un iztapīgi pļerkst tajā svešajā krievu mēlē. Pirms kāda laika pat Pujāts un protams arī Ulmanis rāva pa ruski ka nemetas. Nelabi paliek no šiem patriotiem, bet nevienu tas neinteresē. Nav neviena ,kam aizstāvēt latviešus. Bet vai tad mēs paši esam zīdaiņi, ka mums aizstāvji vajadzīgi? Vai tad tikai ar vēlēšanām mums jāapmierinās? Vai paši nevaram pateikt tā lai mūs saprot ne tikai Rīgā , bet arī Maskavā, ka nebūs nekāda locīšanās un savus padomus viņi var uzkārt uz nagliņas. Atbalstīsim VL vienmēr un visur un lai nedomā V taisīt prokrievisko koalīciju.
    ————————————————————-
    Tā runā cilvēks ar mugurkaulu un latvisku pašcieņu!

    Sergejs V. 06.10.2010 21:40 Ziņot!

    Krievija pataloģiski nepanes patiesību par sevi, īpaši, ja to pauž pēc tās domām maza un militāri nespēcīga valsts, pie tam bijusī iekarotā kolonija!. Ja LV ir ievēlēti ” radikāli nacionālisti VL???”, tad kas būtu ar nabaga histērisko Ru, ja īsti nacionāli spēki būtu pie varas tikuši? Tas, ka vaid krievija, ir būtībā bez nozīmes, jo tā kremlis pārbauda savu ietekmi un ja te neviens neklanīsies , tad tie samierināsies. Būs spiesti samierināties un uzvesties pieklājīgi. Mums-Latv. pilsoņiem nepatīk tās jēlības, ko viņi runā par mums un arī LV krieviem nevar būt patīkami, ka tos uzskata par otršķirīgiem – deformētiem buržuju krieviem, kas der tikai kremļa lielgabalgaļai Baltijā. Laiks piezemēties kremlim, draugi un to jāizdara prezidentam un ārlietu ministrijai ar attiecīgu atbildes notu! Pseidonacionālisma pasaciņas vienmēr kremlim godu nedara un beidzas tādas muļķības bēdīgi.

    vienkārša metotode 06.10.2010 21:46 Ziņot!

    Lai notušētu, apspiestu un degradētu visu patiesi nacionālo ir ienaidniekiem jāizveido savi viltus “nacionāļi” pie mums, tad tiem jāļauj skaļi un smuki tarkšķēt, jāļauj gāzt podus DP apsardzībā un izšķirīgā mirklī tā likt tai apd..ties, ka visa cieņa un atbalsts no tautas puses pret īstiem nacionāļiem būtu iznīcināts

    Latvijas ĀM ziņoju 07.10.2010 00:01 Ziņot!

    Latvijas Ārlietu Ministrijas paziņojums:

    Kamēr Krievijas Federācijā atklāti darbosies daudzskaitlīgas profašistiskas un neonacistiskas organizācijas, pie tam pilnīgi legāli un ar nacistu kāškrustiem, ideoloģiju un pat ar kopētu hitlerisko sveicienu ar paceltu roku, tikmēr Latvijas valsts Prezidents atsaka vizīti Maskavā, līdz šīs 21.gadsimtam nepieņemamās nacistiski nenormālas parādības likvidācijai Krievijā!
    Tas pats attiecas uz nacistisko skinhedu jaunatnes noziedzīgajām slepkavu bandām Krievijā, kas nesodīti var uzbrukt, aplaupīt un noslepkavot cilvēkus dēļ etniskām, rasistiskām un reliģiskām pazīmēm. Šo sarkano nacistu bandu upuru skaits jau sniedzas tūkstošos, bet Krievijas varas iestādes nav apturējušas to darbību, nav arestējušas un sodījušas šos fašistisko rasistu noziedzīgos elementus. Tas ir tik kliedzošs cilvēktiesību un likumības pārkāpums, ka Latvijas valsts un tās Prezidents nevar uz to nereaģēt.
    —————————————————-
    Ja mums būtu īsts prezidents, tad tādu notu sūtītu uz agresorvalsts štābu – kremli, aprādot tās amorālību, ar milzu baļķi savā ru acī rādīt uz mūsu valsts neesošo skaidiņu!

    SC ziņo: 07.10.2010 00:4 Ziņot!

    Mēs -Latvijas okupanti,kangari un to pēcteči nevaram pieļaut, ka valstī -mūsu Latvijā kaut kāda VL latviešu nacionāli patriotiska partija, nevis mūsu pārbaudītie un kremļa akceptētie īstie un godīgie latvieši ieņems vietas valdībā! Nē, mēs un kremlis jūs visus piespiedīsim joprojām pildīt mūsu, jau 55 + 20 gadus mūsu pavēles!

  10. Miervaldis saka:

    Nu labi jau būtu, kad šiem ākstiem būtu vispār kāda reliģiska morāle, nevajag domāt, kad kristietība ir vienīgā reliģija pasaulē!Cik es zinu, tad tev Grantiņ ir tuvs veļu laiks, un man arī!Vispār jau vērtības ir jebkurai reliģijai, labākā jau Latvjiem būtu viņu pašu dievestība – Dievturība!Reliģija ir sirdsapziņas lieta, un tas, kad jūs traktējat vienu vilni (varbūt tā tik mākat), var jums smagi atriebties!Kristīgā morāle viņiem nav, jo viņiem nav nedz, dievturu, nedz islāmticīgo, nedz hinduistu, nedz budistu morāles!Manu pasaules skatijumu viņi neapmierina, Grantiņa arī ne, ko nu?

  11. Miervaldis saka:

    šitais Zatlers nav mūsu prezidents, bet gan čigānu prezidents – krievu boļševiku pakaļskrējējs!Viņš nav mūsējais!

  12. Sigurds Graudiņš saka:

    Aicinājums jaunievēlētai Saeimai
    Šodien, 9. novembrī, biedrība “Antiglobālisti” iesniedza Saeimai vēstuli kurā aicina valsts uzņēmumu, akciju sabiedrību, pašvaldību u.c. banku kontus (kā arī Latvijas iedzīvotāju pensiju naudu) izvietot tikai valsts bankās. Pretējā gadījumā būs pamats uzskatīt, ka deputāti kalpo privātā un ārzemju kapitāla (līdz ar to arī citu valstu) interesēm, nevis savai valstij un tautai. Vēstules teksts – pielikumā.

    Latvijas Republikas Saeimai

    Aicinājums

    Biedrība „Antiglobālisti” aicina jaunievēlēto Saeimu vistuvākajā laikā izvērtēt faktu, ka Latvijas Valsts uzņēmumu, akciju sabiedrību, pašvaldību u.c. banku konti, (kā arī Latvijas iedzīvotāju pensiju nauda) vēl arvien ir izvietoti privātās un ārzemju bankās. Tas veicina nevis valsts, bet gan šo konkrēto banku labklājību.

    Mūsuprāt augšminētiem banku kontiem ir jābūt izvietotiem tikai un vienīgi valsts bankās ar 100% valsts kapitālu (iespējams „Hipotēku un Zemes bankā”).

    Gadījumā, ja netiks rasts valstij labvēlīgs risinājums šai situācijai, mums būs pamats uzskatīt, ka tautas ievēlētie deputāti kalpo privātā un ārzemju kapitāla (līdz ar to arī citu valstu) interesēm, nevis savai valstij un tās iedzīvotājiem.

    Biedrības „Antiglobālisti” vārdā, Andris Orols (valdes priekšsēdētājs).

    2010. gada 8. novembris.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *