I. Ronis. Atklāta vēstule Ievas kundzei(nobeigums)

I.Ronis. L.Grantiņš.LRTT. Helsinki- 86. Rīga

Raksta sākums: http://tautastribunals.eu/?p=32501

Šī slāvu tauta vēl kristiešu ēras sākumā apdzīvoja mūsdienu Dānijas teritoriju.

Viņus iekaroja, izkāva vīrus, bet atraitnes un meitas aprecēja, tās pārtautojot. Daļa vagru caur Baltiju ar nemitīgām kaujām atkāpās uz Krieviju– un tieši viņi lika pamatus Krievijas valstiskumam ! Visas šodien joprojām cirkulējošās vēsturiskās leģendas un anekdotes sacerētas galvenokārt pēc Prūsijas princeses un Krievijas ķeizarienes Katrīnas II pavēles. Šī sazvērniece, uzurpatore pasūtīja sava vīra Pētera III Romanova slepkavību, lai nozagtu viņam troni, vairāk gan slēpa patieso viņas dzimtās Prūsijas vēsturi, kur ar

vietējiem iedzīvotājiem iekarotāji izrēķinājās līdzīgā veidā.

Bernadotu Nams būtībā ir uzņēmies pilnu juridisko atbildību par šo milzīgo kara noziegumu slēpšanu līdz mūsu dienām- korumpējot vai iebaidot LU vēsturniekus, kuri par Baltijas senvēsturi melo acīs skatīdamies. Proti, Bernadotu Nama karaļi vada Stokholmas masonu ložu, kā tās tradicionālie meistari, bet masonu ložā saistījusies Zviedrijas akadēmiskā elite, kura turpina atražot šos Viduslaiku melus un pesteļus.

Neaizmirsīsim taču Ādolfu Hitleru, kurš šai nordiskajai kungu rasei vienīgai bija atvēlējis kungu statusu- pārējie labākajā gadījumā būtu vergi un dzimtcilvēki, bet sliktākajā- līķi.

Krievijas ZA Krievijas vēstures institūta direktoru akadēmiķi Saharovu nožēlojamais profāns un nelga Putins padzina par mēģinājumu atslepenot Krievijas patieso vēsturi.

Divas reizes es lūdzu Bernadotu Namu izbeigt atražot šīs vēsturiskās bezjēdzības un sniegt palīdzīgu roku izdzīvojušajam Romānovu Dinastiskajam Namam, jo arī zviedru prinča Lennarta dzīslās ritēja Romānovu asinis.

2013. g. 5. aprīlī es to lūdzu karalim Kārlim XVI Gustavam un 2014. g. 17. jūnijā kroņprincesei Viktorijai, taču nesaņēmu pat pieklājības atbildi. Abas reizes ierados Stokholmā ar Tallink prāmi un vēstules abiem minētajiem Bernadotu Nama locekļiem iesniedzu viņu birojos pils laukumā.

Ja Jums, Ievas kundze, rastos interese izlasīt šīs bez atbildes atstātās vēstules karalim un kroņprincesei, tad Jūs kā senie romieši novaimanātu: o temporēs, o morēs !(ak laiki, ak tikumi !)

Taču karalienes Silvijas protežētajai Rīgas juridiskajai augstskolai nekavējoties ir anulējam licence, taču lai to panāktu, ir jāsaceļ trauksme starptautiskā līmenī. Proti, brīdināju minētās augstskolas rektoru un citas amatpersonas, ka Rīgas Juridiskās augstskolas profesors Egils Levits manā eksperta vērtējumā ir KGB/MOSSAD dubultaģents, bet profesors, KGB pulkveža dēls Aivars Stranga ir viens no diviem visticamākajiem docenta Viļņa Pāvulāna slepkavām 1994. g. 2. jūnijā, viņa darba kabinetā LU, docentu burtiski sadurstot ar somu dunci. Tiesu medicīniskā ekspertīze par nāvējošiem atzina 2 dūrienus, taču policija atļāvās šo slepkavību norakstīt uz slepkavības rēķina. . ZA korespondētājloceklis, docents Vilnis Pāvulāns bija ne tikai mans draugs un cīņu biedrs, bet arī augstākās kvalifikācijas normanistikas eksperts !!!

Vai arī šajā traģēdijā meklējamas Stokholmas pēdas ?

Nekāda atbilde man netika sniegta, bet pats rupjā manierē tiku izraidīts no Rīgas Juridiskās augstskolas telpām zemāko klerku līmenī.

Tad jau patiesi arī šajā slepkavībā meklējamas Stokholmas pēdas !

Rakstu Jums tāpēc, ka manā š. g. 30. aprīļa atklātajā vēstulē Vienotībai- konfidencialitātes apsvērumu dēļ nav pieminēta kāda arhibūtiska lieta. Proti, pati šokējošākā persona Vienotības valdē tomēr ir iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis. Neilgi pirms tam, kad premjers V. Dombrovskis pēc Grigorija Krupņikova draudzīgā ieteikuma iecēla iekšlietu ministra amatā Rihardu Kozlovski Kozlovskis atradās cietumā, jo bija arestēts par reālu, notikušu izvarošanu. No cietuma iekšlietu ministra krēslā Rihardu iemanevrēja viņa tēvs zvērināts advokāts Vilhelms Kozlovskis, nepārprotami ar manis vajāšanas lietas materiāliem, jo V. Kozlovskis bija bijis mans advokāts.

Vai Aivars un Rihards arī ir pārgājuši Stokholmas kalpībā ?

Laikam gan, jo tādi tādus atrod.

Domāju, ka Jums, kā pieredzējušai politiķei, Ievas kundze, jau tāpat vien bija kļuvis skaidrs, kādi frukti patiesībā ir V. Dombrovskis, L. Straujuma un M. Kučinskis. Tiesa, pati šokējošākā gan ir Latvijas žurnālistu konspiratīvi sazvērnieciskā klusēšana par cietumnieka- izvarotāja celšanu iekšlietu ministra krēslā. Pats izvarotāja arests gan bija avīzēs aprakstīts visai koši, netika aizmirsts, ka V. Kozlovskis pat bija centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs un 5. Saeima ir viņa roku veiklības darbs, Gorbunova Latvijas Ceļam izdalot lielāko vietu skaitu, bet Latvijas Tautas fronti atstājot aiz varas kuģa “Kleptokrāts” borta.

Nu jā, daudzi LU profesori sastājušies Stokholmas ložā.

Ar patiesu cieņu.

2016. g. 2. jūnija post scriptum.

Ievas kundze !

Pazudusī Minsterejas ieliņa man izraisīja nopietnas bažas, vai ar Jums nav izrēķinājušies laupītājkapitālisma manierē- Jūs izputinot manas nenodotās š. g. 4. janvāra vēstules dēļ. Šī vēstule bija adresēta arī Mūzikas akadēmijas profesoriem Sergejam Osokinam un Imantam Resnim, taču tur bija minēts arī Jūsu vārds. Šajā š. g. 4.janvāra vēstulē bija arī šādas rindas: “Tieši akadēmiķis Jānis Stradiņš drīz organizēja manis atcelšanu 1996. gada februārī no Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūta direktora amata 4 mēnešus pirms direktora termiņa iztecēšanas drīz man uzliekot pilnīgu profesijas aizliegumu, liedzot jebkādu finansējumu no Latvijas zinātnes budžeta.

Pie vainas bija manis nesen saņemtā informācija, ka akadēmiķis Pauls Stradiņš Staļina laikā savā Bioloģijas un eksperimentālās medicīnas institūtā bija izmantojis medicīniskiem eksperimentiem Gulāga ieslodzītos. Pirmais, pie kura centos šo informāciju pārbaudīt, bija akadēmiķis Jānis Stradiņš, minētā Paula dēls. J. Stradiņam tas izraisīja histērisku dusmu lēkmi ar gandrīz tūlītēju vajāšanas kampaņu pret mani. Sapratu, ka tas bija Dieva sods par to, ka biju pievēris acis par Jāņa Stradiņa zinātnisko spiegošanu Rietumu laboratorijās, kur viņš ieradās kā čekas segorganizācijas Kultkoma stipendiāts, pēc tam savā LZA Organiskās sintēzes institūta laboratorijā uzlaužot Rietumu patentus.

Ja Jūs vēlētos aizstāvēt joprojām ietekmīgākos oficiālās Latvijas akadēmiskās pasaules autoritātes, LZA Senāta priekšsēdētāja, akadēmiķa Jāņa Stradiņa cieņu un godu, ko viņš pats joprojām nevēlas darīt, tad par Akadēmiskās Goda tiesas locekļiem no savas puses iesaku vēsturnieku, profesoru Heinrihu Strodu un atjaunotās Latvijas Universitātes pirmo rektoru, profesoru Juri Zaķi(citāta beigas).

Lietas būtība ir tā, ka līdz pēdējam laikam Rīgas ielu nosaukumus pēc sava ieskata mainīja nu pat minētais Jānis Stradiņš, bet Mūzikas akadēmijas atbalstītāju lokā ir virkne Jāņa Stradiņa domubiedri, kā Mārcis Auziņš, Helēna Demakova, Dagmāra Beitnere- Le Galla un pats tuvākais Stradiņa cīņu biedrs profesors Jānis Vētra.

Pats Stradiņš nekad nav īpaši slēpis savu piederību KGB kontrolētai masonu daļai, jo nepārprotami mēģināja masonu noziedzīgajos tīklos ievilkt arī mani. Zviedrijas vēstnieka Rīgā A. Dāla ievēlēšana par LZA ārzemju locekli Tāļa Millera un Jāņa Stradiņa prezidentūras laikā- taču ir droša liecība par Stradiņa kādiem kontaktiem ar Stokholmas masonu ložu.

Tas man izraisīja visnopietnāko satraukumu par Jūsu personisko drošību, jo aizvien nepārprotamāk pārliecinos, ka Stokholma ir pārvērsta par vienu no lielākajiem starptautiskās organizētās noziedzības centriem un vienu no galvenajiem globālo teroristu kara finansētājiem un apbruņotājiem. Šī noziedzīgā pasaule darbojas Bernadotu Nama un Stokholmas masonu ložas aizsegā.

Mavriks-Vulfsons

FOTO: Mavriks Vulfsons- latviešu virsnieku slepkava !!!

Pati bīstamākā gangsteru korporācija ir lielkapitālistu grupējums ap SKANDINAVIEN ENSKILD BANKEN un Expresen, kurš izdod Dagen Nyheter un bija pirmais valdības laikraksta DIENA prihvatizators- padzenot no autoru loka godīgos vēsturniekus, kā mani, bet radot popularitāti A. Rubika izpalīgam Leo Dribinam, čekistam- latviešu virsnieku slepkavam Litenē 1941. gadā Mavrikam Vulfsonam un tamlīdzīgiem okupācijas laika atkritumiem.

Šī banda pat nenopublicēja apmaksātu manu reklāmas sludinājumu, bet naudu piesavinājās ! Taču galvenā bīstamība slēpjas šīs lielkalibra laupītāju bandas izcelsmē- tās kodolu veido etniskie ebreji no Magribas zemēm, kuri franciskojuši savus uzvārdus.

Tā ir sena kara noziedznieku banda, kura savā laikā finansēja franču teroristisko organizāciju OAS. Uz Stokholmas kurdu emigrantu kopienas bāzes viņi izveidoja Kurdistānas Strādnieku partiju un pašlaik cenšas sarīdīt Krieviju un Turciju. Šie bandīti arī nopirka no Jumīša un Šabanska Rīgā nozagtās psihotrono ieroču tehnoloģijas un taisa lielu naudu ar teroristu- pašnāvnieku zombēšanu. Viņi ir arī galvenie Parīzes un Briseles terora aktu autori.

Lūk daži viņu vārdi ar visām viņu adresēm(sakarā ar man neesošo vācu un zviedru rakstību ievietoju skenējumu):

eva kŅemot vērā visu augstāk minēto, lūdzu humāno cilvēku L. Grantiņa kungu nopublicēt arī šo atklāto vēstuli Jums, Ievas kundze !

Ar patiesu cieņu un cerībās uz visu labu

Indulis Ronis.

You may also like...

1 Response

  1. Mārupieši saka:

    No mūsu pieredzes A.Strasnga, V.Blūzma un vēl daži krievi no kompartijas komitejas cītīgi 80 gadu beigās aģiteja par palikšanu PSRS sastāva pie Mildas

    Bet sodien viltīgi draņķi ir gan tāds I.Vatoļins, Beitnere La Galla, Ipaši viltīgs latviesu nīdejs ir tads denis Hanovs, tad vel tāda Krivcova, J.Liepnieks utt. bet galvenā nelaime, ka šie latviskuma nīdeji ir pasniedzēji un apstradā mūsu jaunatni

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *