Šis komentārs nebūtu jāatstāj bez ievērības

Baltiets 2024. gada 13. jūlija 22.44(Labot)

Linard! Bet tu esi painteresējies? Varbūt Mārtiņš jau ir sen nosists un iepriekš dirsā izpists ar krievu okupanteim “līdzcilvēkiem un līdzpilsoņiem LR” Latvijas cietumā kādā?
Jeb tev kā Flagmani liek izmantot Mārtiņu?
Vai esi Mārtiņam aizsūtījis 1 eiro…kaut vai ???
Tak noteikti nē! Un tas ir fakts.

LRTT

Atbilde uz komentāru rakstam: “Un atkal cionistu (komunistu) smirdoņa”

Protams, ka es šeit tieku vainots par Mārtiņa Grīnberga likteni, nevis noziedzīgā antilatviskā tiesnese Signe Kalniņa.Vainotājs man ir pazīstams pēc rokraksta. Viņu es šajā i- vietnē reiz aizstāvēju, līdz brīdim, kad viņu “pie dziesmas” paņēma Mežvieta kodla. Domāju, ka DP arī labi saprot, kurš ir rakstītājs ! Var gadīties, ka nākamā “tikšanās” ar R. Bunkas(godmaņa krievžīdu banda) krievu rīkļurāvējiem rakstītājam beigsies letāli.

Būt par patriotu un tai pašā reizē kalpot okupantiem ir bīstama lieta. Tādu ceļu reiz izvēlējās diždisidents Konstantīns Pupurs un beigas bija tādas, ka Saulkrastu restorānā saņēma DP piedevu kompotam, kā rezultātā ierodoties mājās palika slikti un bija “jāaizmieg” uz visiem laikiem. Tādus piemērus varam minēt daudz. Bet atgriezīsimies pie šī komentāra pamatdomas: kas ir noticis pēc tiesas ar M. Grīnbergu ?

Neviens to nezina pasacīt, bet kādam par to visu reiz būs jāatbild tiesas priekšā un pirmām kārtām tā būs cioniste Signe Kalniņa. Sods par šo tiesas spriedumu Mārtiņam var būt tikai viens- ASM. Protams, ka pirms tam tiks uzzināts- kā uzdevumā šis spriedums tika veikts.

To, ka reiz visiem šodienas Latvijas varenajiem būs tiesa, lai nešaubās neviens.

21.07.24

You may also like...

10 komentārs

  1. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=tB5oWb5yCR0   –  Инкубатор Смерти “Объект 731″/ – par vācu, par jap. sadismu pilns internets, bet par krievu medic. eksperim. cietumos, Gulagā, čekas -nkvd, kgb utt. speclaboratorijās NE VĀRDA!!! Un pat par krievu armijas miljonu noziegumu-zvērībām kara beigās Vācijā un visur, kur šie divkāju lopi ieradās ir tikai VIENS dok.videoklips, kurā liecina VIENĪGAIS superretais godīgais krievu armijas veterāns! Visi šo nezvēru noziegumi ir noklusēti vai aoklusināti liecinieki, bet šo krievu -sadistu, 100% neliešu noziegumi gan sadismā, gan skaitliskumā daudzkārt pārspēja minētos skaļi izreklamētos citu kara noziegumus!

  2. Anonīms saka:

    Nuja!Nevajag Grantin DP kompotu est ,lai paliktu slukti ,jo moderna partika grayj cilvekiem veselibu un vien atliek ceret uz Dievu ,ka mwdicinas darbinieki dara savu pienakymu vadoties no Dieva rikstes.Pasi latviesi ir diemzel tais tumsas lietas iesaistiti un zinat zina ,kas ir kas,bet laiks iet uz prieksu.Soviet ekspwrimenti ?Pavasari aizgaja kds latgalu bralens aizsaule,ka vel jau pec teorijas varetu dzivot,bet visu dzivi vien tika zalots ,ka atnāca no Soviet armijas.Iestrega laika un nespeja no ta izlist ara !Radi visi zina vina un bralu bedu stastus,bet nekam tie nv vajdzigi.Sed ieslodzuti psihene un ed tbletes,ka riwtumos ir savadK?Tagad narkotikas censas legalizet aiz iejutibas aiz narkomaniem,bwt bus rezultats,ka Latvija parvertisies lidzigi rietumu liekpilsetai.Kad tie sanems savus sodus nav zinams,bet pšiem lwtisiem ir problemas saskare ar saviem laudim.

  3. AG saka:

    Tas Mārtiņš pēc riktīga pidara izskatās !!! :))
    .
    .
    .
    Admins
    Nevarētu būt tā, ka tu izskaties pēc pidara ? Tev spogulis mājās ir ? Ja būtu, tad tadu idiotismu nerakstītu.

  4. хохлы, кацапы, москали и бульбаши saka:

    В польском восстании 1830 года и его подавлении Россией Пушкин увидел не что иное, как “спор славян между собою, домашний, старый спор, уж взвешенный судьбою”. Так многие русские и даже украинцы из начитанных смотрят и на нынешнюю войну России и Украины. Некоторые даже решаются высказываться в этом духе. Но спора за главенство в славянском мире ни между Россией и Польшей, ни между Россией и любым другим славянством не было и при Пушкине. И в помине!

    Ни один славянин вообще никогда всерьёз не мечтал о владычестве своего племени над русским. Ни один. Никогда. Россия да, веками мечтала и не раз пыталась подчинить себе и славян, и чуть ли не всяк сущий язык в Европе. Она встречала более или менее дружное сопротивление, но какой же это спор, Александр Сергеевич? Этот вопрос он успел услышать при жизни – и ничего не ответил.

    Спора нет и сейчас. Есть попытка Москвы вернуть себе власть над Украиной. Это попытка страны, избавившейся, вылечившейся от советизма с его для многих отнюдь не наигранным интернационализмом. Да, русским, но – интернационализмом! На сцену вернулась досоветская Россия – и как таковая она не может избежать поражения.

    Ибо так взвешено судьбою.

    Анатолий Стреляный – украинский писатель и публицист

    1830. gada Polijas sacelšanās laikā un tās apspiešanā no Krievijas puses Puškins nesaskatīja neko vairāk kā “slāvu strīdu savā starpā, sadzīvisku, senu strīdu, kuru jau svēris liktenis”. Šādi uz pašreizējo Krievijas un Ukrainas karu skatās daudzi lasīti krievi un pat ukraiņi. Daži pat uzdrošinās izteikties šādā garā. Bet par pārākumu slāvu pasaulē nebija strīdu ne starp Krieviju un Poliju, ne starp Krieviju un citiem slāviem pat Puškina laikā. Un redzeslokā!

    Neviens slāvs nekad nopietni sapņoja par savas cilts varu pār krieviem. Neviens. Nekad. Krievija, jā, ir sapņojusi gadsimtiem ilgi un ne reizi vien ir mēģinājusi pakļaut sev gan slāvus, gan gandrīz visas esošās valodas Eiropā. Viņa sastapa vairāk vai mazāk draudzīgu pretestību, bet kas tas par strīdu, Aleksandr Sergejevič? Šo jautājumu viņam izdevās dzirdēt savas dzīves laikā – un neko neatbildēja.

    Tagad nekādu strīdu nav. Notiek Maskavas mēģinājums atgūt varu pār Ukrainu. Tas ir mēģinājums no valsts, kas ir atbrīvojusies no sovjetisma un atguvusies no tā ar savu, daudziem, tālu no izlikta internacionālisma. Jā, krieviski, bet – internacionālisms! Pirmspadomju Krievija ir atgriezusies uz skatuves, un tādējādi tā nevar izvairīties no sakāves.

    Jo to tik ļoti nosver liktenis.

    Anatolijs Streļjans – ukraiņu rakstnieks un publicists

    https://www.svoboda.org/a/vzvesheno-sudjboyu-anatoliy-strelyanyy-o-slavyanskih-sporah/33021668.html

  5. tas muļļa AG saka:

    Nē, ne tas Mārtiņš, bet tas tuklais AG runā kā pidars, izskatās pēc pidara un prasti jēli kā riktīgs pidara izsakās un gadiem te par pidaru tēmām vien iekladzina!:))

  6. Kristīne Birziņa saka:

    Ja tiesneses Signes Kalniņas vīrs ir prokurors Arvīds Kalniņš, tad tur bija arī tāds Padomju Latvijas tiesnesis Eduards Pupovs un Padomju Latvijas prokurore Rudīte Āboliņa. Kamēr Linards Grantiņš bija Padomju Savienībā disidents, brīvības cīnītājs un cilvēktiesību aizsardzības grupas “Helsinki 86” dibinātājs, tikmēr Pupovs, Āboliņa, Kalniņi taisīja karjeru pēc visiem PSRS Komunistiskās partijas norādījumiem krievu okupētā Latvijā. Lustrācija tiesās un prokuratūrās nav veikta, arī Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Krimināltiesību katedru turpināja vadīt padomju disidentu tiesātājs, Padomju doktors un profesors, Augstākās tiesas tiesnesis, komunists Uldis Krastiņš. Nelustrētā tiesnese Signe Kalniņa ir Padomju disidentu tiesātāja Ulda Krastiņa “jaunā maiņa”.

  7. krimināllietai saka:

    Aivars Markots

    Nekadi nevaru nomierinaties par Ingridas aiziesanu.
    Vina nenoliedzami kluva par vienu no kosakajiem, bet tragiskakajiem personaziem Latvijas politika.
    Ingrida ienaca politika jauna, skaista, loti energiska un uz rezultatiem orienteta.
    Pauls bija uzaicinajis uz savas partijas dibinasanas pasakumu Filharmonija. Atnacu kkur ap vidu. No visiem klatesosajiem uzmanibu piesaistija tiesi Ingrida. Vina sedeja prezidija, loti koncentreta, savakta. Loti skaista.
    Savu darbibu Ingrida iesaka loti energiski, patstavigi. Atmina palikusi epizode no Jaunas partijas valdes sedes, kur viens partijas sponsora parstavis kko saka murminat par “sponsoru interesem”. Ingrida vinu atsedinaja zibenigi.

    Drosi vien taja laika bijam kluvusi par labiem draugiem. Daudz laika pavadijam vinas Avotu ielas dzivokli vai Saulkrastu majina, domajot un stridoties par to, kas un ka butu jadara politika, ekonomika. Jo ipasi aktuali tas kluva pec Jaunas partijas sabrukuma.
    Ap to laiku man ar savu Krievijas partneru ( Gaidara komandas) palidzibu bija izdevies panakt, ka Maskava atcela naftas carulvada blokadi. Kopa ar Jegoru, bijuso premjeru, un vina uzticamako lidzgaitnieku un vietnieku Valsts Domes fin un budz komiteja V. Golovlevu un vinu draugu, ta laika vicepremjeru Hristenko funktierejam, ka stiprinat un attistit sadarbibu Latvijas energetikas, tranzita koridoru, dzelzcelu, ostu attistibas intereses.

    Gaidars ar Golovleva strapniecibu mani bija iepazistinajis ar jau trimda esoso krievu oligarhu Borisu Berezovski. Ari vins ar lielu interesi ( taja laika vins vel nebija lidz galam sanidies ar Putinu, Abramovicu, Hodorkovskis vel nebija iesedinats) uznema domu par starptautiska naftas tranzita un parstrades haba veidosanu Latvija, kas valstij dotu simtiem miljonu ienakumu gada un pat saka gatavot man tiksanos ar parejiem naftas biznesa oligarhiem.
    Darbs Ekonomikas ministres amata jau bija atstajis pedas, Ingrida isa laika speja no sauri specializetas gramatvedes klut par kopsakaribas strategiski domajosu politiki.

    Man pamazam radas parlieciba, ka vinas kapacitate jau ir puslidz pietiekama, lai speletu galvenas partijas Latvijas politika. Jautajums bija, ar kadam metodem un kadiem spekiem to panakt. Dazi no Ingridas pazinam, kas vinas ministresanas laika jau bija aplipusi apkart jaunajai politikei, savu sauri merkantilo interesu del centas vinu tuvinat grimstosajiem G. Bojara socikiem. Mana redzejuma vinai vislabakais variants bija klut par vienu no Zemnieku Savienibas lideriem. Sakuma ne Ingrida, ne Zemnieku vadiba par to pat dzirdet negribeja. Pagaja apmeram gads pacietigu, ilgu un vetrainu izskaidrosanas un saskanosanas tiksanos Brigmanu dzivokli Gertrudes iela, lidz beidzot Augusts man piezvanija un pateica, ka Valde ir gatava sarunai.

    Atceros cik Ingrida bija satraukusies. Pirms pusdienam Melnajos mukos vina divas reizes skreja atpakal uz majam pargerbties. Tacu tiksanas bija lieliska. Vecie zemnieku viri, it ipasu Augusts, Janis Strazdins un Aivars Berkis uznema Ingridu ka meitu un finala bija gatavi piedavat vinai nozimigu lomu partijas prieksvelesanu darba.
    Tacu partijas vadiba nebija pasmerkis. Taja laika veidojas ari Repses Jaunais laiks – sakotneji ari it ka no oligarhiem neatkarigs, valstiski orientets veidojums. Mans piedavajums Ingridai bija sagadat vinai neatkarigu finansejumu, lai kopa ar Repses partiju izveidotu specigas, valstiski domajosas valdibas kodolu. Paris reizes so jautajumu biju apspriedis ar Einaru un beigas vins negribigi piekrita, ka, ja vinam neizdosies klut par premjeru un ja Ingrida apliecinas savu patstavibu un neatkaribu no vietejiem oligarhiem, vins atbalstis vinu premjeres amata.

    Pa to laiku pabraukajam ar Ingridu pa pasauli – Brisele, Londona iepazistinaju ar cilvekiem ES, NATO un so valstu valdibas, kam bija diezgan liela loma musu valsts cela uz Eiroatlantiskajam strukturam, Maskava ar Labejo Speku Savienibas lideriem, ar daziem oligarhiem, ari ar dazu speka strukturu un valdibas strukturu vaditajiem, kas veidoja Krievijas politiku musu regiona un ne tikai. Ingrida bija loti parliecinosa.

    Viss skita cerigi. Aizvedu Ingridu uz Londonu, iepazistinaju ar Berezovski. Vins jau paris gadus bija projam no Maskavas, piedalisanas lielajos miljardu pardales projektos vinam bija slegta. Manu piedavajumu atbalstit maza meroga politiskas pasattirisanas projektu Latvija vins uznema ar smiekliem, vinam patika. Sakuma gan vinam ne visai iepatikas Ingrida, kas uz pirmo tiksanos plkst 2 diena Borisa ofisa ieradas manama reibuma pakape. Tacu nakamas tiksanas bija lieliskas. Pilnigi nekadas personigas ieinteresetibas vinam saja pasakuma nebija un nekadus bonusus Boriss sev neprasija. Vina pirmais jautajums , smaidot, gan bija – cik maksa Latvijas parlaments.. Tacu visvairak vinam patika doma, ka vins piedalas spele, kur soreiz vins spele labo un taisnibas puse. To vins man vairakkart atkartoja.

    Boriss ar pilnu kruti iesaistijas spele. Vins uz karstam pedam pec mana ieteikuma ( drizak, luguma) nopirka telekompaniju LNT ( pareizak piezvanija savam draugam Merdokam, parskaitija vinam 6 mln un paludza vinu noformet kompaniju uz NewsCorp), kuru, ka velak izradijas, slepti piedereja Skelem, ari Kristopanam un kuru ta “it ka ” ipasnieks Ekis faktiski bija izzadzis un izlaupijis. Borisam tas bija pofig. Vins bija iededzies ar Latvijas projektu.

    Vins caur Rigas bankieriem iedeva man 250k Jauna laika atbalstam, no ka tika gan partijai, gan Repsem personigi. Tacu tad es izdariju milzigu kludu. Strategisku. Zemnieku savienibas velesanu kampanas finansesanai bija nepieciesama daudz lielaka summa un vairaku menesu garuma. Man pasam nebija nekadas intereses nemties ar finansem, turklat taja laika savu biznesa projektu del maz biju Latvija, tapec es ieteicu Ingridai, ka sai lomai varetu noderet Līču paritis. Tadi mazi amizanti sacakoti cilvecini, ka velak izradijas, ar milzigam nepiepilditam ambicijam. Ilona no rakstnieka Imermana muzas bija kluvusi par majsaimnieci. Roberts pec neveiksmigas komunista karjeras Daugavpili kadu laiku skraidija pa Rigas ielam, tirgodams telefonus un piestradaja pie daziem komersantiem un daziem enu ekonomikas darboniem, skrienot pec dzerieniem, edieniem, risinot vinu komunikaciju ar pilsetas ieredniem, kkadas puslegalas finansu lietinas, atstajot nelielu, taisnigu, procentu ari sev. Savulaik vienu no vina Bosiem biju iepazistinajis ar Ingridu, un kops ta laika Roberts Bosa varda aptekaleja Ingridu, piegadajot ziedus un alkoholu.

    Un tiem mazajiem cilveciniem ar laba viina, dargu davaninu un lielu ziedu pusku palidzibu bija izdevies parliecinat Ingridu, ka nafig kkadas lielas shemas, ja nauda nak tagad un tulit, un par to nav jaatsakaitas, a par ritdienu nekadas skaidribas nav.
    Un ta ari notika. Tiklidz atnaca pirmie Zemnieku kampanai domatie finansu transi, Ingrida aizmirsa visus planus, idejas. Vina saka sausmigi dzert, nopirka majinu Vecakos, so to atmeta ( jeb pasi piezaga) ari Liču paritim, un tad saka nemt naudu no visiem, kas vien deva. Ieskaitot Ventspili.

    Skaidrs, ka pirmais to uzzinaja Repse. Pasakums bija beidzies.
    Ar to bija beigusies ari musu komunikacija. Ingrida tomer izradijas nespejiga paskatities talak un plasak, neka man sakotneji bija licies.
    Vinas talakie politikes gadi dmzl izradijas viena liela blamaza. Pilnigs satura trukums un drausmiga dzersana beidzas ar to, ar ko ta beidzas. Ar kaunpilnu izbalsosanu no Saeimas.

    Tagad visi draugi un pseido draugi liekuloti pardzivo, cik negaiditi un tragiski apravies skaistas un gudras sievietes muzs. Tacu tiesi vini bija tie, kas Ingridas ziedu gados ik vakaru “aicinaja uz vininu vai kokteiliti”, labi zinot, kas ir vinas vaja vieta. Katedrale, no kuras vinu izvadija, bija pilna ar cilvekiem, kas ir lidzvainigi vinas sabrukuma. Vini visi lieliski zinaja, ka jau pirms 10 gadiem Ingridai faktiski bija sakusies aknu ciroze, tacu zinu tikai dazus, kas patiesam meginaja cinities un kaut ko mainit. Te, protams, vielielaka ciena un respekts Gordonam.

    Drausmigi skumji.
    Ar Dievu, skaista un forsa Ingrida, kadu Tevi pazinu.
    Nz, vrbt nakamaja apli Tev izdosies labak….

  8. Sdranil saka:

    To TZO ordeni,es tev negribu atņemt. Piekar viņu sev pakaļā..un staigā…krievu okupācijas režīms piešķīra viņu,tu pieņēmi un nest tev. Kā pats teici,esi atjaunojis brīvo LR. …ja esi atjaunojis,tad kāpēc krievu okupanti ir Latvijā? Kāpēc viņiem pieder ekskluzīvas tiesības ,totalitāras,skaitīt balsis…balsojuma rezultātus…kāpēc krievias fsb,vdd ietekmē strādā tiesas? Prokuratūra

    Zini,es gribu lai tu nosprāgtu cietumā. Tavas mēsla domas,es lasu kā atvērtu grāmatu. Tu jau noteikti gribētu mani noslepkavot,iespējams ka man dzīvojot,ko tu nekad mēsls nesapratīsi
    Apnikās taisnoties…diez kā tad tu no tās totalitārās krievijas jeb LR neatkarības atjaunotās Rīgas centrālcietuma un krievijas varas tiki ārā?
    Zini,es ,es tevi negribu nošaut. Es gribu tevi atjaunotājā LR cietumā dabūt iekšā.

  9. Tas pats saka:

    Liela kļūda bija,ka es uztaisīju fondu,tev naudas ieguvei,advokātiem. Tevi jau kā savējo,tik un tā izlaistu ārā.

  10. Uldis saka:

    Par karošanu Putina un Obamas izveidotā IGIL parasts nāvesods būstu neattaisnojama žēlsirdība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *