Par genocīdu un nāves sodu

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

H-86-23Vai ir atcelts nāves sods ?

Pilnībā nāves sods nav atcelts nevienā valstī, arī Latvijā nē.

Nāves sods ir piemērojams ārkārtas gadījumos. Starptautisko Tiesību EKSPERTI atļāva Sadamam Huseīnam izpildīt NĀVES SODU, jo viņš bija veicis genocīdu pret paša tautu.

Arī viņa BANDA līdz pēdējam brīdim bija „varena”, tāpat kā Latvijas 4. maija kliķe.

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/442354-patiesiba_par_trukumcietejiem

Huseīnu pakāra, kaut arī viņš bija veicis mazāk nelietības, kā Latvijas sarkanie izdzimteņi.

Ilga Kreituse, Alfreds Čepānis, Anatolijs Gorbunovs, Indulis Emsis, 11. Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, Jānis Straume, Gundars Daudze un Ingrīda Ūdre)Miera laikā konstatēt GENOCĪDU ir ļoti vienkārši: ja pie varas „siles” esošais ir krasi uzlabojis savu dzīves LĪMENI, bet tautas DZĪVES LĪMENIS ir drastiski krities, tad ir veikts genocīds.

Pēdējos 20 gados pie varas esošie ir iedzīvojušies pasakainās bagātībās. Gandrīz visi ir miljonāri, bet tauta ir iedzīta neiedomājamā nabadzībā un spiesta atstāt savu dzimteni. Tas nav vienkāršs genocīds, tas ir pieskaitāms pie sadistiskākajiem genocīdiem pasaules vēsturē !

FOTO: Atzīmējot 90 gadus kopš Satversmes spēkā stāšanās un 1. Saeimas sanākšanas, Saeimā notika atjaunotās Latvijas Republikas Saeimas priekšsēdētāju (Ilga Kreituse, Alfreds Čepānis, Anatolijs Gorbunovs, Indulis Emsis, 11. Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, Jānis Straume, Gundars Daudze un Ingrīda Ūdre) kopīga fotografēšanās. Saeima, Baltā zāle, Jēkaba ielā 11. 07/11/2012

Šī genocīda CILTSTĒVI ir Latvijas komunisti I. Godmanis(žīds), A. Borovkovs(žīds), J. Peters, kuriem seko zemāka ranga iztapoņas. Vieni šādi GARA KROPĻI pulcējas uz savu „orģiju” Saeimas „baltajā kamerā”.  Ar šo izdzimteņu rokām PASAULES VARENIE jau vairāk kā divdesmit gadus bendē latviešu tautu.

>Visi viņi ir pret Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā.

>Visi viņi ir saistīti ar Maskavu.

Viņi ir sarausuši neiedomājamas bagātības, kas piederēja latviešu tautai.

Visi šie zvēri(par lopiem viņus nosaukt nevar) ir pelnījuši publisku nāves sodu, kas arī viņiem tiks izpildīts.

Par to nevienam nav jāšaubās.

Paskaties, LATVIETI, uz šiem bandītiskajiem izdzimteņiem un nolādi viņus. Pacenties vismaz GARĪGI šīs „nezāles” izravēt no savas apziņas. Labo nolādēt ir drausmīgs grēks, bet ļauno- pienākums. Tā TU darīsi tīrāku GARĪGO pasauli. Ja  GARĪGAJĀ pasaulē šiem sātaniskajiem izdzimumiem saknes aplies ar indi, tad  MATERIĀLAJĀ pasaulē viņi iznīks. Visi šie draņķi barojas, latvieti, no tavām bailēm. Negriez viņam otru vaigu, ja viņš tev pa vienu iegāzis, tās ir Sātana ierakstītās „vārsmas” Bībelē, lai viņš varētu valdīt pār TEVI, bet paņem ķieģeli un izšķaidi viņa PURNU.

DIEVA vardi ir: „Iznīcini ļauno jau iedīglī, savādāk viņš iznīcinās tevi”.

Smelies, latvieti, drosmē, lai Dievs tev palīdz !

Kopā cīnoties mēs šos sātanistus iemetīsim iznīcības zaņķī !

08.11.12.    LRTT

You may also like...

9 komentāru

  1. vēsture saka:

    Anatolijs Gorbunovs – komunists, no 1988. līdz 1990. gadam Gorbunovs bija Latvijas Komunistiskās partijas CK sekretārs un Latvijas PSR Augstākās Padomes priekšsēdētājs. Tā jau ir diagnoze. Arī jaunākos laikos tieši Anatolija Gorbunova Satiksmes ministrijas ministrijas laikā aug kājas tā saucamai “digitalizācijas lietai”. Tātad zagšana, melošana un krāpšana turpinājās.
    Alfrēds Čepānis – komunists, no 1968. gada līdz 1974. gadam strādājis komjaunatnes darbā. 1973. gadā neklātienē beidzis Augstāko partijas skolu Maskavā. Darbs Preiļu rajona, pēc tam Liepājas rajona kompartijas komitejas pirmā sekretāra amatā ir aste, no kuras A. Čepānim ir diezgan grūti atbrīvoties. Viņš ik pa laikam savās runās šo “asti pavicina” pats, apjauzdams, ka tas būs efektīvāk, nekā ja ļaus to darīt citiem. Rajona kompartijas pirmā sekretāra amatā Čepānis esot bijis bargs, kāda bijusī komitejas ierēdne sacīja vēl skarbāk: “Viņš bija vulgārs un netolerants pret sievietēm, varēja uzsist dūri uz galda un izmantot diktatoriskus paņēmienus.”
    To, ka viņš ir bijis kategorisks priekšnieks, A. Čepānis nenoliedza arī sarunā ar Dienu, stāstot ka Preiļos jau esot bijis tā, ka viņam vairs neviens neesot runājis pretim. Tad labs draugs un padotais Pēteris Vosorovs esot pateicis, ka vajadzētu rēķināties arī ar citu cilvēku domām. “Man patika, ka šis cilvēks man neglaimoja, bet pateica acīs, kā ir. Jā, to esmu nožēlojis, taču man ir pieticis spēka pateikt, ka man nav taisnība.” Savukārt liepājnieki atceras, ka tai pusē viena kompartijas darbiniece par pretim runāšanu esot pat atlaista no darba. Lai kā arī būtu bijis, par darbu Ventspils pusē kā komjaunatnes un izpildkomitejas funkcionāram A. Čepānim piešķirta Goda zīme, bet par Preiļu rajonā veikto – Tautu draudzības ordenis, Liepājas periods tika novērtēts ar medaļu par izcilību valsts robežas sargāšanā. Viņš varētu būt vienīgais, kurš visus PSRS apbalvojumus 1990.gadā atdeva LPSR AP apbalvojumu daļā. Ap to pašu laiku viņš LPSR kara komisāram aizsūtīja savu apakšpulkveža apliecību, tā saraudams saites arī ar šo institūciju.
    Bet vai nu tā ir, ka saites sarautas?
    Ilga Kreituse (Grava)- komuniste, no 1977.gada līdz 1980.gadam – mācījās aspirantūrā Maskavas Valsts universitātē, pēc atgriešanās Latvijā strādā LVU Vēstures un filozofijas fakultātē, (Komunistiskās) Partijas vēstures institūtā un Zinātņu Akadēmijas Vēstures institūtā. Viņas vīrs Aivars Kreituss bija iecelts par ekonomisko reformu ministru Ivara Godmaņa valdībā. Kā ekonomikas reformu iespaidā apzagta latviešu tauta, tagad tas redzams ikvienam.

  2. Ēzelis saka:

    Huseina nāvessods gan nebija publisks.

    Admins
    Ne tiešraidē, bet videoierakstu rādīja vācu televīzijā.

  3. Eduards Lunis saka:

    IR REDZAMS, KA BARDAKS ŠIS BRŪK !
    IR REDZAMS, KA NELIEŠI TAISĀS PROM SPRUKT !
    LAIKS PĒDĒJAIS BRĪVIEM MUMS VAĻĀ TIKT
    UN PAR VISU ATMAKSĀT VIŅIEM LIKT !

    Admins
    Jā, Eduard, viņi atmaksās visu atpakaļ.
    Viņu midzeņi tiks nodedzināti un nolīdzināti ar zemi, lai vairs neizstarotu MŪŽĪGO ĻAUNUMU.

  4. Raitis saka:

    Papīrs visu pacietīs….
    Sirds sāp,sēdēt,lasīt un neko nedarīt……..

    Admins
    Nesēdi, bet sāc cīnīties. Nāc klajā ar savu vārdu uzvārdu ģīmetni. Uzraksti šai i-vietnei savus novērojumus par konkrētu cilvēku, tieši tā, kā es to daru. Neraksti vispārināti, tas nenes augļus. Notēmē uz kādu- un gāz. Ar vispārinātiem secinājumiem visas avīzes ir pilnas, bet tiešs tēmējums reti, un tas pats izplūdis.

  5. Jautājums saka:

    Man jautājums Grantiņa kungam. Vai LRTT vēlēšanās ar piedalīsies? Vai nav tāda doma to darīt.

    Admins
    LRTT nav iespējams piedalīties vēlēšanās, jo mēs esam šīs sistēmas visbīstamākie ienaidnieki.
    Toties mēs sakām, par kuriem nedrīkst vēlēt.

  6. pa galvu saka:

    Jau visi tikai domā par vēlēšanām,vai tad no tiem simts ir kāds normāls cilvēks,ja tāds būtu viņš ar neliešiem tur netusētos,labāk būtu piedalījušies visos šovos.

  7. Jānīts saka:

    Pāra dienas atpakaļ lasīju ka šajā gadā 21.decembrī noslēgtais līgums uz 99 gadiem, dolāru mašīnai beidzās.Vai,kas nu būs un ko darīs,citi mūļi taču nemācēs drukāt smukos zaļos papīrīšus.

  8. Miervaldis saka:

    Jā, Solvita āboltiņa un Gundars Daudze tiks uzsprausti uz mietiem, vispirms no tautas apsļaudīti, saspārdīti un tad uzsprausti uz mieta!

  9. otto skorceni saka:

    Ja runa iet par Sadamu HUSEINU,tad nevienam viņš nebija vajadzīgs.Tieši tāpat kā Kadafi nogalināšana.Tas viss bija vajadzīgs amerikas žīdu un ciānas mērkaķu baram,kas grib iegūt musulmaņu bagātības.jo dižā amerika ir uz kraha robežas ar savu zaļo koka rubli.amerikāņu rublis būs drīz kā tugriks ha,ha!Bet ja nopietni ,tad nekā laba nav.bet mūsu zemes postītājiem karātavas un mantas konfiskāciju visai familijai…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *