Par gara kropļiem, nodevējiem un Essības nolādētajiem…

Grantiņš,Sprūds,Pētersone.LRTT

https://www.youtube.com/watch?v=4M5v6GYF474

1.-Sātanisti-Dzīres-Godmanis-KopieRunāsim par sātanismu un Sātana kalpiem !

Par latviešu tautas bendēm- nodevējiem !

===========================================================================

Ilze Pētersone

(lasīt visu)http://www.la.lv/mes-cinijamies-par-latviesu-valsti/5/

Māris-LudviksJuris-Rubenis-Modris-Plāte-Linards-Grantiņš

FOTO: VDK radītais “disidentos”, kurš neesot kāt, tomēr zin, ka Juris Rubenis piedalījies H- 86 dokumentu sastādīšanās. Tu, nolādētais nodevēj, ar saviem meliem esi uzvilcis lāstu ne tikai uz saviem bērniem un tuviniekiem, bet arī uz visu latviešu tautu !!! Un VIŅŠ sacīja: “Tāds lai labāk nebūtu dzimis… !”

Revolūcija jau arī notiek tā spontāni, uz dullo un izdodas,” par sajūtām pasākuma priekšvakarā stāsta Māris Ludviks(atvērt), uzsverot, ka helsinkiešiem atbalstu dokumentu teksta sagatavošanā sniedzis arī viņa tuvs draugs, jaunais Liepājas mācītājs Juris Rubenis(atvērt).

“Pēc gada grupa kā politiskais spēks savu darbību beidza. “Helsinki-86″ savu uzdevumu bija izpildījusi – viņi bija pirmie, kas uzdrošinājās mest izaicinājumu totalitārajam režīmam,” helsinkiešu devumu vērtē J. Maurītis, uzsverot, ka savos dokumentos viņi neprasīja Latvijas valstiskās neatkarības atjaunošanu, bet “spieda” uz ekonomisko patstāvību, latviešu valodas lomu un nozīmi, vēstures deideoloģizāciju un demokrātiskiem jautājumiem.

Rīdzinieki paziņoja par patstāvīgas nodaļas izveidošanu un 14. jūnijā pirmo reizi okupētās Latvijas ielās izgāja ar sarkanbaltsarkano karogu – Konstantīns Pupurs to iznesa cauri visai pilsētai līdz pat Brāļu kapiem. Pēc tam Valsts drošības komiteja piespieda viņu emigrēt.

Pirms pieciem gadiem kontakts ar cīņu biedru Vācijā pārtrūcis, esot sastrīdējušies tās pašas politikas dēļ. “Nosaucu viņu par 21. gadsimta Donu Kihotu ar Napoleona ambīcijām. Palasiet internetā Grantiņa rakstus, īsti riktīgs viņš nav.” To viņš par mājas lapu “Latvijas Republikas Tautas tribunāls”, par kuras naidpilno, agresīvo un apmelojošo saturu pat ir ierosināta krimināllieta un pirms pāris gadiem Drošības policija bijušo helsinkieti Liepājā aizturēja.

Grantiņš,Sprūds,Pētersone.LRTTViesturs Sprūde: Jānis Maurītis

(lasīt visu)http://www.la.lv/helsinkiesi-savu-misiju-izpildija/3/

Par helsinkiešiem rodas iespaids kā par cilvēkiem, kas nevarēja būt pa prātam nevienai varai. Kā gan citādi viņi būtu vēlāk atstumti malā.

Kāpēc šie cilvēki neparādās vēlāk? Tāpēc, ka helsinkieši nāca no “ierindas cilvēkiem”, nevis no elitārās inteliģences. Viņiem nebija izglītības, kādu vajadzētu, un ar šīm akcijām viņi faktiski savu potenciālu izsmēla.

Par helsinkiešiem rodas iespaids kā par cilvēkiem, kas nevarēja būt pa prātam nevienai varai. Kā gan citādi viņi būtu vēlāk atstumti malā.

Pēc Vidiņa iestāšanās 1988. gada maijā Helsinku grupa sašķēlās, jo sākās apvainojumi, ka viens no helsinkiešu līderiem Juris Ziemelis, tāpat kā neatkarīgā žurnāla “Auseklis” redaktors Ivars Žukovskis, ir “čekas aģenti”.

Bet es daļēji saprotu, kāpēc viņos radās aizvainojums. Linardu Grantiņu 1987. gadā ieslodzīja nometnē uz pusgadu, un ir dzirdēts, ka ar cietuma administrācijas svētību viņu tur gribēja nosist. Pēc atbrīvošanas viņu piespieda emigrēt uz Vāciju. Neveda jau kā Solžeņicinu rokudzelžos līdz robežai, tomēr trimda bija piespiedu lieta. Grantiņš pēc tam pārmeta, ka viņu neviens neaizstāvēja, ka visi klusēja, kad vajadzēja runāt. Tas bija tiešs pārmetums latviešu inteliģencei. Bija tādi cilvēki kā Jānis Peters, Džemma Skulme, Imants Ziedonis, kas toreiz tomēr jau būtu varējuši kādu vārdu sacīt. Bet viņi ļoti labi zināja robežu, ko nedrīkst pārkāpt. To arī Eduards Berklavs memuāros “Zināt un neaizmirst” atzīmē, ka rakstījis neoficiālas vēstules latviešu inteliģencei, piemēram, Peteram, bet viņš aiznesis vēstules Latvijas PSR Rakstnieku savienības kompartijas sekretāram. Tas “pa taisno” atdevis čekai. Diemžēl mums jāatzīst, ka helsinkiešu 14. jūnija uznāciena sakarā no latviešu inteliģences puses nebija nekādas reakcijas.

Kāpēc pretošanās kustības dalībnieki, kurus čeka pēc 1987. gada notikumiem piespieda emigrēt, piemēram, tas pats Grantiņš, Silaraups, vēlāk nesteidzās atgriezties atjaunotajā valstī?

K.-PupursDzintars-Parādnieks-Kozlovskis-DPLRTTTaču ir arī pretējais piemērs – Konstantīns Pupurs(atvērt). Viņš atgriezās no ASV pēc desmit gadiem.

Kā komentēsiet tēzi, ka LTF un radošā inteliģence atmodu it kā “piesavinājusies” vai pat “nozagusi”?

“Piesavināties”, “nozagt” ir par stipru teikts, ja atzīstam neatkarīgas valsts atjaunošanu. “Ietekmējās” būtu precīzāk. Nākamie vienkārši pārņēma viņu aizsākto. Tie pirmie Helsinku grupas cilvēki noteikti nebija tādi, kas pēc tam būtu varējuši ko būtiski ietekmēt ekonomikā, Augstākajā Padomē vai vēlāk Saeimā. Tas ir tāpat kā ar Pilsoņu kongresu, kur arī spīd cauri aizvainojums, ka “mēs bijām tie īstie”.

Nevajag lolot ilūzijas. Notikumu gaitā pamatos nekas nemainītos. Ja nu vienīgi personālijās un niansēs. Bet 1987. gada 14. jūnijā helsinkiešu nopelns ir nenoliedzams. Viņi iekustināja tautas masu, pacēla karogu, taču potenciāla tālākai darbībai viņiem nebija.

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.

Abos šajos rakstos vieni vienīgi meli un apzināti fatu sagrozījumi !!!

Nodevība, tā ir pati drausmīgākā un ļaunākā cilvēka īpašība !

Ja cilvēks kļūst par nodevēju stobra priekšā, kā tas notika Staļina laikā, tad tas ar grūtībām, bet tomēr ir saprotams, bet ja par tādu kļūst godkāres un sava labuma pēc, tad tādam nav piemērojama nekāda piedošana.

Viņš ir jāsamin kā indīga čūska…  !

Kādā visiem labi zināmā Grāmatā ir sacīts: “Tam būtu labāk, ka nemaz nebūtu dzimis… .”

BitenieksGrantiņšBariss-LRTTHelsinki-86.

FOTO: Nu, protams, ka es sevi par vainīgu atzīstu H- 86 dibināšanā un to tagad ļoti nožēloju, biedr Borovkov, jo Grantiņš man prātu aptumšoja ar savu naidu pret atbrīvotājiem un komunistiem ! Esmu gatavs savu vainu izpirkt !

Mēs runāsim šeit ne tikai par vienu nodevēju, bet nodevēju virkni… .Visi tie, kuri runā melus, ir nodevēji ! Latvijas Avīzē ir lasāmi divi raksti par 14. jūniju- tautas Atmodu.

Abi raksti ir čekistu atbilde uz maniem sēriju rakstiem: “Tev nebūs Patiesību zaimot !”. Visi tie “disidenti”, kuri deva “intervijas”(neiedomājami melīgas sevi slavinošas, kamēr Atmodas iniciators Grantiņš tai pašā laikā, apsists ar lauztiem kauliem, atradās Rīgas Centrālcietumā un neviens no šiem “patriotiem” par to pat neiepīkstējās. Visi šie “disidenti”, tāpat kā komunisti- čekisti, bija ieinteresēti manā nāvē. Ja nebūs vairs tāds Grantiņš, tad varēs savas nodevības žļurgas noslēpt un tautai stāstīt to, ko nekad nav veikuši.) šajā komunistu, mūsu tautas slepkavu, inscenētajā “Laboratorijā”, ir čekas savervētie “patrioti” ! To arī nepārprotami pasacīja bijušais LPSR VDK ģenerālis Edmunds Johansons. Vispretīgāko “taisnību” 4. maija kliķes izdzimumiem pavēstīja R. Bitenieks(atvērt), kurš reiz bija man blakus pie H- 86 dibināšanas:stāsta bijušais helsinkietis Bitenieks. Pirms pieciem gadiem kontakts ar cīņu biedru Vācijā pārtrūcis, esot sastrīdējušies tās pašas politikas dēļ. “Nosaucu viņu par 21. gadsimta Donu Kihotu ar Napoleona ambīcijām. Palasiet internetā Grantiņa rakstus, īsti riktīgs viņš nav.” To viņš par mājas lapu “Latvijas Republikas Tautas tribunāls”, par kuras naidpilno, agresīvo un apmelojošo saturu pat ir ierosināta krimināllieta un pirms pāris gadiem Drošības policija bijušo helsinkieti Liepājā aizturēja.”

Pareizi jau raksta autors pasaka: bijušais helsinkietis, jo par nodevību L. Grantiņš viņu no šīs grupas izmeta un atņēma TZO(protams filozofiskā izpratnē), kuru viņš tik zemiskā veidā “aizskrēja” saņemt no komunista G. Ulmaņa nodevīgajām, ar latviešu tautas sviedriem un asinīm notrieptajām rokām. Par to reiz mums bija nepatīkama saruna… , bet par to kādreiz nākotne parunāsim. Es jau iepriekšējos rakstos esmu minējis, kā tika lauzti un pakļauti disidenti. Lai izdzīvotu, bija jāparaksta KGB “dokuments” ar tekstu: “Atzīstu sevi par vainīgu un padarīto nožēloju”. Ja tādu dokumentu disidents neparakstīja, tad viņu notiesāja pēc 183 panta un ielika starp noziedzniekiem Šķirotavas darba nometnē nosišanai !!! Šī ir arī atbilde nelietīgajam “vēsturniekam” demagogam Jānim Maurītim, kad viņš izrāda neizpratni par Juri Ziemeli: “Juris Ziemelis, tāpat kā neatkarīgā žurnāla “Auseklis” redaktors Ivars Žukovskis, ir “čekas aģenti”. Bet padomājiet, cik lielā mērā cilvēks var būt “aģents”, ja viņš 20 gadus par savu pārliecību nosēdējis cietumā!”

Tā bija izvēle, tikt zvērīgi- sadistiski nosistam, vai sēdēt konfortablā politzonā !

Pēdējos divus mēnešus, kad atrados čekas pagrabā par H- 86 dibināšanu, katru dienu veda augšā pie viena īsta žīdiskas izcelsmes čekista(melniem matiem un naidīgu skatienu), sevišķi svarīgo lietu izmeklētāja- V. Stikāna. Mani nenogurstoši centās pārliecināt parakstīt šādu dokumentu, bet es savukārt “nenogurstoši” to atteicos darīt un beigu beigās manos dokumentos var lasīt: “Sevi par vainīgu neatzīstu un padarīto nenožēloju.”

Kad mūsu LIETAS(Bitenieka un Grantiņa) noslēdza, tad varējām iepazīties ar dokumentiem. Tā es arī uzzināju tos, kuri pret mani deva melīgas liecības. Jā !!!, visīstākās melu un fantāziju upes plūda pār manu galvu. Man tika piedēvētas LIETAS, kuras es nekad nebiju ne runājis ne darījis. Pēc amnestijas man vairāki “liecinieki” izpauda, ka čekisti pie pratināšanas esot viņiem teikuši: “Droši visu rakstiet, jo Grantiņš par šim ielām nekad vairs nestaigās !” Lūk, ko jau toreiz krievžīdu okupantiskie čekisti(borovkovi, stikāni, godmaņi, strautiņi, indriksoni, grbunovi…) bija nolēmuši darīt ar mani… !

Arī ar Raimonda Bitenieka teikto varēju iepazīties ! Viņa LIETAS noslēgumā bija lasāms teikums: “Atzīstu sevi par vainīgu un padarīto nožēloju”.

Tātad, ja sevi par vainīgu atzīst, tad pienāk brīdis, kad vainu jāizpērk !!!

Un tagad ir pienācis brīdis, kad šis nožēlojamais pabira tiek izmantots pret mani, tātad, pret latviešu tautu. Es jau iepriekš viņu brīdināju, lai viņš neielaižas ar tādiem čekas provokatoriem kā Viktoru Birzi & co. Arī šogad viņš piedalījās čekistu veidotajā partijā “Taisnīgums” tikai ar vienu mērķi, lai Liepājas DOMĒ neiekļūtu Arturs Butāns, kurš ar mani uzturēja sakarus. Arī šajās vēlēšanās, tāpat kā iepriekšējās tas izdevās. Šoreiz palīgā tika piesaukts, līdz ar to arī atmaskots, kāds “stukač” G. Silakaktiņš, kurš visus pēckara gadus bija slēpis, ka ir čekas darbonis. Cik cilvēku dzīvības- likteņi ir uz šī deģenerāta sirdsapziņas, dies vien zina.

Ja vēlējās rakstīt atceres rakstu par 14. jūniju un tautas Atmodu, tad vajadzēja to rakstīt īsi un pirmām kārtām intervēt šīs Atmodas iniciatoru. Piesaukt vārdā tos, kas šo impulsu deva un viss. Bet tika veikts visīstākais zombēšanas AKTS. Melots uz nebēdu. Visnekaunīgākā un nodevīga veidā tika cildināti tautas nodevēji. L. Grantiņš pataisīts par muļķi, kurš piesavinājies citu rakstītos dokumentus… .

Kāda “joka” pēc šeit bija jācitē Pāvils Brūveris(atvērt)? Protams, ka bija, jo uzdevums ir noniecināt L. Grantiņu, lai tauta viņu atraidītu, ja nu viņš kaut kādā veidā piedalītos vēlēšanās.

“Viņi izraisīja revolūciju, bet nebija vēl tik tālu izauguši, lai spētu vadīt masu kustību, kuru paši radīja,” “Helsinku-86” grupas intelektuālos un organizatoriskos spēkus novērtē P. Brūvers.

Skat’ tikai, kas par dižekspertu ir šis Brūveris !!!

Kas tad ir šis P. Brūveris ? Pēc pavēles izbrauca no Latvijas un pēc pavēles atgriezās Latvijā, un pēc DP(VDK) pavēles “novērtēja” H- 86 ne-izaugsmi ! “Izauguši”, pēc P. Brūvera domām, bija tikai čekisti un komunisti, kuri šodien peldas miljonos, bet tauta lai pilnīgā nabadzībā klīst pa pasauli !!! Vai tāds, P. Brūver, ir tavs vērtējums ?

Kaut tu, Brūver, un visa tava dzimta nolādēta, pretīgais čekas samazga !!!

Viesturs Sprūde, Ilze Pētersone un Jānis Maurītis(sadarbībā ar 4. maija kliķi), publicējot šos divus melīgos- dezinformējošos rakstus LA, ir veikuši noziegumu pret latviešu tautu, Latvijas valsti un PATIESĪBU.

Ilze Pētersone

Ilze Pētersone,L. Grantiņš. Viesturs Sprūde.LRTT.

FOTO: Krāsas nosaka šīs biedrenes garīgo piederību slepkavu režīmam !

Sevišķu centību mūsu tautas iznīcināšanā ir izrādījusi Ilze Pētersone ar viltus disidenta Māra Ludvika melīgo atklāsmi:Revolūcija jau arī notiek tā spontāni, uz dullo un izdodas,” par sajūtām pasākuma priekšvakarā stāsta Māris Ludviks, uzsverot, ka helsinkiešiem atbalstu dokumentu teksta sagatavošanā sniedzis arī viņa tuvs draugs, jaunais Liepājas mācītājs Juris Rubenis.”

Un klausies tikai, latviet, Ludviks esot UZSVĒRIS, ka Rubenis esot sniedzis atbalstu dokumentu sagatavošanā, kaut gan MELU LABORATORIJĀ, šis pats Rubenis saka, ka vienpersoniski tos sarakstījis !!!

Jā, latviet, tas saucas žīdisms, jo: viņi ir no sava tēva Velna, kurš ir melu tēvs !

Māris Ludviks labi zina, ka Juris Rubenis nekādu palīdzību dokumentu rakstīšanā nav veicis, jo kad L. Grantiņš šos dokumentus rakstīja, tādu Rubeni viņš nepazina. Tas  ir pierādījums, ka Māris Ludviks ir čekas radīts disidents, par kuru jau rakstīju rakstu sērijā: TEV NEBŪS PATIESĪBU ZAIMOT !

Lūk, šī piebilde nāk no čekas padibenes Ilzes Pētersones smirdīgās mutes: “To viņš(Bitenieks) par mājas lapu “Latvijas Republikas Tautas tribunāls”, par kuras naidpilno, agresīvo un apmelojošo saturu pat ir ierosināta krimināllieta un pirms pāris gadiem Drošības policija bijušo helsinkieti Liepājā aizturēja.”

Pret kurām personām L. Grantiņš ir naidpilns un agresīvs, šī krievžīdu čekas cērmene(piedodiet par izteicienu, bet savādāk nav iespējams) I. Pētersone, nepasaka. Un, kuras tad ir tās personas, kas no L. Grantiņa puses ir tikušas apmelotas, arī netiek pasacīts. L. Grantiņš savā i- vietnē ir visas personas nosaucis vārdā.

Tātad, Pētersonei ir visas iespējas šīs “kristāltīrās” personas attaisnot.

Kāpēc viņa to nedara ???

Pārfrāzēsim to morālajā izpratnē ar algorijas piedevu: Ja Ilze Pētersone redzēs, ka L. Grantiņš kādu svētu nevainīgu radību iegrūdīs mēslu bedrē, vai tad morāli tīras personas uzdevums(šajā gadījumā pašas Pētersones) nebūtu pasniegt roku un izvilkt nelaimīgo no šīs bedres ?

Bet viņa to nedara(nenosauc vārdā nevainīgi apmelotos) !!!

Kāpēc viņa to nedara ?

Tāpēc, ka L. Grantiņš nevienu nekādā mēslu bedrē nav iegrūdis, bet vesels lērums bijušie čekisti un komunisti, apzogot latviešu tautu un Latvijas valsti, paši ir iegāzušies “sūdu bedrē” un izvilkt tos neviens nav nedz spējīgs, nedz arī tiesīgs. To šī sarkanā cionistu cērmene Pētersone labi saprot. Viņa labi apjēdz, ka pati ir šīs sūdu bedres iemītniece !

Jānis Maurītis

Jānis Maurītis.L.Grantiņš,R.Bitenieks.LRTT

FOTO: Nu, kas tev, nelieti, spiež runāt šos melus ? Neviens ar “sobru” klāt tev nestāv, tātad, tas nāk no tavas BŪTĪBAS , esi no ESSĪBAS nolādēts !

Tas pats attiecas arī uz šo veco, prātu izkūkojušo “vēsturnieku” J. Maurīti.

Kāds jau komentārā pilnīgi pareizi norāda, ka vēsturniekam jābūt neitrālam savos spriedumos !

Bet “mūsu maurītis” ir nadzīgs savos secinājumos, tātad, notiek lasītāja ietekmēšana- zombēšana. Ja vēsturnieks to veic ar preses palīdzību, kura šodien atrodas okupantu, mūsu tautas slepkavu rokās, tad tas ir pieskaitāms pie kolaboracionisma un sodāms ar ASM galējā variantā: NS(nāves sods).

Lūk, šeit lasāmi divi teikumi, šis intervijas “atslēgas vārdi”, kas ir svarīgi ne tikai Latvijā valdošajai cionistu- komunistu  bandai, bet arī globālajai cionistu spicei: “Tāpēc, ka helsinkieši nāca no “ierindas cilvēkiem”, nevis no elitārās inteliģences. Viņiem nebija izglītības, kādu vajadzētu, un ar šīm akcijām viņi faktiski savu potenciālu izsmēla.”

Ko tad latviešu tautas slepkavu banda, ar šīs nodevīgās gnīdas J. Maurīša muti, ir vēlējusies latviešu tautai pasacīt ?

To, ka L. Grantiņš & Co ir neizglītoti un dumji, ka tādiem nav vietas pie Latvijas Republikas likteņa lemšanas. Ja tāds Grantiņš & Co piedalītos vēlēšanās, tad viņi noteikti būtu noraidāmi, jo tašu mazizglītoti ! Bet, lūk, TF sarkanā noziedznieku banda, ar J. Peteru un I. Godmani priekšgalā, ir tie izglītotākie un pareizie, secina vecais Maurišu Janka … u.t.t.u.t.j.p. !!!

Viss uztraukums radās, kad L. Grantiņš ar saviem cilvēkiem gribēja pieslieties J. Bordāna radītajai JKP. Īsā laikā tika noslepkavoti vairāki latviešu tautas Augstākās Garīgās Pasaules pārstāvji ! Bordāns pārbijās un lauza savu solījumu un pilnībā ignorēja manus e- pasta sūtījumus ! Varbūt, ka arī nepārbijās, jo visu laiku ir bijis Trojas zirga iemītnieks latviešu tautas vidū ? Nav taču dzirdēts, ka viņš būtu iestājies par Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā Rietumu civilizācijas izpratnē.

Kad žurnālists Viesturs Sprūde uzdod jautājumu par disidentu NEATGRIEŠANOS Latvijā, “mūsu maurīts” steidz paziņot: “Taču ir arī pretējais piemērs – Konstantīns Pupurs. Viņš atgriezās no ASV pēc desmit gadiem.”

Tas arī ir ļoti svarīgi MOSSADistiem, jo šis žīdiskās izcelsmes latviec no tēva puses, jau no Atmodas laikiem tiek taisīts par varoni, lai vajadzīgā brīdī tiktu iebīdīts vajadzīgajā vietā. “Dižais vēsturnieks” šo jūdasu, alkoholiķi un narkomānu, pieminēja pēc DP norādījuma. Par šo izdzimumu LRTT i- vietnē ir rakstīts pietiekoši daudz un izsmeļoši. J. Maurītis noteikti ir lasījis manu sērijrakstu TEV NEBŪS PATIESĪBU ZAIMOT !, jo ir vietas šajā intervijā, kas uz to 100%tīgi norāda.

Pats Maurišu Janka sev neapzinoties iekuļas pretrunās. “Nevarot visu zināt, kāmēr nav atvērti čekas maisi”, spriež Maurītis ! Tad, kāpēc par dažām lietām tiek spriests tik kategoriski ?

Viesturs Sprūde

Viesturs Srūde.Grantiņš.LRTTĪsts DP gnīda. Viņš labi zina šī raksta mērķi, bet tomēr neatteic

DP. Tātad noziedznieks līdz kaulu smadzenēm- sātanistu sistēmas uzticīgs kalps.

Nevajag būt nemaz tik “erudītam lasītājam”, lai saprastu: Ja gribi no kāda “dabūt laukā” sev vajadzīgās atbildes, ir jāmāk pareizi(slēpti provocējoši) uzdot jautājumus. To arī šis DP gnīda, kura vārds ir Viesturs Sprūda, veica sev profesionāli iekaltā manierē.

Lūk, provokatīvais jautājums, lai varētu čekai vajadzīgā gaismā pasniegt viņu “izperēto” disidentu, K. Pupuru: “Kāpēc pretošanās kustības dalībnieki, kurus čeka pēc 1987. gada notikumiem piespieda emigrēt, piemēram, tas pats Grantiņš, Silaraups, vēlāk nesteidzās atgriezties atjaunotajā valstī?”, jautā Sprūžu Viesturs. Un tad mūsu Maurišu Janka nekavējoties ceļ gaismā savu “pērli”- Kosķu Jevgeņjeviču Pupuru. Viss iet kā pa sviestu, nopriecājas pieminētā troika… . Primitīvam lasītājam un jaunajai paaudzei šis triks var būt, ka “izgāja cauri”, bet to laiku lieciniekus tik viegli ap pirkstu aptīt tomēr neizdodas. Uz to norāda arī komentāri, kurus publicēšu.

Un tagad, kas attiecas uz manu briedumu- akadēmisko un iedzimto intelektu: Reiz I. Ronis sacīja uz tiem, kuri kritizēja un apvainoja Kārli Ulmani un Vilhelmu Munteru nodevībā… . Jūs tik daudz grāmatas savā mūžā neesiet redzējuši, cik šie divi vīri ir izlasījuši… . Kāpēc gan man un tādiem 4. maija kliķes varoņiem kā Godmanim un Borovkovam, “neuztaisīt” intelektuālo izaugsmes pārbaudi, kā sacīja P.Brūveris. Salīdzināsim izlasīto grāmatu daudzumu…. .Protams, ja tiks intelekts un garīgais briedums vērtēts pēc KONTA stāvokļa, tad uzreiz padodos. Godmanis ar savu intelektu ir vairāku simtu miljonu īpašnieks, Borovkovs vairāku miljonu īpašnieks, bet es uz šodienu tikai 1300 eiro īpašnieks.

Protams, man kabatā nav diploms ar attiecīgās augstskolas zīmogu.

Un jautājums: kas ir izglītība un kā tā definējas ?

Un, te tad arī nonākam pie vietas, no kuras bēg visi šodienas Latvijas “izglītotie”. Precīzāk sakot, viņi visi bēg no manis. Es varu ar vienu teikumu sasistu visus šodienas Latvijas parazītiskos vēsturniekus un juristus, un viņi to zina. Es nekur ne uz vienu diskusiju netieku aicināts ! Un, vai ziniet kāpēc es netieku aicināts uz diskusijām ? Pavisam vienkārši, noziedznieki saprot, ka šodienas stāvoklis Latvijā nav diskutējams. Diskusijas šodienas Latvijā, tā ir prettiesiska un demagoģiska darbība, lai novērstu uzmanību no līdz ārprātam samilzušās problēmas, kuru radījuši krievžīdiskie komunisti- čekisti un vietējie kangari.

Nekādas diskusijas, ir jāiedarbina KRIMINĀLLIKUMS un TRIBUNĀLS. Latviešu tautas pusē ir visi starptautiskie LIKUMI un KONVECIJAS, kuras apzināti tiek apietas ar cinistu bandas palīdzību. Bet nekas nav mūžīgs un pienāks diena, kad godmaņveidīgie tiks pakārti, tāpat kā vācu nacisti.

Kas attiecas uz valsts vadību, tad jāpasmejas par cionistu anālās atveres iemītnieka(savādāk šo izdzimteni nevar nosaukt) Pāvila Brūvera sacīto par izaugšanu. Ja es un mana komanda būtu pārņēmusi Latviju ar 1988. gada ekonomisko potenciālu, tad pēc pieciem gadiem visa Eiropa pie mums būtu braukusi mācīties, bet pēc desmit, jau visa pasaule. Es vienpersoniski nevienu rūpniecības nozares attīstību nebūtu lēmis, to būtu darījuši pasaules atzīt speciālisti. Valsts varas uzdevums ir gādāt, lai tiktu ievēroti LIKUMI.

Krimināllikums manā uzraudzībā darbotos, kā “Šveices pulkstenis”. Tādi borovkovi, godmaņi, indriksoni, kargini, šleseri, brigmaņi un vesels lērums citi slepkavas un laupītāji, sen jau būtu no tārpiem sagrauzti. Katra latviešu ģimene būtu ne mazāk kā desmit hektāru zemes īpašniece… .Būtu izdarīts viss tas, par ko rakstīju J. Bordānam… . Tāpēc jau šie manas tautas slepkavas jau kuro reizi cenšas mani noslepkavot, ja tas neizdodas, tad cenšas mani pilnībā ignorēt un apmelot !

Atgādināšu, ka Karmas Likums vēl nav atcelts. Latviešu tautas bendes saņems pelnīto. Pelnīto saņems visi šeit pieminētie izdzimteņi, sākot no bitenieka un beidzot ar brūveri.

Dievs svēti Latviju !

18.06.17      L. Grantiņš

Un tālāk apsolītie komentāri- tautas balss:

7.L.-Grantiņš-Bitenieks-Ulmanis-Latvija-māksla-Bariss-Eihmanistemida_baltaA. Balts ir pateicis absolūto taisnību- PATIESĪBU.

“Viltus disidenti, viltus “brīvā” Latvijā ir ar varu kopā kā cimds ar roku, kā okupants ar kangaru, kā nodevējs ar noziedzinieku!”

Manu nāvi vēlas kā čekisti- komunisti, tā arī šie “disidenti“. Es esmu drauds abām šim sātaniskajām VIENĪBĀM, jo pēc būtības tā ir viena monolīta banda !

L. Grantiņš

=============================================================================

LA, kāpēc nekad neintervējat pašu Linardu Grantiņu? Ko atkal cenšaties noklusēt?

Neticam tādiem 17. jūnijs, 2017 00:23
Atbildēt

Kāpēc šie cilvēki neparādās vēlāk? Tāpēc, ka helsinkieši nāca no “ierindas cilvēkiem”, nevis no elitārās inteliģences. Viņiem nebija izglītības, kādu vajadzētu, un ar šīm akcijām viņi faktiski savu potenciālu izsmēla.
——————————–
Vārdi, kas nerada uzticību! Pat liek arī visu citu apšaubīt. Jo,lai teiktu patiesību kaut reizēm, kaut pat dzeltenajos mēdijos nav jābūt no elitārās inteliģences, bet vienkārši cilvēkam ar sirdsapziņu un drosmi! Un ja visi šie ordeņotie tādi bija toreiz, kur tad viņi izčibēja,esot te un tomēr visu šos gadus nekur, nekad nebija redzami kaut kādā aktīvā, kaut vienk. pilsoniskā rīcībā vai akcijās, piketos, mītiņos! Vienīgi Rožkalns pēdejajā pusotra gadā ir šur tur paklusi parādījies,gan bez nopietnām tēmām un bez aicinājumiem.

Kļūdas labojums, jābūt – “helsinkieša” Linardu Grantiņa visādu

Vai stādīta kā ābelīte, tā var pārtapt gadu gaitā par alksni? Vai patriots, kas pirms un Atmodas laikā bijis aktīvs un drosmīgs cīnītājs, esot okupācijas varas ķetnās, var jau no militārajiem okupantiem atbrīvotā valstī , tātad jau drošībā esot, palikt par tukšu, bailīgu muldoņu? Un ar skaļu muldoņu pie tam tikai un vienīgi par pagātnes notikumiem, šodienas Latvijas iznīcināšanu un varas noziegumus 26 gadu garumā ne tikai neredzot, bet pat neiepīkstoties par tiem un neko nekad pret šodienas varturiem?!! Nē, nē, reti kurš tā mainās, bet te tādi izrādās visi lielie “disidenti”, kurus lieku pēdiņās, jo neticu šādai pārvērtībai. Bet ticu komunistu, kangaru un to mantinieku – varas ideologu saceptām pasaciņām tautai, par šiem “drosminiekiem”, kuri ne pīkstiena visu “brīvās” Latvijas gadu garumā neizdveš pret latviešu tautas morālo un ekonomisko iznīcināšanu, pret okupantu masas saglabāšanu un prettiesiki tos naturalizējot, dodot iespēju psrs svešiniekiem vēlēt – valdīt no tiem okupētajā valstī! Neko arī pret genocīdu – latviešu masveidīgu izspiešanu no savas Tēvzemes! Ne skaņas par varturu intensīvo latviskuma nīdēšanu, par pilsoņu totālo aplaupīšanu nodokļu jomā, par varas pieļauto absurdo darbā neņemšanu bez okupantu mēles zināšanām, neko par nekaunīgo 9.maija publisko svinēšanu, tā pazemojot latviešu tautu un apkaunojot izsūtīto un nogalināto nevainīgo upuru piemiņu un citām pretlaviskām riebeklībām mūsu Latvijā!
Un par vienīgā pret to visa protestētāja -toreiz un tagad palikušā “helsinkieša” Linardu Grantiņu visādu 4.maija varnešu apkarošanu, līdz pat nozēļojamai krimināllietas safabricēšanai un veicot necilvēcīgā, prettiesiskā veidā viņa arestu. Tas tikai lieliski parāda gan patiesos cīnītājus, gan čekas radītos imitatorus. Un kuru arī šodienas uzdevums ir censties ar saviem “varonīgajiem” atmiņu stāstiem nokļūt tautai cienījamu autoritāšu lomā, kā kliķei nemieru gadījumā zibensnovedēja, tāda kā popa Gapona lomā! Vai tad kāds LV nezina, ka tikai par varai uzticamiem ļautiņiem var uzņemt filmas un demonstrēt LV TV kanālos? Un ka tikai tādus intervē un tikai tādi drīķst parādīties masu mēdījos, neviens pats godīgs un taisnību runājošs tur netiek. Viltus disidenti, viltus “brīvā” Latvijā ir ar varu kopā kā cimds ar roku, kā okupants ar kangaru, kā nodevējs ar noziedzinieku!

No Maarupes 17. jūnijs, 2017 19:23 Atbildēt

  1. Kad palasaam LRTT un arii muusu zemee dzivojosho godiigo cilveeku komentaarus, tad visa bilde paliktu skaidra pat galiigam aunam!Piem a.balta komentaars ir izcili preciizs, bet varam dereet, ka naidnieki tadiem nepiedod un kers momentu, lai ieriebtu. Visiem patriotiem ir jaanaak kopaa, laii kangari ar okupantiem tos pa vienam nenomushiitu!

  1. Kā Jānis Maurītis zin, kāda bija helsinkiešu misija? Kā viņš var apgalvot, ka tā jau ir izpildīta?
    J M ar vieglu roku noraksta H-86 un Pilsoņu Kongresu viduvējībās. Toties komunisti un čekisti viņam ir super veči. Lai gan nē. Tā dēvētā latviešu inteliģence noziedzīgi klusēja, kad vajadzēja iestāties par brīvības cīnītājiem.
    Lai tiktu prom no PSRS, tolaik nevajadzēja stāties Helsinku grupā un nodarboties ar politiku. Varēja iekārtoties uz kuģa par matrozi un ārzemju ostā neatgriezties uz kuģa. Nevajag noniecināt helsinkiešus! Žēl, ja to dara vēsturnieks, kuram savā darbā vajadzētu ievērot politisku neitralitāti.
    Par Heino Lāmu Maurītis spriež kā gaišreģis – krimināls gadījums. Pastāv arī cita versija – viņš todien nav iznācis no prezidenta pils, kur viņam bija tikšanās ar prezidentu.

You may also like...

6 komentāru

  1. patiesība saka:

    Māris Ludviks labi zina, ka Juris Rubenis nekādu palīdzību dokumentu rakstīšanā nav veicis, jo kad L. Grantiņš šos dokumentus rakstīja, tādu Rubeni viņš nepazina. Tas ir pierādījums, ka Māris Ludviks ir čekas radīts disidents, par kuru jau rakstīju rakstu sērijā: TEV NEBŪS PATIESĪBU ZAIMOT !

  2. raksts saka:

    Noklusēšana četru gadu garumā

    Autors: Nikolajs Avens. 1997. gada 14. maijs

    Pašnāvība Brīvības pieminekļa pakājē 1993.gada 18.maija rītā (trīs nedēļas pirms 5.Saeimas vēlēšanām), lai kā toreiz centās ierēdnieciskie noklusinātāji, bija «…sitiens sabiedrībai, lai tā sāktu domāt» (D.Zvirbule, Diena, 1993.gada 22.maijā). Nelaiķis Ādolfs Buķis, izklājis plakātu notikuma vietā, savu nāvi pārvērta politiskā apsūdzībā. Par vainīgajiem pašnāvībā bija nosaukti I.Godmanis, E.Repše, M.Vulfsons. Aizgājējs atstāja arī vēstuli. Par šādām informācijām publicētājus apvainoja pretvalstiskā histērijā, jo, lūk, tādējādi sekmējot varaskārajiem sazvejot vēlētāju balsis. «(..)pilsoņi(..) vēl nespēj atšķirt graudus no pelavām» – tā D.Lemešonoks Lauku Avīzē 1993.gada 21.maijā. Taču – vai šī pamācība neliek atcerēties piecdesmitgadīgās pagātnes pamatbausli par pūļa tumsonību un partijas avangarda lomu? Aizgājēju, pēc ziņām masu informācijā, «paslēpa» jau trešajā dienā, bet faktiski – vēlāk, klusu un slepenībā. Sabiedrība, ja reiz asinis izlijušas pieminekļa pakājē, ir tiesīga zināt nelaiķa atstātās vēstules saturu, tiesīga zināt valsts institūciju pārbaudes rezultātus (pēc informācijas masu medijos – tāda komisija bija sastādīta), nevis aprobežoties ar dažu žurnālistu subjektīvajiem vērtējumiem. Uz lietuviešu patriota kapa, kurš 1991.gada janvāra notikumu laikā sadedzināja sevi Maskavā, Sarkanajā laukumā, netrūkst ziedu. Ādolfs Buķis sevi ziedoja tautai, vismaz tā viņš saprata. Var jau būt, ka liktenīgais solis ir bijis kļūmīgs, bet var arī būt, ka Ādolfs Buķis jau toreiz, pirms četriem gadiem, redzēja tālāk un skaidrāk par savu līdztautiešu vairākumu. «Grāmatā pieminu Ādolfu Buķi, kurš 1993.gada 18.maijā nošāvās pie Brīvības pieminekļa. Manuprāt, šis cilvēks upurēja sevi nākotnes vārdā… Es gribētu, lai latviešu tauta nopietnāk padomātu par šo upuri,» – tā intervijā saka Antons Benjamiņš (Latvijas divdesmito un trīsdesmito gadu «preses karaļa» Antona Benjamiņa mazdēls) laikrakstā Lauku Avīze 1997.gada 9.maijā. Kādu cenu mēs vēl maksāsim par patiesības noklusēšanu? Vai jānāk jauniem upuriem? Dievs, pasargi mūs no «noklusinātājiem»!

  3. vēsture saka:

    Депутат Госдумы: Наша цель — захват всех республик бывшего СССР

    Sk. šeit: http://minval.az/news/123516697

    Депутат Государственной думы Евгений Федоров заявил, что цель Российской Федерации – захват всех республик бывшего Советского Союза и восстановление территории «большой России» в границах 1945 года, передает Гордон.

    «Территория бывшего Советского Союза – она же большой России – была незаконно нарушена в 1991 году. Может быть, у нас кто-то в России этого не понимает?» – заявил он в интервью.

    Федоров назвал агрессию России на востоке Украины исторической технологией решения этой задачи. И отметил, что это не только его мнение. При этом он добавил, что на войну в Сирии России мобилизоваться труднее, чем в пределах бывшего СССР.

    «Территория всего Советского Союза – по международному праву, это территория нашего Отечества, нашей нации. И в эти границы нам надо и возвращаться. И нам придется это делать», – продолжил депутат.

    При этом Федоров добавил, что воевать с НАТО будет неправильно, но надо восстановить историческую российскую границу, несмотря на санкции и ухудшение уровня жизни россиян.

    «У нас должно быть то, ради чего мы терпим. И в личном плане, и в человеческом, видите, один летчик погиб, и в социальном, во всех отношениях. Вот это объединительный фактор. А какой фактор? Восстановление исторических пределов русского государства. Вот наша цель, которая всегда объединяла, все полторы тысячи лет, все население нашего государства и нашей нации. Всех. Это единственная цель, которая позволит нам объединиться. И дальнобойщикам объединиться, и пенсионерам, у которых ухудшаются условия, и людям со своими зарплатами», – рассказал он.

    При этом Федоров отметил, что эта цель не является захватнической, а «восстановительно-оборонительной».

    «Вот наше восстановление и оборона – граница 1945–1991 годов», – подытожил он.

    Евгений Федоров является депутатом Государственной думы Федерального собрания РФ четырех созывов. Он член комитета Государственной думы РФ по бюджету и налогам, член Центрального политсовета «Единой России». Кроме того, Федоров является действительным государственным советником Российской Федерации и координатором организации «Национально-освободительное движение».

    —————————–

    Krievijas (Ļaunuma impērijas turpinātājas) domes deputāts atklāti pateica, ka Gorbačova un Reigana vienošanās Maltā priekš viņiem (čekistiem) bija zaudēta kauja, bet ne karš. Tagad viņi gaida īstu karu.

  4. lasītājs saka:

    Vienīgais potenciāls,kas bija vajadzīgs,bija laba griba un godīgums,bet uzurpātoriem to nebija.
    Šeit pieminētie tipi viļo,protams,ka atstrādā,vienalga,ar vai pret savu gribu.Arī t.s.trimdas latviešu spice.Kādi 80 procenti no tiem,kad tika runāts par 1949.g.Ženēvas konvenciju,tēloja antiņus vai bēga kā žīds no krusta,t.sk.šamējie Kalniņš,Lejiņš,Meierovics.Trimdas spice nodeva Latviju.Tā ir apsūdzība.
    Mūsu t.s. neatkarības viens no rezultātiem ir 25 gadu garumā,gan austrumu,gan rietumu,genocīds pret mums par krievvalodīgo,fakt.okupantu,cilvēktiesību pārkāpumiem.Tas turpinās,un neviens,kas runā mūsu vārdā,nerunā patiesību.Dzīvojam kā murgā.
    Tāpat ar migrantiem,viens murgs-vieni pūta,citiem jāsadeg.
    Diemžēl,ar demokrātiksām rotaļām nekas vairs nav līdzams.

  5. Anonīms saka:

    2017.gada pašvaldības vēlēšanās par varu cīnījās arī VDK struktūras darbinieki un Latvijas kompartijas biedri, kuri partijā darbojās arī pēc 1991.gada janvāra. Aizbildinoties ar personas datu aizsardzību, vēlētājiem netika atklāts, kuri kandidāti tad strādāja VDK un kuri turpināja celt komunismu vēl pēc 1991.gada. Vai ticat, ka šī Saeima publicēs “čekas maisus” un atklās čekas ziņotājus un dubultaģentus, sākot no džinsu tirgotāja Aināra Šlesera, kurš padzīvoja Norvēģijas dārgajās viesnīcās un Vairas vīķes Freibergas, ja nepublicē pat vēlēšanās kandidējoša VDK štata darbinieka vārdu, piemēram Ventspilī? Ja kandidēt nedrīkst tikai tie, kuru sadarbība ar VDK pierādīta tiesā, tad vispār nav skaidrs, kādēļ čekas maisu saturs vēl nav internetā? Ko tiesneša komunista Andra Guļāna ģimenes draugs pederasts Jānis Maizītis slēpj?

  6. 1 saka:

    2017.gada pašvaldības vēlēšanās par varu cīnījās arī VDK struktūras darbinieki un Latvijas kompartijas biedri, kuri partijā darbojās arī pēc 1991.gada janvāra. Aizbildinoties ar personas datu aizsardzību, vēlētājiem netika atklāts, kuri kandidāti tad strādāja VDK un kuri turpināja celt komunismu vēl pēc 1991.gada. Vai ticat, ka šī Saeima publicēs “čekas maisus” un atklās čekas ziņotājus un dubultaģentus, sākot no džinsu tirgotāja Aināra Šlesera, kurš padzīvoja Norvēģijas dārgajās viesnīcās un Vairas vīķes Freibergas, ja nepublicē pat vēlēšanās kandidējoša VDK štata darbinieka vārdu, piemēram Ventspilī? Ja kandidēt nedrīkst tikai tie, kuru sadarbība ar VDK pierādīta tiesā, tad vispār nav skaidrs, kādēļ čekas maisu saturs vēl nav internetā? Ko tiesneša komunista Andra Guļāna ģimenes draugs pederasts Jānis Maizītis slēpj?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *