Laimonis Purs un sātanisti…

www.tautastribunals.eu-1411Laimonis-Purs-StrazdiņšMums ir viens ienaidnieks, proti, Antikrists !

Šis Antikrists maskējas zem vārdiem: cionists, boļševiks, komunists, nacists un arī zem visām “ticībām”- baznīcām(sinagogām, mošejām).

Neviens pravietis nevienu ticību- baznīcu nav radījis.

Tas viss ir Sātana apsēstu(Sātana pielūdzēju) cilvēku roku darbs.

Šis anti- cilvēciskums ir 4. maija kliķes pamatu STŪRAKMENS.

Šajā raksta apskatīsim, kā tas šodien noris latviešu dzīvē.

Kā tiek pielūgti visīstākie sātanisti un nicināti tie, kuri vēlas, lai tauta tiktu glābta un nelieši sodīti.

Lielākā latviešu tautas daļa pazīst rakstnieku Laimoni Puru(Strazdiņu). Pēckara Latvijā viņa ieguldījums mūsu rakstniecībā ir vislielākais. Viņam vienīgajam ir piedēvējams tituls- KLASIĶIS, ne tikai parasts, bet tāds, kurš ar lielo burtu rakstāms.

Pienāks diena, kad pēc viņa vēsturiskajiem romāniem tiks veidotas filmas, bet pagaidām…. .

Jā, bet pagaidām viņš tiek “agresīvā” veidā aizmirsts, tieši tā pat, kā aktīvās Atmodas aizsācējs !

Vai jūs variet stādīties priekšā, ka par savu grandiozo ieguldījumu literatūra viņam jāiztiek ar minimālo pensiju 280 Eiro, bet komunists, zaglis- miljonārs A. Bērziņš, kurš zvērējis uzticību Ļeņina idejām(iznīcināt latviešu tautu), saņem virs 6 000 Eiro !

Vai jūs variet stādīties priekšā, ka mūža stipendiju Latvijas rakstniecībā piešķīra krievu komunistam un čekas sadarbonim, bet ne L. Puram ?

Es paskaidrošu, kāpēc es sacīju, ka Viņš agresīvā veidā tiek aizmirsts:

Kādam(vārds netiks minēts) latviešu jaunajam rakstniekam tiek jautāts: no kā viņš ir smēlies iedvesmu attiecīgajam darbam ? Viņš atbildēja, ka no trim klasiķiem, no kuriem viens ir Laimonis Purs.

Un, kas notiek pēc grāmatas izdošanas !?

Par pārsteigumu pašam rakstniekam, pēc grāmatas izdošanas no pēcvārda ir pazudis teksts, kurā autors Laimoni Puru nodēvē par klasiķi. Un kā vēlāk izrādījās, tas noticis pēc Jaņisa Peterisa (Jāņa Petera) norādījuma.

Loģika jau “mūsu” Peterisam Jaņisam ir dzelžaina. Ja L. Purs tiek uzskatīts par KLASIĶI, tad kauna traips visai “vadošajai rakstNIEKU brandžaii”, ka KLASIĶIM ir jāpavada savas mūža pēdējās dienas nabadzība un pamestībā.

Vai kāds ir dzirdējis, ka Peters, Zālīte, Skulme, Hanbergs, Pauls, Kalniņš, Līce vai kāds cits no šīs sarkano drazu plejādes, kuru nopelni ir ne vairāk kā kaķim “melns aiz naga” latviešu literatūrā un mākslā, būtu painteresējies par tur pat jau simtgadnieku L. Puru ?

Protams, ka nē, jo visiem latviešu tautas nodevējiem, ka sunim kauls rīklē ir iesprūdis L. Pura “Aizejot atskaties” !

Vairāk par šiem gara kropļiem variet lasīt šeit:

http://tautastribunals.eu/?p=7307

Bet gan jau nepielūdzamais un visuvarenais LAIKS visu saliks pa plauktiem: kam jāatrodas vēstures goda vietā, kam tās kloākā, kam pie sienas uz naglas pakārtam, kam koka zarā !

Visam savs LAIKS un visam sava VIETA !

Ja tu, latviet, esi glaimojis peteram, zālītei, skulmei, hānbergam, kalniņam, paulam, līcei un citiem no šīs sātaniskās šlakas, tad izrau sev mēli, tā paglābsi savu dvēseli… .

Ja tu, latviet, esi spiedis roku peteram, zālītei, skulmei, hānbergam, kalniņam, paulam, līcei un citiem no šīs sātaniskās šlakas, tad nocērt to, tā paglābsi savu dvēseli… .

21.10.16   L. Grantiņš

Izdzimteņu kloāka !

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3PrezidentsVai būs kāds, kurš sacīs, ka šis izdzimtenis nav jānosit žogmalē kā sērgas apsēsts suns ?

Vai viņš ir šo naudu nopelnījis ?

Tā pieder mūsu tautai, ko šis izdzimtenis un pārējie no viņa bandas, noplītē !

Viņš un visa šī sarkano izdzimteņu banda ir publiski jāpakar kopā ar visu radinieku baru !

Tas viss viņiem stāv priekšā !

Lai notiek Tiesiskums- Dieva Taisnīgums !

===========================================================================

Prezidents pērn 78 521 eiro saņēmis pensijā, 45 603 eiro – kā prezidenta algu, 10 219 eiro – no Lauku atbalsta dienesta, bet vēl 1949 eiro – procentu maksājumos no «SEB bankas».

Skaidrā naudā Bērziņš uzkrājis 2000 eiro, bet «SEB bankā» uzkrāti 2187 lati, 19 884 ASV dolāri un 2 324 825 eiro. Deklarācijā norādīti deviņi aizdevumi latos, ASV dolāros un eiro, taču lielākās summas prezidents aizdevis latos, piemēram, viens no aizdevumiem ir nepilnu 194 848 latu vērtībā ( 277 245 eiro).

Tāpat Bērziņš pagājušā gada deklarācijā norādījis 42 īpašumus Drabešos, Līgatnē, Nītaurē, Kolkā, Glūdā, Variešos, Zaubē, Vecpiebalgā, Ļaudonā, Krimuldā, Ķekavā, Amatā, Ādažos un citur.

You may also like...

8 komentāru

  1. preses relīzes saka:

    Ulmanis un Bērziņš kopīgi ārdīja sadzīves pakalpojumu sistēmu

    Eksprezidenta Gunta Ulmaņa un jaunievēlētā prezidenta Andra Bērziņa dzīves un darba gaitas ir cieši savijušās jau kopš padomju laikiem, strādājot LPSR Sadzīves pakalpojumu ministrijā.

    Eksprezidents Guntis Ulmanis un jaunievēlētais prezidents Andris Bērziņš kādreiz bija padomju funkcionāri LPSR Sadzīves pakalpojumu ministrijā, kuri roku rokā šo ministriju likvidēja, lai tās pārraudzībā esošos uzņēmumus varētu nodot „saimnieciskajam aprēķinam”.
    Ulmanis un Bērziņš – vienā laivā
    Iespējams, ka pirms vairāk nekā 20 gadiem – pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu beigās – viņiem abiem bija blakus kabineti Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas Sadzīves pakalpojumu ministrijā. Strādājot par ministrijas funkcionāriem, Ulmanis ar Bērziņu mainījās vietām – tad Ulmanis bija Bērziņa priekšnieks, tad atkal Bērziņš vadīja Ulmaņa darbību. Tā vismaz var spriest pēc publiski pieejamām abu kungu biogrāfijām, dokumentiem un atmiņu stāstījumiem, kuri gan par šo laiku ir diezgan skopi.

    Ņemot vērā šos faktus visnotaļ dīvains šķiet fakts, kāpēc Ulmanis nule kā notikušajās Valsts prezidenta vēlēšanās tik kaismīgi aizstāvēja Zatleru, nevis savu kādreizējo gan padoto, gan priekšnieku – Bērziņu. Varbūt viņi savulaik kaut ko nav sadalījuši? Bet, iespējams, Ulmanim kremta tas, ka Bērziņš vienā mirklī pārvērtās no padotā par priekšnieku. Taču tās ir tikai versijas…

    Padomju funkcionāru karjera beidzas ar „saimniecisko aprēķinu”
    Zīmīgi, ka abi kungi karjeru Sadzīves pakalpojumu ministrijā noslēdza ar šīs ministrijas likvidēšanu. 1989. gadā ministriju likvidēja, domājams, tāpēc, ka padomju funkcionāri apjēdza, ka toreiz valdošā centralizētā padomju ekonomiskā sistēma iet uz grunti un bija nepieciešamas saimnieciskas reformas. Tomēr viņi no savām rokām negribēja izlaist sociālistisko īpašumu un nolēma likvidēt to sistēmu, kuru varēja „prihvatizēt”.

    Tieši sadzīves pakalpojumu uzņēmumi bija vispateicīgākā augsne „prihvatizācijas shēmām”. 1988. gada 27. decembrī LPSR Ministru padome pieņēma lēmumu „Par Latvijas PSR Sadzīves pakalpojumu ministrijas sistēmas uzņēmumu (apvienību) un organizāciju pāreju uz pilnīgu saimniecisko aprēķinu un pašfinansēšanos”, kas faktiski nozīmēja ministrijas likvidēšanu, jo tai jau vairs nebija ko vadīt.

    Sadzīves pakalpojumu kombinātu shēma
    Tolaik dibinājās pirmie „perestroikas” kooperatīvi. Pārsvarā tos veidoja uz sabiedriskās ēdināšanas, veikalu un sadzīves pakalpojumu bāzes.

    Pēc Latvijas okupācijas 1940. gadā zem sadzīves pakalpojumu „jumta” – Sadzīves pakalpojumu ministrijas un tā dēvētajiem sadzīves pakalpojumu kombinātiem – „pabāza” tos uzņēmumus, kurus tā īsti neizdevās nacionalizēt, bet atstāt privātīpašumā nedrīkstēja. – kurpnieku un šuvēju darbnīcas, pirtis, veļas mazgātavas, galdniecības, sadzīves tehnikas remontdarbnīcas un tamlīdzīgi.

    Savukārt visvieglāk ir denacionalizēt to, ko totalitārajai sistēmai vairāku gadu desmitus nav izdevies „veiksmīgi” nacionalizēt. Tā nu padomju funkcionāri ķērās pie sadzīves pakalpojumu uzņēmumu daļējas privatizācijas, to atļaujot tikai šauram personu lokam – to priekšniekiem vai darbiniekiem. Vai no šī „prihvatizācijas pīrāga” kaut kas tika arī Ulmanim un Bērziņam, nav zināms, bet viņi katrā ziņā bija atbildīgi par nozari, uz kuras vēlāk radās simtiem padomjlaika kooperatīvu, bet pēc tam – atjaunotās Latvijas – laikā jau privātuzņēmumu.

    Vispirms Ulmanis priekšnieks Bērziņam, pēc tam – otrādi
    Gan Ulmanis, gan Bērziņš savu karjeru sadzīves pakalpojumu sistēmā uzsāka praktiski vienlaicīgi. Ulmanis 1971. gadā sāka strādāt Rīgas rajonā, kļūdams par Rīgas rajona Sadzīves pakalpojumu kombināta direktoru, bet vēlāk pārejot strādāt uz Sadzīves pakalpojumu ministriju.

    Bērziņš savu karjeru sāka kā televizoru remontmeistara ražošanas apvienībā „Elektrons”, vēlāk kļūdams par „Elektrona” priekšnieku. 1988. gadā viņš kļuva par sadzīves pakalpojumu ministra vietnieku.

    No sākuma viņu ceļi nekrustojās, bet pagājušā gada astoņdesmito gadu vidū viņi strādāja amatos, kuri bija savstarpēji saistīti.

    Tukuma Sadzīves pakalpojumu kombināta direktors Pēteris Lauva atceras, ka pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu vidū Ulmanis ministrijā vadīja pārvaldi, kas koordinēja vairāk nekā divpadsmit tautsaimniecības nozares (frizētavas, sadzīves elektronikas iekārtu darbnīcas, fotodarbnīcas, austuves, dzijas vērptuves, mēbeļu darbnīcas, veļas mazgātavas, ķīmiskās tīrītavas, komunālās pirtis, zāģētavas, lauksaimnieciska rakstura pakalpojumus privāto dārziņu īpašniekiem, remonta un celtniecības darbu brigādes utt.).”

    Viņš atceras, ka tolaik ar Ulmani „sadarbojās tehnologi, atsevišķu ražotņu vadītāji.” Šāds atsevišķas ražotnes vadītājs bija arī Bērziņš, kurš vadīja sadzīves tehnikas remonta uzņēmumu „Elektrons”.

    Taču 1988. gadā Bērziņš kļuva par sadzīves pakalpojumu ministra vietnieku un līdz ar to par pakāpi augstākā amatā nekā Ulmanis. Katrā ziņā ministra nodaļas vadītāja postenis ir zemāks nekā ministra vietnieka amats.

    Tomēr abi kūrēja procesu, kura mērķis bija sekmīga Sadzīves pakalpojumu ministrijas likvidēšanas un tās pārraudzībā esošo uzņēmumu nodošana „saimnieciskajām aprēķinam” un tai sekojošajai privatizācijai.

    Vēl daudzi padomjlaiku piedzīvojošie atceras laiku, kad televizoru remontētāju, frizieru, pirtnieku un kurpnieku priekšnieki bija vieni no cienījamākajiem cilvēkiem, pie kuriem vajadzēja „piesmērēties”, ja gribēja kaut cik ciešami dzīvot.
    Sadzīves pakalpojumu ministrijas likvidācijas sekas
    Kādreizējais Tukuma Sadzīves pakalpojumu kombināta direktors Lauva par ministrijas likvidāciju raksta:

    „Republikas valdība bez jebkādas politiskas un tautsaimnieciskas vajadzības 1989. gadā noārdīja Sadzīves pakalpojumu ministriju un visu tās sistēmu. Pamatlīdzekļi kopā ar apgrozāmajiem līdzekļiem un cilvēkiem otro reizi pusgadsimta ietvaros atkal tika nacionalizēti un nodoti valdījumā rajonu un pilsētu pašpārvaldēm, lai tos pa trešam lāgam denacionalizētu un privatizētu.

    Zaudētāji šajā bezjēdzīgajā spēlē bija tie paši tūkstoši Latvijas skroderu, galdnieku, kurpnieku, frizieru, elektriskās aparatūras un sadzīves tehnikas remontētāju, montieru, vilnas kārsēju, adītāju, veļas mazgātāju, pirts pirtnieku, šoferu, traktoristu, malkas zāģētāju un skaldītāju, ķīmisko tīrītavu operatoru, audēju, ar kuru darba rezultātiem un viņiem pašiem vardarbīgi izrīkojās jaunā un ne sevišķi tālredzīgā Latvijas Republikas valdība, piesedzoties ar Latvijas Republikas atjaunošanas procesu, tāpat kā pirms piecdesmit gadiem ar šo cilvēku tēviem un mātēm izrīkojās padomju lielinieku melīgā un noziedzīgā okupācijas vara, kas gan uzradās Latvijas Republikas okupācijas rezultātā.”

    Elmārs Barkāns/ Foto: Evija Trifanova, Edijs Pālens/ LETA

    Publicēts: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/50032/ulmanis-un-berzins-kopigi-ardija-sadzives-pakalpojumu-sistemu

    Lipmans eksprezidentu Gunti Ulmani nosauc par ļoti, ļoti nekrietnu cilvēku

    No Latvijas Hokeja federācijas prezidenta amata izbalsotais uzņēmējs Kirovs Lipmans pēdējās nedēļas laikā nav skopojies ar savu kādreizējo kolēģu hokeja saimniecībā nogānīšanu. Tā viņš eksprezidentu Gunti Ulmani nodēvējis par nekrietneli, kurš valsti ievedis nabadzībā.

    Intervijā radio „Baltkom” Lipmans bijušo valsts prezidentu, 2006.gada Pasaules hokeja čempionāta izpildkomitejas priekšsēdētāju un akciju sabiedrības „Dinamo Rīga” valdes priekšsēdētāju Gunti Ulmani nodēvējis par ļoti nekrietnu cilvēku, kurš Latviju ievedis totālā nabadzībā.

    Ja, būdams valsts galva, Ulmanis būtu īstenojis citu politiku, tad tagad mums būtu viena no labākajām ekonomikām pasaulē, uzskata Lipmans.

    „Es Ulmanim agrāk ļoti uzticējos, domāju, ka viņš ir svēts cilvēks, bet izrādījās ļoti nekrietns. Tāpēc mēs tagad tā arī dzīvojam, kā dzīvojam. Pirmais prezidents nedrīkstēja likvidēt visu uzņēmējdarbību. Ja viņš saglabātu vismaz 50% visu uzņēmumu, mēs tagad nezinātu, kur likt no nodokļiem iekasēto naudu. Dzīvotu labāk nekā Šveicē,” teica Lipmans.

    Jāteic, ka Lipmans pēc gāšanas no Hokeja federācijas vadītāja troņa pēdējiem vārdiem nogānījis mūsu hokeja saimniecības funkcionārus, sevišķi skarbi izsakoties par „Dinamo” valdes priekšsēdētāju Juri Savicki – bijušo čekistu un ziņotāju. Hokeja saimniecība tagad esot nokļuvusi bijušo čekistu rokās un tas neko labu nesolot. Viņi audzināti padomju garā un viņu domāšanu neesot iespējams mainīt.

    „Viņi varbūt ir labi ļaudis, bet audzināti kā ziņotāji, tas ir viņu asinīs. Viņi nevar mainīties. Tēlaini runājot – viņiem asinīs ir kādam izdarīt riebeklību, nogalināt, pārgriezt rīkli. Sapratu, ka tas bijis viņu galvenais uzdevums,” teica Lipmans.

    Jāatgādina, ka Lipmans Hokeja federāciju vadīja 1994. un 1995. gadā, kā arī nepārtraukti no 1998. gadam līdz šī gada 7. oktobrim, kad viņu amatā negaidīti nomainīja „Latvijas gāzes” vadītājs, ekspremjers Aigars Kalvītis.

    Te jāpiebilst, ka Lipmans tagad publiski nesūkstās, ka viņš nomests no Hokeja federācijas prezidenta krēsla. Viņš paudis, ka pats jau labu laiku prātojis pamest federācijas vadītāja amatu un tagad izjūt atvieglojumu, ka vairs nav atbildīgs par hokeja saimniecību.

    Kirovs Lipmans intervijā radio „Baltkom” (krievu val., par Gunti Ulmani no 9.23 min.)

    https://youtu.be/q-IPmMK1ARg

    Publicēts:

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/233664/lipmans-eksprezidentu-gunti-ulmani-nosauc-par-loti-loti-nekrietnu-cilveku

  2. žurnāls «Ir» saka:

    Žurnāls: Partiju nelikumīgās finansēšanas lietā figurē eksprezidents Bērziņš un Brigmanis

    LETA

    Ceturtdiena, 2016. gada 13. oktobris 08:52

    Partiju nelikumīgās finansēšanas kriminālprocesā, kura ietvaros aizturēts miljonārs Jūlijs Krūmiņš un Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (ZZS), figurējot eksprezidents Andris Bērziņš un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis. To šodien vēsta žurnāls «Ir».

    Atsaucoties uz neoficiālu informāciju, «Ir» ziņo, ka eksprezidentam Bērziņam kā labam Krūmiņa kaimiņam Siguldā, iespējams, uzticēts atrast turīgus formālos ziedotājus ar atbilstošiem ienākumiem, kas īsto naudas devēju vietā iemaksātu vairākus desmitus tūkstošu ZZS priekšvēlēšanu kampaņai. Savukārt Brigmanis figurē kā par finansējumu ZZS atbildīgais vadības pārstāvis, kuru Truksnis informējis par to, kā viņam sokas ar naudas piesaistīšanu.

    Brigmanis par šo informāciju žurnālam atbildējis izvairīgi: «Es šobrīd neizdalīšu nevienu individuālu sarunu. Mans kā Zemnieku savienības priekšsēdētāja pienākums ir rūpēties par to, lai ir ziedojumi.» Uzsverot, ka likums precīzi nosaka ziedošanas kārtību, Brigmanis norādījis, ka katrs ziedotājs nesot savu personīgo atbildību, par tās ievērošanu. Par eksprezidenta Bērziņa iespējamo lomu šajā stāstā viņam nekas neesot zināms.

    Jau ziņots, ka KNAB pagājušajā nedēļā Krūmiņu aizturēja kriminālprocesā par iespējamu nelikumīgu partiju finansēšanu. Šajā lietā tika aizturēti arī Truksnis un savulaik ar partiju «No sirds Latvijai» saistītais Jorens Raitums. Ceturtais lietā aizturētais varētu būt SIA «Blaizer-AG» valdes priekšsēdētājs Anrī Kursītis.

    Saskaņā ar KNAB mājaslapā pieejamo informāciju Krūmiņš pirms diviem gadiem ziedojis 15 000 eiro ZZS, savukārt 2011.gadā un 2004.gadā viņš divas reizes ziedojis vairākus tūkstošus eiro Zatlera reformu partijai un partijai «Latvijas ceļš». Kopumā Krūmiņš visām trim minētajām partijām pārskaitījis 29 268 eiro.

    Krūmiņš apgalvo, ka ZZS esot ziedojis tikai vienreiz – izņēmuma kārtā 2014.gadā Ivetas Grigules kampaņai Eiropas Parlamenta vēlēšanās. ZZS viņam nepatīkot, jo tajā esot viņa lielākais ienaidnieks Aivars Lembergs, kuru miljonārs dēvē par vienu no lielākajiem Latvijas zagļiem.

    Savukārt miljonāra meita Maija Čerņavska kopš 2005.gada četrām dažādām partijām piecos ziedojumos atvēlējusi kopumā 39 248 eiro – 2014.gadā ZZS pārskaitīti 15 000 eiro. Pārējās Čerņavskas labvēlību ar apjomīgām summām izpelnījušās partija «Saskaņa», «No sirds Latvijai» un «Latvijas kalve».

    Avots: http://apollo.tvnet.lv/zinas/zurnals-partiju-nelikumigas-finansesanas-lieta-figure-eksprezidents-berzins-un-brigmanis/774880

    Eksprezidents nekomentē informāciju par iespējamo saistību ar partiju nelikumīgās finansēšanas lietu

    LETA
    Ceturtdiena, 2016. gada 13. oktobris 13:48

    Bijušais Valsts prezidents Andris Bērziņš nekomentēs informāciju, ka arī viņa vārds varētu figurēt kriminālprocesā par partiju nelikumīgo finansēšanu, kurā aizturēts miljonārs Jūlijs Krūmiņš un Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (ZZS).

    Eksprezidents Bērziņš uz aģentūras LETA zvaniem neatbildēja, savukārt viņa sekretāre Daina Bāra sacīja, ka «Bērziņa kungs šo jautājumu nekomentēs».

    Vaicāta par iemesliem, kādēļ eksprezidents atsakās komentēt publicēto informāciju, Bāra sacīja, ka Bērziņa ieskatā «tur nav nekāda pamata».

    Jau vēstīts, ka, žurnāls «Ir» vēstīja, ka šajā kriminālprocesā figurējot eksprezidents Andris Bērziņš un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

    Atsaucoties uz neoficiālu informāciju, «Ir» ziņo, ka eksprezidentam Bērziņam kā labam Krūmiņa kaimiņam Siguldā, iespējams, uzticēts atrast turīgus formālos ziedotājus ar atbilstošiem ienākumiem, kas īsto naudas devēju vietā iemaksātu vairākus desmitus tūkstošu ZZS priekšvēlēšanu kampaņai. Savukārt Brigmanis figurē kā par finansējumu ZZS atbildīgais vadības pārstāvis, kuru Truksnis informējis par to, kā viņam sokas ar naudas piesaistīšanu.

    Brigmanis par šo informāciju žurnālam atbildējis izvairīgi: «Es šobrīd neizdalīšu nevienu individuālu sarunu. Mans kā Zemnieku savienības priekšsēdētāja pienākums ir rūpēties par to, lai ir ziedojumi.» Uzsverot, ka likums precīzi nosaka ziedošanas kārtību, Brigmanis norādījis, ka katrs ziedotājs nesot savu personīgo atbildību par tās ievērošanu. Par eksprezidenta Bērziņa iespējamo lomu šajā stāstā viņam nekas neesot zināms.

    Jau ziņots, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pagājušajā nedēļā Krūmiņu aizturēja kriminālprocesā par iespējamu nelikumīgu partiju finansēšanu. Šajā lietā tika aizturēts arī Truksnis un savulaik ar partiju «No sirds Latvijai» saistītais Jorens Raitums. Ceturtais lietā aizturētais varētu būt SIA «Blaizer-AG» valdes priekšsēdētājs Anrī Kursītis.

    Saskaņā ar KNAB mājaslapā pieejamo informāciju Krūmiņš pirms diviem gadiem ziedojis 15 000 eiro ZZS, savukārt 2011.gadā un 2004.gadā viņš divas reizes ziedojis vairākus tūkstošus eiro Zatlera reformu partijai un partijai «Latvijas ceļš». Kopumā Krūmiņš visām trim minētajām partijām pārskaitījis 29 268 eiro.

    Krūmiņš apgalvo, ka ZZS esot ziedojis tikai vienreiz – izņēmuma kārtā 2014.gadā Ivetas Grigules kampaņai Eiropas Parlamenta vēlēšanās. ZZS viņam nepatīkot, jo tajā esot viņa lielākais ienaidnieks Aivars Lembergs, kuru miljonārs dēvē par vienu no lielākajiem Latvijas zagļiem.

    Savukārt miljonāra meita Maija Čerņavska kopš 2005.gada četrām dažādām partijām piecos ziedojumos atvēlējusi kopumā 39 248 eiro – 2014.gadā ZZS pārskaitīti 15 000 eiro. Čerņavskas labvēlību ar apjomīgām summām izpelnījušās arī partijas «Saskaņa», «No sirds Latvijai» un «Latvijas kalve».

    Avots: http://apollo.tvnet.lv/zinas/eksprezidents-nekomente-informaciju-par-iespejamo-saistibu-ar-partiju-nelikumigas-finansesanas-lietu/774921?utm_source=apollo&utm_medium=article&utm_campaign=theme

  3. coment saka:

    Andris Bērziņš pērn 78 521 eiro saņēmis pensijā, 45 603 eiro – kā prezidenta algu, 10 219 eiro – no Lauku atbalsta dienesta, bet vēl 1949 eiro – procentu maksājumos no «SEB bankas».

    Skaidrā naudā Bērziņš uzkrājis 2000 eiro, bet «SEB bankā» uzkrāti 2187 lati, 19 884 ASV dolāri un 2 324 825 eiro. Deklarācijā norādīti deviņi aizdevumi latos, ASV dolāros un eiro, taču lielākās summas prezidents aizdevis latos, piemēram, viens no aizdevumiem ir nepilnu 194 848 latu vērtībā ( 277 245 eiro).

    Tāpat Bērziņš pagājušā gada deklarācijā norādījis 42 īpašumus – Drabešos, Līgatnē, Nītaurē, Kolkā, Glūdā, Variešos, Zaubē, Vecpiebalgā, Ļaudonā, Krimuldā, Ķekavā, Amatā, Ādažos un citur.

    ——————————————–

    Vai jūs variet stādīties priekšā, ka par savu grandiozo ieguldījumu literatūra Laimonim Purim jāiztiek ar minimālo pensiju 280 Eiro, bet komunists, zaglis- miljonārs A. Bērziņš, kurš zvērējis uzticību Ļeņina idejām(iznīcināt latviešu tautu), saņem virs 6 000 Eiro !

    Te nu tā patiesība ir – Latvijas korupcijas galvenie korumpanti un zagļi ir komunisti. No vadīšanas 0,bet zagt un shēmot iemācījušies labi jau kompartijas laikā.
    Lai Dievs soda un velns parauj ellē “eksprezidentu” Andri Bērziņu un visu viņa bandu! Andra Berziņa bijusī sieva, kas pēc vecuma varēja būt viņam meita Dace Seikuma no viņa jau oficiāli izšķīrās, taču viņu kopīgajam bērnam gan ir uzlikts lāsts par tēva Andra Bērziņa grēkiem.

  4. F.Dostojevskis saka:

    F.Dostojevskis.

    Krievs ļoti bieži smejas tur,kur ir jāraud.(Bet ne Rusi)
    Ikvienam kārtīgam cilvēkam jābūt kaut jel zem kādas sievietes tupeles.
    Kas gan ir cilvēks bez vēlmēm,bez brīvas gribas un gribēšanām,ja ne tapiņa ērģelēs?
    Ko nozīmē – liktenis?Visu notikumu negaidīts pagrieziens.
    Dusmas un lepnums aizmiglo acis.
    Ir tādi raksturi, kas apmierināti ar itin visu un pie visa pierod.

  5. Eduards Lunis saka:

    —-Šis ir laiks, kad iznīcināti tiek- vislabākie,
    Šis ir laiks , kad godāti tiek – vissliktākie,
    Arī Latvijai posts ir-divu karu apmērā-
    Par kādu brīvību tad te runāt var!?

    Te var runāt-par veiksmes stāstiem !
    Te var runāt par -teknajiem gadiem
    Tikai tas viss-ir tikai ākstiem-
    -varas augstumos-esošajiem!

    LAIKS MUMS VISU- SALIKT PA VIETĀM,
    GUDROS, PATIESOS-LATVIJAĪ AUGŠĀ!
    TAD ARĪ LATVIJA-ZIEDĒS UN PLAUKS!
    TAD ARĪ CILVĒKI -MĀJĀS BRAUKS!

    !

  6. arī Eduards (V.) saka:

    Ar šīs zemes vareniem kopā tu varēji būt
    Un valdīt, un kārumus baudīt ik dienas,
    Bet cilvēku bēdas un trūkumus sirds tevim jūt,
    Un tumsības slogus, un nastas ikvienas.
    Un, tēvijas neatzīts, svešumā dodies tu tāļi
    Un sludini taisnību, māci, ka cilvēki brāļi,
    Ka pasaules mantas mums nespēj mierināt prāta,
    Ja ticības trūkst un mīlestīb’ sirdī nav krāta.
    Tu priekus tiem nesi, kas tumsībā, grūtībā smaka,
    Tu vārguļu sagrauztām sirdīm bij’ dzīvības aka,
    Tu cilvēci sildīji garīgās verdzības salnā,
    Un CILVĒCE ATMAKSU DEVA TEV – GOLGATAS KALNĀ.

    (Kristu, mums līdz tevim vēl tālu jāaug…)

  7. Māris M. saka:

    Interesantas lietas, kurās nevar saprast kas ir kas, kurš kuram jumts vai kurš kuram traucēklis.

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/234229/policija-izposta-arnolda-medibu-veikala-biznesu—izkrata-aptur-bet-2-gadus-nelikumibas-ta-ari-neatrod
    .
    .
    .
    Admins
    Krievžīdu okupantu banda visu grib pakļaut sev !
    Latviešu bizness, ar ģenerālprokuratūras un SAB tiešu atbalstu, tiek likvidēts.
    Par visiem šiem izdzimteņiem Indulis Ronis ir rakstījis.
    ======================================================

    Bet vēl interesantāk, ka kasjauns.lv nav iespējams pievienot komentāru, kurā norādīts uz zemāk norādīto okupantu midzeni, kuram diezin vai ar likumību viss ir kārtībā, kurš bauda policijas labvēlību un, škiet, vienīgais drīkst veikt zemessargu ieroču demilitarizāciju.

    http://www.zov.lv/lv.html

  8. Aicinājums saka:

    Mums ir tikai viens psihiņš – leonardo fon grantingiņš. Vecs, stulbs marasmātiķis, kurš iedomājās sevi par latviešu mesiju, pamuļķis. Kad Latvijā dabūja pa žaunām par savu kroplo muti, tad nu tēloja nevarīgu nabadziņu un palika vēl stulbāks. Viņam katrs prusaks uz sienas tagad šķiet Mossad krievžīdu vai komunistu aģents. Ej ārstējies, tizleni!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *