DP āksts, ģenerālis J. Reiniks

imagesDP āksts, ģenerālis J. Reiniks…. .

Foto: Jānis Reiniks

 Kas ir Latvijas DP ? Bez mazākās šaubīšanās var teikt,- tas ir slepkavu un cita paveida noziedznieku kantoris. Krievijas drošības dienestu filiāle Latvijā. Šajā iestādē ir sakoncentrēti bijušie KGBisti-slepkavas. Jāņis Reiņiks ir viens no šo pretlatvisko elementu barvežiem. Šis noziedznieku kantoris, Jāņisa Reiņiksa vadībā, veic Krievijas pasūtījumus.

Latviešu patriotu slepkavības, iebaidīšanas un uzpirkšanas. Jau kuro reizi ir uzsākta kriminālvajāšana pret Helsinki-86 dibinātāju un LRTT priekšsēdētāju, Linardu Grantiņu.

 Uz DP tika izsaukti LRTT piesēdētāji Jānis Zīverts un Kārlis Doropoļskis…un izvestas attiecīgas pārrunas .Var tikai pabrīnīties par šo kriminālelementu nekaunību. Šis ģenerālis-jūda aizmirstas, ka viņš sēž no Krievijas salašņām neatkarīgā LR un, ka šīs neatkarības atjaunošanas avangardā bija H-86. Nu jā,- bet ko gan no viena latviešu tautas nodevēja vairāk var sagaidīt… . Klausieties, skatieties un brīnieties!!! Kad 1986 gadā par Helsinki-86 dibināšanu arestēja L. Grantiņu, viņa LIETU izmeklēja kāds reti riebīgs VDK darbonis, sevišķi svarīgo lietu izmeklētājs, majors Jānis Stikāns. Viņš L. Grantiņam toreiz, izmeklēšanas laikā, visā čekista nopietnībā paziņoja: “Lai nu kurš, bet tu nu godīgi, Grantiņ, esi nopelnījis cietumu”.

 Pirms desmit dienām pie LRTT piesēdētāja Kārļa Doropoļska ierodas DP pārstāvis, kāds Jānis Stikāns un paziņo, ka pret L. Grantiņu uzsākta kriminālvajāšana…. .Ja nebūtu izsaukts uz pratināšanu LRTT piesēdētājs Jānis Zīverts, tad varētu padomāt, ka čekistu nagu maucējs Stikāns ir 23 gadus pavadījis kopā ar “baltajām pelītēm” un tagad atskurbis turpina savu 1986 gadā uzsākto LIETU pret L. Grantiņu….., bet nebūsim naivi, visi rīkļu rāvēji ir palikuši “savās vietās”. Latvija ir drošās krievu rokās… .

  Bet neceriet komunisti-čekisti, jūs savu tiesu saņemsiet. Būs NIRNBERGA-2 un tauta jūs saplēsīs gabalu gabalos kopā ar pārējiem kangariem, peteriem, zālītēm, godmaņiem, borovkoviem… .

 DIEVS SVĒTĪ MŪSU TĒVZEMI LATVIJU !!!

 —————————————————————————————————————————————–

VELNS,- SAVĀC SAVUS KALPUS UZ SAVU VALSTĪBU!!!

Godm

Foto: I. Godmanis

Īstenais Latvijas likteņa lēmējs !!!

Komunists, čekists, kurš kā stukačs strādāja zem diviem segvārdiem.

Latvijas valstiskuma pretinieks. Kādreizējā Krievijas KGB šefa Krjučkova draugs.

Piedalījies kopā ar savu tautas brāli Borovkovu čekas kartotēkas iznīcināšanā.

Godmanis,LR īpašumu izzadzējs vairāk kā 1 100 000 000 Ls vērtībā. Latvijas Kuģniecības “izšeptēšana” pasaules cionistu noziedzniekiem !!! No LK nodokļiem vien, Latvija būtu bijusi spējiga uzturēt medicīnu, izglītību un pensionārus… .

22.11.2009

You may also like...

18 komentārs

  1. AG saka:

    Interesanti, kā vini panāks Grantiņa notiesāšanu? Prasīs izdot viņu no Vācijas Latvijai? Bet viņš tak nav LR pilsonis!

  2. Latvietis saka:

    Ši nav pirma reize, kad 4 maija republikas sulaiņi vajā patriotus.Protams tai pašā laikā tā izliekās neredzot par atklāto dzīvniecisko naidu utaino urlu saziņas līzekļos pret latviešiem un Latviju.. Ari okupantu naidīgas grupas,ka piemēram,ko vada žīdi ļinderman,osipoff un citi izturās naidīgi pret mums. Vienīgi,ko šī 4.maija iestāde dara represē latviešu patriotus un pilnīi neizstāv nacionāā intereses. Turp pretī brīvvalsts DP pilnīgi pildīja DP funkcijas. 4.maija republikas pakalpiņi rokas nost no latviešu patriotiem. Rokas nost no Grantiņa,Zīverta un Doropoļska kungiem. Lai dzīvo brīva 18.novembra Latvija.Dievs svētī latviju.

  3. Jānītis saka:

    kā tam vīram ar cepuri tāds liels līks deguns?

  4. vilks saka:

    Janitim!
    Deguns liks tadel ka vins ir saksafonists!

  5. Jānītis>vilkam saka:

    Vai tikai nav žīds?

  6. pamela saka:

    Pilnībā piekrītu raksta nosaukuma būtībai.Pat ,ja mēs pieņemam,ka H-86 un Grantiņš grāva to / PSRS/ kas faktiski pats jau bija sabrucis,BET nu tomēr.Kaut kas pavisam cits ir gadījums “NEATKARĪGAJĀ”Latvijā 2007.gadā Premjera Kalvīša uzrīdītā šī āksta kantora šturmoviku pensionāres no Rēzeknes ,pabaidīšana ar sekām,ja viņa iedomāsies turpināt izteikt savu VIEDOKLI par Kalvīša vadīšanas stilu.Vēstulē bija minēts,ka Kalvītis ir iezombēts Putina mankurts un LŪDZU – šogad tas apstiprinājās iz dzīves,kad Kalvis žļurgāja vai nu čaju vai samagonku ar Putinu Barvihā un pēc tam tika ienesīgā vietā “Latvijas balzāma”padomē,kas pieder Krievijas biznesam.Tapēc viņš vienmēr izskatās tāds nodzēries,pohains.
    Pilnībā piekrītu viedoklim ,ka tā NAV Latvijas DP,jo strādā vecie čekisti,bet Krievijas FSB filiāle.To ĻOOTI labi pierādīja 2008.g. 16.03.,kad bija salīduši Latvijā neofašisti no “Nočnoi dozor”un DP NEKO !!! nedarīja lai to nepieļautu.Pat atļāva Buzajevam kā P.Morozovam ar rahītisko krūti aizsegt šos Latvijas naidniekus un DP bija bezspēcīga vai SOLIDĀRA .
    Tātad – Latvijas DP aizstāv Kremļa fašistus,ne Latviju,viņas neatkarību,pilsoņu drošību.Un tā tas būs kamēr pie varas būs REINIKI,GODMAŅI,KALVĪŠI,LESČINSKI,URBANOVIČI,UŠAKOVI utt.
    Nu jau 11.nov.KRASTMALU Šlesers/Lesčinskis atdod ČEKISTAM ŠOBAŠOVAM.
    Parex bankas labo kredītlīniju atdos arī krievu čekistiem.Lesčinskis ar Ušakovu apzog Rīgu acis nepamirkšķinot un visi klusē,TP ierindas biedrs apzog slimus bērnus un nekas,Rozentāle no TP taisa rebes ar slimnicu apvienošanu,vakcīnām un NEKAS,Grindex kropļos Rīgu ar kārtejo monstru un NEKAS,okupanti grib lemt par Rīgas,kas ir VISAS Latvijas zelts,ielu nosaukumiem,vērtejot to no Kremļa augstumiem,no Dudajeva, kā nacionālas valsts cīnītāja,slepkavas- Putina iegribām.Urbanovičs,Ušakovs slēdz līgumug ar kaut kādu “Vienoto Krieviju”,ko pats Kremļa saimnieks nosauc p[ar ATPALIKUŠU,kas nodarbojas ar politiskām intrigām un spēlēm ,krāpjoties vēlēšanās.Kurp tad mēs rāpjamies ,atkal prostituēsimies ar Kremli?Rietumi,ES,NATO – ko nu ar to darīsim?Tikai naudu ubagosim?Un to dabūjuši,dalīsim čekistu firmelēm?!Velkam satrunējušus,neskūtus,nu jau ar kumpu muguru,novītušus ,hormonu balstītus ,izvārītus krupjus no politiskās kretīnu mēslaines laukā.TP kongresā ķēkšu bars ,slienoties kājās “DEDZĪGI “aplaudē ,ar asarām acīs atceroties Brežņevu,kad dzīvojām “zaļi”,gaidot komunismu.
    Valsts tiek izzagta,PIESMIETA,PĀRKRIEVOTA,jauna Kirhenšteina gaidās ,BET ne SABs,ne DP,ne DIEVS,ne VAlns to visu izliekas neredzam.
    KAM TAS IR IZDEVĪGI?Parex banku dāvināsim KAM????,PIESVIEŽOT vēl pāris simts miljonu NOZAGTO NO PENSIONĀRIEM un viņu santīmiem.

  7. pamela saka:

    Aizmirsu piebilst ,ka tagad ,kad Kalvīša Putina mankurtisms ir pierādījies dabā,ja visi būtu tik atriebīgi kā pats Aigars,tad pensionārei būtu tiesības iesniegt tiesā Kalvi un Reinika kantori par MORĀLO KAITĒJUMU.Putinu pieaicinot par liecinieku!

  8. 10saeima.tk saka:

    Nu jā! :) 10saeima.tk

  9. joske saka:

    ..ir,ir žīds.

  10. Grāls saka:

    Man jau ari liekas, ka Grantinu nevajeg saukt uz Droshibas policiju.
    Tev jau ilgakau laiku butu darbs saudzigam psihiatram.

  11. ne grals saka:

    bet kostja

  12. dentists saka:

    Grantiņš vienmēr ir tāds bijis – mazizglītots un ambiciozs škeltnieks !

  13. SWSS saka:

    Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši” nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem…

    http://www.tribine.lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309

  14. Lasītāji,
    lūdzu nejauciet miliciju ar policiju!
    Grantiņš ir Vācijas Pavalstnieks! Vācijā pilsons ir arī Kārlis Zuika, bet nav Pavalstnieks. Latvijas Valsts laikā arī bija Pavalstniecības likums, bet kur viņš palika?

  15. Ģunārs Astra saka:

    Jautājums Andrim Grūtupam:
    Jūsu grāmatā „Observators” pieminētais čekas vadošais darbinieks Voldemārs Gothards, arī šodien sekmīgi pielieto tādas pašas metodes, kādas atspoguļotas Jūsu grāmatā.
    Izbrīna tas, ka tiesībsargājošās iestādes arī tagad pieskaņojas Gotharda vēlmēm – tiek ignorēti konkrēti dokumenti un pierādījumi.
    Kā Jūs domājat vai tas notiek tāpēc, ka:
    1)Gothards pārāk daudz un par daudziem „zina” un tāpēc viņam arī tagad tiek izdabāts.
    2) bijušie vadošie čekisti Latvijā arī tagad „pasūta mūziku”?
    Ja tā, tad tas pilnībā izskaidro pašreizējo situāciju valstī (piem., ekonomisko, tiesisko).

  16. kola saka:

    Tautas ticējums: Kad pirmo reizi ierauga mēnesi, tad jāsaka: “Pie žīda kašķis, pie cūkas miegs, man no Dieva veselība!”

  17. Njā saka:

    Šie kategoriskie apgalvojumi. Viena cilvēka tiesa, ne pie kā laba nenovedīs. Informācija ir tendencioza un nav balstīta uz faktiem. Un valodas stils ar kādu tā ir izklāstīta, neliecina par inteliģenci. Vispār, šādas lapas būtu jāaizliedz.

  18. tādas (s...............s kā NJĀ) saka:

    pierādījums !!!!! PIERĀDĪJUMS IR VISA LATVIJA !!!!! Vai tad nevar redzēt , kas ir pie varas , ko katrs no šiem izdzimteņiem dara , kādas viņi sev algas uzskrūvē UN VISPĀR KAS NOTIEK LV ??????????????????????????????????

    TĀDAS LAPAS VAJAG MĀCĪT SKOLĀ BĒRNIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *