Jānis Stiprais par okupantu Nilu Ušakovu

Politiskā cenzūra Dienas blogā!

TRCENZŪRA esot aizliegta un DIENA esot liberāla…sviests!
šodien 08:33
Tātad, Dienas blogos zem šādas saites:
http://www.diena.lv/lat/tautas_balss/blog/janis-stiprais/nils-usakovs-visu-laiku-sliktakais-rigas-mers-2011-05-31-2
Bija ievietots FAKTU [katram faktam ir saite] uzskaitījums ar autora subjektīvu viedokli par to, ka Rīgas mērs N.Ušakovs ir slikts mērs. Vai tā ir, to, protams vērtēt katram, taču cenzūra nav attaisnojama NE AR KO – jo nedodot iespēju lasītājiem iepazīties ar faktiem, medija admini faktiski veido sabiedrības viedokli, balstoties uz savu pārliecību. Tas ir antidemokrātiski un nav savienojams ar liberālajām Rietumu vērtībām.
Prasti sakot – Dienas uzskats šajā gadījumā ir:

“Ir tikai viens pareizais viedoklis – mūsējais”…

Aicinu protestēt pret šādu minētā medija rīcību vienkārši neizmantojot nekādus pakalpojumus kam ir kaut attāls sakars ar Dienu. Un tagad pats raksts (ar tehniskajām detaļām no bloga), kas tika nobanots – šādu to saglabāju 08:06 šodien (01.06.2011.) :”
Trešdiena, 1. jūnijs SabiedrībaBiznessSportsIzklaide. MākslasDzīvesstilsTūrismsTehnoloģijasDiena TVTautas balss / 8778Sludinājumi
Tautas balss / 8778

Jānis Stiprais

Nils Ušakovs –visu laiku sliktākais Rīgas mērs?

Otrdiena, 31. maijs (2011) 23:53

Izlasot šo rakstu, es tev pierādīšu, ka Nils Ušakovs ir visliktākais Rīgas mērs. Sāksim ar aptaujām.

Dažas aptaujas saka, ka Nils Ušakovs ir vislabākais Rīgas mērs.

Vai nav lieliski? Taču krievu mēra slavinātāju daudzums ir atbilstošs okupantu daudzumam Rīgā. SC vēlētāji slavē Nilu Ušakovu par to, ka viņš ir krievs, nevis par padarītajiem darbiem. Tāpat mēs zinām, ka okupanti balso par SC nevis tāpēc, ka tā ir laba partija, bet gan tāpēc, ka tā ir krievu partija, un tas izslēdz partijas kritiku SC atbalstītāju rindās. Skan neloģiski- slavēt par krieviskumu, bet nekritizēt, jo kāds ir krievs, bet tāda ir okupantu morāle. To, ka SC vēlētajiem ir uzspļauties par SC darbiem, apliecina citas aptaujas, piemēram, par iecietību pret korupciju. SC vēlētāji ir vieni no iecietīgākajiem pret korupciju valstī un politikā. To, ka SC vēlētajiem ir vienalga par SC darbiem, apliecināja arī krievu skolu slēgšana- SC reitings samazinājās tikai nedaudz. Aptaujas par Rīgas mēriem noteikti ietekmē arī pozitīvo ziņu propaganda LNT, LTV, PBK un, protams, krievu avīzēs, kas stāsta tikai labās ziņas par Nilu Ušakovu. Savukārt internetā Nilu Ušakovu slavē gan SC biedri, gan SC vēlētāji, gan, šķiet, apmaksāti komentētāju rakstītāji, jo citādi nevar izskaidrot Nila Ušakova slavēšanu pat par nebūtiskiem sīkumiem.

   Sliktā latviešu valoda

Būtu loģiski, ja Rīgas mēram būtu labas latviešu valodas zināšanas, taču Nilam Ušakovam tās joprojām ir sliktas. Var, protams, muldēt, ka citiem okupantiem ir vēl sliktākas latviešu valodas zināšanas, taču 70 gados varētu iemācīties par ķīniešu valodu, tāpēc tādas runas jau sen vairs neiztur kritiku. 3.

Masons 1

Foto: Nila Ušakova roķeles ar masonu “pazīšanās elementiem”. Šis krievžīdu “politiskais klauns” par Rīgas mēru tika ar “attiecīgu aprindu” palīdzību. Un, kā redzam, tad šīs “aprindas” vairs nevēlas ar šo pamuļķi turpmāk sastrādāties… . Trenēts ķermenis, kads ir Ušakovam, nemēdz pārkārst !!! Kāds pie šīs “pārkārsēšanas”  ir nopietni piestrādājis… . Bet, kā saka, katrs savu KARMU veido pats.

Darītājs vai populists? Tiek uzskatīts, ka Šlesers ir populists, taču Nils Ušakovs arī tāds ir, jo arī viņam patīk muldēt. Nils Ušakovs ir teicis daudz skaļu paziņojumu gan par tūristu krāpšanu izbeigšanu, gan par to, ka Rīgā jāveido “mazā Lasvegasa”, gan, ka īpaši atbalstīs tūrisma nozari un uzņēmējus Rīgā utt. Bet kādi ir rezultāti? Tūrisma nozare joprojām ir panīkusi un nesakārtota, tūristi joprojām tiek apkrāpti, “mazā Lasvegasa” nav uzbūvēta (un nevajag!),nav arī nekas izdarīts, lai īpaši atbalstītu Rīgas uzņēmējus utt. Un kāpēc, lai tūristi brauktu uz Rīgu, ja tā ir pilna ar nesakārtotiem graustiem un Rīgas centra ietves ir tik bedrainas, ka tūrists var salauzt kāju?

http://www.tvne t.lv/zinas/viedokli/295211-kristovskis_pret_spelu_elli_riga

Nevajadzīgā Rīgas marka

Nevar nepieminēt skaļo ideju par Rīgas marku. Būs tāda marka, tad visi Krievijas iedzīvotāji pirks tikai mūsu preces! Rezultāts? Būdams stulbs ekonomiskajos jautājumos, Nils Ušakovs nesaprata, ka uzņēmējiem krīzes laikā nav naudas Rīgas markai. Jo būtu jāmaksā gan par dalību Rīgas markā, gan par iepakojuma maiņu, piemēram, šprotēm. Tāpēc, būdams vājš līderis, Nils Ušakovs Rīgas marku atdeva Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijai, bet vēlāk LTRK.  http://tinyurl.com/4387u2o
http://tinyurl.com/3v8du9g
                                                                                                                                                                                                                     Birka ietaupījumi un padarītais

Daudzi Ušakova “labie” darbi īstenībā ir iepriekšējā mēra Birka padarītais vai iesāktais. Tieši Birka laikā tika iesākti daudzi labi projekti, sāka celt pirmskolas iestādes, dzīvojamas mājas un pat sāka rekonstruēt Rīgas Krievu teātra ēku, taču žurnālisti, it sevišķi krievu, nez kāpēc to aizmirst pieminēt. Arī uzkrājumi tagadējā RD budžetā ir pateicoties Birkam. Interesanti, ka Nils Ušakovs te žēlojās uz valdību, ka tā nedod naudu Rīgas domei un naudas nepietiks, te atkal atceras par RD ietaupījumiem un paziņo, ka nauda pietiks visam- atkarībā no tā, kā politiski izdevīgāk.

Dolgopolova mazdēls un nesaimnieciskums

ŠakāļiRīgas domes deputāta Sergeja Dolgopolova mazdēls strādā “Kurzemes namu apsaimniekotājā”, bet uzņēmuma priekšnieks nespēj paskaidrot, ar ko deputāta radinieks nodarbojas. http://tinyurl.com/3p9c9h3

Foto: Šakāļi. Ir pretīgi tie latviešu izcelsmes “pabiras”, kuri slavē Ušakovu. Šis izdzimtenis darīs visu, lai iznīcinātu Latviju un latviešu tautu. Foto redzamā homoseksuālā draudzība nepārprotami norāda uz ļaunumu šajos cilvēkos. Ieslodzījumu vietās ar neiedomājamu zvērību izceļas tieši pederasti.

Okupantu demokrātija un 16.marts

SC un Nilam Ušakovam patīk runāt par demokrātiju, ka vēlēšanu tiesības okupantiem, tas būtu demokrātiski; ka krievu valoda kā oficiālā, tas būtu demokrātiski. Viens no demokrātijas pamatiem ir pulcēšanās brīvība. Kad leģionāri gribēja rīkot savu gājienu 2010.gadā, lielais “demokrāts” Rīgas mērs devies pie Drošības policijas priekšnieka, lūdzot atrast kādu iemeslu pasākumu aizliegt. Iekšlietu ministre Linda Mūrniece uzskatīja, ka šādi mērs izdarījis spiedienu uz drošības iestādēm. RD leģionāriem tomēr aizliedza gājienu, pamatojot to ar “iespējamiem apdraudējumiem”.  9.maijs gan netika aizliegts. Iznāk, ka okupanti domā, ka demokrātija pienākas tikai viņiem. http://tinyurl.com/3lqfchg
http://tinyurl.com/3l5xqnx

 “Sociāldemokrāti” pie siles

 Pirms pašvaldību vēlēšanām SC un Nils Ušakovs solīja jaunus laikus, kārtību, taču nekas nemainījās, palika vēl sliktāk. Arī SC un Nila Ušakova galvenais kritērijs iecelšanai amatos pašvaldību uzņēmumos Rīgā ir pareizā partijas piederība. Nils Ušakovs dabūja vietu pie siles Rīgas brīvostas pārvaldē, taču neaizmirsa arī savas partijas biedrus. Tā Maksims Tolstojs dabūja vietu pie siles gan SIA Rīgas satiksme (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 28193 LVL), gan SIA Rīgas karte, gan Rīgas tūrisma attīstības birojs. Mihails Kameņeckis dabūja vietu pie siles Rīgas brīvostas pārvaldē (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 30606 LVL). Sergejs Hristoļubovs dabūja vietu pie siles Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijā (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 20493 LVL). Nikolajs Zaharovs dabūja vietu pie siles SIA Rīgas satiksme.Tatjana Lukina dabūja vietu pie siles A/S Rīgas Centrāltirgus. Igors Kuzmuks dabūja vietu pie siles A/S Ceļu Pārvalde, kurā vietu pie siles dabūja vēl viens SC biedrs, kurš netika ievēlēts ne Rīgas domē, ne Saeimā – Mārtiņš Lauva. Jefimijs Klementjevs dabūja vietu pie siles SIA Rīgas satiksmes arodorganizāciju koordinācijas centrs. Natālija Mirska dabūja vietu pie siles A/S Rīgas starptautiskā autoosta. Igors Solovjovs dabūja vietu pie siles A/S Ceļu Pārvalde. Ruslans Pankratovs dabūja vietu pie siles SIA Rīgas luksofors. Vadims Baraņņiks dabūja vietu pie siles SIA Rīgas satiksme.Viktors Nikolajevs dabūja vietu pie siles SIA Vecmīlgrāvis (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 14303 LVL)un SIA Rīgas namu pārvaldnieks. Vladimirs Frolovs dabūja vietu pie siles SIA Getliņi EKO. Sergejs Zaļetajevs dabūja vietu pie siles A/S Ceļu Pārvalde (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 18000 LVL). Viktors Gluhovs dabūja vietu pie siles A/S Rīgas Siltums. Ivans Ivanovs dabūja vietu pie siles A/S Rīgas starptautiskā autoosta (alga par visu 2010.gadu- “tikai” 15366 LVL). Vadims Jerošenko netika ievēlēts Rīgas domē, taču vienalga dabūja vietu pie siles Rīgas brīvostas pārvaldē, jo ir taču SC biedrs. Visu iepriekšminēto var viegli noskaidrot politiķu deklarācijās.

 Atvainojās okupantiem

Bandīti

Foto: Komunisti- noziedznieki pret cilvēci. Šie gara kropļi demokrātiskās valstīs būtu aiz restēm līdz mūža beigām, bet 4.maija kliķes noziedznieki viņus izmanto, lai nīdētu latviešu tautu.

 Pagājušogad 9.maijā Nils Ušakovs atvainojās okupantiem, kas okupēja Latviju un deportēja latviešus uz Sibīriju, par “slikto” attieksmi. http://tinyurl.com/3sbp2w9

 Kļūdainais un neglītais Rīgas logo

Sākās viss ar zīmola un logo “konkursu” par kuru neviens nezināja, izņemot Stendzinieka draugi no mazpazīstamās vācu kompānijas. Konkursam “nez kāpēc” bija īsie termiņi, neskaidrs pasūtījuma priekšmets un arī nesaprotams pasūtītājs. Beigu beigās Rīgai tika izstrādāts zīmols un logo Live Riga, kas pārāk atgādināja airBaltic logo. Reklāmas sauklim vajadzēja būt “Easy to go, hard to leave”, taču vārda “leave” vietā bija vārds “live”- “Easy to go, hard to live”. Taču tā nebija vienīgā problēma. Reklāmas plakāti bija bezgaumīgi un lēti, ar nesaprotamu vēstījumu- plakātos nez kāpēc bija redzams kaut kāds vikingu radījums, taksometrs utt. Cik izmaksāja lētā paskata logo nav skaidrs, jo (kāds brīnums!) tas netiek atklāts. Taču RD iztērēja ap 1 mlj. latu plus 5 mlj. latu reklamēšanas izmaksām. Un šī nauda aizgāja Vācijai un citām valstīm, kurās tika izvietota reklāma, kamēr Rīgā Rīgas mērs slēdza ciet skolas un daļēji slimnīcas. Malacis Ušakovs! Īsts sociāldemokrāts!  http://www.db.lv/ citas-zinas/jaunais-rigas-zimols-izmaksa-miljonu-139110  http://tinyurl.com/3hrhrsn
http://tinyurl.com/yzxtocx

 Īsteno dārgo Saktas puķu tirdziņa projektu

Jauna tirdziņa būvniecība varētu izmaksāt 830 000 latu. http://tinyurl.com/3hoeg8s
 Kompensācijas nepamatoti atlaistajiem darbiniekiem

Rīgas mērs pretlikumīgi atlaistajiem pašvaldības darbiniekiem turpina izmaksāt milzīgas kompensācijas un nekompetences dēļ šķērdē budžetu. Kopumā no pašvaldības budžeta kompensācijās izmaksāti jau 160 255 LVL.  http://www.riga24.lv/zinas/46/45447
http://tinyurl.com/3m47dr2
http://tinyurl.com/3zjrrpn

Grausti Rīgā

IšakovsKo tūristi apskatīs Rīgā? Vairāk nekā 150 graustu? Tā ir tūrisma veicināšana? http://www.delfi.lv/news/national/riga/riga-uzskaititi-gandriz-200-grausti.d?id=32691137  http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/367626-graustu_skaits_riga_varetu_but_trisreiz_lielaks

Foto: Šajā foto labi saskatāma šī cilvēka perversā būtība ! Normālas orientācijas vīrietis krelles nenesā… . Vot tā “bļeģ”, kā saka pats perversists.

Bedres Rīgā

Ko tūristi vēl apskatīs Rīgā? Varbūt vairāk nekā 500 Rīgas ielu bedres? Tas jau laikam arī ir tūrisma veicināšana.Tieši pašvaldības uzņēmuma Ceļu pārvalde pienākums ir remontēt Rīgas ielas. http://tinyurl.com/4e2nk9k
http://tinyurl.com/36f9ax9

Dienvidu tiltam naudas nepietiek, bet sāk jaunus vērienīgus projektus

RD pagājušogad aizņēmās vismaz 30 miljonus latu jaunu projektu uzsākšanai. Tajā pat laikā Rīgā bija un ir jau sākti un naudas trūkuma dēļ apstādināti citi, daudzus miljonus vērti projekti.RD lēmums par aizņēmumu paredz Austrumu maģistrāles ietvaros tērēt naudu Viestura prospekta un Meža prospekta satiksmes pārvada būvniecībai. Dienvidu tilta trešās kārtas būvdarbiem pagājušogad bija nepieciešami aptuveni desmit miljoni latu, bet pašvaldība šim nolūkam savā investīciju programmā paredzēja tikai 2,7 miljonus.   “Saimnieciska” rīcība!   Malacis Ušakovs! http://tinyurl.com/3sho7yu

Ziemeļu transporta koridors – “tikai” 1,5 miljardus eiro Rīgā bedrainas ielas, grausti, rindas uz bērnudārziem, Rīga pilna ar bezdarbniekiem un trūcīgajiem, bet tas nekas- būvēsim koridoru par 1,5 miljardiem! Un tu domāji, ka par Dienvidu tiltu nekas nevar būt dārgāks? SC pierāda, ka var gan būt! SC ir sociāldemokrātiska partija, tāpēc koridora būvniecība nabadzīgajā Rīgā arī ir “sociāldemokrātiska”! http://tinyurl.com/3b8ek5h  Ja būvē, tad zem kapiem!  http: //www.tvnet.lv/zinas/latvija/336835-ziemelu_skersojumam_buves_tuneli_zem_kapiem 

Vēl arī jāatsavina 113 nekustamos īpašumus aptuveni 9 miljonu latu vērtībā Ziemeļu transporta koridora pirmā posma izbūvei.

Un vēl kāds saka, ka RD nav naudas!  http://www.riga24.lv/zinas/46/46441

30 miljonu latu izšķērdē Ziemeļu šķērsojuma koridora būvniecībā  http://tinyurl.com/4yyw97o
 Patlaban rindā uz vietu Rīgas pašvaldības bērnudārzā gaida aptuveni 5000 bērnu, bet RD paziņo, ka bērnudārzu celtniecībai nav naudas, lai gan SC visam citam nauda gan atrodas. http://www.riga24.lv/zinas/48/68991

Domnieki atbalsta pusmiljona latu tērēšanu Rīgas centra apgaismošanai

http://tinyurl.com/3lwz4wx 

Biļetes cena- 50 santīmi

Kāpēc tika paaugstināta biļetes cena 01.01.2010.? RD muldēja, ka tas ir tāpēc, ka valdība nepiešķīra dotāciju. RD pat draudēja iesūdzēt tiesā valdību. Rīgas satiksmei, lai nepaaugstinātu biļetes cenu, vajadzēja ap 6 mlj – tas pats naudas daudzums, kas dažus mēnešus pirms tam tika piešķirts Live Riga! Sanāk, ka “sociāldemokrātiskajam” Nilam Ušakovam Live Riga bija daudz svarīgāka par rīdzinieku labklājību, paceļot cenas biļetēm, jo vairākums no rīdziniekiem nepelna no tūrisma, taču vairākums izmanto sabiedrisko transportu. http://tinyurl.com/3macj84
http://tinyurl.com/3zascpe
http://tinyurl.com/4ygqsmd

Naudas bedre- Rīgas satiksme

Rīgas pašvaldības uzņēmums Rīgas Satiksme ik gadu sporta un izklaides pasākumu organizēšanai arodbiedrībai izmaksā vairāk nekā pusmiljonu latu. Šāda nauda ieplānota arī 2011.gada budžetā. http://tinyurl.com/3uobheb  No Rīgas satiksmes autobusa naktīs slepus tirgo degvielu. http://tinyurl.com/4xhh9p6  Rīgas satiksme iekšējās saziņas laikrakstam Rīgas Satiksmes Darbinieks gadā tērē aptuveni 38 400 latus. http://www.pilsoniska-savieniba.lv/?&s=1253790578&fu=e&id=1257429769&ln=lv

Rīgas Satiksmē algās maksāti pat 25 000 Ls

http://tinyurl.com/3hpazcp

RS nepamatoti izmaksājusi atvaļinājuma kompensācijas 50 000 latu apmērā http://tinyurl.com/44rqax7

Rīgas satiksme dibina Rīgas acs – par 5,43 miljoniem latu http://tinyurl.com/3dlajeu
http://tinyurl.com/42cunx7

RD atbrīvojas no zemes gabaliem, kas paredzēti izglītības iestāžu vajadzībām http://tinyurl.com/422×8yt

Rīgas dome komandējumiem tērē divas reizes vairāk

Rīgas dome komandējumos no 2009.gada jūlija līdz gada beigām iztērēja vairāk nekā 37 000 latu. Pavisam dome 2010.gadā komandējumiem bija iecerējusi tērēt “tikai” 138 794 latus – aptuveni divas reizes vairāk nekā pērn.  http://tinyurl.com/2vx3ep3

Pensionāri brauc bez maksas, bet RS- zaudējumi, un nav naudas pabalstiem

RD “nebija” naudas, lai nepalielinātu cenu biļetei, bet tuvojoties vēlēšanām tā tomēr atradās, taču galvenokārt tikai pensionāriem. Pensionāru bezmaksas braukšana radīja Rīgas satiksmei aptuveni 3,5 miljonu latu zaudējumus.  http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/343470… Taču jau pēc dažām dienām, pēc iepriekšminētā lēmuma, RD labklājības departaments paziņoja, ka pietrūkst naudas sociālajiem pabalstiem- 1,08 miljonu latu!

Kas svarīgāks – braukt bez maksas vai pabalsti?  http://tinyurl.com/3sodp2f

“Taupīgais” Rīgas mērs

Tā kā valstī ir krīze, tad Rīgas mērs ir “taupīgs” un tēriņi ir “pamatoti”!  Ziemā uzstāda panorāmas ratu, bet vasarā uzstāda milzīgu plastmasas egli. Nauda ir jāšķērdē arī “lētai” slidotavai par 80 000 latu. http://tinyurl.com/3vssnp4

Kara noziedzniekam un izdzimtenim nosūta vainagu !!! 

http://tinyurl.com/3mql82s

RD uzņēmums Ceļu pārvalde pērk grants karjeru par 700 000 latu

Ceļu pārvaldes mazākuma akcionāri norāda uz politiski sankcionētu kases izzagšanu -naudas izšķērdēšanu un aizdomīgiem pirkumiem, piemēram, smilts un grants karjera iegādi par 700 000 latu. Konkursu par karjera iegādi CP nav organizējusi. http://tinyurl.com/3msktzm

Rīga ir “latviska”!

Daudzi saka, ka Rīga nav kļuvusi krieviska. Un tiešām- Rīgas mērs svin Latvijas otro okupāciju 13. oktobrī.                                     htt p://www.tvnet.lv/zinas/latvija/233674-usakovs_noliek_vainagu_pie_uzvaras_pieminekla   Rīgā ierodas arī Krievijas galvenais Salavecis.  http://tinyurl.com/2b7bfxg   Maskavā atklāta Rīgas pārstāvniecība, šķērdējot Rīgas nodokļu maksātāju naudu. http://tinyurl.com/3zfdm52

Bet RD deputātu biedrība 9.maijs.lv šogad dala Georga lentītes.                                                               http://tinyurl.com/3lyevzm

Tas viss ir “latviskā” Rīga!

RD piešķir pabalstus citu valstu pilsoņiem

Neskatoties uz sociālā budžeta grūtībām, Rīgas pašvaldības vadība dažādu sociālo pabalstu saņēmēju vidū ir iekļāvusi arī Latvijā dzīvojošus ārzemniekus, kuriem piešķirta uzturēšanās atļauja. Lielākā daļa no šiem cilvēkiem ir Krievijas pilsoņi.    http://tinyurl.com/3uy37nb

RD ārpus kārtas piešķir dzīvokļus Krievijas valsts pilsoņiem

Rindā uz Rīgas pašvaldības dzīvokli šobrīd gaida vairāk nekā 6000 ģimeņu, taču RD Krievijas valsts pilsoņiem piešķir ne tikai pabalstus, bet arī dzīvokļus.

Malacis Ušakovs! Īsts sociāldemokrāts! Rūpējas par svešas valsts pilsoņiem! http://tinyurl.com/3wv9zot

Krīzes laikā Counter-Strike turnīram atvēl 10 000 latu

htt p://www.tvnet.lv/zinas/latvija/307206-usakovs_counterstrike_turniram_atvel_10_000_latu

RD deputātu stāvvietu abonementi gadā izmaksā 120 tūkstošus

Līgumu ar Rīgas satiksme par autostāvvietu abonementu iegādi paredz, ka katram RD deputātam tiek piešķirts abonements maksas stāvvietās. Abonementa mēneša cena ir 150 latu, un to apmaksā dome. Aptuvenā summa, ko dome gadā iztērēs abonementu apmaksai, ir aptuveni 120 tūkstoši latu.  http://tinyurl.com/3v3lohb

Oskara Kalpaka piemineklis ir nenozīmīgs!

Rīgas mērs Nils Ušakovs savā vēstulē Aizsardzības ministrijai paziņoja, ka turpmāk RD atzīst Oskara Kalpaka pieminekli par Rīgas pilsētai nenozīmīgu un atsakās no tā uzturēšanas!

Taču tajā pašā dienā RD Finanšu un administrācijas lietu komiteja, kuru vada Ušakovs, lēma no rezerves fonda piešķirt 2067 latus dzejnieka Aleksandra Puškina pieminekļa montāžas un apkārtnes labiekārtošanas darbiem! (Salīdzinājumam- Oskara Kalpaka pieminekļa apkope gadā izmaksā ap 230Ls!)  http://tinyurl.com/3qkzd5p

Par pilsētas galveno attīstītāju slepus iebīda nepazīstamu uzņēmēju ar lielām parādsaistībām

http :// www .db .lv /ip asu ms/ nek ust ama is- ipa sums/raidijums-rigas-mers-par-pilsetas-galveno-attistitaju-slepus-iebida-nepazistamu-uznemeju-ar-lie lam-p-236196  http://www.riga24.lv/zinas/48/63827

Rupji lamājas darba laikā

Daudzi gan nepamanīja, ka ne tikai lamājās, bet arī nezināja par ko balso. http://tinyurl.com/34wqmcr

Aizliedz 1.jūlija gājienu

RD aizliedza Ulda Freimaņa gājienu atzīmēt vācu armijas ienākšanu Rīgā 1941.gada 1.jūlijā, tā atbildot uz okupantu svinībām 13.oktobrī.

Kā tad sanāk?                                                                                                                                                                                           16.martu nedrīkst atzīmēt, bet 9.maiju- drīkst!  1.jūliju nedrīkst atzīmēt, 13.oktobri- drīkst!

Tā ir okupantu divkosība!                                                                                                                                                 http://www.laikmetazi mes.lv/2010/07/05/demokratija-latvijiesu-gaume/

Vilcinās ar finansējumu Okupācijas muzejam

Pēc apvienības Saskaņas centrs deputātes priekšlikuma Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas deputāti nelēma par 20 000 latu piešķiršanu Latvijas Okupācijas muzejam tā darbības nodrošināšanai. Domniece Olga Veidiņa (SC) ieteica jautājumu uz nedēļu atlikt, pamatojot, ka vēlas iegūt sīkāku informāciju par plānotajiem tēriņiem. Ar balsu vairākumu viņas priekšlikums tika atbalstīts. http://tinyurl.com/44xny86

Sterilizē dzīvniekus par 130 000 LVL                                                                                                                                                Rīgas dome piešķir naudu dzīvnieku sterilizācijai, nevis trūkumcietējiem.  “Sociāldemokrātiski!”  http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/305783-rigas_dome_pabaros_bernus_vai_sterilizes_kakus

Secinājumi:                                                                                                                                                                             “Sociāldemokrātiskajam” Rīgas mēram Nilam Ušakovam nav naudas bērnudārziem, taču nauda atrodas gan Ziemeļu transporta koridoram par 1,5 miljardu eiro, gan algu izmaksāšanai Dolgopolova mazdēlam un savas partijas biedriem, kas sasēdināti valdēs visos iespējamos pašvaldību uzņēmumos, tāpat nauda atrodas pusmiljona latu tērēšanai Rīgas centra apgaismošanai.

“Sociāldemokrātiskajam” Rīgas mēram Nilam Ušakovam nebija naudas, lai nepaaugstinātu biļetes cenu RS sabiedriskajā transportā, taču nauda atradās gan kļūdainajam un neglītajam Rīgas logo un zīmolam Live Riga par 6 mlj., gan Saktas jaunā tirdziņa būvniecībai par 830 000 latiem, gan 160 255 latu kompensācijām pretlikumīgi atlaistajiem pašvaldības darbiniekiem.

Nils Ušakovs nespēj tikt galā ne ar Rīgas marku, ne ar tūrisma nozares sakārtošanu; nearī ar Rīgas Satiksmi. Rīgas mērs, Nils Ušakovs piešķir naudu kļūdainajam un neglītajam Rīgas logo un zīmolam Live Riga par 6 mlj, taču nav naudas ne 150 graustu sakārtošanai, ne arī vairāk kā 500 Rīgas ielu bedru remontam. Daudzi Ušakova “labie” darbi īstenībā ir iepriekšējā mēra Birka padarītais vai iesāktais. Tieši Birka laikā tika iesākti daudzi labi projekti, sāka celt pirmskolas iestādes, dzīvojamas mājas un pat sāka rekonstruēt Rīgas Krievu teātra ēku. Arī uzkrājumi tagadējā RD budžetā ir pateicoties Birkam.

Rīgas mērs Nils Ušakovs knapi runā latviešu valodā, aizliedz 16.marta gājienu, bet svin 9.maiju un vēl atvainojās okupantiem, kas deportēja latviešus uz Sibīriju, par “slikto” attieksmi, tāpat aizliedz 1.jūlija gājienu, bet svin 13.oktobri. Rīgas mērs Nils Ušakovs paziņo, ka Oskara Kalpaka piemineklis ir nenozīmīgs, taču kara noziedzniekam un izdzimtenim kononovam nosūta vainagu. Rīgas mērs Nils Ušakovs šķērdē iedzīvotāju naudu komandējumos, 2010.gadā “tikai” 138 794 latus.

Tāpat Rīgas mērs Nils Ušakovs šķērdē iedzīvotāju naudu, ziemā uzstādot panorāmas ratu, bet vasarā uzstādot milzīgu plastmasas egli.

Tāpat Rīgas mērs Nils Ušakovs šķērdē iedzīvotāju naudu, gan piešķirot pabalstus citu valstu pilsoņiem, gan ārpus kārtas piešķirot arī dzīvokļus Krievijas valsts pilsoņiem, gan krīzes laikā Counter-Strike turnīram atvēlot 10 000 latu, gan pērkot grants karjeru par 700 000 latiem uzņēmumam Ceļu pārvalde.

“Sociāldemokrātiskais” Rīgas mērs Nils Ušakovs šķērdē iedzīvotāju naudu gan RD deputātu stāvvietu abonementu apmaksai par 120 tūkstošiem gadā, gan piešķirot 130 000 dzīvnieku sterilizācijai, nevis trūkumcietējiem.

Nils Ušakovs ir nevis labākais, bet gan visliktākais Rīgas mērs.

PS. Ja blogs nav redzams tehnisku iemeslu dēļ – tad, protams, trauksmei nav pamata un tad atvainojos par saviem secinājumiem. To šodienas laikā noteikti redzēsim…

Par komentāriem pie foto atbild L. Grantiņš

02.06.11   LRTT

You may also like...

26 komentāru

  1. Sigurds Graudiņš saka:

    Draugi ! Rīt 3. 06. plkst 14.00 BUĢEM REZVITSJA PO STRAŠNOI SIĻE pie Ministru KABINETA…
    You are WELCOME…!
    TĒMA – POLITISKĀS PROSTITŪTAS – IEVĒROT SATVERSMI…!!!
    Kad tad , ja ne tagad…? IZPROTI un padod tālāk…
    INFORMACIONE STROGO CONFIDENCIALE- TAUTIEŠIEM – ZA BUGROM…!

  2. informācija saka:

    Latvijas Saeima – tautas priekšstāvji – 2. jūnijā otrajā balsojumā par nākamo Latvijas Valsts prezidentu ievēlēja Zaļo un Zemnieku savienības deputātu Andri Bērziņu. Bija divi kandidāti – patreizējais prezidents Valdis Zatlers – 41 balss, un Andris Bērziņš – 53 balsis. Trīs balsis bija pret abiem kandidātiem un divas balsošanas zīmes bija nederīgas.

    Ir jau salīdzināts šis balsojums ar 26. maija, tā saukto „Šlesera balsojumu“, kad Saeima neatļāva kratīt tā sauktā oligarha Aināra Šlesera dzīvesvietas. Toreiz 56% no derīgām balsīm bija pret korupcijas apkarotāju iesniegumu, un šodien arī 56% no derīgām balsīm bija par Andri Bērziņu, ko viņa atbalstītāji, runājot Latvijas Televīzijā, raksturoja kā „prognozējamu“.

    Starp citu, pirms četriem gadiem dakteris Valdis Zatlers teica, ka par oligarhiem neko nezina:

    http://www.youtube.com/watch?v=5eqWK6-2B5A&feature=player_embedded

    Tagad aizejošais Valsts prezidents Valdis Zatlers par oligarhiem zina.
    Tas varētu izklausīties kā anekdote, ja vien nebūtu traģiski priekš latviešu tautas. Kādā nesenā intervijā pat Alfrēds Rubiks izteicies par ko tad viņu kā kompartijas sekretāru bija ielikuši cietumā, ja tagad ievēlēts par Valsts prezidentu ne zemāks kompartijas nomenklatūras politdarbonis Andris Bērziņš?

    Tvnetā jau parādījusies ziņa, ka Bērziņa ievēlēšanai nepieciešamās balsis varētu būt nopirktas.

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/380007-berzina_ievelesanai_nepieciesamas_balsis_varetu_but_nopirktas

    TVNET/LETA .

    2011. g. 2. jūnijā, 20:38.

    TV3 ziņu operators piefiksējis jaunievēlētā Valsts prezidenta Andra Bērziņa sarunu, kas metot ēnu uz ievēlēšanas procesu un ļaujot domāt par kādu vienošanos prezidenta vēlēšanās.

    Sarunā Bērziņš kolēģim Aivaram Dronkam (ZZS) jautā, “kā tur “Saskaņas” puikas”, un saņem atbildi, ka normāli. Tad Bērziņš apjautājas, kā ir ar [Saeimas deputātu Dzintaru] Rasnaču..

    Jāpiezīmē, ka Rasnačs iepriekš žurnālistiem apgalvoja, ka balsos par Zatleru..

    Reklāma

    ..Saeimas kuluāros tiek runāts, ka Bērziņa ievēlēšanai nepieciešamās balsis varētu būt nopirktas..

    Kā ziņots, otrajā Valsts prezidenta vēlēšanu kārtā Saeima šodien par Valsts prezidentu ievēlēja eksbaņķieri, Zaļo un zemnieku savienības deputātu Bērziņu..

    Par Bērziņa ievēlēšanu prezidenta amatā aizklātās vēlēšanās nobalsoja 53 deputāti, bet pret bija 44 balsis. Par otru augstā amata kandidātu – pašreizējo Valsts prezidentu Valdi Zatleru – nobalsoja 41 tautas kalps, bet pret – 56 deputāti. Kopā vēlēšanās piedalījās 99 parlamentārieši, derīgu vēlēšanu zīmi nodeva 97 deputāti..

    Saskaņā ar likumu prezidents uzskatāms par ievēlētu ar ne mazāk kā 51 balss vairākumu.

    Video:

    TV3 ierakstā Bērziņš jautā kolēģim Aivaram Dronkam (ZZS): «Kā ar «Saskaņas» puikām? Normāli, ja?Un kā ar [Dzintaru] Rasnaču (VL-TB/LNNK)?Arī normāli?».

    http://www.tv3play.lv/play/248371/?autostart=true

  3. aģents saka:

    Ziniet, varbūt, ka ir pat labi, ka Valdi Zatleru nepārvēlēja. Latviešiem ir labs sakāmvārds: pasaki, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu pats.

    Palasiet:

    http://www.pietiek.com/raksti/berzinu_ievel_par_valsts_prezidentu_ar_53_balsim

    Zatleram neievēlēšanas gadījumā ir jādibina partija un jāstartē Saeimas ārkārtas vēlēšanās, uzskata viens no Zatlera domubiedriem, kura lēmumos prezidents ir ieklausījies pirms ievēlēšanas un arī prezidentūras laikā, Latvijas Juristu biedrības prezidents Aivars Borovkovs. „Ja viņu neievēl, viņam te jāatgriežas un jāiztīra,” teica Borovkovs, ar roku norādot uz Saeimas plenārsēžu zāli, kurā vēroja debates pirms balsojuma. Tautai esot vajadzīgi līderi un Zatlers ar savu lēmumu par tādu esot kļuvis. Jautāts, vai Zatlers spētu sapulcināt komandu un izveidot vēlēšanu sarakstu ar pietiekoši spilgtiem kandidātiem, Borovkovs norādīja, ka ceturtdienas rītā pie Saeimas prezidentu ar ovācijām sagaidījis iespaidīgs ļaužu pūlis. „Zatleram šobrīd ir karapulks, un tādu vēsturisku izdevību nedrīkst laist garām,” uzskata Borovkovs.

  4. Ernis Purnis saka:

    Abi nekur neder, viens bez mugurkaula, otrs nekaunīgs kampējs-abi nav patrioti un abiem nevajag neatkarīgu un latvisku Latviju!

  5. Sigurds Graudiņš saka:

    Sīcis RULLĒ

    Ilze Ebena
    Nosūtīt vēstuliProfilsNosūtīt dāvanuDraugi140Kopīgie draugi4GalerijasDienasgrāmataViesu grāmataInteresesVairāk iespēju
    Atlasīt sarakstiNosūtīt tautas policijaiPārtraukt draudzībuPievienot favorītiemŠis draugs man ir grupā Īpašie
    Radinieki
    Kolēģi
    Skolas un studiju biedri
    Paziņas
    Nezināmie
    Labi draugi
    Lietišķie kontakti
    Ģimene
    grupa 10krustamāte
    Vakar 22:07Mana vecā krustamāte
    Dzīvo ļoti taupīgi,
    Vienmēr mostas pusdienlaikā
    Lai nav jāēd brokastis.

    Krustamātei visa māja
    Smird pēc reimatisma zālēm.
    Čūsku inde.Bišu inde.
    Terpentīna ziede ar’

    Krustamātei vesels plaukts
    Pilns ar daždažādiem našķiem,
    Vecum veciem,akmenscietiem,
    Vēl par rubļiem nopirktiem.

    Izdzirdot par katastrofām,
    Viņa steidzas Supernettā.
    Stiep uz mājām pilnu somu.
    Sērkociņi…cukurs…sāls.

    Krustamāte karstā laikā
    Diendienā ar nūjām staigā.
    Bērni pakaļ skrien un klaigā
    -Slēpes esi aizmirsusi!

    Manai vecai krustamātei
    Trimo spogulis pie gultas.
    Ir kam bēdas izklāstīt,
    Radu bildes parādīt.

  6. Eduards saka:

    Vakar 2-jā piedalījos mītiņā pie Saeimas!
    Lai ari’viss labais ko Zatlers ir izdarījis pa 4-iem gadiem ir-Saeimas atlaišana-pat par šo PATIESĪBAS UN LABA DARBA MAZUMIŅU VINŠ IR IEGUVIS ATZINību ATBALSTU!
    Esmu pārliecināts,ka ar bērziņa ievēlēšanu VIŅI ir izrakuši sev kapu!

  7. asirietis saka:

    Eduard-vai vari konkretizeet kaut vienu lietu,ko Zatlers labu butu izdarijis?
    Piketu pie saeimas rikoja sorosa sponsoretaa delna,jeb Elertes kompanija-tad jau tu atbalstot vinus piketeji pats pret savu tautu.
    ——–
    Mums, latviešiem, nav jānostājas ne Berzina, ne Zatlera pusē, bet jāaizstāv savas valsts, un mūsu tautas intereses

  8. Inderk saka:

    Nu it kā nav taču pilnmēnes? Jeb vienkārši- Grantiņš visu laiku aizlūdza lai Ušakovs vairs nekad neceltos, aber šis šodien pat solījās ka līdz jāņirm būs Rīgā un laks alu.

    Grantiņ ja jau tu tā neieredzi viņu, paņem lielāko virtuves nazi un dodies uz Berlīni, tavs ienaidnieks tik tuvu no tevis vēl nav bijis.
    P.S. gribētu par to rīt izlasīt presē:))

  9. seskis saka:

    Zatlers ir ar tautu un tauta ir ar Zatleru. Un te nu pat nožēlojamais tripunāliš neko nivar izdarīt. Tribunālisti- jūs visi tiešām esat nožēlojami āksti, ja neredzat notiekošo. Ir teiciens- ja cilvēks ir slims, tad to vēl ir cerības izārstēt, bet ja muļķis un idiots, tad tas ir uz visiem laikiem. Beidziet pūst miglu (arī sarkano) acīs.

  10. Eduards saka:

    Pie datora sēžot un kaut ko iebakstot, nevarēs NOSTĀTIES, NE TAUTAS PUSĒ,NE SARGĀT VALSTI!
    UN ja kāds TE NESAPROT,CIK DAUDZ ZATLERS IR IZDARĪJIS AR SAEIMAS ATLAIŠANU UN TO ARGUMENTĀCIJU,KĀPĒC TAS IR IZDARĪTS-TAD MAN NAV KO TĀDAM TEIKT!

  11. white joker saka:

    ..hi,hi seskis smird, seskis nevar nesmirdēt,hi,hi
    ..išakovs nav ne Latvijas patriots, nedz latviešu intrešu aizstāvis, bet lieks, nekaunīgs svešās okupācijas varas un kangaru ieliktenis, kas der latviešu tautai, kā der strutaina skabarga cilvja mīkstumos,hi
    ..un zatlers, kau paklausīja obamu, saņēma dūšu un atlaižot saeimu sev nodrošināja reklāmu cīņai par labu dzīvi uz mūsu rēķina, abi mums lieki, i tas zzs krievmīlis un biznesa haizivtiņš, gan stumdāmbīdāmais zatlers
    ..mums vajag īstu vīru, ar godu, ar cieņu un darbiem nopelnijušu augsto amatu, patriotu darbos mūža garumā, ne vārdos skaistos pirms ievēlēšanas

  12. asirietis saka:

    Latvijas tauta! Neļaujies apmuļķoties!
    Pašreiz ir varas satricinājums- valdība bailēs pazaudēt varu rīko viltus revolūciju- tā saukto maijpuķīšu revolūciju-to rīko Sorosa fondu finansētā organizācija DELNA. Šodien notiek tieši tas pats ko vairākus gadus atpakaļ rīkoja Ēlerte-ar tautas rokām uzrīkoja apvērsumu, lai valdībā iebīdītu savus partiju pārstāvjus. Portālā „draugiem.lv” uzradās dažādas domubiedru grupas- „Izvadi savu oligarhu”, „Ceturtā atmoda”, u.c.
    Nepaļaujaties provokācijai-atbalstot šo provokāciju jūs cīnāties paši pret sevi- nostiprinādami viņu pozīciju.
    Nepiedalies atbalstam varai 8.jūnijā!

  13. Sigurds Graudiņš saka:

    Vienkārši – INFORMĀCIJA…!
    http://www.newspb.ru/allnews/1412282/

  14. zonnenbergs saka:

    Viss jau butu labi JA TIKAI NEIZVIRZITU TADU PREZIDENTU,KAS VARETU
    IEVIEST MILITARU DIKTATURU,TADU JAU VISPASAULES BANDITI GRIB,
    BEZ PARTIJAM UN PILNIGU VARAS KONTROLI.
    BERZINS TO VAR.

  15. nevermind saka:

    Šī ir slimu cilvēku lapa, diagnozes skaidri redzamas – maniakālā psihoze, paranoja… Drausmīgi! Patiesībā žēl Grantiņu, salauzts cilvēks, kas dzīvo pagātnē un nekādi nespēj savā apziņā tikt vaļā no vajātāja. Izsaku līdzjūtību. Ir briesmīgi dzīvot, esot mirušam.

  16. nožēlojami, bet fakts saka:

    Ta ne tikai grantiš vien dzīvo pagātnē. Paveriet lapu: http://tautastribunals.eu/?p=5725
    Rakstā ”neļausim kangariem uzgavilēt” zem vārdiem- Dievs svētī Latviju” redzamas 6 fotografijas. Mierīgi tur varētu pievienot septīto(pa vidu)- jaunizcepto berzinju. Visi pār vienu kārti metami. KAZHDIJ PO SVOJEMU S UMA SHODJIT. Tādiem nav nākotnes. Pagātnes rēgi.

  17. zonnenbergs saka:

    KAMER MES NESPESIM ATSKIRT,KAS IR HOMO SAPIENS UN KAS IR HIMERAS
    (RADIJUMI),TIKMER MUS SAMICIS LUPATAS UN SKRANDAS.
    NEZINOSS CILVEKS IR VINU IEROCIS.

  18. Garāmgājējs-nožēlojami, bet faksts saka:

    Tu jau gribētu dzirdēt tikai visur krieviski, ja jau uzstājies pret aicinājumu:parakstīties par latviešu valodu.Tevi laikam Grantiņš ir briesmīgi apvainoji,ka vairs neapjēdz zem kāda raksta un par ko komentāru raksti. Es, protams, arī nesaprotu Grantiņu, kāpēc viņš šos pamuļķu komentārus nedzēš ?

  19. nevermind-nožēlojams fakts saka:

    Šī ir slimus cilvēkus ļoti uztraucoša lapa, diagnozes no komentāriem skaidri redzamas – maniakālā psihoze, paranoja, kangaršizofrēnija… Drausmīgi! Patiesībā žēl Grantiņu, kam jālasa čekas morāles salauztus ļautiņus, kas dzīvo sovjetu pagātnē un nekādi nespēj savā apziņā tikt vaļā no vajātāja-bailēm no tiesas un atmaksas. Izsaku līdzjūtību sev un sev līdzīgajiem tautas atkritumiem. Ir briesmīgi eksistēt, esot mirušam savai zemei un tautai un to labi sev pašam zinot.

    Ne tikai Grantiš vien spiests pagātnē rakties rītdienas vārdā. Paveriet lapu: http://tautastribunals.eu/?p=5725
    Rakstā ”neļausim kangariem uzgavilēt” zem vārdiem- Dievs svētī Latviju” redzamas 6 drosmīgu patriotu fotografijas. Ļoti gribētos tur pievienot septīto-savējo(pa vidu)- jaunizceptu dumpinieku, patriotu nevis to, kas esmu -vecs čekistu deformēts smerdelis, kam jābaidas un jāuzmanās no savas tautas, jāraksta pat te ar idiotiskiem vairākiem nikiem. Mēs-kangari visi pār vienu kārti esam metami, sodāmi un augsnes mēslošanai nododami! KAZHDIJ URLA PO SVOJEMU S UMA SHODJIT-tā skan par mums, mums tik mīļajā kirilicā. Tādiem, kā mums nav nākotnes, tāpēc mēs riebjam savai tautai pat esot miroņi. Pagātnes kremļa rēgi esam.

  20. Miervaldis saka:

    kaut tas Ušakovs nosprāgtu!

  21. Miervaldis saka:

    Tik ļoti sarausušies tie sivēni….Nekas, rudenī būs kaujamais laiks…..

  22. zonnenbergs saka:

    ASINI DUNCUS

  23. no malas saka:

    Lēni,ļoti reizēm lēni griežas vēstures smagais rats, bet tad gadās straujš pavērsiens un MIRKLĪ viss mainās. Kā reiz jau bija-kam bija VISS, vairs nav nekā, kas bija viss, nu ir NEKAS!
    Ja padomā par to pārkarsušo puišeli ušakovu, tad būtībā viņš ir tikai Latvijas kremļa emisāru izsūtāmais puika, kurš tikai savas iztapības un verdziskuma dēļ ir tiem noderīgs un arī līdz zināmam derīguma laikam. Tas gan nemazina viņa okupantu šlakas pārstāvja nederīgumu un kaitīgumu MŪSU valsts galvaspilsētas mēra amatā.

  24. annamarija saka:

    Nesaprotu, ko visi šūmējas: ne viens, ne otrs nav mūsu prezidents…

  25. Miervaldis saka:

    Tas sūda sarkanais slāvu tārps vel nav nosprādzis, vel raustās savās konvulsijās, ar saucienu “bļeģ”?!Viņu, šo putina izperēto sarkano pidaru vajag nodurt ar nazi, lūk to tas tārps ir pelnijis!

  26. nu saka:

    Pamēģini šo sūtīt uz pietiek.com, varbūt viņi nopublicēs. Pārformē nedaudz kā atklātu vēstuli un, kas zin.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *