Turpinājums Nr.6. veidemanes \ rožkalni & co

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3E. Veidemane. J. Rožkalsn. J. Vēveris. P. BfūverisElita Veidemane Eva Martuza jūs nepamatoti “uzbraucāt” Jānim Rožkalnam. tā nenotiek jautājumu uzdošana.

Elita Veidemane jā, Grantiņam uzticēties… nu, nonsenss. un uzbrukt Jānim Rožkalnam? absurds.

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.1Kas tad ir šī Veidemane(atbilde raksta beigās) ?

Protams, Veidemanei bija jāiesaistās diskusijā. Bez viņas, kas attiecas uz Atmodu, Grantiņu un LRTT, nekas nedrīkst notikt. Viss jau arī ir likumsakarīgi, jo LRTT tika radīts, lai atmaskotu čekas iefiltrētos darbiniekus Atmodas kustībā un pabeigtu H- 86 aizsākto cīņu par latviešu tautas atbrīvošanu no komunistiem- cionistiem.

Latvijas valsts izzadzēji, čekas slepkavas un viltus patrioti šodien ir nesodīti tāpēc, ka aiz viņiem stāv cionistu asiņainā “Dāvida zvaigzne”!

Lai saprastu- kā tās lietas notiekās(tā sacīja Ķencis), uzrādu šeit E. Veidemanes rakstu: “Gunārs Astra nebija disidents”. Interesants krievžīdu čekistu paņēmiens. Virsrakstā minēts Gunārs Astra, bet runāts tiek tikai par L. Grantiņu.

E. Veidemane sasaukusi baptistu “koncilu”(Brūveris gan pašlaik pārtapis par luterāni), kurš vienbalsīgi nonāk pie slēdziena: Grantiņš,- tā esot diagnoze !

Protams, ka tas viss notika pēc žīdiskās DP norādes. Bija jādiskreditē Grantiņš un viņa izveidotais TAUTAS TRIBUNĀLS.

Nodevējiem un krievžīdiskajiem okupantiem- zagļu un slepkavu bandai tas ir sāpīgi iestrēdzis rīklē.

Atmodas laika jūdasa dvēsele, mauka un alkoholiķe Veidemane tiek saukta palīgā.

Ar šo “koncila” pilnu vervelējumu variet iepazīties šeit: https://jurisziemelis.wordpress.com/2008/12/17/gunars-astra-nebija-disidents-2/

Visā šajā garajā sātaniskajā vervelējumā neviens teikums neatbilst patiesībai, izņemot to, ka H- 86 bija pirmsākums.

Kāpēc tiek tā melots un kuriem tas izdevīgi ?

Izdevīgi tas ir krievžīdu okupantiem, kurus pārstāv šie nožēlojamie smirdošie nodevības viepļi, kuri sevi uzdod par latviešiem esam, bet tādi nav !

-Viņi, šie viltus latvieši, līdz pēdējam elpas vilcienam būs kopā ar mūsu tautas slepkavām !

-Viņi, šie viltus latvieši, līdz pēdējam elpas vilcienam pretosies “čekas maisu” atvēršanai un nomelnos L. Grantiņu, jo viņi šajos “maisos” peld pašā virspusē. Viņi nomelno Grantiņu un H- 86, lai arī starptautiskā arēnā mani uzskatītu par idiotu un netiktu ņemti vērā H- 86 PAZIŅOJUMI.

Lai arī cik tas neticami izliekas, bet neviens no šeit pieminētajiem nav īsts latvietis ! Visi krievžīdu hazāru jaukteņi.

Jēzus pareizi sacīja: “Jūs esat no sava tēva velna un jums gribas pildīt sava tēva kārības. Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv patiesībā…”

-Tas, kurš melo, ir sātanists un mūsu tautas ienaidnieks.

-Tas, kurš melo, ir slepkava, jo meli vienmēr noved pie asins izliešanas.

E. Veidemane ir visīstākā slepkava, kura piedalījās A. Grūtupa un A. Brīzes noslepkavošanā. A. Grūtups gribēja ko svarīgu latviešu tautai paziņot, bet “pārdomāja” un nošāvās ar diviem šāvieniem vēderā… . A. Brīze tuvākajās dienās taisījās laist klajā patriotisku mjūziklu latviešu jaunatnei, bet nepaspēja, jo sirds apstājās. Un mūsu šekumdrile Veidemane, lai pilnīgi novāktu pierādījumus, kopā ar KGB 5. nodaļas(šī nodaļa plānoja un organizēja latviešu patriotu slepkavības) vadītāju Indriksonu savāca viņu no miršanas vietas. Veidemane, kā mēs visi zinām, savu politisko karjeru stiprināja ar savu kājstarpi, apkalpojot TF spices komunistu varzu. Vienkārši- viņa ir nekas vairāk kā zemiska gļota.

Visi trīs baptisti- “brīvības cīnītāji” zināja kas ir Veidemane, bet vienalga aizskrēja pie viņas.

Un cik brīnišķīgi, visi viņi, uz foto skatāmie “ķirmji”, ir apbalvoti ar Triju Zvaigžņu ordeni !!!

Negribu komentēt un atspēkot visus šo “cīnītāju” melus, bet dažus.

Kaut vai šo Vēvera sacīto:

Jānis Vēveris: – Tobrīd grupas vadītājs bija Jānis Barkāns. Nebija tā, ka visi lauztos vadīt grupu – visi gribēja strādāt, nevis būt par vadītājiem. Grantiņš jau bija prom ārzemēs, Silaraups tāpat. Barkāns vienu dienu paziņoja, ka grupā vajadzīgi jauni dalībnieki. Un tad viņš sāka stāstīt, ka viņam viens tāds cilvēks esot, bet viņš ieņemot augstu posteni kompartijā, esot sēdējis pie viena galda ar kompartijas cekas vīriem. Mēs visi sēdējām un domājām, kā viņu pieņemt grupā un vai tiešām viņš ir tik labs, lai to darītu. Un tad Barkāns atveda rēzeknieti Juri Vidiņu. Viņš atstāja ļoti skaļa cilvēka iespaidu: viņš sāka stāstīt, kādi mēs te visi okupēti, taču mēs jau to visu ļoti labi zinājām… Jau tad sāku domāt: kāpēc viņš nodarbojas ar tik skaļu propagandu? Nu labi, bija variants, ka Vidiņš iestājas mūsu grupā, bet turpina darboties kompartijā kā mūsu cilvēks. Viņš varēja būt arī atklāts H86 biedrs. Taču tā mūsu saruna kaut kā negāja… Vidiņš tikai mētājās ar frāzēm, skatījās garām. Saruna nebeidzās ne ar ko, tomēr Barkāns viņu uzņēma grupā.

Manī bija tādas nepatīkamas sajūtas, taču arī neko konkrētu es nevarēju pateikt: Vidiņš jau visu runāja pareizi, pārāk pareizi… Jau vēlāk grupas vadību pārņēma Vidiņš, un es pat neatceros, kā tas notika – tas bija ļoti nemanāmi. Vidiņš tajā brīdī jau bija atradis kopīgu valodu ar Linardu Grantiņu.

Godmanis, Radzēvičs,Urbanovičs,Grantiņš.LRTT,Kalniete,Veidemane. - KopieŠeit runa iet par grupas paplašināšanu. Jā, kādu laiku grupu vadīja Barkāns. Un tad Vēveris saka. “Grantiņš jau bija prom ārzemēs…”. Šeit tiek pilnīgi jaukts laiks un notikumi. Nedomāju, ka tas ir aiz Vēvera aizmāršības, bet gan apzināti.

Vēsture, lai tā būtu precīza, notikumiem jābūt sinhronizētiem ar laiku, pretējā gadījumā tie ir safabricēti meli, ar nodomu viltot nopelnus un līdz ar to pašu vēsturi.

Šis ir tieši tas gadījums, kad viss apzinīgi tiek jaukts, lai iekš šīm jukām panāktu sev vēlamo rezultātu- mazinātu vai pilnībā dzēstu īstā darītāja nopelnus.

Vēvera kungs, kas attiecas uz periodu, kad Barkāns vadīja grupu, sajaucis Rožkalnu ar Grantiņu. Laikā, par kuru viņš runā, Grantiņš nebija PROM ĀRZEMĒS, bet gan atradās Šķirotavas darba nometnē starp krievu nacistiem ar lauztām ribām un lauztu krūšu kaulu. Atradās tur tāpēc, ka atteicās izceļot no Latvijas- no savas Tēvzemes, bet tas jau protams, ka nav izdevīgi pieminēt… .

Prom ārzemēs, pēc paša lūguma tai laika bija J. Rožkalns ar visiem radiem un paziņām 20 cilvēku sastāvā… . Un ne tikai pēc paša lūguma, bet arī ar čekas uzdevumu- neitralizēt Pāvila Brūvera pretpadomju aģitāciju “Brīvā Eiropa” raidītājā… .

Rožkalns un Brūveris šīs Vēvera ačagārnības nepielaboja…  !

Tātad, piekrita šiem meliem !

Un Barkāns nekādu Juri Vidiņu grupā neuzņēma, to izdarīju es pēc atbrīvošanās no ieslodzījuma, jo man vēl, pirms čekisti noformēja dokumentus, atlika divas nedēļas laiks, kuru es intensīvi, neskatoties uz čekistu iebildumiem, izmantoju grupas nostiprināšanai un papildināšanai.

”Mēs visi sēdējām un domājām… ”, melo Vēveris !

Varbūt uz klozetes podu sēdēji, nožēlojamais parazīt…(ja nebiji Grupā, tad kā varēji sēdēt un domāt) !

Vēveris pirms manas apcietināšanas kategoriski atsacījās iestāties GRUPĀ, tāpat kā Rožkalns.

Bet visticamāk viņi abi pie Johansona sēdēja un domāja… .

Rožkalna ārprāta graujošo darbību starp Rietumu latviešiem jau esmu aprakstījis iepriekšējos rakstos… .

Šeit variet lasīt kā parazīts Rožkalns “dabūja no ceļa nost” Rolandu Silaraupu: http://tautastribunals.eu/?p=7380

Tādu pašu Grantiņa nomelnojošu interviju šī hazār- latviete uzfabricēja ar krievžīdu Konstantīnu Pupuru, kuru Maskavas čeka bija iefiltrējusi LRTT. Dažas nedēļas pirms Veidemanes intervijas viņš ciemojās pie manis mājās. Solīja visus komunistus un žīdus savām rokām “nomušīt” ! Atceros kā šodien viņa teicienus: “Viņi man locīsies kā zuši uz pannas !” “Mēs pie viņu durvīm neklauvēsim, mēs tās atspersim ar kājām !” Tas bija domāts tam brīdim, kad arestēs Latvijas izlaupītājus. Bet pēc dažām nedēļām Veidemanei stāsta, ka Grantiņam ir vajadzīga sanatorija… . https://jurisziemelis.wordpress.com/2008/11/11/konstantins-pupurs-emigracija-bija-drausmiga-kluda/

Lūk, latviet, tādā veidā Veidemane pilda krievžīdiskās čekas uzdevumu… .

Un šeit koncila spriedums Grantiņam:

E. Veidemane – Kā vērtējat Linarda Grantiņa nodibināto Tautas tribunālu, kas šodien piespriež augstāko soda mēru pa labi un pa kreisi?

Jānis Rožkalns: – Manuprāt, tur nav juridisku problēmu. Tā ir diagnoze. Vēl trakāk nekā čekas troikas: Grantiņš darbojas bez izmeklēšanas un pierādījumiem. Ja to mēģina aizrādīt, pretim tiek saņemti lamu vārdi. Grantiņš šobrīd diskreditē visu mūsu cīņu astoņdesmito gadu vidū.

Jānis Vēveris: – Situācija Latvijā, protams, nav laba, taču es šaubos, vai ar tādām metodēm var ko mainīt. Ar to viņš tikai atgrūž cilvēkus no sevis.

Pāvils Brūveris: – Šādi gājieni sagrauj nopietnības pazīmes.

Ja vēsturniekiem un pārējiem interesentiem interesē Patiesība par tā laika notikumiem, tad vienkārši ierakstiet tautastribunals.eu meklētājā interesējošo vārdu… .

Zvēru Tā Kunga priekšā, ka runāju Patiesību, jo kādam tā ir jāsaka !

Veidemane ir latviešu tautas slepkava !!!

26.01.17    L. Grantiņš

You may also like...

10 komentārs

  1. Aelita saka:

    Linard, Jūs bijāt ļoti drosmīgs, ka nepadevāties un rakstījāt – sevi par vainīgu neatzīstu. Un tagad arī esat drosmīgs. Tiek liktas lietā gan intrigas, gan citādi psiholoģiski pekstiņi… Bet no mums arī baidās, tāpēc ir ieviesti algotie komentētāji. Man grūti ko vairāk pašreiz teikt, es nepazīstu Jūsu paziņas, viņi savulaik arī apstrādāti. Es domāju – Dievs tomēr redz, kurš taisns, kurš netaisns, un atmaksa nāks.
    Ir tāda anekdote – autobusa šoferim jāaizved trakie uz viņu slimnīcu. Pa ceļam viņš piestāj pie kioska nopirkt avīzi. Pa to laiku trakie izbēg. Ko lai dara? Šoferis piebrauc pie autobusu pieturas, kur bars cilvēku gaida autobusu, un saka – kāpiet iekšā, es jūs aizvedīšu bez maksas. Šie sakāpj ar. Šoferis noslēdz durvis, aizved viņus uz slimnīcu un saka dakteriem – es jums te pacientus atvedu, viņiem katram savs stāsts.
    Tā mūs arī grib par trakiem saukt, kad īstie trakie ir brīvi un dara savas neģēlības.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, Viņš redz un zin visu !
    Katrs saņems tieši to, ko pelnījis !
    Nav daudz jāzin, lai “izdzīvotu”, vienīgi jāpastāv Patiesībā… .

  2. Eduards Lunis saka:

    —Linard, TU ESI ĻPTI STIPRS CILVĒKS! Atceries, Rīgā es to Tev jau teicu! Saprotu, ir grūti un nepieņemami redzēt notiekošo Latvijā, bet ir jāpalīdz Finka pareģojuma noslēgumam-ŽĪDI UN KOMUNISTI, KURI IR IZLAUPĪJUŠI LATVIJU, BŪS SPIESTI ATDOT NOLAUPĪTO UN BĒGT PROM!
    Redzot kā Tramps aizsarga’savu Tautu, ari’mums ir jāgriežas ar patīciju pie viņa, lūdzot atjaunot Latvijā TIESISKUMU, ATBILSTOŠI 1922. G. SATVERSMEI. BET KĀ TO LABĀK IZDARĪT? MĒS REIZ JAU BRAUCĀM UZ ASV VĒSTNIECĪBU, UN?
    .
    .
    .
    Admins
    Eduard, Tramps, nav mūsu draugs… !!!

  3. Eduards Lunis saka:

    —VIŅAM IR JĀBŪT MŪSU DRAUGAM, JO
    2009. G. 23. SEPT.NEATKARĪGAJĀ AVIŽĒ TIKA NOPUBLICĒTS ASV EKONOMIKAS PROFESORA M. HADSONA PĒTĪJUMS-LATVIJAS NEATKARĪBA IR NOZAGTA! ŠAJĀ PĒTĪJUMA TIKA PRECĪZI IZVĒTĒTA LATVIJAS EKONOMISKĀ SITUĀCIJA , NOSAUKTI LIELĀKIE NOZIEDZNIEKI, KĀ ARĪ , IETEIKUMS-VEIKT LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKU IZMEKLĒŠANU UN SODĪŠANU! ŠO VĪRU TRAMPS NOTEIKTI NEIGNORĒS!pRASĪSIM ,LAI PALĪDZ ATBILSTOŠI HADSONA IETEIKUMAM!

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Veidemane manu rakstu nepublicēja un nostājās čekistu pusē 1993.gadā lai nostiprinātu komunistu un čekistu varu 4.maija Latvijā. Viņas iespējas glābt Māmuļu no komunistu un čekistu BANDĪTIEM bija 100%.

    KGB kadri savlaicīgi iefiltrēti visās JOMĀS.

    Visi, kuri viltīgi “uzmetušies” par likumības atjaunotājiem ir jāatmasko!

    Tas iespējams tikai atjaunojot Latviešu Biedrības Latvijā pēc likumīgajiem 1938.gada statūtiem.

    Jo komunistu un čekistu kadri salīduši visās vietās!

    Domāju, ka Trampam Latvijā nav vajadzīga KGBistu un komunistu kontrolēta un pārvaldīta “MAFIOZA VALSTS”.

    Domāju, ka Trampam demokrātiska Latvija ir izdevīgāka un noderīgāka.

  5. >V.Fr. saka:

    Tāpēc jau viņa nelaiž Jūs tur komentēt…lai viņa iet uz…Austrumu robežu.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Ar šausmām konstatēju, ka zvērīgie pērkamie tiesneši Latvijā izmet no dzīvokļa 75 gadīgu latvieti invalīdi Dzidru.(kaut viņai nav parādu – visi maksājumi veikti savlaicīgi un pilnā apjomā!)

    Ditta Rietuma viņu aizstāvēja, bet tagad viņu pašu tiesneši – bandīti liek cietumā!!!

    Vai var kas būt noziedzīgāks par pretlatviskajiem BRIESMOŅIEM tiesnešu mantijās?

    Tiesnese Cence – vismelnākais kauna traips Latvijas tiesvedībā! (Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanas lietā).

    Ari Linardu Grantiņu pretlatviskā komunistu un čekistu tiesa grib atņemt TAUTAI un iebāzt cietumā – vai var būt lielāks absurds?

    Paldies Dievam ka Tautas Tribunāls liek domāt, analizēt un spriest katram pašam!

    Tiesnešiem jāatbild par saviem N O Z I E G U M I E M!

    Tautas priekšā!
    .
    .
    .
    Admins
    Viņi, Valdi, arī atbildēs, jo šajā, Dieva radītajā pasaulē, neviens nepaliek bez “algas” !

  7. ugunskrusta karavīrs saka:

    domāju ka veidemane ir arī baznīcas skolu izgājusi, jo prot melot, un izlocīties.Kursis Grantiņš ir Liepājas un visas Latvijas ķēniņš!
    .
    .
    .
    Admins
    Kursis, Viktor, es esmu, bet ar to ķēniņu gan pāršauts pār svītru…
    Es sevi ierindoju pie latviešu strēlniekiem un pie tam vēl pamatīgi sarkanajiem, protams, ne krievžīdiski sarkanajiem, īstās latvju karoga krāsas sarkanajiem….
    Un pienāks diena, kad es ietriepšu lodi pierē ik vienam, kurš centies mani un manu tautu verdzībā dzīt !
    Un tici, Viktor, tā DIENA pienāks, jo pār Karmas Likumu pat Dievs nav noteicējs, jo Viņš ir šī Likuma auglis !

  8. Aelita saka:

    Par petīciju Trampam tomēr varbūt Grantiņa kungam taisnība, kā vienmēr. Ja Trampam aizrakstītu, ka Latvijā valda KGB un bandīti, Tramps varētu piezvanīt draugam Putinam, lai steidzīgi mūs glābj…

  9. b. saka:

    Ja sekojam faktiem,tad ,,birku piešūšana,, un neslavas celšana nāk no ,,slavenajiem,, tautu paverdzināšanas
    un apmuļķošanas pROTOKOLIEM…
    Tramps strādā katru dienu,kā neviens pirms viņa nav strādājis,jo viņš visu mūžu ir pieradis smagi strādāt.
    Un tā draudzības bazūnēšana jau nāca no Austrumu puses.
    Bet ziniet,neviens ne no vienām baumām nav pasargāts.

  10. Aelita saka:

    Tas, ka viņš grib apturēt nenormālo migrāciju, tiešām ir ko vērts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *